Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstıklarımm ben geldiimm

dün misafirlerim vardı giremedim , bugün ancak eve geldim , ee malumunuz maaş günü demek borç ödemek demekk

saçtım bütün paraları , hatta daha yatıracak yer var ama para yokk , kocacıımm çabukk geell artıkk

geçmişe şöyle bi bakayımm , umarım herşey yolundadır

buarada 2 gündür 74.7 çıkıyorum , bakalım hayrılısı olsun , kaçmaz inşAllahhh

akupunktura bende çok gittim kilo verdim vermesine ama bırakınca verdiğimin kat kat fazlasını geri aldım...kilo vermek için çoookkk şeyleri denemiş biri olarak diyorumki hepsi para tuzağı azmedip boğazımızı tutucaz ve sporumuzu yapıcaz spor deyince çok bişey yapmak gerekmiyor yürüyüş yeterli başka yolu yok..

klasik ayın 15 i işleri:)kolay gelin canım
yürüyüş gibisi yok valla bıraksalar ankaranın altını üstüne getireceğim

ben hemen hemen hergün yumurta tüketiyorum hele ki peynir vazgeçilmezim

Şükür ablacığım çok daha iyiyim bugün yarınada inşallah birşeyciğim kalmaz
Eve bende daha evvel izlemiştim tvde meyvelerle ilgili hatta ben genel olarak aç karnına meyveyi daha çok severim sanki aç karnına lezzetini daha iyi alıyormuş gibiyim
Üstelik akşama kadar meyvenin şekerini kesin yakmış oluyorum zaten
Kuru meyve olarak sırf kayısı kurusu yada bu siyah büyük üzümlerden oda çok az haftada 1 kere falan

Aaaa bak buda güzel fikirmiş sonuçta bizim derdimiz yaprakların kuru kalması değilmi zaten
Bu hazır salata soslarında öyle oluyordu da ben uzun zamandır kullanmıyorum onları katkılı ve sağlıklı olmaz diye ama normal salatamı hazırlarken yaparım ben bunu artık
Çok sağ ol canım bir şey daha öğrendim sayende Allah razı olsun

bu ballı sirkeli suyun faydası oluyor mu? bende sirkeli su içiyorum ama baldamı koymam lazım.

canım bal sıcak suyla içildiğinde kabızlığı engeller buda rejim yaparken oluşan sorunlara engel olur,ayrıca enerji verdiği için güne güzel başlanır.metabolizmayı da hızlandırır ama tabi her bal değil canım onlarda şeker olduğundan kilo aldırır,sadece doğal gerçek bal bulup onunla uygulaman gerek

ah be canımcım elticimin mis gibi börek yapıp geleceğini bileydim ben akşam hiç bişey yemezdim gündüz salata yediğim için biraz makarnayı uygun bulmuştum bileydim yermiydim hiç

canım hiç bir anlamı yok ben kk ye 2009 yılında üye olmuşum neden olmuşum onu bile hatırlamıyorum ekim ayında doğumgünümde cep telefonuma gelen kutlama mesajıyla bu da ne hangi siteymiş diye(ocak ayında daha ) bakmaya girdiğimde diyet bölümünü keşfedip aranıza katıldım.nette bir çok yere üyeyimdir oyunlarda oynadım hiç bu nicki kullanmadım sanırım buraya üye olurken ne denediysem kabul etmemiştir bende sanıyorum ki adımın ilk 2 harfini yazıp başına da anlamı olmayan bir x eklemişimdir ortaya bu çıkmış xay adım ayşe bu arada

Hayatim gercekten ise yariyor dene bak, ben o salata soslarina bayiliyorum bu arada,
en sevdigim DILL olani :)
onu kullansamda kullanmasamda salatama mutlaka 1-2 kasik su katarim, yagini az katarim, limon suyu da katarim,
sirke pek kullanmiyoruz biz evde hic bulunmaz bizim, bende kullanmiyom salataya ama isteye göre kullanilir tabi,
o salata soslarini cok seviyorum ben katkilimi hic bilmiyorum dikkat etmedim ama, böyle kuru yaprakli olanida var, onlar kesin katkisizdir, bi bakayim ben

