Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyra

bende babamı 6ay önce kaybettim nuhan abla....
asla unutamıyorum diyince sen, aklıma kendi kardeşim geldi.
benim benden 4yaş küçük erkek kardeşim var.
babam birden bire 20gün içinde rahatsızlandı ve vefaat etti. meğer 5-6senelik kanser hastasıymış, son hadde dayanmış artık.
ama hiç belirti vermedi o ana kadar.
diyeceğim vefaat etmeden 10saat önce yoğun bakıma alındı, ve yoğun bakıma gitmedenki 1saatinde hep kardeşim yanındaydı.
babam vefaat ettikten sonra kardeşim dediki; abla ben varya dedi babamın öldüğüne üzülemedim dedi(((
çünkü onun o son hallerini görmek beni çok üzdü dedi:...(((((
neyse ağlamayacağım....
babamın o son sıkıntılı hallerini görmenin üzüntüsü öyle büyüktükü dedi öldüğü bile beni üzmedi demişti((
gözyaşlarım gözüme geldi ama ağlamicam bu gece:...((((
sen asla unutamıyorum deyince aklıma hemen bu geldi, seninle paylaşmak istedim....
seninde başın sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah babalarımızın....
AMİN

başın sağolsun canım.mekanı cenent olsun inşallah

sağol cücüüşşşüümm ciciş ciciş Annuurrr oldum beennn

Asuuuu bu sabah kaç çıktım biliiinnmmiiii ???

neyse söylemiim ,bi kaç gün daha göreyim öyle

Son düzenleme:
AYŞEcim sınavların nasıldıı ???? Umarım iyi sonuçlar alırsınn

dünküler iyiydi de bugün soruları görünce 'doktorr bu nee' dedim sonradan açıldım sürpriz olcak tamamen canım ya .inşallah güzel sürpriz olur:106: teşekkür ederim canım

Iyi aksamlar canlarim size selam vermeyince icim hic rahat etmiyor.bugun diyetime coookk dikkat ettim malum ikinci donem ben isbasi yapacagim o yuzden hedefim subatin ilk haftasi 79 u gormek... niveanin cdsi var 45 dklik artik hergun onu yapacagim ve bugun de yaptim :)

çatlatacan beni demek aynur cadısı

vazgeçtim sülemicemm , çatlada patlaa

yaa önceki gibi olmasın , bi görüyom sonra bi kaçırıyom , 2 hafta bulamıyom , en iyisi az daha bekliiimm

birde bugün arkadaşta kuru fasulye yedim , yağsızdı etinden yedim ama fasulyerininde boynunu bükük bırakmadımm

görürsün şekerimm , sıkıntı etme , karbonhidratı biraz azalt , proteine ve sebzeye ağırlık verr , her türlü oluurr

şuanda kaçsın ? 83müydün ?

inatlık olmamıııı var amma ben de bir aslanım pencelerimi savurdummu mum oluyooo çoğu zaman
bi fıkra geldi aklıma
bi aslanla bi kurt gece muhabbete dalmışlar eve geç kaldım demiş aslana kurt yaw ne olcak hanımdanmı korkuyorsun demiş
aslan valla seni bilmem ama benim evde beni bekleyen dişi bi aslan demiş :)))))))) bilmem anatabildimmii
yena 3 4 lt süte az deilmi 2 pake bazı pudingler 2 buçuk bardakla bazıları 3 buçuk bardakla yapılıyo cıvık olmasın
aslında artıları çok ama evlenince olmaz gibime geldi hele çocukla zor ev ortamı eşinle ailenle elbet küçük sorunlar olur buda müşteriye yansır negatif elektirik verirsin ama şuanda senin için artıları güzel

yakışır benim cücüşüme gözün alışmadı ya ondandırrr 2-3 yıkamaya rengi oturur

Son düzenleme:
Canim yaaa evet 83 um gider demi bu kilolar bazen veremicem gibime geliyor sinir oluyorum...

gider kuzum , ne kalmış şurda 79a , kendini şartla , beynini bu şekilde yönlendir , eminim verirsin

dediğim gibi karbonhidrat alımını en aza indir , sebze proteine ağırlık ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…