Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım bosa dememısler kılolu ınsan mutlu ınsan dıye :)

biz bi de yorganı kundak yapıyoruz ikimiz de. bir gün kopacak cart diye yorgan çekiştirmekten

az kaldı cücüğüm, dayan dayan dayan (telkin ses tonuyla burası)

eheh siz kundak yapıyomuşunuz en azından , bizde herifim mumyalanıyor bütün yorgana ben sabaha kadar dötü açıkta yatıyoomm

" sağol ccüüccüüümmm " dedi yazar , teselli olmuş olan ses tonuylaa

inşallahh kısmet hayırlısı olsun allah eşime çocuklarıma can sağlığı versin de yapcak bişey yok geçim derdi işte

valla canım bosa dememısler kılolu ınsan mutlu ınsan dıye :)

evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))

ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa

eline sağlık yavrukuşummm

Daficim Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu benim okulun adı yüzsüzlüğün bu kadarınada pess dimi

hoşgeldin bebeeem , bende geleceğini hissettim ,geldiimm

yakın biryer olsa hiiiçç sorun olmaz canım gerçekten yaparım ama çoookkk uzak kargo masrafı patikleri geçer

Asucum, çeneye daldım tasirdim...:18::18::18:napsak ki köpüksüz oldu.
Eki Görüntüle 596586
soğumuş kız bunlar

nursenacım ben de bekliyorum seni ankarada
Allah herkese olduğu yerde sağlık mutluluk huzur versin

evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))

ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa

canımm mutlu ol mutlu olalım ınsaallah bende cok duygusalım bu aralar ama genede gulmeyı basarıyorum :) sen neden mutsuzsun canım

çok soğuklarda iki yorganla yatıyoruz biz

dünya sevimlisi o yazar yaf

bizim evdeki 2 yorgana izin vermiyo , sarıyo boğuyo ilk başta , sonra dönüyo bütün yorganı bürünüyo , olan zavallı yazara oluyoo

sevsin seni o yazarrr

Daficigim bak sana yenisi yaptim... tek kişilik hemde köpüklü. (asucum tek köpüksüz kahve senin kismetin oldu:) artıkım affet)

ooo dışarıda kalan yerin zayıflamadan önceydi cücücşüm yatakta cücük gibim kalrsın artık merak etme:)))))))))))

yakın biryer olsa hiiiçç sorun olmaz canım gerçekten yaparım ama çoookkk uzak kargo masrafı patikleri geçer

soğumuş kız bunlar

aahh şekeriim sen karşı ödemeli gönder , ben öderim kargo parasınıı

canımm mutlu ol mutlu olalım ınsaallah bende cok duygusalım bu aralar ama genede gulmeyı basarıyorum :) sen neden mutsuzsun canım

aahhh bacımm aahh , ben asker yolu gözlüyom , son 11 gün ama baya birikti sanırım , o yüzden sonlar sıkmaya başladıı

kendi derdim bana yetiyo , birde üstüne başkalarının sorunlarıyla boğuşuyom , iyice kayışı koparıyoomm

nazar ettik sana neşe kaynağısın diye diye. gel şölee de bi okuyup üfleyim :111:

evet bebeeem nazara geldim en , yazzıkkk banaa ,sen bi oku hele , birde kurşun döktürelim üstünee

o sondaki dönen gözlerede hasta oldum haaa :111::111::111:

ama bunnar favorimiz yinedee , hele hele 3. :118::118::118::118:

Daficigim bak sana yenisi yaptim... tek kişilik hemde köpüklü. (asucum tek köpüksüz kahve senin kismetin oldu:) artıkım affet)Eki Görüntüle 596593
ay teşekkür ederim iyi geldi gecenin bu saatinde biraz şekeri fazla olmuş ama neyse kız uykumuda kaçırır bu benim sabah erken köye gidicem

ooo dışarıda kalan yerin zayıflamadan önceydi cücücşüm yatakta cücük gibim kalrsın artık merak etme:)))))))))))

yok cücüüşüm yaa ben 30 kilo kalsamda benim herif beni sığdıramaz yine

buarada bugün nette görüştük , 3-4 haftadır görmemişti beni , "aşkım küçücük kalmışsın " diyoo

ay teşekkür ederim iyi geldi gecenin bu saatinde biraz şekeri fazla olmuş ama neyse kız uykumuda kaçırır bu benim sabah erken köye gidicem

dafi tam huysuz ihtiyar modundasın bu gece kız napsa beğendiremiyor sana iç işte bişey olmaz

canım Rabbım tez zamanda kavustursun ınsaallah

kızlar herkese ıı geceler ben kactım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…