pazar sakinligi çökmüş topice
bende gec kalkanlardanım..eşim işte bu gün...
yemek içinde kvye gidicegis sanırım 1 saate kadar gelip beni alcak..
AYNUR CÜCÜŞÜÜÜÜ saçlarını güle güle kullan..sana ugur getirsin..
NUHAN artı ve eksilerini tamamen okudum ama artıları beni daha çok ikna etti..
trafik,iş stresi,ofis ortamı ve her gün ne giyicem kaygısı ki(bu bizlerde daha cok)
bence bu sıkıntıları yaşamadan çalışabildiğin için şanslısın...
AYŞEcim sınavların nasıldıı ???? Umarım iyi sonuçlar alırsınn
Asuuuu bu sabah kaç çıktım biliiinnmmiiii ???
neyse söylemiim ,bi kaç gün daha göreyim öyle
çatlatacan beni demek aynur cadısı
Iyi aksamlar canlarim size selam vermeyince icim hic rahat etmiyor.bugun diyetime coookk dikkat ettim malum ikinci donem ben isbasi yapacagim o yuzden hedefim subatin ilk haftasi 79 u gormek... niveanin cdsi var 45 dklik artik hergun onu yapacagim ve bugun de yaptim :)
inatlık olmamıııı var amma ben de bir aslanım pencelerimi savurdummu mum oluyooo çoğu zamanGünaydin,
.
ya bir ara bende bir menemen yapayim iyiki aklima getirdin, nasilsa dukanda sorun degil... Oğlak biraz inatçıdır benim bir yeğenim var ay bizi olduruyor. Umarım seni eşin de inatcılık yoktur.
Bende karı bekliyorum. Henüz buralara gelmedi...
yena 3 4 lt süte az deilmi 2 pake bazı pudingler 2 buçuk bardakla bazıları 3 buçuk bardakla yapılıyo cıvık olmasınSelam olsun şişmandaşlar,
Mutlu,ve hafif bir pazar günü diliyorum...
Hiiç keyfim yok benim çok halsizim ama yapılıcak,ilgilenilecek bir yığın iş var
Ev temiz gerçi, perşembe günü temizlik yapmıştım işe gitmeden ama yine üstten birşeyle yapmam gerek zaten banyo,wc temizliği her gün yaptığım iş..
OĞlanın yarın okulu için hazırlık yapmam gerek en azından bir kısmını hazırlamalıyım ki sabaha pişirme aşaması kalsın...
Kakaolu puding var tatlı olarak.. akşam hazırlasam olurmu acaba onu düşünüyorum.:26:
3,4 lt. süt ve 2 paket kakao kullanacağım umarım çocuklar beğenir..Öğretmene dedim hazır almayacağım ben ev de yapacağım dedim...
LEzzet olarak severler inş...Çocuklara beğendirmek mesele resmen,çok heyecan yaparım her seferin de o yüzden..hepsi ufak gurme mübarek...birde hazır tatlar daha cezbedici sanırım...
Gözün aydın esracığım eksi görmüşsün ne güzel...
Ben de artıyım bu sabah..Muayyen dönemimin yaklaşmasından dolayı. umarım bu ay gecikmez ve normal akışını izler...
biz sizin burçların tam tersiyiz :))) ben kova eşim yengeç :))
sevindim aynurcuğum dinlenmişsin ne güzel...Ben de tam tersi pek uyuyamadım burnum çok tıkalı...
Saçların içinde kolay gelsin sana...foto bekleriz yeni kafanla.:)
Bizim burda hava kapalı,yağmur yağsammı yağmasammı diye düşünüyor...
Alyazmalım selvi boylum'u izle ve ağla kıvamında hava :)
aslında artıları çok ama evlenince olmaz gibime geldi hele çocukla zor ev ortamı eşinle ailenle elbet küçük sorunlar olur buda müşteriye yansır negatif elektirik verirsin ama şuanda senin için artıları güzelSöyle kabaca bir maddeyim? neyin ne olduğunu göreyim istedim. Öz eleştiri olsun. Bakalım artılarmı çok çıkacak eksiler mi?
Artılar
1- İstanbulda trafik sorunu yaşamıyorum.
2- Sabahın köründe yollara düşmedigim için, 2006 dan buyana hiç grip olmadım. (grip başlangıçları yaşadim 1-2 günde atlattım)
3- Çalar saatle uyanmıyorum. Sabah dokuza toparlanmıs masama oturmus oluyorum.
