Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin,

Sonradan okudum eşinde kovaymiş.. Dafi benim sevgilim de 24 ocak kovası ya. ben geçen yıl unuttum. :18::18::18: gece çok geç saatte hatirlamistim. Bu yil benimde unutmamam lazım. Geçen yıl toparlayıncaya kadar canım çıktı aylar aldı. bilgisayara telefona alarm koyuyorum simdi...

Canım barıstınızmı merak ettim.
Canım bende truflee sepetini beğendim

Ben sabah çok geç kalktım ama nası kalktım, annemin telefonu çaldı 2 numaralı ablamla telefonda konusuyordu sesine uyandım. Tencereyi yaktım felan die anlatıyordu. Artikim benide şikayet ettimi bilemiyorum çünkü dinlemedim. Sonra gittim yanına yattım, sarıldım, beni ayağıyla itekledi falan ama sonra düzeldi... kendime kahvaltı tapağı hazırlarım aynısından onada yaptım verdim. Şükür bunu yedi birlikte tv karşında mağazın izleyerek kahvaltı yaptık. Şimdi evde elinde tencere ile mutfak ve banyo arasında dolaniyor. O tencere çıkmaz bence ama bakalım oyalansın.

Artık benimde tickerım var:)))

güle güle kullan. bende tickerimi seviyorum.

ya bir ara bende bir menemen yapayim iyiki aklima getirdin, nasilsa dukanda sorun degil... Oğlak biraz inatçıdır benim bir yeğenim var ay bizi olduruyor. Umarım seni eşin de inatcılık yoktur.

Bende karı bekliyorum. Henüz buralara gelmedi...

Selam olsun şişmandaşlar,
Mutlu,ve hafif bir pazar günü diliyorum...

Hiiç keyfim yok benim çok halsizim ama yapılıcak,ilgilenilecek bir yığın iş var
Ev temiz gerçi, perşembe günü temizlik yapmıştım işe gitmeden ama yine üstten birşeyle yapmam gerek zaten banyo,wc temizliği her gün yaptığım iş..
OĞlanın yarın okulu için hazırlık yapmam gerek en azından bir kısmını hazırlamalıyım ki sabaha pişirme aşaması kalsın...
Kakaolu puding var tatlı olarak.. akşam hazırlasam olurmu acaba onu düşünüyorum.:26:
3,4 lt. süt ve 2 paket kakao kullanacağım umarım çocuklar beğenir..Öğretmene dedim hazır almayacağım ben ev de yapacağım dedim...
LEzzet olarak severler inş...Çocuklara beğendirmek mesele resmen,çok heyecan yaparım her seferin de o yüzden..hepsi ufak gurme mübarek...birde hazır tatlar daha cezbedici sanırım...

Gözün aydın esracığım eksi görmüşsün ne güzel...
Ben de artıyım bu sabah..Muayyen dönemimin yaklaşmasından dolayı. umarım bu ay gecikmez ve normal akışını izler...

biz sizin burçların tam tersiyiz :))) ben kova eşim yengeç :))

sevindim aynurcuğum dinlenmişsin ne güzel...Ben de tam tersi pek uyuyamadım burnum çok tıkalı...
Saçların içinde kolay gelsin sana...foto bekleriz yeni kafanla.:)

hava günlük güneşli çamaşırlarımı asayım kızları parka götüreyimmm

Bizim burda hava kapalı,yağmur yağsammı yağmasammı diye düşünüyor...
Alyazmalım selvi boylum'u izle ve ağla kıvamında hava :)

siz neler yapıyorsunz neler yiyorsınuz kızlarrr
ben aslında 120 ile basladımda geçen ay 3 kilo verdim ama nasıl verdim bilmiyorum arada bir biraz yürüdüm okaa

Hoşgeldin. Burda herkezin keniden göre bir diyeti var. Ben dukan diyeti yapıyorum.
Şekeri komple kesebilir misin? Eger başarınsan kilo vermen hızlanacaktır. Benim eskiden çikolata krizlerim vardı. çok şükür yendim.

Hoşgeldin aramıza...

