Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gider kuzum , ne kalmış şurda 79a , kendini şartla , beynini bu şekilde yönlendir , eminim verirsin

dediğim gibi karbonhidrat alımını en aza indir , sebze proteine ağırlık ver

Tamam Aynurum soylediklerin kulagima kupe olsun sartladim da kendimi ben yaza kadar 68 olmak istyoruuummmm )) guzel ciciler almak istiyoruuummm

Tamam Aynurum soylediklerin kulagima kupe olsun sartladim da kendimi ben yaza kadar 68 olmak istyoruuummmm )) guzel ciciler almak istiyoruuummm

o halde anlaştık şekerim , hadi bakalım "yaz sana gelsin"

Son düzenleme:
anathema8, dukan krebi varya benda onu bir türlü sevmedim. yulaf tadı çok geliyordu. Bu ekmekgin içine bugday kepeğide koyuyorsun. sen yarı yarıya yapabilirsin. içinde dereotu oldugu için yulaf kepeği tadı gelmiyor. (tabi dereotu severmisin bilmem. ben seviyorum) Tarçınlı kekde de tarçın baskın oluyor. Bence iksinide dene. Yoksa normal zamanda yulaf kepeğini ben kaşıkla ağzıma atıp su ile yutuyorum.

nursena, bakalım bende evlenice ne olacak diye merakla bekiliyorum. Belki işgenceye dönüşür. Yaşayıp görcez bakalım.

aynur cücüs, yeni saçlarını güle güle kullan.

kartem bende 79 bi görsem... bende subata görürüm sanırım. yeni yila 85 girmek istiyordum başardım. İnsallah subatta 79da olur. Hep birlikte parti yaparız.. 1:

cecos çatladık... valla hadi..

Son düzenleme:
Herkeze iyi akşamlar. Bir baktım bir sürü sayfa ilerlemiş. Ben uzun zamandır mı ugramadım diye düşünmüştüm. Son sayfayı okuyunca anladım. Muhabbet koyuymus. Allah muhabbetinizi arttırsın guzeller.
Of benim bir iştahım açıldı. Utanıyorum buraya girmekten ama gelmeSem daha kotu olur sonum diye yine de geldim. Ben iyileştim benim büyük kız (3,5 yas aslında) ateslendı. Smdı daha iyi cok sukur.
Herkezi çok öpüyorum. Okuyabildiğim kadar okuyum geçmişi.

miyop sana da kızına da geçmiş olsun
buradan uzak kalmamakla doğru yapıyorsun yoksa yedikçe yeniyor sonrası zaten pişmanlık

Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Hepinizi çatlatığımı biliyorum kırımızı halı için ayrıca teşekkürler
Dün gece gayet güzel geçti yeğeni atlatamadım mecbur yanımızda götürdük ama eşim benle mümkün olduğunca bir araye getirmedi hatta okadar uzak tuttu ki sinemada bile aramızda eşimle 5 kişi vardı
Neyse önemli değil ama şansızlığım kendini sinemada da gösterdi 7 numaradan 17 numaraya kadar olan koltuklar bizimdi ve herkes rastgele oturdu şansıma tüküreyim benim koltuk kırık cıktı
Herkes hafif yaslanmış şekilde otururken ben resmen yatıyordum neredeyse Neyse hemen bir çare buldum ve çeketini çıkartanlardan çeketlerini isteyip arkama destek yaptım dik oturmak için

Cem Yılmaz süperdi resmen gülmekten karnıma ağrılar girdi hatta bir ara nefes alamadım
Eşimin halalarının arasına oturdum ve kücük halasıyla birbirimizin bacağına vurup vurup durduk gülmekten
Kesinlikle tavsiye ederim ama tabi baya bir belden aşağıda konuştu daha doğrusu eleştirilerini yaptı komik bir şekilde
Gece Yarımdı eve geldiğimizde hatta gelirken eşim herkesi bıraktıktan sonra bir yerlere daha gidelim yoksa evde baş başa mı olalım dedi bende evi tercih ettim
Tabi o saatte KK deseydim kesin suçluyken zeytin yağ gibi üste çıkardı o yüzden ses etmedim

Sabahta cocukları almak için bir cıktık evden kardeşime kahvaltı etmeye bir daha evde oturamadım akşama kadar

Şimdi hepinzi yaw bir sürü şey anlattın ama bizim beklenti karşılanmadı diyorsunuzdur
DAha fazla çatlatmayayım sizleri o zaman

Geçen ay 103 kilo cıkmıştım
Bu ayki tartı gününde taaaaaaaaaammmmm 100.6 yı gördüm

baştan bana biraz az gibi geldi ama hoca sırf yağdan vermişsin üstelikte %2 oranında ödem var vucudunda dedi
yani hocanın hesabına göre ilk hedefim olan 99u kesin görmüşümdür
Dün herifimin aklına uyupta iki bira içmeyeydim iyidi neyse o kadar çatlak su kaçırmaz sonuçta bu ay her hafta bir gün eksik gittim ve aralarda kaçamaklarda oldu yinede çok iyi dedi hoca
İnşallah önümüzdeki ay çok daha güzel kilolar vereceğim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.... Aminnnnnnnnnnnn
Hepimiz için geçerli tabiki