Allah nazardan saklasın... gelin görümce dostuğuna güzel örnek...Benim görümcem yok. allah nasip ederse eltim olacak oda hazırda değil

aminnnn...evet canım böyle dostu rabbim herkese nasip etsinn...

bir iki güne regl olcam ondanmıdır nedir hep aklımda yemek var gidip gelip bişeyler yiyesim var...allahtann eve abur cubur bişey almıyorum uzun zamandır hamurişide yapmıyorum iyi oluyo mutfakta bi tur dönüyom of yicek bişe yok deyip çıkıyom sonrada iyiki yok diyorum...bu hafta artı çıkmam inş gerçi sporumu yapıyorum ama ne bilem bu yemek aşkı geçmesse fena olucak....

hoşgeldin canımcım gözüm aradı seni iki gündür yoktun
Allah kolaylık versin,az kaldı kavuşuyorsunuz hayırlısıyla
cuma ya 74 olcak

hoşgeldinnnn....

fena alıştık sana....yokluğunda çok arıyoruzz...
kocan gelince napcaz bilmem..
neyse sen mutlu olda biz bir süre idare ederiz artıkk...

lutfediyomuşum gibi oldu be yaa...

herkeslere iyi akşamlar:)

ben bugün çok yoruldum yaaa, bide gece3te yattım sabah7de kalktım.
dışarı gittim işlerimi hallettim geldim.
çok yorulmuşum, ve donmuşum; gelince 1saat kadar yatıp uyudum, iyi geldi uyumak.
işte yeni yeni kafam açılıyo....
daha yemek yapılıcak.....
yarın ilk bana gelecekler artık ustalar
hele bi gelmesinler dermişim
bugün biraz ev sahibine uğradım, onlarınki nasıl olmuş diye baktım, mutfakta daha kaldırmam gereken çok
şeyler olduğunu farkettim, akşam daha onları yapıcam, kaldırmazsam matkaptan sonra 2katı iş olacak.
mutfağı oturma odasına taşımıştım, en uygun oda burası olunca, sadece 1kanepeyi boşaltcam eşim yatsın otursun diye
diğerleri aynen kalcak.
beyfendi otursunlar yerlerine
bende yere otururum bigün mühim değil.

ben bi geçmişe bakıyım şimdi bide...

selam kızlar
ya ben buğün öle bi yogun gün geçirdim anlatamam daha yeni bitirdim geçmişi okumayı sabahtan beri bi gir bi çık öldüm valla neyse alıntı yapamadım kusura bakmayın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum aramıza
hatırladığım kadarıyla hasta olan yok çok şükür varsa atladığım çok geçmiş olsun onlarada
neyse ben kaçar arkadaşlar işleri toparlayıp çıkacam ve oğluşuma koşacam çok özledim sıpamı ya

Çok teşekkür ederim canım. gitsin artık şu kilolar inşallah hep beraber bunu da başarırız

Dün ki Menüm :
Sabah : 1yumurta , 3 zeytin , 1kk peynir , domates , salatalık , 1bardak süt , 1 dilim ekmek
Öğle : 1küçük kase çorba , 1küçük ızgara tavuk , bol salata
Ara: 1fincan yeşil çay
Akşam : 1 küçük kase çorba , 4kofte , 2kaşık yoğurt , bol salata
Ara; yarım yeşil elma

Bugün. ki Menü:
Aç karnına ılık suda elma sirkesi.
Sabah : 1 yumurta , 1kk peynir , 3 zeytin , 1 dilim kepek ekmeği , 5,6dal maydanoz , 1 fincan yeşil çay
Ara: 1/2 paket diyet bisküvi
Öğle : 1kase çorba , 1 kaşık bezelye , 1,5 dilim kepek ekmeği , 2 küçük salatalık turşusu
Akşam : 1 kase çorba ,1tabak bezelye , yoğurt , lahana salatası
Ara : 1fiaçan yeşil çay

nasıl kızlar ?

hımm ne güzel, bence felekten birgün çalmışsın işte fenamı:)

kolay gelsin tatlım:)

teşekkürler canım, aynen dediğin gibi yapmaya karar verdim:)

anonslar eşliğinde müşterilerle konuşmak galiba; hem zor hemde eğlenceli olmuş:)