Umarım azmini hiç yitirmeden sağlıkla hedeflediğin kilona kavuşursun kavuşuruz hep beraber...

Ben 100 kg.üzeriyken diyetisyenin bana verdiği listeyi bir ara yazarım değerlendirirsin 2000 kcal bir liste...

Siz sabah yaptigim, dukan ekmeğinin tarifini yazayim. çok güzel oldu.
Kuru mayayı ilik su ile bir kasede ıslattım. 8 kaşık yulaf kepegi, 4 kaşık buğday kepeği, 3 yumurta akı, bir miktar lor, azıcık kırmızı pul biber, bir miktar dereotu, 1.5 kaşık yoğurt ve en son mayayıda koyarak karıştırdım. Tepsiye döktüm, üzerine bir yumurta sarısını sürdüm ve çörek otu serptim. Annemle afiyetle yedik. 6 parçaya böldüm. Artanını da dolaba koyacağım.. hergün bir parca.

2 tane yumurta sarım arttı onları ne yaptım? 1 tanesini tarçın bebek yaladı yuttu digeri ise bir yumurta daha eklenerek annemle bana pay edilen omlete gitti....

Söyle kabaca bir maddeyim? neyin ne olduğunu göreyim istedim. Öz eleştiri olsun. Bakalım artılarmı çok çıkacak eksiler mi?
Artılar
1- İstanbulda trafik sorunu yaşamıyorum.
2- Sabahın köründe yollara düşmedigim için, 2006 dan buyana hiç grip olmadım. (grip başlangıçları yaşadim 1-2 günde atlattım)
3- Çalar saatle uyanmıyorum. Sabah dokuza toparlanmıs masama oturmus oluyorum.
4- Gün içinde kimseden izin almadan işimi ayarlayarak spora, kuaföre, alişverişe vs. gidebiliyorum.
5- Gün arasinda gene işimi ayarlayarak bir odanin birisini temizleyebiliyorum.
6- Evde oldugum için diyetimi daha kolay yapiyorum, yemeklerimi kendim yiyeceğim zaman hazırlayabiliyorum.
7- Ofisin, internet, elekrik, su vs. faturalarından yırtıyorum.
8- Bir ofis içerisinde iş arkadaşı ile sorunlar yaşamıyor birisine gıcık yada kıl olmuyor kimseyle ego savaşı yaşamıyorum. Hayatım daha az stresli.
9- Bebişim olursa ayrılmak zorunda değiliz. (klavyele monitör arsında uyuturum artık)
10- Daha az giysi aliyorum. Giysi ve maklaj malzemesi maliyetim yok denecek kadar az.
11- Gün içerisinde şekerleme yapabiliyorum. (bir dönem böyle bir alışkanlığım olmuştu. şimdilerde yok, sanırım kilo etkendi)
12- Kedim evde yanlız kalmiyor.
13- Gün içinde ayakkabi üzerinde değilim. Ayakkabilarimda heç eskimiyor:)
14- Kendimi özgür hissediyorum.

Eskiler
1- Mesai saatim yok. Çoğu zaman akşamdan sonralarıda çalıyorum.
2- Düzenli işe gidip insanlarla görüşmedigim için, kişisel bakımda ertelemeler olabiliyor. (ör: aa müsteri ile haftaya görüşecegim şimdi kaş aldırtmaya gitmiyim, haftaya giderim gibi) Pijama eşofmanla dolaşıp müşteri geleceği zaman giyiniyorum. Bakımsız görüntü hakı olabiliyor ve bu durumda kilo almayı destekledi.
3- Gelen müşteri ortami ofis gibi göremiyor, (gelen müsterileri çok az sayida ve yillardir tanidigim kişiler, genelde müşteriye ben gidiyorum) gelen misafirde ortamı ev gibi göremiyor her ikiside biraz tuhaf karşılıyor. Sonra alışıyor.
4- Ailem gerçekten bir işin varmiş gibi algılamıyor. Ne var sen musaitsin gel diyorlar yada patanadak geliyorlar. Evlenince neyle karışlaşırım bilemiyorum belkide yakın bir yerde ofis olmamiz gerekecek. Buda maliyeti artiracak kara kara düşünüyorum. ama hiç ofis olamaya niyetim yok.
5- Bu madde aslında evde çalişmakla ilgili değil, kendi işini yapmakla ilgili ama genede yazayim istedim. Düzensiz para kazanıyorsun bir ay çok bir ay hiç yok. Dengelemek oldukça zor.
6- Evde çalişma durumu bazı insanların çok hoşuna gidiyor bazi insanlarda bu durumu aşağılayıp küçük görüyorlar. Bu durumu henüz çözemedim.
7- Evin her yeri sürekli kullanıldığı için çok kirleniyor. Zaman zaman ayakkabi ile buyur etme, galoş verme, a dişçiyemi geldik espirileri vs olabiliyor.
8- Kargo elemanı burası ev mi? burada ltd şti. yaziyo deyip tuhaf tuhaf içeriye bakıyor.

