canım Rabbım tez zamanda kavustursun ınsaallah
kızlar herkese ıı geceler ben kactım
sizinki de tam karikatür gibiymiş. sen de şaşkın şaşkın tavana bakıyorsundur fırat gibi
Eki Görüntüle 596604
nursenacım ben de bekliyorum seni ankarada
Allah herkese olduğu yerde sağlık mutluluk huzur versin
dafi tam huysuz ihtiyar modundasın bu gece kız napsa beğendiremiyor sana iç işte bişey olmaz
sağolasın canımm , iyi gecelerr sanada
eheheh aynen öyle Fırat gibi sap gibi kalıyomm
Fıratt yaa seviyom keratayııı
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorumben hafta sonu felan demiyorum çalışıyorum valla iş yerindeyim geçmişi biraz okudum birazı duruyo neyse şu işleri bi halledeyim dönerim size yine öpüldünüz canlar
hadi nevincim şeytanın bacağını kırdın süründür yerlerde göreyim seni. içimizde en iradeli olması gereken sensin mamaların karşısında sabırla dur. ben sizi hiiiçççç sevmiyorum de. haftaya liste başında görmek istiyorum senigerçi cecoş bırakmaz gibi geliyor ama kapışın ikiniz
Sonunda gelebildim....
Uzun bir geçmişi okumak baya bir vakit aldı.
İnsana hem haftanın, hem de ayın 2. olduğu gün ceza verilir mi? valla çok ayıp ettiler. Tadını yaşamadım ayol.
Yena, Asu tablolar için çok teşekkürler. Kilo veren herkesi bende çok kutluyorum. Kilo vermeyenlereyapıyorum. İyi ki persembe gecesinden yazmisim kilomu. Yoksa listelere giremiyecektim.
90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor! topiğinin kendileri güzel, gönülleri güzel, zeki kadınları, sizleri seviyorum, bu topikte rahatça kilo dahil her konuyu kavga etmeden konuşabildiniz, mizmiz çocuklar gibi şikayetçi olmadiğiniz, için sizleri kocaman kocaman öpüyorum. Banlanma nedenim; Dukan diyeti disinda, türkiye gerçeği bir konu üzerinde yansız bir cümle yazmamdır. Yazdiğim cümleden hiç pişman değilim. Hatta cezalandirması gereken bir cümle bile değildi. Neysem, önemli olan sizlersiniz gerisi önemisiz...
Yeni gelenler, eskilerden olup yeniden aktif olanlar var. Hoş geldiniz.
sevgiler
Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?
Selam kızlar,
geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.
yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216
herkeslere selaaam
bugün çok yoğundum kızlar, hala da öyleyim....
bi ara girdim okudum ve yazamadan çıktım.
akşama kadar misafirim vardı hep, şimdide eve hiç bakamadım, ev yemek beni bekliyo....
totoşuma motor taktım bugün anlicanız
gan gannnnn dermişim birde şimdi
sizin hasretinizdende geçemeyince sizede vakit ayırdım:)))
hemen çıkmalıyım şimdi, herkesleri öpüyorum...
sizi seviyorum.....
YENAAA bu aralar çok yoğunsun heralde, 1-2gündür pek yazamıyonda???:44:
öpüyorum yenam seniiii
1-2 alıntılarımın cevaplarınıda yollar ben kaçarım artık....
NE kadar kibarsın canım :) bariz kısa bir boy bu :) Allahtan eşim de uzun değil de sırıtmıyorum.
canım Rabbım tez zamanda kavustursun ınsaallah
kızlar herkese ıı geceler ben kactım
yıl 2053 +90 ankara buluşması:))))))))))))))Eki Görüntüle 596617
ben de bayılıyorum saf tavuğa. tam bizim çocukluğumuz, dünyanın en safı.
"ağzından mı öpmüş"
Benim annemin 5 tane kızı var. En küçükleri benim ve bu kadar doğumun nedeni bir erke çocuk beklentisi ve sonrasında hayal kırıklığı. Beni en büyük ablam büyüttü diyebilirim ve onun hakkini ödeyemem.Birde ben evden çocuk yaşta ayrıldım ve uzaklarda okudum. Afettemek konusunda çok haklısın bende, birçok şeyi 25 yaşımdan sonra affedebildim. Ben eminim sizler güzel annelersiniz..
Bu arada annem mutfağa geçti gidip baktım. Benim pişirdiğim balığı yemeyecekmiş. Kendi yemek yapiyor şimdi. Yapsın bakalım. Hayırlısı...yarın sabah düzelir.
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
Yok, dostlar sağolsun. özre gerek yok. sadece son geceyi asla unutamiyorum. Hep sürekli aklıma geliyor.
