hosgeldin :) emin ol burda destekten baska birsey bulamicaksin.daha dünden beri burdayim ama sanki haftalar gecmis üzerinden :) insanlar sicak kanli, yardimsever. sonucta aslinda hepimizin tek bir ortak hedefi var kilolarimizda kurtulmak. iyi olucak merka etme. ben kendimi bildim bileli degilde basimdan gecen talihsiz 2 basarisiz hamilelikten sonra kendimi saldim, Allah 2 evlat nasip etti sonradan ama ilk 2 hamileligimde basima gelmesi cok sarsmisti beni, o ara kendimi yemege verdim zaten, ne bulduysam tiktim agzima. ama artik iyiyim uzun zamandir psikolojik sorun yasamiyorum, gecenin bir yarisi yeme krizlerimde tutmuyor iyiyim yani :) daha da iyi olucaz hep birlikte. Ceco34 ün mesajlarinda gördügüm gibi 2013 te fistik gibi olucaz hepimiz :))
merhaba derin hosgeldin, bilmiyorum severmisin ama ben bazi sabah kahvaltilarinda yulaf ezmesi yiyorum, yagi alinmis sütle birlikte.cabuk doyuran birsey ve 3-4 saate kadar beni tok tutuyor . belki ceco34 de yardimci olabilir banu türkiyede müsli nin (sabah kahvaltilarinda yedigimiz sütlü tahil ürünleri) karsiligini biliyormusun ? eger öyle birseyler varsa ki eminim vardir, ben icine bazen degisiklik olsun diye taze meyveleri kücük kücük dogruyorum.meyveli yedigim zaman sütle degil yogurtla karistiriyorum. bazen bir avuc kadar findik yada badem atiyorum,bana iyi geliyor bunlar.bu arada bende dün geldim :) ama inan bana cok faydasini görücez burda olmanin, insan daha bir baska inaniyor , kilo verebilcegine.ve inanilmaz sicak kanli insanlar var.
tüm yediklerimin toplamini aksama yazicam son yemegimden sonra :) bugün 5 km. yürüdüm ormanda ve tempoluydu yürüyüsüm.eve geldigimde atletimde kuru bir yer kalmamisti, tartiya cikmak icin can atiyorum aslinda ama cumaya kadar beklicem, eger 1 kilo vermis bile olursam bende mutlusu olmucak :) bu arada Banu bazi sebzeler icin yaptigin uyari icin cok tesekkür ederim, beni meyveler konusundada uyarabilirmisin.bildigim kadariyla muz ve üzüm yememek gerekiyor, peki mevsim sebzeleri ? portakal mandalin nar ayva v.s ? daha forumu karistirabilme gibi uzun uzun vaktim olmucak bir süresizlerin bildikleriyle idare etmem gerekiyor bir 10 gün kadar. bana yardim edermisiniz ?
hoşgeldin canım, yarım kalmaz sen iste yeterki ben dahil hepımız destekcınız :) bende 1.78 cm boy 93 kg aynıyız hemen hemen benimde ilk hedefim kırmızı kot pantolonumu tekrardan giye bilmek kg hedefimde toplamda 75 inmek bu senenın sonuna doğru düğün yapıcaz büyük ihtimal zayıflamam lazımmmm posiedon bu arada ismim filiz memnun oldum şimdiden.
Beni de aranıza alınn , 90.5 kiloyum. 1.72 boyum şimdilik hedef 80.
6aylık evliyim. 24 yaşındayım . Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.
