Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 2 dilim krem peynirli(diet peynir) üzerine bolca taze kirmizi biberli cavdar ekmegi
5 tane zeytin
1 bardak yesil cay

öglen yogurtlu brokoli salatasi

aksam
izgara balik, karisik salata

aralardan birinde sekersiz ama az sütlü kahve , digerinde bir yesil elma sonuncusunda da bir fincan yesil cay ictim.

bugün artik birsey yemicem, aksam 30 dakika step yapmayi istiyorum, eger koltukta yorgunluktan sizmazsam yapicam insallah. simdi gidip mutfagi toplayip kilitlicem, esimde benimle birlikte mecburi diyete girdi ahhahah madem bana zayiflayamazsin diyor, eeee oda cekmeli benimle birlikte azap DD gene gelirim sanirim, simdilik iyi aksamlar hanimlar.

Sen işi kavramışsın canım
Eminim çok güzel kilolar vereceksin ama bezelyeyi çok sık tüketme canım daha bugün muhabbetini yaptık içindeki şekerden dolayı nadiren tüketilmesi gerekiyor diye hani şimdi görünce hatırlatayım dedim eğer gözünden kaçtıysa diye
Yoksa gerçekten herşey süper

Harikasın canım yaaa Menünde gayet güzel ama mutfağı kitleme olayına bayıldım evet yaa erkeklerde çeksin dimi ama eskiden eşim bana komplolar kuruyordu ama artık Allah için zararlı şeylerden uzak durmayı oda öğrendi tabi öğlende dışarda dünyayı yediği için akşam az ve sağlıklıda yese kilo veremiyor
Hep diyorum bir kaç haftaya kalmaz senden daha zayıf olucağım diye benden 2 - 3 kilo daha zayıf ondan sonra seni şişko şişkooooooo diye kızdırıcağım diyorum gülüyor sen hedefine ulaş istediğin gibide ben şişko lakabına razıyım diye

Bu arada lap diye daldım sohbetin ortasına kusura bakmayın

Totoşu deldirip geldim Şükür 3 tane iğnem kaldı

Bende hatta aklımdayken yediklerimi yazayım

Sabah kahvaltıda;
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
1 KK beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 fincan yeşil çay

ara
1 sütsüz şekersiz nescafe

öğlen
1 kase çorba
karışık salata
1 kase yoğurt

ara
1 maden suyu
1 portakal

akşam
5 ızgara köfta
karışık salata
çok az kremalı patates ( işte burda işi bozdum ama kızım uzun zamandır istiyordu kıramadım cadıyı )

Allahtan erken yedikte şimdiden patatesler eridi
Şimdide eşimle karşılıklı kahve içtik artık yatana kadar sırf su içeceğim

Canım valla kışa girdikten beri ilk defa yiyorum anacım sağolsun buzluğa koymuş 2 poşet hadi bugün yaptık da öyle yedim.
Artık 1 paket kaldı onuda uzun zaman sonra yaparız :)

mutfak buram buram tavuk kokuyo bi yandan haşlıyom , bi yandan kavurup soteliyoomm

Herkese destekleri için çok teşekkürler. Şimdiden kendimi harika hissettim! Dukan kitabını aldım biraz okuduktan sonra bakalım denerim belki. Ama bi sorum var reglim yaklaşıyo ve regli zamanı tatlı yemeden duramam ben resmen krize giriyorum. Siz nasıl çözümler buldunuz?

Canım tarcınlı süt tatlı isteğini kesiyor eğer onu içemem dersende şu Bİmdeki sahleplerden de arada abartmadan tüketebilirsin 65 kalori bir fincanı üstelik şeker eklemeye gerek yok tadı gayet güzel

hoşgeldin canımcım gözüm aradı seni iki gündür yoktun
Allah kolaylık versin,az kaldı kavuşuyorsunuz hayırlısıyla
cuma ya 74 olcak

ay inşAllah Ayşecim ama 74 olmasada olur , ben eşim gelene kadar 74lerde olacam demiştim , en azından kendimle girdiğim iddiayı kazandımm

ayyy gözleride ararmışta bulamazmışş , yerim seni canımm , bende özledim sizleriii

hoşgeldinnnn....

fena alıştık sana....yokluğunda çok arıyoruzz...
kocan gelince napcaz bilmem..
neyse sen mutlu olda biz bir süre idare ederiz artıkk...

lutfediyomuşum gibi oldu be yaa...

sağolasın Zeynepciimm , kocişim gelince biraz ayrı kalacağız ama sonra gene takılırısss

Meyra kuşummm

canım zaten dukan reglden sonra başla diyor , bu seferlikte atlatırsın tatlı krizlerini , sonra başlarsınn

ben tatlı yerine ağzıma bi parça peynir atıyodum , tatlı diye gözyaşı döktüğüm günleri biliyorumm

Birçok dukan tatlı tarifi var. Ben haftada bir kez yapiyorum...

canımcım 74 ü gördün ya yanındaki 7 nin önemi yok,otomatikman 74 sün
kocişin gelince sana topikce hava izni veriyoruz zaten o arada seni hiççç özlemicezz

o halde beni özlemeyin anacııımmm, ama bi müddettt

Kıslar, çok sağlam, abartılı modeleri olmayan sade bir yatak odası takimi için, hangi markayi önerir siniz? internette kelebek mobilyanın sitesine baktım. bir tane begendim. Kelebek çok çok mu pahalı? yarın telefon edip sorayim mi?

Nünüüü unuttunmu annem beniii

kelebek hiç bilmem yavrıımmm , bizimkisi bellona , monza yatak odası

canım ben evlenirken pahalınında pahalısıydı.... ama daha sonrasında hiç bakmadım şimdiki fiyatlar piyasaya göre nasıl bilmiyorum...

tabi ona görede çok kaliteli ve uzun ömürlü oluyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…