Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oy oy benim herifümde 7 ocak doğumlu doğum gününü unutursam hatırlat canım banada

ben de teraziyim meyracım
ben nufus cüzdanımda akrebim ama anacığıma soruyorum ben ne zaman doğdum diye oda ya susam yolmalarında, yada tütünlerin doğruk kırımlarında diyor oda teraziye tekabül ediyor

benim de canım istiyor şöyle sıcacık bol susamlı gevrecik simit
bir de onun için simitcan olurum artık
bugün kardeşim almış gelirken ama sadece 1 lokma attım ağzıma gerisini buzluğa yolladım

Aslında öğün olarak arada bir adet sokak simidi öneriyor bazı diyetisyenler. yanında ayran ve domates vb.ile..

kızlar ben şimdilik kaçıyorum..gecenin ilerleyen saatlerinde görüşebiliris sanırım
gelecem dedim geldm

esacım cok hoşsun u topicte kıme sorsan o trufflu sepeti seçer.bende dahil

AY GEÇMİŞ OKUYAYIM DEDİM AMA HERKESLER URADAYKEN DAYANAMADIM GELDİM.

HUHU NASILSINIZ HANIMLARRRRR

oy oy benim herifümde 7 ocak doğumlu doğum gününü unutursam hatırlat canım banada

[/COLOR][/SIZE]

PAzartesi eşinin doğum günü..Oğlanın beslenme sırası ben de olduğundan önemli tarih benim içinde :)
Şimdiden birlikte sağlıkla paylaşacağınız uzun seneler geçirin inşallah..

iyi geceler güzel bayanlar:)

ben ancak geldim ve anca yazıyorum bugun yediklerimi
sabah 9.30da eşim tarafından zorla uyandırıldım gece 5 te uyumuştum buarada:))
10da 3 tane yeşil biber içine lor peynir doldurdum ve kızartım (uzun zamandır yapıcaktım anca nasip oldu eşim içindi ama bende yedim )
ara öğünde kuru incirin içine 2 parça ceviz koydum yedim
sora eşimle 2 saat yürüyüş yaptık tekrar eve geldik. dısardada 5 tane küçük eti cin yedim (şekerim düştü herzamanki gibi)
eve gelince küçük bi tost yedim sadece kaşar peynirli.
akşamda 1 tabak kuru fasulye ve 1 tabak bulgur pilavı yedim bugun fazlasıyla abarttım biliyorum
ama cooook mutluyum cunku bugun eşim bana koşu bandı aldı:) pazartesi evime gelicekk cokk hevesliyim cokkk:) benden bu kadar şimdilik

bu arada sabah kilom :101.9 du

Ah son sayfya söyle bir göz attım herkescikler uymaya hazırlanmıs
bende sohbetin ortasına düştü diye sevnmiştim

ne diyeyim ii uykular bu güzel cumartesi gecesi

PAzartesi eşinin doğum günü..Oğlanın beslenme sırası ben de olduğundan önemli tarih benim içinde :)
Şimdiden birlikte sağlıkla paylaşacağınız uzun seneler geçirin inşallah..
uyku gelmiş bedene yanlış yazmışım yena şubat olucaktı o kova banimki kovaaaa

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
kimseler gelmemiş
eh bende çıkayım hazırlanıp köye gidicem
görüşürüz anacığım baaayyy

öptüm. Tepsiyle yemek serviside yaptım. ama kapris tavan yapmış durumda...yemiyor.. barışmıyorda..
Canım barıstınızmı merak ettim

Canım bende truflee sepetini beğendim

Günaydın kızlar,
Uzun bir aradan sonra tartıda 84.2 kgmı gördüm tekrar, çok mutlu oldum :118:
eşim uyuyor hala. ben de size cevap yazayım bi şeyler yicem. görüşürüz daha sonra.

Evet Yenacım, ben yengecim. eşim de kova. topikte çoğu hatunun eşi de kovaymış sanırım. kova erkekleri tombik hatun mu seviyor ki ne :)

gelecem dedim geldm

esacım cok hoşsun u topicte kıme sorsan o trufflu sepeti seçer.bende dahil

AY GEÇMİŞ OKUYAYIM DEDİM AMA HERKESLER URADAYKEN DAYANAMADIM GELDİM.

HUHU NASILSINIZ HANIMLARRRRR

Çok haklısın Meryemcim. ben de onu seçerdim valla

seni gececi seni. geç yatma bakayım o kadar

o kadar da kötü bir menü değil, ertesi günde ağır yemezsen canım. bugün daha hafif beslenirsen sıkıntı olmaz :)
çok sevindim eşinin koşu bandı almasına :) ben haftada 4 gün 45er dakika yürüdüm ve baya işe yaradı. başlarda 4 km- 5km saat hızla yürümeni tavsiye ederim. koşarsan eklemlerin sıkıntı çıkarabilir :) vaktin varsa sabah 30 dakika akşam 30 dakika takılırsan çok faydasını görürsün :) hayırlı olsun tatlım

Artık benimde tickerım var:)))

hayırlı olsun

günaydın fıstıklarımm

nasılsınızz ? ben gece kafayı yastığa bir koydum , sabah 10.40da gözlerimi açtım , uzun zamandır böyle güzel uyku uyumamıştım

uyandığımda makineye çamaşırları koydum , bi güzeel duş aldım , kahvaltımı yaptım , şimdide dışarda kar yağıyor , çıkıp kuaföre gidecem , saçlarımı boyatacamm

herkesleri öpüyorum , görüşürüüzzz

günayydınn kızlarrr kahvaltımı yaptımm biraz ekmeği kaçırdım sanırım menemen isteyince eşimm(((((((

bu arada topiğin tek aslan burçlusu benmiyim acepppp

eşimde oğlaktır zıt kutuplr çektik işte birbirimizi

kızlar acayip azmettim bu kez başarıcam
sabah 10 kahvaltı
2dilim kepekli ekmek
biraz peynir
domates
çay yarım kaşık şekerli

aradada yarım elma yedim

1buçuktada öğle
bir kase çorba
5kasık ıspanak yemeği yanındada yarım dilim kepekli ekmek

nasıl kızlar iyimi:S:S az mı fazlamı kestiremedim

siz neler yapıyorsunz neler yiyorsınuz kızlarrr
ben aslında 120 ile basladımda geçen ay 3 kilo verdim ama nasıl verdim bilmiyorum arada bir biraz yürüdüm okaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…