Bu pazartesi tekrar başladım. Umarım yarım kalmaz. Desteklerinizi bekliyorum.. :))
benim ev doktorum ayni zamanda internist.üstelik orda calisan bir türk hanimi var.yarin sabah telefon edip bir görüseyim cünkü bende bilmiyorum insulin direncinin almancasi, ama sanirim buluruz ne oldugunu yarin sabah :) ve hic bir zaman offf cekme hep sükür de :) biliyorum ölüm aci bende cok kaybettim sevdiklerimi fakat Allah in emri. Onun takdiri. sorgulamak bize düsmez, bize düsen sabir göstermek. yazmasi kolay deme , yazmasi bile kolay degil, ama aci olaylarla savas icine girip kendi kendini yemektense ,aciyi kabul edip huzur bulmak daha iyi. Allah geride kalanlara saglik ve ömür versin.(amin)
Valla ben Meyve konusundada abartıya gittiğimizde fazla şeker aldığımız kanatindeyim
Kışın Ayşeninde ( xay arkadaşımızın inşallah ismini yanlış hatırlamamışımdır) dediği gibi Portakal, elma ve armut tarzı meyveleri 1er adet tüketiyoruz hatta ben kışın greyfurttu tercih ediyorum çünkü şeker oranı daha düşük, c vitamini acısından bomba ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği varmış
Kuru meyvelerden kayısıyıda yiyebilirsin hem bağırsakları çalıştırır
Çilek ( henüz yeni çıktı ama bir hafta sonra yemeye başlarız) en fazla 10 tane tüketiyordum ara öğün olarak.
Aklıma gelen oldukca yazarım bende canım
bende hergün 90 dk yürümek istiyorum 5 km yol yuruyup koşmak istiyorum(( ama ben işten çıkınca ortalık zifiri oluyor çok sinirleniyorum bu duruma
sanrim yaş farkımız disinda.. vucudumuz benziyor..benimde boy, 177-178 civarı yakında hiç ölçmedim de çekmemişimdir umarım..bende diyet... 92.4 başlamiştim..
ayy bende çene çene dünkü menümü yazmayı unuttum
pazar günkü yemek faciasından sonra toparlamaya çalışıyorum
bugün spora gitmedim dün gece sırtım tutulmuşdaha fena olmıyım diye gitmedim ayy bide kafam bir milyon
benim söz tarihi hesaplarım tutmucak gibi beklenenden erken olacak benimde iki ayağım bi papuca girdi deyim yerindeyse Allah kolaylık verir diyorum
dünüm
sabah ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurtalı lor peynirli salata
sonra spora gittim,40 dk yürüme toplam 1.5 saat spor.
öğlen 12 gibi ton balıklı salata
arada yarım nar,1kaşık yoğurt
akşam
3 ızgara köfte
1 tabak makarna
1 bardak ayran
günü böyle bitiricem diyordum akşam misafirim geldi,elticim çok güzel börek yapıp getirmiş
1 tane gül böreği ıspanaklı
2 adet diyet bisküvi
6 tane kestane
bi kaç tanede kabuklu fıstık yedim
ayy bende çene çene dünkü menümü yazmayı unuttum
pazar günkü yemek faciasından sonra toparlamaya çalışıyorum
bugün spora gitmedim dün gece sırtım tutulmuşdaha fena olmıyım diye gitmedim ayy bide kafam bir milyon
benim söz tarihi hesaplarım tutmucak gibi beklenenden erken olacak benimde iki ayağım bi papuca girdi deyim yerindeyse Allah kolaylık verir diyorum
dünüm
sabah ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurtalı lor peynirli salata
sonra spora gittim,40 dk yürüme toplam 1.5 saat spor.
öğlen 12 gibi ton balıklı salata
arada yarım nar,1kaşık yoğurt
akşam
3 ızgara köfte
1 tabak makarna
1 bardak ayran
günü böyle bitiricem diyordum akşam misafirim geldi,elticim çok güzel börek yapıp getirmiş
1 tane gül böreği ıspanaklı
2 adet diyet bisküvi
6 tane kestane
bi kaç tanede kabuklu fıstık yedim
Canım artık burada da müsli var şükürtabi biraz daha pahalı almanyaya nazaran eskiden ben çok arardım hatta her almanyaya gittiğimde bir sürü getirirdim en azından 3 - 5 ay idare ederdi ara ara yiyince annemde sağ olsun en son kardeşimle göndermişti kız kardeşimle hatta daha yeni bitti kızlarım sevmedikleri için kurtarabiliyorum
Taze meyveylede olur tabi ara araben genelde kurutulmuş meyveli yada fındıklısından alıyordum Lİdl de baya uygundu
Gerçektende kahvaltı için süper bir seçenek heleki çalışanlar için
Valla ben Meyve konusundada abartıya gittiğimizde fazla şeker aldığımız kanatindeyim
Kışın Ayşeninde ( xay arkadaşımızın inşallah ismini yanlış hatırlamamışımdır) dediği gibi Portakal, elma ve armut tarzı meyveleri 1er adet tüketiyoruz hatta ben kışın greyfurttu tercih ediyorum çünkü şeker oranı daha düşük, c vitamini acısından bomba ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği varmış
Kuru meyvelerden kayısıyıda yiyebilirsin hem bağırsakları çalıştırır
Çilek ( henüz yeni çıktı ama bir hafta sonra yemeye başlarız) en fazla 10 tane tüketiyordum ara öğün olarak.