çok tesekkürederim.
bedenin terk eder ama ruhun aslaa aklın bizde kalırrr :))))))))))))
iyi geceler
bende babamı 6ay önce kaybettim nuhan abla....
asla unutamıyorum diyince sen, aklıma kendi kardeşim geldi.
benim benden 4yaş küçük erkek kardeşim var.
babam birden bire 20gün içinde rahatsızlandı ve vefaat etti. meğer 5-6senelik kanser hastasıymış, son hadde dayanmış artık.
ama hiç belirti vermedi o ana kadar.
diyeceğim vefaat etmeden 10saat önce yoğun bakıma alındı, ve yoğun bakıma gitmedenki 1saatinde hep kardeşim yanındaydı.
babam vefaat ettikten sonra kardeşim dediki; abla ben varya dedi babamın öldüğüne üzülemedim dedi(((
çünkü onun o son hallerini görmek beni çok üzdü dedi:...(((((
neyse ağlamayacağım....
babamın o son sıkıntılı hallerini görmenin üzüntüsü öyle büyüktükü dedi öldüğü bile beni üzmedi demişti((
gözyaşlarım gözüme geldi ama ağlamicam bu gece:...((((
sen asla unutamıyorum deyince aklıma hemen bu geldi, seninle paylaşmak istedim....
seninde başın sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah babalarımızın....
AMİN
Selam hanımlar,
Cumartesi çalışmayı oldum olası sevmedim ama çalıştığım yerlerin çoğu cumartesileri çalışıyordu..
Ben de çalıştım bugün..
ne güzel bir olay çok sevindim...
zayıflamanın dışında birlikte birşeyler yapmanız harika...
hayırlı olsun...
hele step çok faydalı bende göbeğim için çok istiyorum..
Öylesine yumuş yumuş,mayalı hamur kıvamına geldi ki..Durum vahim anlayacağın...
80 ler de kesin yapacağım step...
:))) boydaşız esra..
benim eşim de fidan boylu olmadığından uyumluyuz çok şükür..
Kızım uzun boylu olacak gibi..Yaşına göre boyu uzun daha da uzar sanırım...
Oğlum nasıl olur bilemiyorum..
evet biz mutlu şişmandaşlarız (yazar burada bu kelimenin sahibi YENAyı sevgiyle anar:)))
ben bu aralar mutsuzum ama hep ağlıyom hep ağlıyomm, yazık banaaa
herkeslere selaaam
uyku tavan yaptı ama uyumadan bi kkya bakmak istedim:))
sohbetiniz maşaallah çorap söküğü gibi:)))
canım tekrar geçmiş olsun sana.....
annende biraz inat huyu varmı nuhan abla??
truffle sepeti benim tercihim:)))
bende babamı 6ay önce kaybettim nuhan abla....
asla unutamıyorum diyince sen, aklıma kendi kardeşim geldi.
benim benden 4yaş küçük erkek kardeşim var.
babam birden bire 20gün içinde rahatsızlandı ve vefaat etti. meğer 5-6senelik kanser hastasıymış, son hadde dayanmış artık.
ama hiç belirti vermedi o ana kadar.
diyeceğim vefaat etmeden 10saat önce yoğun bakıma alındı, ve yoğun bakıma gitmedenki 1saatinde hep kardeşim yanındaydı.
babam vefaat ettikten sonra kardeşim dediki; abla ben varya dedi babamın öldüğüne üzülemedim dedi(((
çünkü onun o son hallerini görmek beni çok üzdü dedi:...(((((
neyse ağlamayacağım....
babamın o son sıkıntılı hallerini görmenin üzüntüsü öyle büyüktükü dedi öldüğü bile beni üzmedi demişti((
gözyaşlarım gözüme geldi ama ağlamicam bu gece:...((((
sen asla unutamıyorum deyince aklıma hemen bu geldi, seninle paylaşmak istedim....
seninde başın sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah babalarımızın....
AMİN
Meyracım tekrardan başın sağolsun canımm ...
eheheh yok şekerim bu kadar kilolu olmayız zaaarr o zamana , hani fit oluruz sankimmm
evet yaa biz ne güzel saf çocuklardık , hiç fesatlık yoktu içimizde , şimdikiler gibi çakal , gözleri felfecir okuyan tipler gibi değildik , ben okulda öylelerine şahit oluyorumki, aklım hayalim duruyoorr
süpaneke dinimiz amin
truffle sepeti benim tercihim:))
yena sana sevgiyle der ki...
Lütfen kendini bu kadar kasma ve üzme...
Bu arada ben eşinle ilk kavuşma anınızı çok merak ediyorum...
Sen kesin ağlarsın..Sonra da gülersin sanırım.:)
duygu şeysi..:)
belki kızıcaksın yazdıklarıma ama babannem derki ölüm temiz iş kızım yataklara yatmak dah kötü
beni annem çalıştığu için anne annem büyüttü çok severim 2 yıl önce ayzaymır oldu kötüledi kötüledi şimdi nasıl dersen yemeyi unttu miğdeyi deldiler mamayla besleniyo boğz delik kolda serum delik deşik sadece gözleri açık yatıyo geçen annem gittiğinde yanıa tesadüf ben aradım annem kulağına tutayım dedi ananecim seni seviyorum dedi gözleri kıpkırmızı plmuş ağlayamamış bile allah kimseyi yataklara yatırıp kapılara baktırmasınn demekki çekecek çilesi varmış diyoruz elimizden daha işey gelmiyoo yazın gittiğimde anneme en son duyduğum sözz aman benim kzım gelmiş dedi dahada konuşmadı zaten evet evet ağlamıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?