Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy inşAllahh canım benim , Rabbim kendimiz gibi cücüşler nasip etsin bizedee

evett bütün birincilik telleri bize gelsin , birde bir sıkımlık diş macunu dimi

cücüüm bende sepeti beğenmiştimm , aklımdayken söyliimm

kendimi feda edip konuyu değiştireyim:18::18::18:
bugün çok fena yedim ben hafta içi cezalıyım hem de ağır
hadi bekliyorum tepkileri

he valla kuşum, bizim olsun hepsi :)

sağol canım, ben de sepete karar kıldım sonunda. oylarınızın birlik ve beraberliğiyle :)

öpenziiiiiiiii

haklısın canım, yok kızmadım....

yok ağlama canım, yenanında dediği gibi bu gece ağlamak istemiyorum bende, sende ağlama....

rica ederim canım benim:))

saolasın ayrıca esram....

hoşbulduuum:)) teşekkür ederim....

evet gittiler yenam:))
onlar 4.5falandı gittiklerinde....

sen napıyon:)) nasılsın canım yenam??

Kızlar ben müsadenizi isteyeyim. malum alışkın değil bünye :)

hepinize iyi geceler, öperim kocamn kocaman

öpüyorum kuzumm , iyi geceler yedi cücelerrr

bak bu sefer kaçırmadın muhabbeti , her hafta hayıflanıyordun ya erken yatıyom diyyee

Aaaa görmedinmi hiççç..Allah ağlatmasın tabii o ayrı bir konu...

Benim eşim ağladı bir kaç kez :) Nişanlıyken,yeni evliyken,doğumlarda,oğlumun rahatsızlığını ilk duyduğumuzda...
Erkekler ağlarken acaip şefkat duyuyor insan..Normal de hiiç ağlamazlar öyle yetiştikleri için...Ama ağladıklarında duygularıyla hareket ettikleri için sanki çıplak kalmış gibi sarıp sarmalayası gelir insanın...

smileyler anlatıyo herşeyi ,başka bişey dememe gerek varmı ??

sen ye Asuu yyeee , bende 75.8 gördümm heheeeyytt azcık gıcık ol bana hadi bakalımm

Meyracigim, annem, dedigi dedik caldigi düdük tarzında bir kadın asla geri adim atmaz. Hayat içinde bazen bende farkında olmadan ona çok benzedigimi düşünüp zaman zaman üzülüyorum yada kontrol etmeye çalişiyorum)
Sizin babaciginiz içinde allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun.Hastaligin hiç faredilmemesi çok üzücü olmuş. Bende kardeşinin yaşadigini yaşadım. Benim babamda böbrek kanseriydi fakat böbreği alındıktan sonra 15 yıl yaşadı ve 82 yaşında vafet etti. (benim baba tarafim çok uzun yasiyor babaannem 104 vefat etti. 90 yaş üzeri 2 halam hayatta) Babam son dönem 20 gün kadar hastanede yattı fakat artık sonuç yoktu evde olmak istedi ve 6 gün evde yattı ve çok direndi görmek ve yaşamak anlatılabilecek gibi birşey degil. Şimdi bile film gibi gözümün önüne geliyor. Çünkü çok acı çektiğini görüyorsun ve hiç bir şey yapamiyorsun.

senin kesin yükselen yengeç Yenam :)

eşim beni üzdüğünde duygulanır. ben de o duygulanınca daha çok ağlarım. off ne safız topluca. hep de öyle kalalım inşallah.

bi gidemedim, her lafa atlıyorum. feci bağımlılık yapıyor bu topiğin cumartesi sohbetleri.

smileyler anlatıyo herşeyi ,başka bişey dememe gerek varmı ??

sen ye Asuu yyeee , bende 75.8 gördümm heheeeyytt azcık gıcık ol bana hadi bakalımm

helal sana kuzum ama eşin gelsin görecem ben seni
ben kendime veririm cezayı telafi ederim bugünü sen merak etmem tatlım

hiç görmedim Yenoşumm , kocam çok güçlü bir karakterdir , hiç açmaz muslukları öyle ulu orta , askere giderken herkes ağladı onda tık yoktu , Allah ağlatmasın dediğin gibi canımm

ama eve gelince bi duygu değişimi olabilir belki , askerlik değiştirdi sanırım biraz sevgilimii....

yüzümdeki sırıtma ifadesini görsen bi saattir. sırf muhabbeti kaçırmadım diye

bu sefer kesin kaçtım. hoşçakalın dünya tatlıları.

asuuum afiyet olsun ama yaramasın...
PEki ne yedin.

Meyracığım iyiyim ama faranjitten çok çekiyorum bu aralar...
sesim öylesine tuhaf çıkıyorki..
dönme sesi kısıklığında :)

yüzümdeki sırıtma ifadesini görsen bi saattir. sırf muhabbeti kaçırmadım diye

bu sefer kesin kaçtım. hoşçakalın dünya tatlıları.

bende kaçar öpümmm kocamannnn

az daha kalaydınız eyiydi.:)
İyi geceler,Ben de sizi öpüyorum...

Kızlar ben müsadenizi isteyeyim. malum alışkın değil bünye :)

hepinize iyi geceler, öperim kocamn kocaman

iyi geceler canımmm, tatlı uykular

anammm benim kız daha yenii uyudu çok şükürrrr

canım aceleciliğimden unutmuşum kusura bakma; bu arada ananen içinde çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşaallah.....

aynen katılıyorum....

dafi tam huysuz ihtiyar modundasın bu gece kız napsa beğendiremiyor sana iç işte bişey olmaz
içtim içtim ellerine sağlık

annem uyudu, dafi el aldı:)))
beterin beteri var dersin annene bir öpücük daha kondurursun

anlatırım tabiki yenacım
tek parça örüyorum ama benim örgümde yemek yapışım gibi ben hiç biryemeği iki kere aynı tarifte yapmam mutlaka birşeyleri değiştiririm onun içinde kimse doğru dürüst tarif alamaz patikleride bazen alttan başlayıp keserek çıkıyorum. bazen üstten başlayıp artırarak iniyorum ama üstten başlayınca daha kolay oluyor sadece artırdığın yerlerde delikler oluyor oda süs gibi duruyor.bu rasimdeki patiği 45 ilmek başladım. biraz haroşa ördükten sonra 20 ilmek düz ördüm , sonra şişin üstüne bir ilmek alıp, bir tane düz, sonra bir ilmek daha atıp üç düz,bir ilmek alıp,bir düz, bir ilmek daha artırıp, kalan 20 ilmeği düz örüyorsun arkadan giderken artırmıyorsun.düzden hep aynı şekilde. artırma yeri hep o tek ilmek. ilk sırada ördüğün 20 ilmek 28 ilmeğe çıkıncaya kadar aynen devam et. sonra artırmayı bırakınca istediğin derinliğe gelinceye kadar düz örmeye devam et . istediğin kadar olunca ( artırmada bittikten sonra yaklaşık 8, 10 sıra) bitirip dikiyorsun. sonra ağzına ( çıkmasın diye )iki üç sıra makina lastiği geç. sonrada istediğin gibi süsle. ben silikonla yapıştırıyorum.
anlayacağın gibi anlatmışımdır inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…