be sabahlari 1 çorba kaşigi ev yapimi elma sirkesini su ile içiyorum. Balsız...
iki yıl önce bir akapunktur doktoruna gitmiştim. Zayiflamak için.. oda sadece bir çeşit meyve ye demişti. Meyvalari karıştırma demişti. gerçi akapunktur bana yaramadi kilo vermemiştim.
klasik ayın 15 i işleri:)kolay gelin canımhayırlı günlerr diliyorum herkeze
bugün yoğun bi gün olcak kalkayım 3 mil lasly yapayım yoksa yapamaıcam ödemeler var alışveriş var kızın toplantı var
yemek yokk daha yemek yapıcam yatakları toplayım
sporu mu yapıp kahvaltı ederiz kızımla
şimdilik iyi güzel günler diliyorum
yürüyüş gibisi yok valla bıraksalar ankaranın altını üstüne getireceğimSelamun Aleyküümmm
hayırlı sabahlar canlarım
boooll hareketli azzıcııkk kalorili ve bolcaa eksili günler diliyorum hepinizeeee
müslimi yedim sporumu yaptım öğleden sonra yine yürüyüşee gitmeyi planlıyoruumm çookk mutlu oluyorum yürüyünce
Bu yumurta mevzusuda baya sarpa sardı... Bi dr. der hergün ye digeri der yeme..bu doktorların sağı solu belli olmuyor...
kim ne derse desin ben hergün sabah bir adet yumurta yiyorum. Eger kollestorolün yoksa sende yiyebilirsin.
Beyaz peyniri hiç mi sevmiyorsun?
Benim ailem çok peynir tüketir ve bizim ailede kadinlarında yaşlanıca kemik erimesi olmaz... geçenlerde doktara gitim. calsiyum vs. kan testlerim yapildi. doktor ha maşşallah kemiklerine dedi
Tost konusunda ben bişe diyemiyeceğim...
banucum nasılsın daha iyisin sanırım...
meyve konusuna gelince tv de bir uzmandan duymuştum meyvedeki şeker oranları hiçte masum değilmiş dikkatli yememiz gerekiyormuş...yemeğin hemen üstüne yendiğinde çürüyormuş ve hiçbir besin değeri kalmıyormuş...çok geç saatlerde meyve yiyip yatmak vücut o şekeri yakamadığından kilo aldırırmış...mümkünse meyveyi aç karnına yememiz gerekiyormuş ama midesi sağlam olanlara göre...
birde meyveyi tek çeşit yemek lazımmış elmaysa sadece elma portakalsa sadece portakal gibi...çok çeşitli yendiğinde vücut ayrıştırıp yakmakta zorlanıyormuş..vee kuru meyveelerdeki şeker oranı taze meyvelerdekinden çokkk çokk fazlaymış
Selam yavru kuslarimmmmmmmmmmm
bugun allaha cok sükür daha iyiyim, dün epey sIkintiliydim ama
onca portakal, sicak cay, ve limondan sonrabiraz daha iyiyim bugun,
vol vitamin aliyorum, insallah kilo olarak dönmezzz
Meyracim canim insaat varmis kolay gelsin :)) zordur bilirim yaniii...
Ceco o yag sIkma seysi cok iyi biseymis yaa, burda ben hic görmedim ama kesin vardir, biyerden bulup bende alsam iyi olur,
kizlar sizede bi tavsiye vereyim belki bilmiyosunuzdur, belkide biliyosunuzdur ben yinede söylim
salata ya 1 kasik yag, yada yarim kasik yag katiyosam, 1-2 kasikta su katiyorum,
yag yerine geciyor valla ayni hesap, islaniyor, yag da biraz oluyor tamamdir iste, bide limon tuz zamam oh mis gibi
Yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz
bu ballı sirkeli suyun faydası oluyor mu? bende sirkeli su içiyorum ama baldamı koymam lazım.
Canım aslında genel olarak bakılınca günlük menün fena değil ama akşam makarna yerine 1 sabak salata olaydı eyidio zaman o gül böreğide sorun olmaz
Aslında abartılı bir durum yok be güzelim sonuçta baya sporda yaptın
Bende bayılırım böreğe hatta hale kurtulmuş yufkam var buz dolabının üzerinde fakat fazla kaçırırım korkusuna yapamıyorumneyse az daha dursun
canım hiç bir anlamı yokherkese merhaba..sizi özledim geçmişe göz atmaya çalıştım iş yerinde otomasyonmudur ne zırtsa herşey bir programa giriliyor ben zaten bütün ürünleri yazmıştım şimdi eksik olanlar yen çıkanlar ayy sanırım 400 ürünün tek tek tarifi...neyse ağlama duvarı yapmıyım burayıda...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....
son bir sorum olacak Xay nikinin anlamı özel değilse nedir?
