alkışlıyorumm seniii 83 ü görmüşsünnnn..ide benn görsemmmmmm...takıldım resmenn...yarına inşallah dahada güsel sonuç çıkar inşallahh..bende aynıyımm evde evde evde ve yine evdeee bi başımayım bide..buralarda hiç arkadaşımda yokk..
Selam fıstıklarımm , ben gellddiimmm
arkadaşımın annesi burda , okul çıkışı onu yemeğe götürdük , sonrasında aklımda lcw de denediğim kotu almak vardı , 40 tl idi ama ben ucuzcu aynur olarak , kot pazarı diye bi yer ver oraya gittim 2 tane kot aldım 40 tl yeoohh miss gibi oldu valla, ikiside dar paça birinin paçası fermuarlı diğerininki düğmeli , ikisinide çook beğendiimm
buarada botlarımda geldi ,o içerden topuklu olanı düz tabandan daha rahat , bi giydim 9 cm topukla benim boy 1.75 olduu
bugün keyfim yerinde , oohh çocuklar gibi sevinçliyiimm , arabayı kapattım eve doğru yürürken aklıma hafıza kartı geldi , ellerim dolu dolu gittim kartı aldım şimdi foto atacamm
hoşgeldin canım , kasıma kadar daha vaktin var , bence azmedersen , 10 ayda rahatlıkla 20 kilo verirsin , bende 96-97 falandım gelin olduğumda , yani şişman gelinde olunuyor ama keşke bende fit bi gelin olsaydım diyorumm :26::26::26:
neyse tatlım, hadi bakalım gazan mübarek olsuunn
ESOŞUUUMMMM
teşekkür ederim canım, yarın sen de görürsün inşallah.
ya ben anneme gidiyordum, arkadaş da değil derdim aslında. ben pek arkadaş canlısı bir insan değilimdir :)
çıkıp bi hava alabilsem yeterdi.
hoşgeldin dünya tatlısı :)
güle güle kullan yeni cicilerini :) öyle seviniyorum ki senin için. ben de peşinden gelecem koşa koşa :)
haftadan da düştü mü şafak ne :)
hoşbuldummm datlım gıymatlım Esoşum , bal küpümm
sağolasın bebeem , valla aklımda yoktu ama azcık güneşi görünce hemen attık kendimizi sokaklaraa
bekliyorum kuzumm , hadi hemen hemen çebuk çebuk gell kuzumm , süper olmuş 83.5 , eminim haftaya 82ler senin olacak anneemmm
haftaya yarın sabah KOCACIM HÜRGENERALLL
bitiyo şükürler olsunn , ooohhh .... :118::118::118:
valla canım, yedik devirdik ya 5,5 ayı. bana dün gibi geliyor :) bi de sana sormalı tabi :) ayın 21inde de kardeşim geliyor. sağsalim gelirler inşallah.
fotolar harika kuşum. su dalgası biraz ince olmuş sanki. açıldıkça kalınlaşr, daha da tok durur o zaman. süper denk geldi zamanlaması ha, eşin gelince bayılacak sana :)
aynen canım , gell birde bana soorrrneyse geride kaldı çok şükür artık önümüze bakalım dimi ama , kocam 18i sabah çıkıyor , buraya akşam 9 da araba var o yüzden Adanaya gider ordan ertesi gün ikindi yada akşama buraya geliirr su dalgasını ben çook hafif istedim bebeeem , böyle oldu ama bunuda beğendim ,saçımda aslında aklımda bu renk yoktu ama bu çıktı ortaya onuda beğendim , aayy bu ara herşeyi beğeniyormuyum neeyyy
kocaya dicem , nikah tazeleme vaktimiz geldi diyyeee
valla harika görünüyor rengi de, şekli de. adam diyecek hatun 30000 bakımına girmiş :) Allah nazardan korusun, çok mutlu olun inşallah bundan sonra ayrılıksız :)
ahahah aynen 30.000 bakımı oldu kuzum yaaa
Allah cümlemizi nazardan korusun , ayrılık göstermesin , herkeslerin mutluluğu daim olsun bebeeeemm
Baktım fotolarına canım maşallah çok güzel olmuşsun
Eki Görüntüle 600804
Günaydın kızlarrrrrrGüne çooook enerjik başladım sebebini sorarsanız merak ettim tartılayım dedim bir de ne göreyim 99.8 olmuşummmm
Mutluluktan çıldırmak üzereyimBir daha 100 rrakamını görmemek için elimden geleni yapıcam kızlar
sağol kuşumm darısı isteyen herkese olsunn
canım çok geçmiş olsunnh aline şükret arkadasım daha nebilmedigimiz hastalıklar vardır. bende sen gibi dert yanardım
pkos var,haşimato var,insulin direnci var,fazla kg var,adet düzensizliigi var hatta öleki ilaçsız olmuyor nerdeyse...
ama Allah kısmet etti hamile kaldım 6aylıkken kaybettim
meğer bende rahim agzı yetmezligi de varmıs..o yzden zamansız erken dogum oldu
sonra ünv hastanesine basvurdum incelenmeye alındım
birde kan pıhtılaşmam cıktı iyimi
ALLAH kısa zamanda şu 7 günü su gibi geçirip buluşmayı nasip eder inş
inşAllahh canıımmm
buarada dün tv'yi kapattığımda Dila hanım vardı , şimdi açtım yine Dila hanım var , bu nasıl iştir loooo
bugünkü menüm
artık çayı splendayla içiyorum
1 çay 2 dilim ç tost 3 küçük domates 4 zeytin
ara 3 ceviz 6 kuru üzüm melisa çayı
ögle sade tavuk döner 2 d ç ekmegi 1 kase yogurtlu semizotu,7 turşu süs biberi
ara 6 k üzüm 1 papatya çayı
1 elma
akşam kaşarlı mantar yogurtlu semizotu
bitki çayı ,1 su bardagı mısır patlagı ,1 elma
su 1 lt anca içebildim belki 2 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?