oy oy benim herifümde 7 ocak doğumlu doğum gününü unutursam hatırlat canım banadaNünücüümm Asu artık Dukancan değil bebişimm , o gözlemecann
sen , ben & anathema kaldık dukancancanlar olarakkk
hadi bakalım bekliyoruz o halde bebişimmm
Yenoş benim sevgilimde 8 şubat doğumlu , o bbiiirrr gofa erkeeeee
ben nufus cüzdanımda akrebim ama anacığıma soruyorum ben ne zaman doğdum diye oda ya susam yolmalarında, yada tütünlerin doğruk kırımlarında diyorben de teraziyim meyracım
bende yatayım artık:)
herkeslere iyi geceler, tatlı rüyalaaar....
öptüüüm
benim de canım istiyor şöyle sıcacık bol susamlı gevrecik simit
bir de onun için simitcan olurum artık
bugün kardeşim almış gelirken ama sadece 1 lokma attım ağzıma gerisini buzluğa yolladım
Aslında öğün olarak arada bir adet sokak simidi öneriyor bazı diyetisyenler. yanında ayran ve domates vb.ile..
gelecem dedim geldmkızlar ben şimdilik kaçıyorum..gecenin ilerleyen saatlerinde görüşebiliris sanırım
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
oy oy benim herifümde 7 ocak doğumlu doğum gününü unutursam hatırlat canım banada
[/COLOR][/SIZE]
uyku gelmiş bedene yanlış yazmışım yena şubat olucaktı o kova banimki kovaaaaPAzartesi eşinin doğum günü..Oğlanın beslenme sırası ben de olduğundan önemli tarih benim içinde :)
Şimdiden birlikte sağlıkla paylaşacağınız uzun seneler geçirin inşallah..
yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216
Canım barıstınızmı merak ettimöptüm. Tepsiyle yemek serviside yaptım. ama kapris tavan yapmış durumda...yemiyor.. barışmıyorda..
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
sen yengeçtin değilmi canım.?
ben 4 şubat doğumluuyum..Kova fenerliyim :)
Pek ilgilenmem ama acaip duygusalım..
Bir de koruyucu yanım çok fazla..
hem şişkoyum,hem anaçım :)
Burçların profu meyracığım bişiler der belki :)
gelecem dedim geldm
esacım cok hoşsun u topicte kıme sorsan o trufflu sepeti seçer.bende dahil
AY GEÇMİŞ OKUYAYIM DEDİM AMA HERKESLER URADAYKEN DAYANAMADIM GELDİM.
HUHU NASILSINIZ HANIMLARRRRR
iyi geceler güzel bayanlar:)
ben ancak geldim ve anca yazıyorum bugun yediklerimi
sabah 9.30da eşim tarafından zorla uyandırıldım gece 5 te uyumuştum buarada:))
10da 3 tane yeşil biber içine lor peynir doldurdum ve kızartım(uzun zamandır yapıcaktım anca nasip oldu eşim içindi ama bende yedim )
ara öğünde kuru incirin içine 2 parça ceviz koydum yedim
sora eşimle 2 saat yürüyüş yaptık tekrar eve geldik. dısardada 5 tane küçük eti cin yedim (şekerim düştü herzamanki gibi)
eve gelince küçük bi tost yedim sadece kaşar peynirli.
akşamda 1 tabak kuru fasulye ve 1 tabak bulgur pilavı yedimbugun fazlasıyla abarttım biliyorum
ama cooook mutluyum cunku bugun eşim bana koşu bandı aldı:) pazartesi evime gelicekk cokk hevesliyim cokkk:) benden bu kadar şimdilik
bu arada sabah kilom :101.9 du
Artık benimde tickerım var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?