teşekkürler nuhan ve cecoo , sağolun. lor peyniri iyiymiş onu severim bak, alayım, bazen de yumurta, bazen de tost, bazen de menemen, domates biber kavurmak, hepsi güzelmiş sağolun valla yazıcam bi kenara dönüşümlü olarak yerimöğlen akşam zaten sebze salata vs kolay da, sabahları şaşırıyorum ne yesem diye...
bi de son soruyemeklerinize, salatanıza ne zeytinyağı koyuyor musunuz, ne kadar koyuyorsunuz? yemekleri yağsız yapabilirim belki ama , salatayı çok sevmeme rağmen yağsız sevemiyorum 1 yemek kaşığı zeytinyağı çok mudur? :)
teşekkürler nuhan ve cecoo , sağolun. lor peyniri iyiymiş onu severim bak, alayım, bazen de yumurta, bazen de tost, bazen de menemen, domates biber kavurmak, hepsi güzelmiş sağolun valla yazıcam bi kenara dönüşümlü olarak yerimöğlen akşam zaten sebze salata vs kolay da, sabahları şaşırıyorum ne yesem diye...
bi de son soruyemeklerinize, salatanıza ne zeytinyağı koyuyor musunuz, ne kadar koyuyorsunuz? yemekleri yağsız yapabilirim belki ama , salatayı çok sevmeme rağmen yağsız sevemiyorum 1 yemek kaşığı zeytinyağı çok mudur? :)
kızlarrr konu kahvaltıdan açıldıı...hamburger ekmeği varya onun kalorisi hakkında bilgisi olan varmıı??eşim bu ara buna takıldı..hamburger ekmeğiyle sandviç yapıp yiyorr..arada benimde canım çekiyorr...
ben bu sabahh hamburger ekmeği içine5 yaprak kıvırcık koydum ve onu yedimm...inşallah fazla kalorisi yokturrr...
kızlarrr konu kahvaltıdan açıldıı...hamburger ekmeği varya onun kalorisi hakkında bilgisi olan varmıı??eşim bu ara buna takıldı..hamburger ekmeğiyle sandviç yapıp yiyorr..arada benimde canım çekiyorr...
ben bu sabahh hamburger ekmeği içine5 yaprak kıvırcık koydum ve onu yedimm...inşallah fazla kalorisi yokturrr...
Canım bende yiyemem yağsız salata
Ben genelde hakiki zeytin yağı kullanıyorum ve eğer sırf kendime kadar salata yaptıysam 1 Yemek kaşığı yeterli oluyor fakat limon ve sirkete ekliyorum
Hatta geçenlerde Tvde bir diyetisyen gösterdi şimdi fıs fıslı yağdanlıklar çıkmış çok hoş onları tavsiye etti
Koca bir kase salata yapıyorsanız 2 kere fıs fıslayabilirsiniz dedi ( iyice dağılıyor yağ ve bütün yapraklar az da olsa yağ geldiği için kuru kalmıyormuş )
Bende ilk fırsatta kendime alacağım o fıs fıslı yağdanlıklardandeodarant misali sıkıveririz ki hem fazla olmaz hemde eşit miktarda her yere dağılır
Birde yemeklerini tamamen yağsız yapma canım o hatayı ben yaptım felaket kabızlık sorunu yaşadım
Şimdi normalden biraz daha az kullanıyorum yağı ve ne kabızlık sorunu yaşıyorum nede kilo vermeme gibi bir durumla karşı karşıya kaldım şükür
Canım maalesef o hamburger ekmeklerinde şeker de var ve bir tanesi şimdi baktım 83 kalori diye geçiyor.