Aklıma gelen oldukca yazarım bende canım
27 yaşındayım 26da olabilirbenim en büyük problemim abur cubur dostluğu :) çok seviyorum onları gerci bı 7 gundur yemiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum akşamları çok yüklenmeden yemek yiyorum butun gün zaten oturarak çalısıyorum ne kadar hafif yersem okadar ıyı benim için dışarda çok fazla yemek yiyordum işim gereği zaten bu yüzdende kılo aldım 1.5 sene öncesi hayatımdan çok memnundum çok gec dur dedım kendıme sanırım mutsuzum şuan herkez bana ne kadar kilo almışsın diyor moralim bozuluyor nebiliyim açlık grevine mi girsem diye düşünmedim diil hani... sen ne kadar zamanda 85 indin
bu ballı sirkeli suyun faydası oluyor mu? bende sirkeli su içiyorum ama baldamı koymam lazım.
banucum nasılsın daha iyisin sanırım...
meyve konusuna gelince tv de bir uzmandan duymuştum meyvedeki şeker oranları hiçte masum değilmiş dikkatli yememiz gerekiyormuş...yemeğin hemen üstüne yendiğinde çürüyormuş ve hiçbir besin değeri kalmıyormuş...çok geç saatlerde meyve yiyip yatmak vücut o şekeri yakamadığından kilo aldırırmış...mümkünse meyveyi aç karnına yememiz gerekiyormuş ama midesi sağlam olanlara göre...
birde meyveyi tek çeşit yemek lazımmış elmaysa sadece elma portakalsa sadece portakal gibi...çok çeşitli yendiğinde vücut ayrıştırıp yakmakta zorlanıyormuş..vee kuru meyveelerdeki şeker oranı taze meyvelerdekinden çokkk çokk fazlaymış
benim ev doktorum ayni zamanda internist.üstelik orda calisan bir türk hanimi var.yarin sabah telefon edip bir görüseyim cünkü bende bilmiyorum insulin direncinin almancasi, ama sanirim buluruz ne oldugunu yarin sabah :) ve hic bir zaman offf cekme hep sükür de :) biliyorum ölüm aci bende cok kaybettim sevdiklerimi fakat Allah in emri. Onun takdiri. sorgulamak bize düsmez, bize düsen sabir göstermek. yazmasi kolay deme , yazmasi bile kolay degil, ama aci olaylarla savas icine girip kendi kendini yemektense ,aciyi kabul edip huzur bulmak daha iyi. Allah geride kalanlara saglik ve ömür versin.(amin)
banucum nasılsın daha iyisin sanırım...
meyve konusuna gelince tv de bir uzmandan duymuştum meyvedeki şeker oranları hiçte masum değilmiş dikkatli yememiz gerekiyormuş...yemeğin hemen üstüne yendiğinde çürüyormuş ve hiçbir besin değeri kalmıyormuş...çok geç saatlerde meyve yiyip yatmak vücut o şekeri yakamadığından kilo aldırırmış...mümkünse meyveyi aç karnına yememiz gerekiyormuş ama midesi sağlam olanlara göre...
birde meyveyi tek çeşit yemek lazımmış elmaysa sadece elma portakalsa sadece portakal gibi...çok çeşitli yendiğinde vücut ayrıştırıp yakmakta zorlanıyormuş..vee kuru meyveelerdeki şeker oranı taze meyvelerdekinden çokkk çokk fazlaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?