GALOK GLOK GLOK.....

saolasın cecoşum, evet son gülen iyi güler :) değilmi?:)

bu arada bugün daha iyi olmana çok sevindim cecom.....
öpüyorum koccaman

Allah kolaylık versin tatlım,haklısın mızmızlanmakta hangimizin başına gelse aynısını yapıyoruz bizde

teşekkürler canım...

tatlı avatarını yesinler:)

hoşgeldin sende topikimize:)

sagol canim benim
bilmiyorum valla öyle anlamama gibi bir durum olamaz canim cünkü türktü zaten sordugum :)) ne sinir bozucu dimi

evet aynen sinir bozucu canım.....

bence sen farklı 1-2doktora daha sor....

birde sahgizemide takip et, kontak kur canım

bu arada evdeki inşaat işleri içinde kolay gelsin demişsin; çok teşekkürler:)

pörtledim, gerildim; yok yok bacıııım ev sana hiç yaramadıııı

şaka

inşaallah ideallerine hayırlısı ile ulaşırsın canımcım....

bu arada; bugün aile hekimliğine gittim işim vardı; bugün sabah galiba kesin artık manuel reçeteler kalkmış, e-reçeteye geçilmiş
bakanlığın server sorunundan dolayı doktor bana manuel reçete yazdı, ama işte eczane böyle olmaz şöyle olacak vs vs dedi
bende doktora gittim, bu sefer doktor bişeyler dedi tekrar eczaneye döndüm,
böyle böyle eczane doktor arasında 3kere git gel mekik dokudum:95::95:
neyse sonunda halloldu bi şekilde
aile hekimliğide 2.katta, asansöre binmedim, in çık in çık ayaklarım ağrıdı

vesselam e-receteyi söyleyim dedim sana:)

pöffff yaaaa bu bazı doktorlara, pöffff

almanyada pöffff meşhur ya:)

Kızlar bana müsaade eşim geldi yemek hazırlıyorduk birlikte
Sağ olsun erken çıkmış işten ihtiyacım olur diye
Bugün büyük kızımın heyheyleri yine üzerinde anneciğim şu makinaya bulaşıkları yerleştirdim ergen gerisi anasına küfretmiş gibi dikti gözlerini bana
Allah kimseye muhtaç etmesin evlatta olsa insanın ağrına gidiyor :26: inşallah yarın çok daha iyi olurumda kendi işimi kendim görürüm.
Babamızda fark edince bakışları kızdı büyük kıza biraz oturup konuştular bir sıkıntımı var diye ama cadı ağzından tek kelime çıkarmadı

Neyse elbet bu ergenlik bitecek o zamana kadar biraz idare ediceğiz mecbur.
Yemek yiyip iğneye gidiceğim gece uğrarım yine

bugün bende acayip yoğundum....

ah canım benim; sıkma canını boşver....
rabbim değil namerde kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş.....
her zaman için zor yani bu durum....

hadi canım sana güle gülee.....
mamalarını ye, sonrada iğneni yaptır gel hadi:))
öpüyorum kocaman cecoşumu ben
görüşürüz

iyi akşamlar
yoruldum uykum var huysuzlanacağım ben de esra gibi:)
aslında 40 dk felan yürüdük benim için az bile ama
sabah eşim kahvaltısını yaptıktan sonra çıktım evden bikaç fatura yatırıp arkadaşıma gittim kahvaltımızı yapıp servisle pazara gittik azcık dolanıp tekrar servisle başka bir semte arkadaşımın taksidini yatırmaya gittik ordan 2 nevresim aldı benim arkadaş birini taşımak bana düştü tabii yürüyerek tekrar arkadaşıma geçtik kahvelerimizi içip eve geçtim
evde iş yapmadım ama 2 günlük uykusuzluk beni sarstı
bir de 2. bindiğimiz servis çok ağır bir araba kokusu kokuyordu yoğun bir şekilde benii çok rahatsız etti üzerime de sinmiş herşeyi makineye attım ama hala rahatsızlık veriyor sanki

yeni gelen cücüşler , hoş gelmişlerr , sefalar getirmişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…