Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekurler kizlar hos buldum , ! Bu kilo cetveli olayini bileniniz varmi ne yapsam kabul olmuyor tuhaf

Ay ceco allah kimseye seninki gibi bi görümce vermesin, aminn.
arkadas olmak iyi anlasmak varken niye böyle yaparlar hic bilmem..

Bu arada
yenacim yazmayi unutmusum, masallahin var hep eksidesin ne güzellll

ayyy börek diyince burnuma miss gibi sıcak ve çıtır çıtır peynirli su böreği koktu birden

Banu,
benim görümcem de öylesine zayıf ki, bu yaşta 36 beden falan..ve öylesine hazır cevap ki..
Allahtan ben de bir adet görümcek var :))
Önceleri çok üzülüyordum yılların getirisi alıştık birbirimize..
Seviyorum şimdi onu ve samimiyetine inanıyorum artık...

Son düzenleme:

görümcek, tuttum bu lafı

ayyy börek diyince burnuma miss gibi sıcak ve çıtır çıtır peynirli su böreği koktu birden

Kıymalı da severim ben.:))

Bugün işte yediğim yemek çok kötüydü, yemekten sonra acaip midem bulandı..eve geldim duş aldım falan daha iyiyim şimdi...

Kıymalı da severim ben.:))

Bugün işte yediğim yemek çok kötüydü, yemekten sonra acaip midem bulandı..eve geldim duş aldım falan daha iyiyim şimdi...

neden bu kadar kötü olduki yemek??:44:

bende kıymalıyı daha çok severim, ama az önce peynirli koktuydu
şimdide kıymalı koktu iyimi:))))

neden bu kadar kötü olduki yemek??:44:

bende kıymalıyı daha çok severim, ama az önce peynirli koktuydu
şimdide kıymalı koktu iyimi:))))

Ispanaklı kol böreği de severim,bakalım kokacakmı.?

Meyra, köfte vardı yemekte çok aç olduğum için yedim mecburen..
Artık ne etiyle yapılmış bilemiyorum..
tabildot olayı böyle..Bir gün iyiyse yemekler bir hafta kötü oluyor...

Valla Yenacığım ben geçen sene çok telaş yapmıştım nasıl atlatacağım diye faka bu sene nedense inanılmaz rahatım
Kesinlikle zararlı şeyler yapmayı düşünmüyorum
Birtek uzun zamandır kızım milföy yaparmısın diyordu ona tamam dedim tabi bütün paket asla yapmam ancak kızlara ve eşime yetecek kadar yapacağım ve ben yemem
O gece için yine ızgara et yada tavuk yanına bol salata düşünüyorum herzamanki gibi daha sonra ilerleyen saatlerde de canım isterse birşeyler diye yoğurtlu salata yapacağım kendime ya karnıbahır yada brokoli gibi.
Abur cuburda almayacağız ancak kuru meyvelerle karışık biraz kuruyemiş ve meyve
He benim tek kaçamağım belki çok az alkol olur oda kesin değil çünkü evde yanlız olursak içmeyiz ama komşu ablama geçersek yeni yıla girerken 1 kadeh ancak oda hatır için zaten senede en fazla 3 yada 4 kere içiyoruz

Yeni yılın ilk günüyle birlikte de çok daha güzel bir döneme gireceğiz ve kilocuklar patır patır gidecek Allahın izniyle

