Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esra ve nursena menüleriniz çok güzel maşallah
ikiniz de epeyce kalori de yakmışınız bugün
esracım menündeki kuru meyvelere bayıldım
ben de akşam yemeğinde tavuk sote ve yoğurt yedim şimdi de yeşil çayımı içtim

Öncelikle herkese meraba kizlar, yorgun ve hasta veee kötü bir gündü..

Hurremsultanim sinavlarin nasildi canim?

cok zordu be canim, bakalim hayirlisii...

hakkında hayırlısını isteyelim o halde canım

sagol canimmm

cok hossunuz ceco yaaa :) uyuyami kaldiniz hepiniz, ay pek sekersinizzz

Kizlaaaar hastayim ben yaaaaaa, Münihte yollarda üsüttüm ben, haftasonu sansima inanilmaz soguktu buralar. - lara düstük,
bide münih daha bi soguktu sanki, ee bide güzel olacam diye parkami giymedim, daha süslü bir manto giydim e tabi daha incesi,
al sana iste süslüyü gördünnnn, hastalandim iste üsüttüm cok kötüyüm ve halsizim ((

Bugun sabah cenazeye gittim, bizim burda gencecik türk oglani bicaklayip öldürdüler, iste karisik kurusuk isler,
kizkardesleriyle beraber kücükken oynardik felan, tanisiyoruz yani,
gittim orda kaldim bayagi, orasida buz gibiydi, icim yandi, gencecik oglani buz gibi topragin altina gömdüler koydular,
biz 1-2 saat zor durduk donduk, off allahim sabir versin cok zor ya

sonra doktora gittim, cilt doktoruna, ayagimda sertlikler var onu sordum, eczaneye gittim 25 euroluk krem cikardi verdi bana,
dedim bu cok pahali ,baska bisey yokmu,
kadin cikardi getirdi felan ama inanilmaz gicik, anlatiyor felan ama sanki ben anlamiyorum tuhafti
dedim ben almiyorum ciktim ordan,

sonrada kendi doktoruma gittim, insülin direnci icin test yaptirmak istiyorum dedim,
demezmi biz burda böyle bisey yapmiyoruz diye
kafayi yicem ya hersey sanki bana karsi cok sinir oldum,
bu nasil is anlamadim, türkiyede hepiniz yaptirabildiniz o testi,ben niye yaptiramiyorum burda hayret ya,
güyya almanyanin saglik sistemi süper, alin buyrun iste

sonrada ise gittim ama ölüyorum halsizlikten hastaliktan, zar zor islerimi hallettim eve attim kendimi,
bu hafta kesin artidayim hayir eksilmesemde ayni kalirim bari insallah..

hay şu tavukta olmasa halimiz harap asssuuu

oyy geçmiş olsun ıhlamur falan kaynat limonu sık cezvede az ılıt içine bal kat iç sonra vur kafayı yat terle biraz kendine gelirsin

Canım çok geçmiş olsun
Gerçektende zor bir haftasonu geçirmişsin :26:
Ölen gencin Ailesine Allah sabırlar versin...Aminnnnnnnn
Rabbim gencin taksiratını af etsin onuda Cennetine kabul eylesin ...Aminnnnn
Hakikaten çok zor bir durum nedense ölen kişi çok hasta ve senelerdir çeken biri olunca kurtuldu diyebiliyoruz ama genç olunca ölümü konduramıyor insan
Rabbim hepimize hayırlı ve sıralı ölümler nasıp eder inşallah...Aminnnnnnnnnn

Sana geçmiş olsun tekrar vitamin takviyesi yap biraz istersen daha çabuk toprlanmak için
Bu arada insülin direnci testini niye yapmıyor doktorun anlamadım. Acaba dahiliye olduğu içinmi bakmıyorlarmış hani Pkoya bağlı oluşan birşey ya belki kadın doğum ilgileniyordur.
Gıcık eczaneciye gelince senin yerinde olsam tavrınızdan dolayı almıyorum bu kremi diyip reçetemle başka eczaneye giderdim
Ben ortaokulda 2 hafta eczanede staj yapmıştım hatta sonrasındada 3 sene boyunca haftanın 3 günü okul sonrasında eczaneye yardıma giderdim patron sağ olsun çok sevmişti beni hatta ille eczacılık oku 3 senelik eğitimini burada yap ben seni gerekirse ustalık için sınava bile sokarım demişti tabi beni tanıyan herkes tercüme sorunu olmaz diye o eczaneye akın ediyordu
3 sene harçlık kazandım ordan ama eczacılık bana sıkıcı geliyordu o zaman şimdi babam nasıl kızıyor bazen bana dinlemedin kadını eczacılık okusaydın bari istanbulda bir eczane açardık sana diye
İnan hala her gittiğimde uğrarım o eczaneye ve kadın halada der dinlemedin beni o zaman ne güzel bir eczanede sana açmayı düşünüyordum diye

