Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim canım şimdiden o desteği görebiliyorum:)) inşallah zayıflayacagiz..

Canım artık burada da müsli var şükür tabi biraz daha pahalı almanyaya nazaran eskiden ben çok arardım hatta her almanyaya gittiğimde bir sürü getirirdim en azından 3 - 5 ay idare ederdi ara ara yiyince annemde sağ olsun en son kardeşimle göndermişti kız kardeşimle hatta daha yeni bitti kızlarım sevmedikleri için kurtarabiliyorum
Taze meyveylede olur tabi ara ara ben genelde kurutulmuş meyveli yada fındıklısından alıyordum Lİdl de baya uygundu
Gerçektende kahvaltı için süper bir seçenek heleki çalışanlar için

Valla ben Meyve konusundada abartıya gittiğimizde fazla şeker aldığımız kanatindeyim
Kışın Ayşeninde ( xay arkadaşımızın inşallah ismini yanlış hatırlamamışımdır ) dediği gibi Portakal, elma ve armut tarzı meyveleri 1er adet tüketiyoruz hatta ben kışın greyfurttu tercih ediyorum çünkü şeker oranı daha düşük, c vitamini acısından bomba ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği varmış
Kuru meyvelerden kayısıyıda yiyebilirsin hem bağırsakları çalıştırır
Çilek ( henüz yeni çıktı ama bir hafta sonra yemeye başlarız ) en fazla 10 tane tüketiyordum ara öğün olarak.

Aklıma gelen oldukca yazarım bende canım

benim ev doktorum ayni zamanda internist.üstelik orda calisan bir türk hanimi var.yarin sabah telefon edip bir görüseyim cünkü bende bilmiyorum insulin direncinin almancasi, ama sanirim buluruz ne oldugunu yarin sabah :) ve hic bir zaman offf cekme hep sükür de :) biliyorum ölüm aci bende cok kaybettim sevdiklerimi fakat Allah in emri. Onun takdiri. sorgulamak bize düsmez, bize düsen sabir göstermek. yazmasi kolay deme , yazmasi bile kolay degil, ama aci olaylarla savas icine girip kendi kendini yemektense ,aciyi kabul edip huzur bulmak daha iyi. Allah geride kalanlara saglik ve ömür versin.(amin)

tavuk suyuna, çiltilmiş tavukları olan, içine yumurta sarısı ve limonla terbiyelenmiş... kırmızı biberli, karabiberli, üzeri maydanozlu çorbamı içiyorum... dukan amca duy beni, (noel baba gibi hissettim) duraklamamı atmam gerek... önce clutch'a sonra kartem'e yetişeceğim...yarin sabah spor 90 dakika olacak...bu cumadan çok umutluyum...

Son düzenleme:

sanrim yaş farkımız disinda.. vucudumuz benziyor.. benimde boy, 177-178 civarı yakında hiç ölçmedim de çekmemişimdir umarım..bende diyet... 92.4 başlamiştim..

bende hergün 90 dk yürümek istiyorum 5 km yol yuruyup koşmak istiyorum (( ama ben işten çıkınca ortalık zifiri oluyor çok sinirleniyorum bu duruma

Aldık gitti bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız Daha çok gençsin ( ben gibi ) eminim rahat rahat verirsin kilocukları
Anammm taze gelinnnnnnnnnnnnn Allah mutluluğunuzu ömür boyu daim etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Bir yastıkta kocayın emi

Canım İnsülin direncinin almancası İnsülin wiederstand olması lazım yanılmıyorsam İnsülinrezistans diye de geçiyor
Pkoya bağlı genelde oluyor ya o en kötü ihtimal ordan yola çıkarsan doktor kesin anlar
İnşallah çıkmaz ama çıkarsada sorun değil biz o direnci de kırar yinede kilolardan patır patır kurtuluruz

buyrun benim

Bende her mesaja atlıyormuş gibi oldum ama söylemezsem çatlarım

bende hergün 90 dk yürümek istiyorum 5 km yol yuruyup koşmak istiyorum (( ama ben işten çıkınca ortalık zifiri oluyor çok sinirleniyorum bu duruma