Canım benim doktor daha evvel teşhis konduğundan her gittiğimde kontrol ederdi hatta tembihlerdi mutlaka ara ara tekrarlayalım diye Sabah aç karnına yapılan bir kan tahlilinle belirliyordu hatta açlık kan şekeri çok fazla yüksekse birde şeker yüklemesi bile yapıyordu fakat en son gittiğimde insülin direnci bitmiş açlık kan şekerin normal seviyede artık sık sık baktırmana gerek yok demişti O gazla belki Pko da gitmiştir diye doktora koşmuştum ama uyuz bir doktora deng geldim ve Pko asla geçmez git kilo ver demişti Şimdi kilo vermeye odaklandım ama yaza hedefime yaklaşınca kücük kızımın hamileliğinde gittiğim özeldeki doktoruma gideceğim nasipse çünkü o diyordu Pko insülin direnci yaratır ve insülin direnci kilo vermene engelldir yoksa pkonun sana zararı yok demişti sonuçta sırf gebelik riskini azaltıyor oda bizde zaten sorun değil çünkü 3.cüyü düşünmüyorum tabi şimdilik şaka şaka kiloları verdikten sonra bile bile hamile kalmak istemem he spiralle kaza kurşununa gidersem birşey diyemem

Kız senin anan yokmu insanı harbi yoldan çıkartır
Benim Annemin yengesi en son kendisine gittiğimizde kuru yufkalardan vermişti 2 tepsilikte olsa ama inan daha 1 tepsilik duruyor
Eşim arada yaw bunlar ne burada duruyor yapsana şunu dedikçe avucunu yala yapmıyorum işte diyorum ancak özel bir misafir gelirse yaparım o zamanda kendim yemem
Fakat şimdi yılbaşı gecesi herkes sabaha kadar oturduğundan gırtlakta durmaz bari zararlı şeyler yapmasaymış
Ama biz sana güveniyoruz güzelim hayır demesende en azından çok az bir parçayla kalacağına eminiz Süper gidiyorsun zaten sakın bozma kendini sonra insan zor topluyor kendini

Son düzenleme:

Planın süper banucuğum.

Ben yiyeceğim valla hem de kusuncaya kadar..
Haftaya cuma artı olursam beni kınayabilirsiniz,yüzüme tükürebilirsiniz izin veriyorum..:)

Kilolar patır patır gidecek bu sene haklısın...
Bu sene büyük kısmını kışkışlayacağız inşallah...

Ispanaklı kol böreği de severim,bakalım kokacakmı.?

yok bu kokmadı:))))
çünkü az önce gidip mutfakta bir iki atıştırdım börek niyetine

Meyra, köfte vardı yemekte çok aç olduğum için yedim mecburen..
Artık ne etiyle yapılmış bilemiyorum..
tabildot olayı böyle..Bir gün iyiyse yemekler bir hafta kötü oluyor...

off offf naapmalı bilmem bunları

kızlar ben yatıyım artıkın, olurmu??
baya uyku bastı bana artık, hepinizi koccaman öpüyorum
herkese tatlı rüyalar, iyi geceler.....

kızlar ben yatıyım artıkın, olurmu??
baya uyku bastı bana artık, hepinizi koccaman öpüyorum
herkese tatlı rüyalar, iyi geceler.....

İyi geceler canım...

Ben bu saatte çay içiyorum nasıl uyuyacaksam..:)

Kizlar bu Cuma yarismasi'da nedir ? yani burada herkes cuma gunlerimi tartiliyor ? Ben 2 aydir hep Sali gunu basladigim icin hep Sali'dan Sali'ya tartiliyorumda :) Herkese iyi geceler iyi uykular

İyi geceler canım...

Ben bu saatte çay içiyorum nasıl uyuyacaksam..:)

Bende yeni bitirdim yeşil çayımı
Aslında bendeki nasıl bir bünyeyse bu saatte türk kahveside içsem anında yatar uyurum

Yarın yapacaklarımızı anlatayım :) kahvaltıya abimdeyiz..ordan çıkınca pazara uğramayı düşünüyorum..
PAzar işini halledince bir akrabamız burun ameliyatı olmuş geçmiş olsuna gideceğiz..
İşyerinden alışveriş çeki verdiler yılbaşı şeysi nedeniyle.:)
Çeki harcamak,alışveriş yapmak için en hiperinden markete uğramak sonra eve gelip yemek,banyo vb..
Bakalım uygulamak yazmak gibi kolay olacakmı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…