Arada 1 taneden birşey olmaz ama tok da tutmaz o ekmek seni üstelik fazla sık tüketirsen artı olmasan bile kilo veremeyebilirsin diye düşünüyorum
abboooooooo 83 kalorimiiiii iyi aferimm banaaa...sabah sabahhh...yok yimemm bidahaaaaCanım bende yiyemem yağsız salata
Ben genelde hakiki zeytin yağı kullanıyorum ve eğer sırf kendime kadar salata yaptıysam 1 Yemek kaşığı yeterli oluyor fakat limon ve sirkete ekliyorum
Hatta geçenlerde Tvde bir diyetisyen gösterdi şimdi fıs fıslı yağdanlıklar çıkmış çok hoş onları tavsiye etti
Koca bir kase salata yapıyorsanız 2 kere fıs fıslayabilirsiniz dedi ( iyice dağılıyor yağ ve bütün yapraklar az da olsa yağ geldiği için kuru kalmıyormuş )
Bende ilk fırsatta kendime alacağım o fıs fıslı yağdanlıklardandeodarant misali sıkıveririz ki hem fazla olmaz hemde eşit miktarda her yere dağılır
Birde yemeklerini tamamen yağsız yapma canım o hatayı ben yaptım felaket kabızlık sorunu yaşadım
Şimdi normalden biraz daha az kullanıyorum yağı ve ne kabızlık sorunu yaşıyorum nede kilo vermeme gibi bir durumla karşı karşıya kaldım şükür
Canım maalesef o hamburger ekmeklerinde şeker de var ve bir tanesi şimdi baktım 83 kalori diye geçiyor.
Arada 1 taneden birşey olmaz ama tok da tutmaz o ekmek seni üstelik fazla sık tüketirsen artı olmasan bile kilo veremeyebilirsin diye düşünüyorum
waw merak ettim, internette bakındım... kepekli hamburger ekmeği varmi diye? hiç bir markanın yok.
Sonra mantık guddum. Hamburger ekmeği biraz büyük ve zaten diyet yapan birisinin haburger yemesi mümkün olmaz. Birde şekerli bir ekmek. Yeme kuzum boşver... eşin yesin...
yavrucum büyük fırınlarda tam tahıllı ekmekler var onlardan al hem bölmenede gerek yok küçük küçük yapıyorlar en azından istediğin bişeyi yapmış olursun hemde cok kalori almamış olursun.
ayşecim gelinin ve ailesiyle tanışmanız güzel geçmiş Allah tamamına erdirsin hayırlısyla
ama neler yemişsin be yaa coşmuşun kaynana olmak kolay değil herhal
valla ben bursa iskenderi bekliyodum:))))))))))) gene iyi yememişsin
hafta içi sporla halledersin
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar
Rabbim hayırlı, sağlıklı, bol eksili, güzel bir gün geçirmeyi nasıbetsin
hayırlı sabahlar
bugün hareketli bir gün olsun inşallah hava da güneşli yine ne güzel kendimi hemen dışarı atasım var
eşime kahvaltısını hazırlayım ben kaçmayı planlıyorum arkadaşıma söz verdim önceside biraz da yürürüm
herkeslere günaydın:)
sabah 8den beri ayaktayım
ustalar gelecek diye, 1saattir ev topluyorum, canımın sıkıldığı nokta evi toplamam değilde; ustaların
sizin işiniz büyük ihtimal yarına kalır demesi((
off ben o mutfağı hep boşalttım, akşama bi dahamı taşıyacam ben yaaa(
bana neeeeeee:95::95:
benim mutfak bacası sorun teşkil etmiş, o yüzden beni en sona bıraktılar, halbuki ilk önce bana gelceklerdi:95::95:
bana neee
hayırlısı ile inşaallah bugün gelirler bitirirler giderler; benimde emeklerim boşa gitmez, bi daha bi daha iş olmaz bana.....