akilma gelenler bunlar, 14'e 8artilar kazandı...

Selam kizlaaar, bugun yine 97imi gördüm, hic birakirmiyim yakalamisim bi kere
Oruc tutuyorum bugun yine, az kaldi 3 günüm, bölüyorum iste haftasonlarina, haftaici olmuyor malesef
is saatinden dolayi

Nuhancim bencede evde calismanin artilari fazla gibi,
aslinda her ikisininde avantajlari var ama sabahin köründe uyanmak ve hazirlanip sogukta ise gitmek benim icin cehennem azabi gibi bisey
o yüzden yasasin uyumak ve yasasin ki$in evde durabilmek

herkesin isi gücü vardir sanirim, kolay gelsin kizlaaar

merhabalar herkese
sabah erkenden küçük kızımı dersaneye gönderip tekrar yattım 11.30 da uyandım kahvaltı hazırla ye topla ortalığı temizle süpür vs şimdi oturdum daha toz alınacak yemek ütü çok iş var 2gündür evden çıkmadım yarın bolca yürümem lazım
dünkü yediklerimi unuttum bugün akıllıca devam edeceğim inşallah
sabah tartılmadım ama karnım bomboştu bişey kalmamıştır inşallah

merhaba canım...yediklerine baktımda kilona göre bana bayağı az geldi...ben 93 600 ama ben senden daha fazla yiyorum şimdiden az yemek yemeye calışırsan ilerde çok zorlanırsın...az ama sık yemen daha iyi olacak sanırım...ben öğünlerimin arasına hep iki saat koyuyorum günlük 3 lt suyumu içiyorum elimden geldiğince evde hareket yapmaya çalışıyorum...ben daha önce böyle yaparak 18 kilo rahatlıkla vermiştim şimdide öyle yapıyorum...ne bileyim öğle yemeğinde yoğurt salata gibi şeylerde olabilir ve yoğurt yağ yakımını hızlandırır...öğle ve akşam öğünlerinde mutlaka 1 su bardağı kadarda olsa yoğurt olsun... istediğin kiloları en kısa zamanda vermen dileğiyle.....

selamlar,

1-2 gün internete giremesem sayfalarca yazı oluyor, okumaktan yorulup cevap yazamıyorum

henüz kilomda değişiklik yok gibi, yürüyüşler ya da ev egzersizi işe yarayacak gibi görünüyor.

nuhan arkadaşıma bir sorum var, şeker isteğiyle nasıl başedebildin?
bir de evde çalışmak nasıl bir duygu? çok merak ettim...