Canım iyi diyorsun hoş diyorsun ama bugün kilo vermek için her gün 5 km yürürsen ilerde duraklamaya girince vucudun ( çünkü zamanla alışacak ve aaa olağın birşey diyip kilo vermeyi kesecek ) kilo vermek için 10 km mi yürüyeceksin :44:
Çok bilmişlik yapmak değil amaçım ama benim spor hocamın dediği gibi ufak ufak başlayıp kilo verme duyurnca süreyi uzatmak gerekiyormuş ilk etapta 20 dakikayla başlamak gerekiyormuş baktın 1 ay sonra kilon durdu onu 30 yada 40 dakikaya çıkartabilirsin İşe gidiyorsan mesela 3 durak önce inip eve yürürsen yürüyüşünde aradan cıkmış olur ( bakınız obeziteyle mücadelenin kamu spotu )
Kadın sadece porsiyonlarını biraz ufaltıp birde otobüsten erken inerek başlamış kilo verme macerasına
Eeeeeee biz ne duruyoruz hadi gitsin kilolar

ayy bende çene çene dünkü menümü yazmayı unuttum

pazar günkü yemek faciasından sonra toparlamaya çalışıyorum

bugün spora gitmedim dün gece sırtım tutulmuş daha fena olmıyım diye gitmedim ayy bide kafam bir milyon
benim söz tarihi hesaplarım tutmucak gibi beklenenden erken olacak benimde iki ayağım bi papuca girdi deyim yerindeyse Allah kolaylık verir diyorum

dünüm

sabah ballı sirkeli limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurtalı lor peynirli salata

sonra spora gittim,40 dk yürüme toplam 1.5 saat spor.

öğlen 12 gibi ton balıklı salata

arada yarım nar,1kaşık yoğurt

akşam

3 ızgara köfte
1 tabak makarna
1 bardak ayran

günü böyle bitiricem diyordum akşam misafirim geldi,elticim çok güzel börek yapıp getirmiş

1 tane gül böreği ıspanaklı
2 adet diyet bisküvi
6 tane kestane
bi kaç tanede kabuklu fıstık yedim

sanrim yaş farkımız disinda.. vucudumuz benziyor.. benimde boy, 177-178 civarı yakında hiç ölçmedim de çekmemişimdir umarım..bende diyet... 92.4 başlamiştim..

27 yaşındayım 26da olabilir benim en büyük problemim abur cubur dostluğu :) çok seviyorum onları gerci bı 7 gundur yemiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum akşamları çok yüklenmeden yemek yiyorum butun gün zaten oturarak çalısıyorum ne kadar hafif yersem okadar ıyı benim için dışarda çok fazla yemek yiyordum işim gereği zaten bu yüzdende kılo aldım 1.5 sene öncesi hayatımdan çok memnundum çok gec dur dedım kendıme sanırım mutsuzum şuan herkez bana ne kadar kilo almışsın diyor moralim bozuluyor nebiliyim açlık grevine mi girsem diye düşünmedim diil hani... sen ne kadar zamanda 85 indin

bu ballı sirkeli suyun faydası oluyor mu? bende sirkeli su içiyorum ama baldamı koymam lazım.

Canım aslında genel olarak bakılınca günlük menün fena değil ama akşam makarna yerine 1 sabak salata olaydı eyidi o zaman o gül böreğide sorun olmaz
Aslında abartılı bir durum yok be güzelim sonuçta baya sporda yaptın
Bende bayılırım böreğe hatta hale kurtulmuş yufkam var buz dolabının üzerinde fakat fazla kaçırırım korkusuna yapamıyorum neyse az daha dursun

banucum nasılsın daha iyisin sanırım...
meyve konusuna gelince tv de bir uzmandan duymuştum meyvedeki şeker oranları hiçte masum değilmiş dikkatli yememiz gerekiyormuş...yemeğin hemen üstüne yendiğinde çürüyormuş ve hiçbir besin değeri kalmıyormuş...çok geç saatlerde meyve yiyip yatmak vücut o şekeri yakamadığından kilo aldırırmış...mümkünse meyveyi aç karnına yememiz gerekiyormuş ama midesi sağlam olanlara göre...
birde meyveyi tek çeşit yemek lazımmış elmaysa sadece elma portakalsa sadece portakal gibi...çok çeşitli yendiğinde vücut ayrıştırıp yakmakta zorlanıyormuş..vee kuru meyveelerdeki şeker oranı taze meyvelerdekinden çokkk çokk fazlaymış

Son düzenleme:
Selam yavru kuslarimmmmmmmmmmm
bugun allaha cok sükür daha iyiyim, dün epey sIkintiliydim ama
onca portakal, sicak cay, ve limondan sonra biraz daha iyiyim bugun,
vol vitamin aliyorum, insallah kilo olarak dönmezzz

