Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım, yarın sen de görürsün inşallah.
ya ben anneme gidiyordum, arkadaş da değil derdim aslında. ben pek arkadaş canlısı bir insan değilimdir :)
çıkıp bi hava alabilsem yeterdi.

hoşgeldin dünya tatlısı :)

güle güle kullan yeni cicilerini :) öyle seviniyorum ki senin için. ben de peşinden gelecem koşa koşa :)
haftadan da düştü mü şafak ne :)

hoşbuldummm datlım gıymatlım Esoşum , bal küpümm

sağolasın bebeem , valla aklımda yoktu ama azcık güneşi görünce hemen attık kendimizi sokaklaraa

bekliyorum kuzumm , hadi hemen hemen çebuk çebuk gell kuzumm , süper olmuş 83.5 , eminim haftaya 82ler senin olacak anneemmm

haftaya yarın sabah KOCACIM HÜRGENERALLL

bitiyo şükürler olsunn , ooohhh .... :118::118::118:

valla canım, yedik devirdik ya 5,5 ayı. bana dün gibi geliyor :) bi de sana sormalı tabi :) ayın 21inde de kardeşim geliyor. sağsalim gelirler inşallah.

fotolar harika kuşum. su dalgası biraz ince olmuş sanki. açıldıkça kalınlaşr, daha da tok durur o zaman. süper denk geldi zamanlaması ha, eşin gelince bayılacak sana :)

menümü yazayım. akşama kabak mücver yapcam fırında. 3 kabaktan yaparım, eşimle bana yeter herhalde yarı yarıya. eşime de yanında makarna yapayım. evleneli 1,5 yıl olmadı daha, ben şimdiden bıktım ama ne yemek yapsam diye düşünmekten. hele diyetteyken daha da zor. dışarda da yiyemiyosun yağlı diye. verip kurtulalım ya şu kiloları artık.

kahvaltı
kepekli ekmekle kaşarlı tost, 1 kuru incir, 2 kuru kayısı, activia (geç kahvaltı yaptığım için bir sonraki ara öğünde yiyeceklerim de burda)
öğle
2 adet haşlanmış tavuk baget, 4 kaşık bulgur pilavı
ara1
1 fincan sütle nescafe, 2 tane hurma
ara2
10 antep fıstığı, 10 kabak çekirdeği
akşam
1 porsiyon fırında kabak mücver, 1 kase yoğurt
ara
1 porsiyon mevye

aynen canım , gell birde bana soorrr neyse geride kaldı çok şükür artık önümüze bakalım dimi ama , kocam 18i sabah çıkıyor , buraya akşam 9 da araba var o yüzden Adanaya gider ordan ertesi gün ikindi yada akşama buraya geliirr su dalgasını ben çook hafif istedim bebeeem , böyle oldu ama bunuda beğendim ,saçımda aslında aklımda bu renk yoktu ama bu çıktı ortaya onuda beğendim , aayy bu ara herşeyi beğeniyormuyum neeyyy

kocaya dicem , nikah tazeleme vaktimiz geldi diyyeee

valla harika görünüyor rengi de, şekli de. adam diyecek hatun 30000 bakımına girmiş :) Allah nazardan korusun, çok mutlu olun inşallah bundan sonra ayrılıksız :)

SELAM KIZLAR

şöle bi bakıyım geçmişi okuyum kaçayım dedim bu aralar yine işler yoğun başımın belası ödemeler bitmiyo hiç neyse Allah can sağlığı versin öpüldünüz kızlar

valla harika görünüyor rengi de, şekli de. adam diyecek hatun 30000 bakımına girmiş :) Allah nazardan korusun, çok mutlu olun inşallah bundan sonra ayrılıksız :)

ahahah aynen 30.000 bakımı oldu kuzum yaaa

Allah cümlemizi nazardan korusun , ayrılık göstermesin , herkeslerin mutluluğu daim olsun bebeeeemm

kilo verdigine sevindim aynı kaderi bende yaşıyorum 95 inmi,şken kendimi 102 buldum bu sabah 99.5 çıktım dukan yapmak istiyorum ama şu meyvesizlik çok zor gibi

bugünkü menüm
artık çayı splendayla içiyorum
1 çay 2 dilim ç tost 3 küçük domates 4 zeytin

ara 3 ceviz 6 kuru üzüm melisa çayı

ögle sade tavuk döner 2 d ç ekmegi 1 kase yogurtlu semizotu,7 turşu süs biberi

ara 6 k üzüm 1 papatya çayı

1 elma

akşam kaşarlı mantar yogurtlu semizotu

bitki çayı ,1 su bardagı mısır patlagı ,1 elma

su 1 lt anca içebildim belki 2 olur

canım çok geçmiş olsunn Allah isteyen herkese versin bebişşş inşşş

inşAllahh canıımmm

buarada dün tv'yi kapattığımda Dila hanım vardı , şimdi açtım yine Dila hanım var , bu nasıl iştir loooo

tekrarımı var ben biraz izledim devamını izleyemiyorum eşim gelince haber açar mutfaktaki tv ikizlere kalıyor bende elime elişimi alıp haber izliyorum mecburen

fadimecim turşu yemesen. ben aylardır zeytin yemiyorum. turşu, zeytin gibi tuzlu ve salamura gıdalar kilo vermeyi engelliyor malesef.

Selam kizlar hemen bi meraba diyim dedim, cikcam birazdan.

Aynurcum kotun tam benlik :) tam benim tarzim, güle güle giy cok yakismis.
Meyracim hastamisin?? gecmis olsun

benim bu hafta eksim yok, ama artimda yok, pazar günü adetim geliyor, o yüzden eksiye düsemedim pek
anca 400 gram felan gitmistir sanirim gecen haftaya nazaran:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…