4- Gün içinde kimseden izin almadan işimi ayarlayarak spora, kuaföre, alişverişe vs. gidebiliyorum.
5- Gün arasinda gene işimi ayarlayarak bir odanin birisini temizleyebiliyorum.
6- Evde oldugum için diyetimi daha kolay yapiyorum, yemeklerimi kendim yiyeceğim zaman hazırlayabiliyorum.
7- Ofisin, internet, elekrik, su vs. faturalarından yırtıyorum.
8- Bir ofis içerisinde iş arkadaşı ile sorunlar yaşamıyor birisine gıcık yada kıl olmuyor kimseyle ego savaşı yaşamıyorum. Hayatım daha az stresli.
9- Bebişim olursa ayrılmak zorunda değiliz. (klavyele monitör arsında uyuturum artık)
10- Daha az giysi aliyorum. Giysi ve maklaj malzemesi maliyetim yok denecek kadar az.
11- Gün içerisinde şekerleme yapabiliyorum. (bir dönem böyle bir alışkanlığım olmuştu. şimdilerde yok, sanırım kilo etkendi)
12- Kedim evde yanlız kalmiyor.
13- Gün içinde ayakkabi üzerinde değilim. Ayakkabilarimda heç eskimiyor:)
14- Kendimi özgür hissediyorum.
Eskiler
1- Mesai saatim yok. Çoğu zaman akşamdan sonralarıda çalıyorum.
2- Düzenli işe gidip insanlarla görüşmedigim için, kişisel bakımda ertelemeler olabiliyor. (ör: aa müsteri ile haftaya görüşecegim şimdi kaş aldırtmaya gitmiyim, haftaya giderim gibi) Pijama eşofmanla dolaşıp müşteri geleceği zaman giyiniyorum. Bakımsız görüntü hakı olabiliyor ve bu durumda kilo almayı destekledi.
3- Gelen müşteri ortami ofis gibi göremiyor, (gelen müsterileri çok az sayida ve yillardir tanidigim kişiler, genelde müşteriye ben gidiyorum) gelen misafirde ortamı ev gibi göremiyor her ikiside biraz tuhaf karşılıyor. Sonra alışıyor.
4- Ailem gerçekten bir işin varmiş gibi algılamıyor. Ne var sen musaitsin gel diyorlar yada patanadak geliyorlar. Evlenince neyle karışlaşırım bilemiyorum belkide yakın bir yerde ofis olmamiz gerekecek. Buda maliyeti artiracak kara kara düşünüyorum. ama hiç ofis olamaya niyetim yok.
5- Bu madde aslında evde çalişmakla ilgili değil, kendi işini yapmakla ilgili ama genede yazayim istedim. Düzensiz para kazanıyorsun bir ay çok bir ay hiç yok. Dengelemek oldukça zor.
6- Evde çalişma durumu bazı insanların çok hoşuna gidiyor bazi insanlarda bu durumu aşağılayıp küçük görüyorlar. Bu durumu henüz çözemedim.
7- Evin her yeri sürekli kullanıldığı için çok kirleniyor. Zaman zaman ayakkabi ile buyur etme, galoş verme, a dişçiyemi geldik espirileri vs olabiliyor.
8- Kargo elemanı burası ev mi? burada ltd şti. yaziyo deyip tuhaf tuhaf içeriye bakıyor.
akilma gelenler bunlar, 14'e 8artilar kazandı...
şekerriim hani senin brezilya fönünü görmedik ya biizz ,önce sen sonra beenn
şaka bi yana atamam şuanda resim , çünkü hafıza kartım arabada takılı , elden bişi gelmess,siz ne dersiniz bilmem ama ben beğendimm
Aynurcum saclarina degisim yapmissin hayirli olsun canim bir ara foto eklersen bakaris))
Aynurcum saclarina degisim yapmissin hayirli olsun canim bir ara foto eklersen bakaris))
yakışır benim cücüşüme gözün alışmadı ya ondandırrr 2-3 yıkamaya rengi oturur
görürsün şekerimm , sıkıntı etme , karbonhidratı biraz azalt , proteine ve sebzeye ağırlık verr , her türlü oluurr
şuanda kaçsın ? 83müydün ?
aynur yüz görümlüğü istyoooo
Canim yaaa evet 83 um gider demi bu kilolar bazen veremicem gibime geliyor sinir oluyorum...
aynur yüz görümlüğü istyoooo
5i bir yerdeleri hazirlayalim o zaman))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?