çok mu mızmızlandım
napıyım canım çok sıkıldı..........
günaydınn kızlarrr sabahtan beri dolasıyorumm oglum hasta isal oldu okula gondermedım o yuzden evdeyızz ama bır ısın ucudan tuatamadımm henüzz neyse gideyiim toparlanayımm sonraa yürüyüşeee
herkez için güzel bir gün olsunnn hafıf baş agrım var ama yinede güzell hoşcakalınnn
Selamun Aleyküümmm
hayırlı sabahlar canlarım
boooll hareketli azzıcııkk kalorili ve bolcaa eksili günler diliyorum hepinizeeee
müslimi yedim sporumu yaptım öğleden sonra yine yürüyüşee gitmeyi planlıyoruumm çookk mutlu oluyorum yürüyünce
selam hanımlar
allahaşkına bana diyette sabah kahvaltısı olarak ne yiyebileceğimi söyleyin
peynir zeytin tarzı kahvaltı sevmiyorum
yumurta da haftada 2 kez falan yenmeliymiş çok yenmemeliymiş
eee ne yicem ben?
kare kepekli ekmekle ve lıgt kaşarla tost yapsam olur mu?
ne yiceeeem
merhaba derin hosgeldin, bilmiyorum severmisin ama ben bazi sabah kahvaltilarinda yulaf ezmesi yiyorum, yagi alinmis sütle birlikte.cabuk doyuran birsey ve 3-4 saate kadar beni tok tutuyor . belki ceco34 de yardimci olabilir banu türkiyede müsli nin (sabah kahvaltilarinda yedigimiz sütlü tahil ürünleri) karsiligini biliyormusun ? eger öyle birseyler varsa ki eminim vardir, ben icine bazen degisiklik olsun diye taze meyveleri kücük kücük dogruyorum.meyveli yedigim zaman sütle degil yogurtla karistiriyorum. bazen bir avuc kadar findik yada badem atiyorum,bana iyi geliyor bunlar.bu arada bende dün geldim :) ama inan bana cok faydasini görücez burda olmanin, insan daha bir baska inaniyor , kilo verebilcegine.ve inanilmaz sicak kanli insanlar var.
tüm yediklerimin toplamini aksama yazicam son yemegimden sonra :) bugün 5 km. yürüdüm ormanda ve tempoluydu yürüyüsüm.eve geldigimde atletimde kuru bir yer kalmamisti, tartiya cikmak icin can atiyorum aslinda ama cumaya kadar beklicem, eger 1 kilo vermis bile olursam bende mutlusu olmucak :) bu arada Banu bazi sebzeler icin yaptigin uyari icin cok tesekkür ederim, beni meyveler konusundada uyarabilirmisin.bildigim kadariyla muz ve üzüm yememek gerekiyor, peki mevsim sebzeleri ? portakal mandalin nar ayva v.s ? daha forumu karistirabilme gibi uzun uzun vaktim olmucak bir süresizlerin bildikleriyle idare etmem gerekiyor bir 10 gün kadar. bana yardim edermisiniz ?
fisfisli yagluklaır çok tutum. Hemen bende edineceğim...
Bende yağsiz salata sevmiyordum. Balzamik sirke deneyin... yağa gerek kamiyor. gerçekten çok lezzetli oluyor.
halk ekmeği alıyoruzz ne zamandırr ve ben bayılıyorum ona alayımm poğca gibi yiyeyimm...demen gibii tam tahıl yada çavdar alayım dilimlenmişş..onlardan fazlada yemiyorsunnn..evdeki paket bitsin eşimede aldırmıcam hamburger ekmeği sanki o çok zayıfta homini gırtlak yiyorrr..temem evdeki ekmek bitsin artık dilimlenmiş çavdar yada tam tahılalıcam..oda vardır heralde halk ekmekde bi sorayım...
