oy oy benim herifümde 7 ocak doğumlu doğum gününü unutursam hatırlat canım banada
ben nufus cüzdanımda akrebim ama anacığıma soruyorum ben ne zaman doğdum diye oda ya susam yolmalarında, yada tütünlerin doğruk kırımlarında diyoroda teraziye tekabül ediyor
Canım barıstınızmı merak ettim.
Canım bende truflee sepetini beğendim
Artık benimde tickerım var:)))
günayydınn kızlarrr kahvaltımı yaptımm biraz ekmeği kaçırdım sanırım menemen isteyince eşimm(((((((
bu arada topiğin tek aslan burçlusu benmiyim acepppp
eşimde oğlaktır zıt kutuplr çektik işte birbirimizi
Günaydın kızlar,
Uzun bir aradan sonra tartıda 84.2 kgmı gördüm tekrar, çok mutlu oldum :118:
eşim uyuyor hala. ben de size cevap yazayım bi şeyler yicem. görüşürüz daha sonra.
Evet Yenacım, ben yengecim. eşim de kova. topikte çoğu hatunun eşi de kovaymış sanırım. kova erkekleri tombik hatun mu seviyor ki ne :)
:
günaydın fıstıklarımm
nasılsınızz ? ben gece kafayı yastığa bir koydum , sabah 10.40da gözlerimi açtım , uzun zamandır böyle güzel uyku uyumamıştım
uyandığımda makineye çamaşırları koydum , bi güzeel duş aldım , kahvaltımı yaptım , şimdide dışarda kar yağıyor , çıkıp kuaföre gidecem , saçlarımı boyatacamm
herkesleri öpüyorum , görüşürüüzzz
hava günlük güneşli çamaşırlarımı asayım kızları parka götüreyimmm
siz neler yapıyorsunz neler yiyorsınuz kızlarrr
ben aslında 120 ile basladımda geçen ay 3 kilo verdim ama nasıl verdim bilmiyorum arada bir biraz yürüdüm okaa
kızlar acayip azmettim bu kez başarıcam
sabah 10 kahvaltı
2dilim kepekli ekmek
biraz peynir
domates
çay yarım kaşık şekerli
aradada yarım elma yedim
1buçuktada öğle
bir kase çorba
5kasık ıspanak yemeği yanındada yarım dilim kepekli ekmek
nasıl kızlar iyimi:S:S az mı fazlamı kestiremedim
kızlar acayip azmettim bu kez başarıcam
sabah 10 kahvaltı
2dilim kepekli ekmek
biraz peynir
domates
çay yarım kaşık şekerli
aradada yarım elma yedim
1buçuktada öğle
bir kase çorba
5kasık ıspanak yemeği yanındada yarım dilim kepekli ekmek
nasıl kızlar iyimi:S:S az mı fazlamı kestiremedim
selamlar,
1-2 gün internete giremesem sayfalarca yazı oluyor, okumaktan yorulup cevap yazamıyorum
henüz kilomda değişiklik yok gibi, yürüyüşler ya da ev egzersizi işe yarayacak gibi görünüyor.
nuhan arkadaşıma bir sorum var, şeker isteğiyle nasıl başedebildin?
bir de evde çalışmak nasıl bir duygu? çok merak ettim...
herkese başarılar
Ay çok merak ettim saclarını resim ne zaman paylaşacaksın :)))günaydın fıstıklarımm
nasılsınızz ? ben gece kafayı yastığa bir koydum , sabah 10.40da gözlerimi açtım , uzun zamandır böyle güzel uyku uyumamıştım
uyandığımda makineye çamaşırları koydum , bi güzeel duş aldım , kahvaltımı yaptım , şimdide dışarda kar yağıyor , çıkıp kuaföre gidecem , saçlarımı boyatacamm
herkesleri öpüyorum , görüşürüüzzz
Günaydin,
Sonradan okudum eşinde kovaymiş.. Dafi benim sevgilim de 24 ocak kovası ya. ben geçen yıl unuttum. :18::18::18: gece çok geç saatte hatirlamistim. Bu yil benimde unutmamam lazım. Geçen yıl toparlayıncaya kadar canım çıktı aylar aldı. bilgisayara telefona alarm koyuyorum simdi...
Ben sabah çok geç kalktım ama nası kalktım, annemin telefonu çaldı 2 numaralı ablamla telefonda konusuyordu sesine uyandım. Tencereyi yaktım felan die anlatıyordu. Artikim benide şikayet ettimi bilemiyorum çünkü dinlemedim. Sonra gittim yanına yattım, sarıldım, beni ayağıyla itekledi falan ama sonra düzeldi...kendime kahvaltı tapağı hazırlarım aynısından onada yaptım verdim. Şükür bunu yedi birlikte tv karşında mağazın izleyerek kahvaltı yaptık. Şimdi evde elinde tencere ile mutfak ve banyo arasında dolaniyor. O tencere çıkmaz bence ama bakalım oyalansın.
güle güle kullan. bende tickerimi seviyorum.
ya bir ara bende bir menemen yapayim iyiki aklima getirdin, nasilsa dukanda sorun degil... Oğlak biraz inatçıdır benim bir yeğenim var ay bizi olduruyor. Umarım seni eşin de inatcılık yoktur.
Bende karı bekliyorum. Henüz buralara gelmedi...
Siz sabah yaptigim, dukan ekmeğinin tarifini yazayim. çok güzel oldu.
Kuru mayayı ilik su ile bir kasede ıslattım. 8 kaşık yulaf kepegi, 4 kaşık buğday kepeği, 3 yumurta akı, bir miktar lor, azıcık kırmızı pul biber, bir miktar dereotu, 1.5 kaşık yoğurt ve en son mayayıda koyarak karıştırdım. Tepsiye döktüm, üzerine bir yumurta sarısını sürdüm ve çörek otu serptim. Annemle afiyetle yedik. 6 parçaya böldüm. Artanını da dolaba koyacağım.. hergün bir parca. Eki Görüntüle 596865
2 tane yumurta sarım arttı onları ne yaptım? 1 tanesini tarçın bebek yaladı yuttu digeri ise bir yumurta daha eklenerek annemle bana pay edilen omlete gitti....
selamlar,
1-2 gün internete giremesem sayfalarca yazı oluyor, okumaktan yorulup cevap yazamıyorum
henüz kilomda değişiklik yok gibi, yürüyüşler ya da ev egzersizi işe yarayacak gibi görünüyor.
nuhan arkadaşıma bir sorum var, şeker isteğiyle nasıl başedebildin?
bir de evde çalışmak nasıl bir duygu? çok merak ettim...
herkese başarılar
Ay çok merak ettim saclarını resim ne zaman paylaşacaksın :)))
aynurcum güle güle kullan saçlarını canım senin içine sindiktan sonra biz de beğeniriz muhakkak
buyurun gelin canım başım üstüne ben misafiri çok severim
nursena,
teşekürler, kız çocukları için babalar daha özel.
Ben babami geçen mayısta kaybettim. Birkaç ay sonra yılı olacak son dakikalarinda yanındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?