helal sana kuzum ama eşin gelsin görecem ben seni
ben kendime veririm cezayı telafi ederim bugünü sen merak etmem tatlım
acaba nerden başlasam ki meraklı taze
üstü kapalı geçersem güne az da olsa gözlemeyle başlayıp kebapla kapattım:26:
merak etme eşim geldiğinde yapacağım kaçamakları şimdiden planladım , herşey yolunda olacak Asuşumm , sen beni merak etme , bi an önce yakalamaya baakk
senin kesin yükselen yengeç Yenam :)
eşim beni üzdüğünde duygulanır. ben de o duygulanınca daha çok ağlarım. off ne safız topluca. hep de öyle kalalım inşallah.
bi gidemedim, her lafa atlıyorum. feci bağımlılık yapıyor bu topiğin cumartesi sohbetleri.
aman tanrim aramizda hain var...gözleme diyor kebap diyor....
ben söz dinlerim dafi sabah uyansın öperim. şimdi öpersem uyanır döver beni...
havanı severim senin
elimden geldiğince gücüm yettiğince peşindeyim
sen yengeçtin değilmi canım.?
ben 4 şubat doğumluuyum..Kova fenerliyim :)
Pek ilgilenmem ama acaip duygusalım..
Bir de koruyucu yanım çok fazla..
hem şişkoyum,hem anaçım :)
Burçların profu meyracığım bişiler der belki :)
Asunun son 5 kilosu versinde dukan hikaye olsun....
bende burcumu söylicem. ben yay'im....
bende kaçar öpümmm kocamannnn
Meyracığım iyiyim ama faranjitten çok çekiyorum bu aralar...
sesim öylesine tuhaf çıkıyorki..
dönme sesi kısıklığında :)
..
hiç görmedim Yenoşumm , kocam çok güçlü bir karakterdir , hiç açmaz muslukları öyle ulu orta , askere giderken herkes ağladı onda tık yoktu , Allah ağlatmasın dediğin gibi canımm
ama eve gelince bi duygu değişimi olabilir belki , askerlik değiştirdi sanırım biraz sevgilimii....
sen yengeçtin değilmi canım.?
ben 4 şubat doğumluuyum..Kova fenerliyim :)
Pek ilgilenmem ama acaip duygusalım..
Bir de koruyucu yanım çok fazla..
hem şişkoyum,hem anaçım :)
Burçların profu meyracığım bişiler der belki :)
acaba nerden başlasam ki meraklı taze
üstü kapalı geçersem güne az da olsa gözlemeyle başlayıp kebapla kapattım:26:
anlatırım tabiki yenacım
tek parça örüyorum ama benim örgümde yemek yapışım gibi ben hiç biryemeği iki kere aynı tarifte yapmam mutlaka birşeyleri değiştiririm onun içinde kimse doğru dürüst tarif alamazpatikleride bazen alttan başlayıp keserek çıkıyorum. bazen üstten başlayıp artırarak iniyorum ama üstten başlayınca daha kolay oluyor sadece artırdığın yerlerde delikler oluyor oda süs gibi duruyor.bu rasimdeki patiği 45 ilmek başladım. biraz haroşa ördükten sonra 20 ilmek düz ördüm , sonra şişin üstüne bir ilmek alıp, bir tane düz, sonra bir ilmek daha atıp üç düz,bir ilmek alıp,bir düz, bir ilmek daha artırıp, kalan 20 ilmeği düz örüyorsun arkadan giderken artırmıyorsun.düzden hep aynı şekilde. artırma yeri hep o tek ilmek. ilk sırada ördüğün 20 ilmek 28 ilmeğe çıkıncaya kadar aynen devam et. sonra artırmayı bırakınca istediğin derinliğe gelinceye kadar düz örmeye devam et . istediğin kadar olunca ( artırmada bittikten sonra yaklaşık 8, 10 sıra) bitirip dikiyorsun. sonra ağzına ( çıkmasın diye )iki üç sıra makina lastiği geç. sonrada istediğin gibi süsle. ben silikonla yapıştırıyorum.
anlayacağın gibi anlatmışımdır inşaAllah
benim eşimde askere giderken hiç üzülmemiş, öyle demişti bana bikeresinde
rica ederim
kovalar zaten anaç olur erkeği olsun kadını olsun....
koruyucu yanlarıda yüksektir....
veee kovalar duygusallığa dayanamazlar....
yengeçleri severler:))) değilmi yenam:)
kova yengeç uyumu iyidir bildiğim kadarıyla, esraylada iyi anlaşırsınız bir yengeç olduğu için:))
ama ama ama benlede iyisin amaaa:))
koçla kovada süper anlaşır bu arada....:)))
sevgiler:)))
Meyracigim, annem, dedigi dedik caldigi düdük tarzında bir kadın asla geri adim atmaz. Hayat içinde bazen bende farkında olmadan ona çok benzedigimi düşünüp zaman zaman üzülüyorum yada kontrol etmeye çalişiyorum)
Sizin babaciginiz içinde allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun.Hastaligin hiç faredilmemesi çok üzücü olmuş. Bende kardeşinin yaşadigini yaşadım. Benim babamda böbrek kanseriydi fakat böbreği alındıktan sonra 15 yıl yaşadı ve 82 yaşında vafet etti. (benim baba tarafim çok uzun yasiyor babaannem 104 vefat etti. 90 yaş üzeri 2 halam hayatta) Babam son dönem 20 gün kadar hastanede yattı fakat artık sonuç yoktu evde olmak istedi ve 6 gün evde yattı ve çok direndi görmek ve yaşamak anlatılabilecek gibi birşey degil. Şimdi bile film gibi gözümün önüne geliyor. Çünkü çok acı çektiğini görüyorsun ve hiç bir şey yapamiyorsun.
dukanla ilişkimiz ilk başlardaki gibi yürümeyince dostça ayırdık yollarımızı canlarım ama son aldığım kiloları verdim minnettarım kendisine ama dost kalacağız her daim yani proteini seviyoruuuuuuuuuuumAsu dukanı hikaye etttiii billeeee , huhhhuuuu Asuuuu bi basın açıklaması yapsanaa
Ovvvvv iyi iyi.:))
Kebap yemiyoruz epeydir...
25 ocak evlilik yıldönümümüz..Kebabpçıya gideriz o bahaneyle bari :) ardından künefe yeriz pasta yerine..
Maksat 18.yıldönümüz şerefine :)
Anladım canım sağolasın yordum seni...
terkrar eline sağlık..
dukanla ilişkimiz ilk başlardaki gibi yürümeyince dostça ayırdık yollarımızı canlarım ama son aldığım kiloları verdim minnettarım kendisine ama dost kalacağız her daim yani proteini seviyoruuuuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?