selamm kızlarrr..dilerim herkezler iyidirrr..haftasonu yoktum annemlerdeydimm..acık acık kaçamaklar oldu bugünde aşağıda eltimde bi sigara böreği ve çeyrek simit yedim...şimdi sadece salata yemeği düşünüyorum ayvada yedim o tıkadı birass beniiii...benim gündüz sorunum yok ama alşam olunca ölüyorum açlıktannn..cuma dan sonra hiç tartılmadım ne çıkacak merak ediyorumm.....

bu arada cuma günkü iddiayı kaybettim verdik 60 tl yi geldik:):):) 900 grm vermişim..kazanan 1.200 le aldı ...du bakalım 15 gün sonra yine varr..ama sanırımm benim artık spor istiyor vucudumm resmen benimle inatlaşıyor vermiyor kiloyuu..o sppor istiyor benseee klımı bile kıpırdatasınnn ggelmiyorr..bakalım kim kazanacakkk...bende böyle haberlerr...

oyy geçmiş olsun ıhlamur falan kaynat limonu sık cezvede az ılıt içine bal kat iç sonra vur kafayı yat terle biraz kendine gelirsin

sagol nursenacim ben ihlamur kaynatmasini bilmiyomki :26: bitane cay ictim bide portakal filan yicem simdi, sabahda limon yedim yarim, valla yapiyom bisiler ama kötüyüm yani acilen iyilesmeliyim

Sorma canim gercekten kötü günler gecirdim öyle diyim
cenazede tabi cok kötüydüm insan dayanamiyorki, bide daha duygusallastim ben eskiye nazaran, agladim durdum napayim,
kizkardeslerinin anne babanin aglamaktan gözaltlari sismis iyice, yazik hepsine icim yandi,
oglanin da daha 1 bucuk aylik oglu olmustu, sevgilisi bayildi falan amaan zor ya hepsi

eczaneci kadin beni gercekten sinir etti, o sinir konustukca bende ona öyle konustum, gercekten biraz daha konussaydi patlardim ona,
ben böyle seye hic gelemem, yabanci görünce, hele bide kapali görünce cahil saniyorlar sanirim,
almanca bilmeyenlere felan nebicim konusuyorlar bi görsen, ama benim almanca ana dilim gibi zaten o yüzden catir catir sayarim valla hic acimam
sende ne güzel eczacilik yapmissin, aslinda bende isterdim ama malum kapali almiyorlar :)

merhabalar. gecmisi soyle bir okudum. cecocugum.nazarımız degdi diye dusundum. coook gecmis olsun. tutu masallah dıyeyim
dafi yıgenine cok gecmis olsun. ıns tutunur,saglıkla ve hayırlısıla.
hurremsultan ben de o gence uzuldum. annesini dusundum. Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin. su ırkcı tutumlarla mı alakalı ki.
herkeze ii aksamlar.

eminecim geçmiş olsun
ölen gence Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin inşallah çok üzüldüm

Selam kızlar,

spordan geldik. üstümden tır geçti sanırım. bu neydi böyle. koşu bandı, tempolu yürümek falan hikayeymiş. 20 dakika koşu bandı, 15 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik, bacak hareketleri, karın hareketleri, dumble falan canım çıktı. 60 dakikayı geçmiştir. hoca yeter bugünlük, acıdım sana dedi :)

tartıldım tabi; kıyafet ve tok karınla 85.7 kg geldim. vücudun %44.8i yağ. karındaki yağ 9 kg sanırım. kas ve kemik iyiymiş de su çok azmış. vücut yaşım ise 50 imiş

memnun kaldım açıkçası ilk günden. sanırım devam edeceğim sürem dolduğunda da. benden havadisler böyle kızlar.

selamun aleyküm kızlar
geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarıma çoookkkk teşekkür ederim
Allah hepinizden razı olsun.
hasta olan arkadaşlarımada Allah şifalar versin

esracım annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.daha iyi olur inşallah

Son düzenleme:

Canım valla o birazda eczane sahibiyle alakalı çünkü sonradan benim çalıştığım eczanede kapalı bir kızda vardı yanılmıyorsam
Dediğin gibi bazıları baş örtüsünü görünce aptalmışsın gibi davranabiliyorlar.
Genç kızken annemle bir yere gittiğimizde birkaç kere onlada aynı şekilde davranmaya çalışan birkaç densiz çıktı ama emin ol panter kesildim o anlarda resmen Annemde sağ olsun biz nasılsa ona tercümanlık yapıyoruz diye çok fazla almanca öğrenme çabasına girmemişti hani derdini çok rahat anlatır ama ana dili gibi değil sonuçta
Bizler evlendikten sonra bir gün dişçinin biri annemin dişini yaparken fatura tutuşturmuş eline oda anında bakmış adamın söylediğinden iki kat fazla nein neinnnn diye diye adama o faturayı ödemiyeceğini ona başka fiyat söylendiğini ve eğer inat ederse kendisini sigortaya şikayet edeceğini söylemiş tarzancasıyla
Hıııhhhh ana dilim gibi konuşamadım ama o faturayı adama yedirdim diye bir anlatışı var koptum hatta adama demiş sen beni başörtülü olduğum için dumkopf ( aptal )mı sandın demiş adam şok olmuş sanmışki annem sinecek ve itiraz etmeden faturayı ödeyecek Yermi be meloş

Öylelerine adlerini bildireceksin ki bir daha başkasına o şekilde davranamasın
İnan ben burada bile insanın giyimine göre muamele yapanlara kızıyorum. Atıyorum hastanede kadıncağızın birini birşey sormak istediği sırada kadın git şurda bekle diye azarlanıyor ( giyimi biraz perişansa yada ona benzer ) dönüp banada o an buyrun hanımefendi sizin neydi sıkıntınız dedikleride olmuştur inan anında hayır bu abla benden evvel geldi önce onunla ilgilenin dediğim çok olmuştur adamlar bozuntuya vermesede fena bozuluyorlar o an
Bir insanı görüşünden dolayı yargılamak bana çok ters ve inan o konuda çok kavga etmişimdir

hurremsultan ben de o gence uzuldum. annesini dusundum. Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin. su ırkcı tutumlarla mı alakalı ki.
herkeze ii aksamlar.

hayir canim irkcilikla alakasi yok busefer, oglan bu cocugu oldugu kizdan ayrilmis kisa süre önce, yeni bir kadinla birlikte olmus, bu kadinda 3 sene önce bosandigi kocasi yeni cikmis hapisten,
adam gel sen bu cocugu arkadan 7 yerinden bicakla, hemde ulu orta sokakta, hicbir sucu olmadigi halde, gitmis marketten bicak almis, gelmis arkadan bicaklamis,
oracikta ölmüs cocuk icim yandi, bizede yakin bu olay yeri, hergün gectigim yer nerdeyse,
tabi bu katili orda evire cevire bi dövmüsler polis gelmeden ama iste icinin yanginini söndürmezki,
ölen oglanin babasida tam ordan geciyormus, sormus iste ne oldu burda diye, anlatmislar burda calisan bi kizin sevgilisini bicakladilar diye,
hemen anlamis, eyvah demis bu benim oglum,
offfffffff offfff

eminecim geçmiş olsun
ölen gence Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin inşallah çok üzüldüm

sagol asucum amin bende cok üzüldüm gercekten

Eminecim geçmiş olsun bu arada canım. dikkat et kendine.

sagol canim, portakal yiyorum suan, aslinda bu saatten sonra meyve bile yemiyorum ama iste yiyim buseferlik napayim

seninde sporun iyi gecmis cok sevindim, kendini cok zorlamadan azar azar yap, ne güzel ya

sicak hosgeldiniz mesajlariniz icin cok tesekkür ederim inanilmaz sevindim, hic kimseyi tanimayinca acikcasi biraz cekinmistim :) görüyorum ki hepiniz cok sicakkanli insanlarsiniz.hemen yediklerimi yazayim, acimasiz elestirilerinize acigim :)
sabah, 2 dilim cavdar ekmegi, 1 dilim diyet peynir, 5 zeytin
öglen ,2 kepce tarhana cormasi (yagsiz ve tuzsuz) tadini sevmedim ama tuzu birakmam gerekiyor
ikindi (saat 16.oo civari) kücük bir porsiyon haslanmis brokoli bol limon sulu ama yagsiz ve tuzsuz
aksam minik bir kase pilav yaninda bir minik kase kiymali bezelye

aslinda aksam 18.00 den sonra birsey yemek istemiyordum ama bugün ilk günüm karnim gurulduyordu.bu yüzden 19.30 civari 2 portakal yedim :$