Resmen havalarda uçtum sevincimden
Birde salonda 20 yaşlarında bir kızla tanıştım bugün oda 115lerde başlamış galiba ve şu anda 1 sene üzerinden geçtikten sonra 78 kilo tabi boyu 1.76 olduğu için baya zayıf duruyor daha doğrusu bacakları incecik sadece karnı var hafif ama oda kalıbı düz olduğu için öyle görünüyor
Tesadüf kız kardeşimle aynı mahallede oturuyor diyetisyen tavsiye etti bizim buralarda olan ve muayene ücreti 47 liraymış
Mutlaka kilo vermen durursa ona git çok motive eder ve listesi hazır değil kişiye özel dedi
Şimdilik düşünmüyorum ama yinede aklımda bulunsun dedim
Kız 40 kilo vermiş; ilk 15 kiloyu haftada 1 yada 2 yürüyerek vermiş sonra bir ara airobik denedim ama kiloyla olmuyor dedi. En son yüzmeye başlamış ve diyetisyenle 78e düşmüş. Benim fitnes yaptığımı duyunca ooo sen kesinlikle daha çabuk verebilirsin yeterki dikkatli ol dedi tabi başta bir 40 dakika cardionun asıl etki yaptığını söyledi

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlike güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız Aminnnnnnnnnnn

Zaten ağzımıza sürmüyorduk çok uzun zamandır ama bu listeden sonra aslaaaaaaaaaaaa
Sağ olasın cücüşüm

Canım geçmiş olsun
Sende iyiki varsın şekerimmmmmmmmmmmmmmmm

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

Ablacığımmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm
Ellerine ve emeğine sağlık gerçekten müthiş olmuşlar
Bende ilk fırsatta kücük cücüşüme yapacağım bir tane

Cecoş nerelerde, tartıldı mı acaba bugün? pembe dizi gibi heyecanla bekliyorum onun tartı günlerini artık. inşallah çok güzel bir rakam görür yine

Rahatlamışsınızdır

Eminim fıstık gibi olmuşsundur
Zaten güzel hatunsun dahada güzel olmuşsundur Vay eniştenin haline

Cecosum sana kirimizi halilar serdim...Eki Görüntüle 597181

Ellerine sağlık canımmmmmmmmm
Kırmızı halıya gerek yok varlığınız zaten yeterli benim için Renk kattınız gerçekten hayatıma iyiki varsınızzzzzzzzzz

BANUUUUUUUUU harikasın bebeeeeğğğiiimmmmm , tütütütü MAŞALLAAAHHH

çok beklettin ama bizi , çatlattın resmennn

azminin devamını bekliyoruzzz kuşummm , süper olacak süper süperr süperrrrr

Son düzenleme:

Sağ ol canım
İnşallah bundan sonra hep eksileri görürüz hepimiz
İnan salonda havalara atlayacaktım az daha Hoca yeşil çaya ağırlık ver ödeme çok müsaitsin dedi günde bir tane içiyordum iki ye çıkaracağım inşallah yarından itibaren

Bugün bir hatunda sporda bana biraz fikir vermeye kalktı ( kötü niyetli değildi tabi ama hoca uyuz oldu ) en sonunda dayanamadı hoca ve Canım sen Banuya hiç akıl verme onun motivasyonu emin ol hepimizin toplamından çok daha yüksek dedi
Gerçektende bende inanıyorum bu yaza süper bir değişimle yaza merhaba diyeceğime

Annem akşam üstü sordu kızım okadar spora gidiyorsun varmı bir fark diye bende mahsum bir sesle ya işte az birşey sıkılaşma var daha ancak 1 yada 2 kilo gitti dedim kadıncağız baya üzüldü belli etmese bile ama hayatta söylemem havaalanında o halini görmek için şimdi üzülsede o günki sevinçi herşeyi unutturur
Birde beni teselli ediyor canım yaaa olsun anneciğim en azından hem biraz daha sağlıklı yaşıyorsun hemde kilo almıyorsun artık diye bizim diyor genlerimizde var ne yapacaksın diyor
Yaza kızçesini ince görsünde bak o zaman nasıl havalara uçacak oda

evet Banuşum doğru demiş hoca , motivasyonun çok güzel MAŞALLAAHH

bende eminim yaza çook güzel fit bir şekilde gireceksinn

ayy üzüldüm kız anneciğine , ama dediğin gibi seni gördüğünde geçer bütün üzüntülerii , aynen devam bebeğim hiç bozma

GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLERRR

Nuhancim kilolarimiz yakin birbirimize koçluk yapalik ne dersin
Acayip mutlu olurum. Seve seve.. koçum benim..

cecoss tebrik ederim... iki yanagindan öperim...

Selam kizlar burasi acik ama biseyler izliyordum neyse,

banuyu gördüm, canim cok sevindim, bak 99la kesin girmissindir sen yeni yila, ödemleride attimmi, 98i bile görürsün belki
kiz sen bana yetistin ya tüh emineye tühhhh dövün beni

Aynurcum
hayirli olsun yeni sacin canim, merak ediyorum bi ara resmini at olurmu :)

eminecim aynur cücüşü yuz gorumlugu istiyor foto icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…