herkese başarılar

Şekerle ilgili ilk sorun, çayi ve kahveyi şekersiz içmekle başlıyor. Önce kahveyi şekersiz içmeye başladım. Sonrada çayı, Sevmeye sevmeye zorla içtim ve sonra kahveyide çayıdı çok sevdim sanki gerçek tadalarini şimdi aliyorum. Şimdi şekerli mümkün değil içemiyorum. Çayinda kahveninde tadı şekerle bozuluyor. Ama bunu bir yıl kadar önce yapmıştım. o dönem çayımı meyve ile içiyordum. Şimdi mevyede yok.
Benim gerçek sorunum çikolata ile ilgiliydi. hemenhemen her gün, bir paket bitter yiyiyordum. Ben yıllar önce sigarayi biraktım. Çikolatayı bırakmata aynı sigarayi bırakmak gibi birşey. İrade başka çözümü yok ve beyinde yemiyeceğim komudunu iyice kabullenmek. Markette çikolata reyonlarınının yakınından geçerken, şunu hayal ediyorum. 40 beden güzel bir elbise giymişim. Bir kez yenildim ve şekersiz tadelle aldım ve yarısını yedim çünkü kötü paralin tadı aldım. Sanırım uzun süre yemeyince kötüyü algılamak daha kolay oluyor. Çünkü yiyince o tada alışıyorsun ve yedikçe yiyorsun.
Çok tatli kirizlerimde, regli dönemlerimde ne yapiyorum. Buda genelikle 4-5 günde bir oluyor. Spelenda ile pirinç unsuz bir kaşık misir nisansitasi ile kakaolu muhallebi yapiyorum. dukandiyetitariflerim: KAKAO SOSLU PANCAKE bu pancake çok seviyorum. Üzerine kakaolu sos yapmadan yiyorum. 2 kez tarçınlı dukan kek yaptım. 1 kezde dukanella yaptım. Sütlü şekersiz türk kahvesi zaman zaman bende çikolata isteğini azalttı. Git gide tatlı isteklerimin arası açılıyor. Çok fazla Spelenda da kulanmak istemiyorum. Çünkü oda işlenmiş gıda. Stevya'nın daha sağlıklı olduğunu düsünüyorum ama kiloluk olarak henüz bulamadım aramaktayım. Bu tatlandırıcılar, benim için, şuanda geçiş dönemi için kulandigim bir araç. Bir süre sonra tamamen hayatımdan kalkacaktır diye düşünüyorum. Napayım baklava, revani, pasta, kek, çikolata yemeden bundan sonra yaşabilirim. eski yediklerime sayayim

Evde çalışmak disiplin ve düzen isteyen bir özgürlük...Tezat bir cümle ama gerçeği bu...

Ay çok merak ettim saclarını resim ne zaman paylaşacaksın :)))

Sevindim canım barıştıgına inşallah bir daha küsmezsiniz annen baya inatmış çünkü :)

Canım yular kepeği tadı çok geliyormu yoksa bende deniycemde

Canım nüshana sormuşsun ama bende hergüne mutlaka 2cikolata yiyordum hatta bazen bimde satılan bir pasta var çikolatalı onun tamamını yiyordum ama şimdi sadece tatlandırıcı ile yaptıgım tatlıları yiyorum hiç seker kullanmıyorum 1 aydır

Ay çok merak ettim saclarını resim ne zaman paylaşacaksın :)))

şekerriim hani senin brezilya fönünü görmedik ya biizz ,önce sen sonra beenn

şaka bi yana atamam şuanda resim , çünkü hafıza kartım arabada takılı , elden bişi gelmess,siz ne dersiniz bilmem ama ben beğendimm

aynurcum güle güle kullan saçlarını canım senin içine sindiktan sonra biz de beğeniriz muhakkak

AYŞEcim sınavların nasıldıı ???? Umarım iyi sonuçlar alırsınn

nursena,
teşekürler, kız çocukları için babalar daha özel.
Ben babami geçen mayısta kaybettim. Birkaç ay sonra yılı olacak son dakikalarinda yanındayım.

başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.

pazar sakinligi çökmüş topice

bende gec kalkanlardanım..eşim işte bu gün...
yemek içinde kvye gidicegis sanırım 1 saate kadar gelip beni alcak..

AYNUR CÜCÜŞÜÜÜÜ saçlarını güle güle kullan..sana ugur getirsin..

NUHAN artı ve eksilerini tamamen okudum ama artıları beni daha çok ikna etti..
trafik,iş stresi,ofis ortamı ve her gün ne giyicem kaygısı ki(bu bizlerde daha cok)
bence bu sıkıntıları yaşamadan çalışabildiğin için şanslısın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…