simdi kalkip step yapicam yapabilirsem 45 dakika, dayanamazsam en az 30 dakika olucak.
stepten sonrada tekrar gelip kilo cizelgesi yapmaya calisicam, biraz karisik geldi ama denicem yapmayi. görüsmek üzere. ve bu arada bir arkadasim yasimi sormustu hemen hemen benimle ayni kiloda oldugunu yazan. özür dilerim yeni oldugum icin isimlerinize alisamadim hemen :$ ben 31 yasindayim.biri 6 yasinda digeri 4 yasinda bir kiz bir oglum var ve almanyada yasiyorum.simdi kalkip gideyim yoksa oraya buraya bakarken tembellik cökücek kalkmicam yerimden :$ tekrardan tesekkür ederim herkese.

İdda için geçmiş olsun canım
Eminim bir sonraki idda gününde mutlaka sen kazanacaksın
Bu arada haklısın canım gerçekten bazen bünye belli bir zamandan sonra inat ediyor ve ancak sporla kilolar gidiyor ben sana güveniyorum kesinlikle sporuda hayatına dahil edecek ve bu kaybettiğin son idda olucak

Harikaa yaa hadi hayırlı olsun ne güzel sporunuda salonda yapmaya başlamışsın
Herhalde aşağı yukarı aynı programı yapıyoruz ilk 45 dakika Cardio sonrasında kol, bacak ve karın kaslarına ağırlık en sondada germe harketleriyle son
Ben bir ay dondururum diyordum ama vazgeçtim bu hafta dinleneyim haftaya başlıyacağım Allahın izniyle yine
Belim biraz daha iyi şükür en azından iki büklüm durmuyorum artıK iki üç güne toparlarım artık

selamün aleykümm..

ay ne yorucu bi gündü...klasik ev hanımı takıldım resmen... havayı güzel görünce temizliğe giriştim....

enson yemek bılaşık kuzuları uyut derkennn anca oturdumm tabi yeşil çayımıda unutmadımm

eminecim geçmiş olsun canım...o gencin ailesinede rabbim sabırlar versin..allah rahmet eylesinn...

esracım sen de sportmen oldun desene
emeklerinin karşılığını alacağına eminim canım

sağol Asumancım, inşallah alırım ya. bugün fotoğrafımı çekti eşim. bakalım 3 ay sonunda ne olacak sonuçlar :)

Çok sağol Dafi abla. inşallah yeğenin de daha iyidir bugün.

Sağol Cecoşum. inşallah ben de senin gibi güzel sonuçlar alabilirim :) zayıflamaya yönelik olunca kardiyoyu 45 dakika tutuyorlar sanırım. eşimin her şeyi ideal çıkmış, 30 dakika yapmış kardiyoyu.

Sen de kendini ölç, iyileşmeden başlama canım. ama iyi hissediyorsan başlayabilirsin tabi :)

ayyyy bilmiyorumm ne diye inatt ediyorsaaa..bunca yıll onlarla yaşadımm işteee..şimdi çıkıp gitsin hayatımdannn...anamm bu yağlarr ne biçimm şeylerr yaaaaaaa.....kendimm yapamıyorumm yaaaaa...eşimde inadın teki evinde vaktin var yap işde diyip duruyorrrrr...bende yapamıyorumm işde...

Şimdiii başlıyayım mı seni eleştirmeye
Şaka şaka menün aslında hiçte fena değil ama akşam pilav yerine az a olsa salata ve yoğurt tüketseydin
Birde tamamen tuzsuz ve yağsız yeme çünkü onada ihtiyacımız var yağsız yersen zamanla bağırsakların çalışmaz maalesef tecrübeyle sabittir kronik bağırsak tembelliği yaşayan biri olarak söyleyebilirimki az da olsa yağ şart ama mümkünsa hakiki zeytinyağı
İnan şu an dayansan bile yarın öbür gün ööö gelir insana sonuçta biz bunu diyet olarak değil hayatımız boyunca yapacağımız bir beslenme şekli olarak kabul ediyoruz

Eminim sende çok güzel kilolar vereceksin bizlerle birlikte
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım banu, 32 yaşında ( 33e daha 1 ay var ) biri 12.5 diğeri 2.5 yaşında iki Cadının annesiyim Aslında doğma büyüme Almanyalıyım ama 14 sene evvel istanbula evlendim evhanımıyım ve 2 senedir bu kilolarıma karşı savaş ilan ettim ve kazanma yolunda ilerliyorum
Tekrar aramıza hoşgeldin
GAzamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…