öptüm sizi...
Aaaa bak buda güzel fikirmişsonuçta bizim derdimiz yaprakların kuru kalması değilmi zaten
Bu hazır salata soslarında öyle oluyordu da ben uzun zamandır kullanmıyorum onları katkılı ve sağlıklı olmaz diye ama normal salatamı hazırlarken yaparım ben bunu artık
Çok sağ ol canım bir şey daha öğrendim sayende Allah razı olsun
Allah nazardan saklasın... gelin görümce dostuğuna güzel örnek...Benim görümcem yok. allah nasip ederse eltim olacak oda hazırda değil
canım bal sıcak suyla içildiğinde kabızlığı engeller buda rejim yaparken oluşan sorunlara engel olur,ayrıca enerji verdiği için güne güzel başlanır.metabolizmayı da hızlandırırama tabi her bal değil canım onlarda şeker olduğundan kilo aldırır,sadece doğal gerçek bal bulup onunla uygulaman gerek
teşekkür ederim ayşe abla bundan sonra balda ekliyim.
fıstıklarımm ben geldiimm
dün misafirlerim vardı giremedim , bugün ancak eve geldim , ee malumunuz maaş günü demek borç ödemek demekk
saçtım bütün paraları , hatta daha yatıracak yer var ama para yokk , kocacıımm çabukk geell artıkk
geçmişe şöyle bi bakayımm , umarım herşey yolundadır
buarada 2 gündür 74.7 çıkıyorum , bakalım hayrılısı olsun , kaçmaz inşAllahhh
dün misafirlerim vardı giremedim , bugün ancak eve geldim , ee malumunuz maaş günü demek borç ödemek demekk
saçtım bütün paraları , hatta daha yatıracak yer var ama para yokk , kocacıımm çabukk geell artıkk
Aldık gitti bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırızDaha çok gençsin ( ben gibi ) eminim rahat rahat verirsin kilocukları
Anammm taze gelinnnnnnnnnnnnnAllah mutluluğunuzu ömür boyu daim etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Bir yastıkta kocayın emi
merhaba...
bu gün evde kişmse olmayınca işlere girişmek için geciktim.. kafa dinledim biraz. TV izledim. nette gezdim....
hmmmm ayın 15'i faturaları da yatırır ne güçlü kadın olduğumudüşünerek temizliğe başlarım..biraz ingi,lizce çalışır , sonra çıkıp biraz yürüyüş yaparım... plan yapmak güzel de üstümde bu yorgunluk ve tembellik varken uygulayabilirmiyim bilmem...
şimdilik herkese kolay gelsin...
biliyorum kilo vermek kolay degil, en azindan almasi kadar kolay degil :) ama bugün bir iyimserlik var üzerimde, imkansiz diye birsey yoktur diyorum.15 yil sigara ictikten sonra bir sabah uyandim ve artik icmiycem dedim ve o günden beri icmiyorum.ki ben sabahlari ac karnina gözünü acar acmaz sigara yakan biriydim :) aceleci degilimdirde ben cok inatciyimdir :) birisi yapamazsin derse o seyi yapasaya kadar pesini birakmiyorum ve esim bana kilo veremezsin o zamana kadar dedi. azmin elinden birsey kurtulmaz sonunda zafer benim olucak mutlaka. Aslan burcuyum:)) kilo vermekten baska carem yok benim. cenazesi olan arkadasa ve rahmetlinin ailesine bas sagligi diliyorum. Allah onlara ömür versin (amin) hasta olan arkadaslarima cok cok gecmis olsun diyorum, kendilerine dikkat edip bol bol dinlenip cok sivi alsinlar. Almanyada ki doktor sorunu yasayan arkadasima bir interniste gitmesini tavsiye ederim.bazen almanyada doktorlar sigortayi gereksiz gördükleri ödemelerden korumaya calisiyorlar.sanki babasinin sigorta sirketi :) ama ne kadar az masraf yaparlarsa sigortalardan o derece yüksek prim aliyorlarmis.kesinlikle baska doktorlari denemek gerekiyor almanyada, birazdan evden cikicam tüm günün yemekleri hazir, cocuklarin biri yuvada digeri okulda hava buz gibi ama olsun genede bir ormana yürüyüse gidicem. aksama görüsmek üzere. herkese basarili ve verimli birgün diliyorum. (yapilan aciklamalardan sonra artik pilav ve bezelye yememeye karar verdim :)) )
canım yaa kıyamam erkenden o kadar toparlanmışsın ama napacaksın işte bazen işler planladığımız gibi gitmiyor ben öyle durumlarda Ya NASİP diyorum razı oluyorum... bence geri taşıma eğer yarın yapacaklarsa sana daha çok zahmet olacak
ben günaydin deyinceye kadar, öglen olmuş....
spor, market derken saat baya ilerlemiş çok işim var çook...günün yarısı gitti.
