yeni gelen cücüşler , hoş gelmişlerr , sefalar getirmişlerr
hoşgeldiiiiiiiiiiin
ben geldiiiimmbugün yürüyüşümü de yaptım ama çok yorgun hissediyorum kendimiii
Çok teşekkür ederim canım. gitsin artık şu kilolarinşallah hep beraber bunu da başarırız
Dün ki Menüm :
Sabah : 1yumurta , 3 zeytin , 1kk peynir , domates , salatalık , 1bardak süt , 1 dilim ekmek
Öğle : 1küçük kase çorba , 1küçük ızgara tavuk , bol salata
Ara: 1fincan yeşil çay
Akşam : 1 küçük kase çorba , 4kofte , 2kaşık yoğurt , bol salata
Ara; yarım yeşil elma
Bugün. ki Menü:
Aç karnına ılık suda elma sirkesi.
Sabah : 1 yumurta , 1kk peynir , 3 zeytin , 1 dilim kepek ekmeği , 5,6dal maydanoz , 1 fincan yeşil çay
Ara: 1/2 paket diyet bisküvi
Öğle : 1kase çorba , 1 kaşık bezelye , 1,5 dilim kepek ekmeği , 2 küçük salatalık turşusu
Akşam : 1 kase çorba ,1tabak bezelye , yoğurt , lahana salatası
Ara : 1fiaçan yeşil çay
nasıl kızlar ?
sabah 2 dilim krem peynirli(diet peynir) üzerine bolca taze kirmizi biberli cavdar ekmegi
5 tane zeytin
1 bardak yesil cay
öglen yogurtlu brokoli salatasi
aksam
izgara balik, karisik salata
aralardan birinde sekersiz ama az sütlü kahve , digerinde bir yesil elma sonuncusunda da bir fincan yesil cay ictim.
bugün artik birsey yemicem, aksam 30 dakika step yapmayi istiyorum, eger koltukta yorgunluktan sizmazsam yapicam insallah. simdi gidip mutfagi toplayip kilitlicem, esimde benimle birlikte mecburi diyete girdi ahhahahmadem bana zayiflayamazsin diyor, eeee oda cekmeli benimle birlikte azap DD gene gelirim sanirim, simdilik iyi aksamlar hanimlar.
Sen işi kavramışsın canım
Eminim çok güzel kilolar vereceksin ama bezelyeyi çok sık tüketme canımdaha bugün muhabbetini yaptık içindeki şekerden dolayı nadiren tüketilmesi gerekiyor diye hani şimdi görünce hatırlatayım dedim eğer gözünden kaçtıysa diye
Yoksa gerçekten herşey süper
Herkese destekleri için çok teşekkürler. Şimdiden kendimi harika hissettim! Dukan kitabını aldım biraz okuduktan sonra bakalım denerim belki. Ama bi sorum var reglim yaklaşıyo ve regli zamanı tatlı yemeden duramam ben resmen krize giriyorum. Siz nasıl çözümler buldunuz?
hoşgeldin canımcımgözüm aradı seni iki gündür yoktun
Allah kolaylık versin,az kaldı kavuşuyorsunuz hayırlısıyla
cuma ya 74 olcak
hoşgeldinnnn....
fena alıştık sana....yokluğunda çok arıyoruzz...
kocan gelince napcaz bilmem..
neyse sen mutlu olda biz bir süre idare ederiz artıkk...
lutfediyomuşum gibi oldu be yaa...
Herkese destekleri için çok teşekkürler. Şimdiden kendimi harika hissettim! Dukan kitabını aldım biraz okuduktan sonra bakalım denerim belki. Ama bi sorum var reglim yaklaşıyo ve regli zamanı tatlı yemeden duramam ben resmen krize giriyorum. Siz nasıl çözümler buldunuz?
ay inşAllah Ayşecim ama 74 olmasada olur , ben eşim gelene kadar 74lerde olacam demiştim , en azından kendimle girdiğim iddiayı kazandımm
ayyy gözleride ararmışta bulamazmışş , yerim seni canımm , bende özledim sizleriii
canımcım 74 ü gördün ya yanındaki 7 nin önemi yok,otomatikman 74 sün
kocişin gelince sana topikce hava izni veriyoruz zaten o arada seni hiççç özlemicezz
canımcım 74 ü gördün ya yanındaki 7 nin önemi yok,otomatikman 74 sün
kocişin gelince sana topikce hava izni veriyoruz zaten o arada seni hiççç özlemicezz
Kıslar, çok sağlam, abartılı modeleri olmayan sade bir yatak odası takimi için, hangi markayi önerir siniz? internette kelebek mobilyanın sitesine baktım. bir tane begendim. Kelebek çok çok mu pahalı? yarın telefon edip sorayim mi?
Kıslar, çok sağlam, abartılı modeleri olmayan sade bir yatak odası takimi için, hangi markayi önerir siniz? internette kelebek mobilyanın sitesine baktım. bir tane begendim. Kelebek çok çok mu pahalı? yarın telefon edip sorayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?