Yok, dostlar sağolsun. özre gerek yok. sadece son geceyi asla unutamiyorum. Hep sürekli aklıma geliyor.istemeden üzdüm sanırım özür dilerimm allah rahmet eylesinnn
çok tesekkürederim.başınız sağolsun canım. sabırlar versin Allah. benim de babam bambaşkadır benim için.
ahahah biz onuda yapamıyoz , bizimkinin kafa yastığında oluyo ayak kısmı benim taraftan aşağıya sarkıyoo
aayy geleydi sevgilimm sorun değil yatağın hepsini ona vereydim , 5 aydır acı çekiyom her gece yalnız yatmaktann
Asuuumm sağol bebeemm, ellerine sağlık , ama balık yedim süt içmiimm
ayyy biz öyleyizz bebişimm , renkli kişilikler topluluğu +90 topici
biz bi de yorganı kundak yapıyoruz ikimiz de. bir gün kopacak cart diye yorgan çekiştirmekten
az kaldı cücüğüm, dayan dayan dayan (telkin ses tonuyla burası)
canım bak sen de çocukların için dayanıyorsun bu hasrete. doğduğun yer değil, doyduğun yer... hem eşin erken emekli olur belki de gidersiniz ailelerinizin yanına. o zaman da ilgileri bunaltır belki seni. sıkılmaya çalış
eheh siz kundak yapıyomuşunuz en azından , bizde herifim mumyalanıyor bütün yorgana ben sabaha kadar dötü açıkta yatıyoomm
" sağol ccüüccüüümmm " dedi yazar , teselli olmuş olan ses tonuylaa
valla canım bosa dememısler kılolu ınsan mutlu ınsan dıye :)
eline sağlık yavrukuşummm
Daficim Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu benim okulun adıyüzsüzlüğün bu kadarınada pess dimi
hoşgeldin bebeeem , bende geleceğini hissettim ,geldiimm
soğumuş kız bunlarAsucum, çeneye daldım tasirdim...:18::18::18:napsak ki köpüksüz oldu.
Eki Görüntüle 596586
inşallahh kısmet hayırlısı olsun allah eşime çocuklarıma can sağlığı versin de yapcak bişey yok geçim derdi işte
evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))
ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa
çok soğuklarda iki yorganla yatıyoruz biz
dünya sevimlisi o yazar yaf
evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))
ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa
eheh siz kundak yapıyomuşunuz en azından , bizde herifim mumyalanıyor bütün yorgana ben sabaha kadar dötü açıkta yatıyoomm
" sağol ccüüccüüümmm " dedi yazar , teselli olmuş olan ses tonuylaa
yakın biryer olsa hiiiçç sorun olmaz canım gerçekten yaparım ama çoookkk uzak kargo masrafı patikleri geçer
soğumuş kız bunlar
canımm mutlu ol mutlu olalım ınsaallah bende cok duygusalım bu aralar ama genede gulmeyı basarıyorum :) sen neden mutsuzsun canım
nazar ettik sana neşe kaynağısın diye diye. gel şölee de bi okuyup üfleyim :111:
ay teşekkür ederim iyi geldi gecenin bu saatinde biraz şekeri fazla olmuş ama neyseDaficigim bak sana yenisi yaptim... tek kişilik hemde köpüklü. (asucum tek köpüksüz kahve senin kismetin oldu:) artıkım affet)Eki Görüntüle 596593
ooo dışarıda kalan yerin zayıflamadan önceydi cücücşüm yatakta cücük gibim kalrsın artık merak etme:)))))))))))
ay teşekkür ederim iyi geldi gecenin bu saatinde biraz şekeri fazla olmuş ama neysekız uykumuda kaçırır bu benim sabah erken köye gidicem
aahh şekeriim sen karşı ödemeli gönder , ben öderim kargo parasınıı
aahhh bacımm aahh , ben asker yolu gözlüyom , son 11 gün ama baya birikti sanırım , o yüzden sonlar sıkmaya başladıı
kendi derdim bana yetiyo , birde üstüne başkalarının sorunlarıyla boğuşuyom , iyice kayışı koparıyoomm
evet bebeeem nazara geldim en , yazzıkkk banaa ,sen bi oku hele , birde kurşun döktürelim üstünee
o sondaki dönen gözlerede hasta oldum haaa :111::111::111:
ama bunnar favorimiz yinedee , hele hele 3. :118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?