Bu sabah bütün müşterilerinde arayacağı tuttumarket anonslari eşliginde görüştük
Eki Görüntüle 604986
bu karikatürü görünce ceco geldi aklıma
biz de mi damacana ile dolaşsak
benödemelerimi yaptım.. evimi topladım..şimdi bi kahve içiyorum..
akşama bir arkadaşım balık yemeğe davet etti.. artık arkadaşlarım da diyetime dikkat ediyorlar
Canım Allah yardımcın olsun
İNşallah bir an önce biterde sende rahatlarsın. Bende tadilatı çok severim aslında ama o esnada çıkan pislik beni deli eder
Herşeyde bir hayır vardır üzülme belki sona kalman daha iyi olmuştur
Allah kolaylık versin tatlım,haklısın mızmızlanmakta hangimizin başına gelse aynısını yapıyoruz bizde
Beni de aranıza alınn , 90.5 kiloyum. 1.72 boyum şimdilik hedef 80.
6aylık evliyim. 24 yaşındayım . Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.
Bu pazartesi tekrar başladım. Umarım yarım kalmaz. Desteklerinizi bekliyorum.. :))
sagol canim benim
bilmiyorum valla öyle anlamama gibi bir durum olamaz canim cünkü türktü zaten sordugum :)) ne sinir bozucu dimi
kızlarrrr çok tembelim bu gün.. sabahtan beri azcık iş yaptım hep TV ve laptop başındaydım...şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım...
topiğimizin kalabalık olduğunu gördüm çıkmadan bir selam vereyim dedim... ara öğün yoğurdumu yiyorum bu arada...
bu gün elim boş olunca yılardır giymediğim kıyafetlere bir göz attım... 42 beden bir üçlü takımın vardı park bravodan aldığım.. etek pantalon ceket...
ve bir bluz almıştım.. bluze girebildim... ama göbüş biraz kötü durdu... etek kapandı ama biraz pörtledim:26::26::26::26::26::26::26: pantalonu kapatamadım bile... ama nerdeyse 6 yıldır hiç denememiştim bile....şimdi hedefim şubat sonunda etekli olarak giyebilmek bu takımı...martta pantalon da olacakkk... belki de daha erken...
bir de 40 beden alacalı kırmızı kadife elbisem var.. mini.. giydim ama gergef gibi gerildim2002 de üniversite hastanesinde idareci olarak çalışırken giymiş, hatta o gece sayın rektörümüz beni dansa kaldırmıştı.. ve üniversite dergisinde boy boy resmimiz çıkmıştı bu kış olmaz ama seneye kışa da ona gireceğim...
benim hedefim bu...
canim ya valla hayrina bi arayip sorsan ya yapiyolarmiymis diye
benim internistim var endrikonologie yani schilddrüsem var o yüzden oraya gidiyorum hap yazdirmaya falan,
onlar yapiyorsa bide onlara sorayim ozaman, sen bi tercümesini sorsan memnun olurum cünkü bizim orda türk kizi yok sorabilecegim :S
selam kızlar
ya ben buğün öle bi yogun gün geçirdim anlatamam daha yeni bitirdim geçmişi okumayı sabahtan beri bi gir bi çık öldüm valla neyse alıntı yapamadım kusura bakmayın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum aramıza
hatırladığım kadarıyla hasta olan yok çok şükür varsa atladığım çok geçmiş olsun onlarada
neyse ben kaçar arkadaşlar işleri toparlayıp çıkacam ve oğluşuma koşacam çok özledim sıpamı ya
Kızlar bana müsaadeeşim geldi yemek hazırlıyorduk birlikte
Sağ olsun erken çıkmış işten ihtiyacım olur diye
Bugün büyük kızımın heyheyleri yine üzerinde anneciğim şu makinaya bulaşıkları yerleştirdim ergen gerisi anasına küfretmiş gibi dikti gözlerini bana
Allah kimseye muhtaç etmesin evlatta olsa insanın ağrına gidiyor :26: inşallah yarın çok daha iyi olurumda kendi işimi kendim görürüm.
Babamızda fark edince bakışları kızdı büyük kıza biraz oturup konuştular bir sıkıntımı var diye ama cadı ağzından tek kelime çıkarmadı
Neyse elbet bu ergenlik biteceko zamana kadar biraz idare ediceğiz mecbur.
Yemek yiyip iğneye gidiceğim gece uğrarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?