Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hanımlar,

Cumartesi çalışmayı oldum olası sevmedim ama çalıştığım yerlerin çoğu cumartesileri çalışıyordu..
Ben de çalıştım bugün..

ahahah doğru diyosun..Bu hafta cecoşun haftası...

İçer de durumlar nasıldı :))
Sistem gereği değil konuşmak düşünmek bile suç..

Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?

max.13 üyeyle yarışan cuma takımları var..Ordan bir takıma üye olabilirsin istiyorsan...

ne güzel bir olay çok sevindim...
zayıflamanın dışında birlikte birşeyler yapmanız harika...
hayırlı olsun...
hele step çok faydalı bende göbeğim için çok istiyorum..
Öylesine yumuş yumuş,mayalı hamur kıvamına geldi ki..Durum vahim anlayacağın...
80 ler de kesin yapacağım step...

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

eline sağlık tatlım...
PAtikler de,minik kedicikte harikalar...
Kızıma yapmayı düşündüm ben de..Tek parçamı,nasıl örüyorsun kabaca anlatabilirmisin.?

Ben de seni öpüyorum canım...
Yoğunmuşsun kolay gelsin...
Vakit bulamayınca okuyup beğenip çıkıyorum...

NE kadar kibarsın canım :) bariz kısa bir boy bu :) Allahtan eşim de uzun değil de sırıtmıyorum.

:))) boydaşız esra..
benim eşim de fidan boylu olmadığından uyumluyuz çok şükür..
Kızım uzun boylu olacak gibi..Yaşına göre boyu uzun daha da uzar sanırım...
Oğlum nasıl olur bilemiyorum..

Son düzenleme:
yıl 2053 +90 ankara buluşması:))))))))))))))Eki Görüntüle 596617

eheheh yok şekerim bu kadar kilolu olmayız zaaarr o zamana , hani fit oluruz sankimmm

ben de bayılıyorum saf tavuğa. tam bizim çocukluğumuz, dünyanın en safı.

"ağzından mı öpmüş "

evet yaa biz ne güzel saf çocuklardık , hiç fesatlık yoktu içimizde , şimdikiler gibi çakal , gözleri felfecir okuyan tipler gibi değildik , ben okulda öylelerine şahit oluyorumki, aklım hayalim duruyoorr

süpaneke dinimiz amin

herkeslere selaaam
uyku tavan yaptı ama uyumadan bi kkya bakmak istedim:))

sohbetiniz maşaallah çorap söküğü gibi:)))

canım tekrar geçmiş olsun sana.....

annende biraz inat huyu varmı nuhan abla??

truffle sepeti benim tercihim:)))

Yok, dostlar sağolsun. özre gerek yok. sadece son geceyi asla unutamiyorum. Hep sürekli aklıma geliyor.

çok tesekkürederim.

bende babamı 6ay önce kaybettim nuhan abla....
asla unutamıyorum diyince sen, aklıma kendi kardeşim geldi.
benim benden 4yaş küçük erkek kardeşim var.
babam birden bire 20gün içinde rahatsızlandı ve vefaat etti. meğer 5-6senelik kanser hastasıymış, son hadde dayanmış artık.
ama hiç belirti vermedi o ana kadar.
diyeceğim vefaat etmeden 10saat önce yoğun bakıma alındı, ve yoğun bakıma gitmedenki 1saatinde hep kardeşim yanındaydı.
babam vefaat ettikten sonra kardeşim dediki; abla ben varya dedi babamın öldüğüne üzülemedim dedi(((
çünkü onun o son hallerini görmek beni çok üzdü dedi:...(((((
neyse ağlamayacağım....
babamın o son sıkıntılı hallerini görmenin üzüntüsü öyle büyüktükü dedi öldüğü bile beni üzmedi demişti((
gözyaşlarım gözüme geldi ama ağlamicam bu gece:...((((
sen asla unutamıyorum deyince aklıma hemen bu geldi, seninle paylaşmak istedim....
seninde başın sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah babalarımızın....
AMİN

Meyracım tekrardan başın sağolsun canımm ...

sen bugün de mi çalıştın canım? çok yorulmuşsundur

ben de çok sevindim canım. yalnız gitmek istemiyordum. şimdi böyle bırakma şansımız da olmaz. benim göbek de öyle fena ki. inşallah kurtuluruz beraberce.

sorma Yenacım. benimki 169muş, o yüznden ben hayatta 160 olmazmışım. çekmiş olabilirmişim :)
kızının kemik yapısı düzgün görünüyor maşallah. aslında şimdilerde bir sporla ilgilense biz yaşlarda çok faydasını görür. oğlun da karayağız bir delikanlı olacak belli :) şimdiki çocuklar uzun oluyorlar genelde.

evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))

ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa

yena sana sevgiyle der ki...
Lütfen kendini bu kadar kasma ve üzme...

Bu arada ben eşinle ilk kavuşma anınızı çok merak ediyorum...
Sen kesin ağlarsın..Sonra da gülersin sanırım.:)
duygu şeysi..:)

belki kızıcaksın yazdıklarıma ama babannem derki ölüm temiz iş kızım yataklara yatmak dah kötü
beni annem çalıştığu için anne annem büyüttü çok severim 2 yıl önce ayzaymır oldu kötüledi kötüledi şimdi nasıl dersen yemeyi unttu miğdeyi deldiler mamayla besleniyo boğz delik kolda serum delik deşik sadece gözleri açık yatıyo geçen annem gittiğinde yanıa tesadüf ben aradım annem kulağına tutayım dedi ananecim seni seviyorum dedi gözleri kıpkırmızı plmuş ağlayamamış bile allah kimseyi yataklara yatırıp kapılara baktırmasınn demekki çekecek çilesi varmış diyoruz elimizden daha işey gelmiyoo yazın gittiğimde anneme en son duyduğum sözz aman benim kzım gelmiş dedi dahada konuşmadı zaten evet evet ağlamıcam bende

inşallah bizim çocuklarımız da temiz kalabilir. böyle duyunca endişeleniyor insan.

ödül olarak birincilik teli veriyoruz kendimize bu yüzden ve tahsine

truffle sepeti benim tercihim:))

teşekkür ederim Meyracım yardımın için.

Allah rahmet eylesin babana canım benim.

Esracığım, evet yeni nesil iri kemik...
Kızımın arkadaşlarından biliyorum :)

---

Arkadaşlar üzücü şeylerde özellikle kayıplardan konuşmayalım bu gece..lütfeeenn...

Meyracığım hoşgeldin,gittimi misafirlerin.?

yena sana sevgiyle der ki...
Lütfen kendini bu kadar kasma ve üzme...

Bu arada ben eşinle ilk kavuşma anınızı çok merak ediyorum...
Sen kesin ağlarsın..Sonra da gülersin sanırım.:)
duygu şeysi..:)

yok bebişim üzmüyom sıkmayasın canını, ama üzenler falan oluyo , o yüzdne mutsuz oluyorumm ...

evet evimize ilk girdiğinde eminim koparırım kayışı , eşimn ağladığını hiç görmedim ama o da ağlar sanırım , 6 ayı geçkin süreidr evinden ayrı kalmış olacakk , bi duygu karmaşası olur sanırım şekeriimm

hızınıza yetişemiyorum kaçırdığım mesajlar oluyor alıntılardan görüyürum bazısını

Allah yardımıcınız olsun, herkese de sağlıklı, hayırlı ömürler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…