Meyracim canim insaat varmis kolay gelsin :)) zordur bilirim yaniii...
Ceco o yag sIkma seysi cok iyi biseymis yaa, burda ben hic görmedim ama kesin vardir, biyerden bulup bende alsam iyi olur,
kizlar sizede bi tavsiye vereyim belki bilmiyosunuzdur, belkide biliyosunuzdur ben yinede söylim
salata ya 1 kasik yag, yada yarim kasik yag katiyosam, 1-2 kasikta su katiyorum,
yag yerine geciyor valla ayni hesap, islaniyor, yag da biraz oluyor tamamdir iste, bide limon tuz zamam oh mis gibi

Yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz

kızlarrrr çok tembelim bu gün.. sabahtan beri azcık iş yaptım hep TV ve laptop başındaydım...şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım...
topiğimizin kalabalık olduğunu gördüm çıkmadan bir selam vereyim dedim... ara öğün yoğurdumu yiyorum bu arada...

bu gün elim boş olunca yılardır giymediğim kıyafetlere bir göz attım... 42 beden bir üçlü takımın vardı park bravodan aldığım.. etek pantalon ceket...
ve bir bluz almıştım.. bluze girebildim... ama göbüş biraz kötü durdu... etek kapandı ama biraz pörtledim:26::26::26::26::26::26::26: pantalonu kapatamadım bile... ama nerdeyse 6 yıldır hiç denememiştim bile....şimdi hedefim şubat sonunda etekli olarak giyebilmek bu takımı...martta pantalon da olacakkk... belki de daha erken...
bir de 40 beden alacalı kırmızı kadife elbisem var.. mini.. giydim ama gergef gibi gerildim 2002 de üniversite hastanesinde idareci olarak çalışırken giymiş, hatta o gece sayın rektörümüz beni dansa kaldırmıştı.. ve üniversite dergisinde boy boy resmimiz çıkmıştıbu kış olmaz ama seneye kışa da ona gireceğim...

benim hedefim bu...

Ben 40 yaşındayım... yas ilerledikçe kilo vermek daha zor oluyor. dukan diyetinde bugun 56. günüm. hafda da 300-360 dak. spor yapmaya çalisiyorum. ilk 3 hafta spor yapmamıştım. Haftada ortalama 800gr.la 1 kilo arasinda verebiliyorum.

bu ballı sirkeli suyun faydası oluyor mu? bende sirkeli su içiyorum ama baldamı koymam lazım.

be sabahlari 1 çorba kaşigi ev yapimi elma sirkesini su ile içiyorum. Balsız...

iki yıl önce bir akapunktur doktoruna gitmiştim. Zayiflamak için.. oda sadece bir çeşit meyve ye demişti. Meyvalari karıştırma demişti. gerçi akapunktur bana yaramadi kilo vermemiştim.

herkese merhaba..sizi özledim geçmişe göz atmaya çalıştım iş yerinde otomasyonmudur ne zırtsa herşey bir programa giriliyor ben zaten bütün ürünleri yazmıştım şimdi eksik olanlar yen çıkanlar ayy sanırım 400 ürünün tek tek tarifi...neyse ağlama duvarı yapmıyım burayıda...

Dafi ablam yeğenine çok geçmiş olsun inşallah iyidir ve bebek tutunur ne diyeyim sağlık versin Rabbim...

Cecom
noldu sana kuzumya nazaramı geldin çooooookk geçmiş olsun...tutulma fena iş umarım tezzamanda iyileşirsin...

Yenam seninde oğluşun hasta olmuş çok geçmiş olsun hasta olan herkese şifalar diliyorum...

ben kendimi kötü hissediyorum salmadım ama çok düzensizleştım regl oldum fakat bu ay çok sancılı geçti ilk 3 günden sonra olmaya başladı keyfim kaçtı düzenim şaştı...haftasonu arkadaşlar geldi cips çerez Allah ne verdiyse abartmadan yedim...ama ama ama...pişmanlıklar fayda etmiyor...

Esram sende spora başladın çok sevindim gidicek o yağlar artık başka yolu yok

Cücüş Aynur da şafağı bitirmek üzre Allah ayırmasın bir daha inşallah...

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....

son bir sorum olacak Xay nikinin anlamı özel değilse nedir?

öptüm sizi...

canim ya valla hayrina bi arayip sorsan ya yapiyolarmiymis diye
benim internistim var endrikonologie yani schilddrüsem var o yüzden oraya gidiyorum hap yazdirmaya falan,
onlar yapiyorsa bide onlara sorayim ozaman, sen bi tercümesini sorsan memnun olurum cünkü bizim orda türk kizi yok sorabilecegim :S

Ay canim bilgiler icin cok sagol valla neler yanlis yapiyoz hic bilmiyoruz, bende her meyveyi karisik yerim mesela :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…