Bende ilk fırsatta balzamik sirke alıp deneyeyim bari
Canım ben geçen hafta KRCde görmüştüm o yağdanlıklardan hatta sonra kendime çok kızdım niye almadım diye
iki tane Sprey yağdanlık ( birine yağ birine limon yada sirke konulabilir ) iki tanede yuvarlak baharatlıkları vardı önünde ( tuz ve kırmızı biber için olabilir ) hepside ufacık kahvelerdeki tutmalı ufak tepsi gibi birşeyin içinde set halindeydi ve sadece 15 liraydı :26: ama işte o an üzerimde para yoktu eşimde başka bir yerde beni bekliyordu tekrar da geri yürümeye üşendim o an
Eve geldiğimizde eşime anlatınca yaw unuttunmu acil durum kredi kartı sendeydi kullansaydın onu diyesık kullanmayınca unuttum yanımda olduğunu acil durum sayılırdı aslında ama neyse artık bu haftasonu inşallah
Canım halk ekmektede var dilimli cavdar ve tam tahıllı ekmekpaketi 1 lira
Gerçekten çokta lezzetli ve doyurucu
İnan eşim bazen beyaz ekmek alıyor sırf kendine çocuklara bile beyaz ekmek yedirmiyorumdiğeri bayatlamıyor bile hatta ben iki günden sonra buzdolabına koyuyorum eğer bitmezse o zaman hiç bozulma şansı olmuyor bitene kadar
Annem bitmeyecek gibiysede iyice ufak ufak kırıntılayıp buzluğa bile atıyor köftelik
Beni de aranıza alınn , 90.5 kiloyum. 1.72 boyum şimdilik hedef 80.
6aylık evliyim. 24 yaşındayım . Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.
Bu pazartesi tekrar başladım. Umarım yarım kalmaz. Desteklerinizi bekliyorum.. :))
hoşgeldin tatlım
ben ayşe taze kayınvalide
hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür boyu mutluluklar
Bu pazartesi tekrar başladım. Umarım yarım kalmaz. Desteklerinizi bekliyorum.. :))
eminecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Güçlü kadınlar vardır.............................
çok geçmiş olsun bitanem
vefaat eden arkadaşın içinde başınız saolsun....
ya birde almanya gibi bir yerde nasıl olurda insülin direnci bilinmez, hayret ettim bende doğrusu:44::44::44:
acaba diyorum lisan farkındanmı doktor yanlış yada eksik anladı?
yada türkiyede olduğu gibi, bazen öyle doktorlar oluyoki türkiyede benden cahil, yeteneksiz; birde bu hesapmı oldu acaba???
günaydınn kızlarrr sabahtan beri dolasıyorumm oglum hasta isal oldu okula gondermedım o yuzden evdeyızz ama bır ısın ucudan tuatamadımm henüzz neyse gideyiim toparlanayımm sonraa yürüyüşeee
biliyorum kilo vermek kolay degil, en azindan almasi kadar kolay degil :) ama bugün bir iyimserlik var üzerimde, imkansiz diye birsey yoktur diyorum.15 yil sigara ictikten sonra bir sabah uyandim ve artik icmiycem dedim ve o günden beri icmiyorum.ki ben sabahlari ac karnina gözünü acar acmaz sigara yakan biriydim :) aceleci degilimdirde ben cok inatciyimdir :) birisi yapamazsin derse o seyi yapasaya kadar pesini birakmiyorum ve esim bana kilo veremezsin o zamana kadar dedi. azmin elinden birsey kurtulmaz sonunda zafer benim olucak mutlaka. Aslan burcuyum:)) kilo vermekten baska carem yok benim. cenazesi olan arkadasa ve rahmetlinin ailesine bas sagligi diliyorum. Allah onlara ömür versin (amin) hasta olan arkadaslarima cok cok gecmis olsun diyorum, kendilerine dikkat edip bol bol dinlenip cok sivi alsinlar. Almanyada ki doktor sorunu yasayan arkadasima bir interniste gitmesini tavsiye ederim.bazen almanyada doktorlar sigortayi gereksiz gördükleri ödemelerden korumaya calisiyorlar.sanki babasinin sigorta sirketi :) ama ne kadar az masraf yaparlarsa sigortalardan o derece yüksek prim aliyorlarmis.kesinlikle baska doktorlari denemek gerekiyor almanyada, birazdan evden cikicam tüm günün yemekleri hazir, cocuklarin biri yuvada digeri okulda hava buz gibi ama olsun genede bir ormana yürüyüse gidicem. aksama görüsmek üzere. herkese basarili ve verimli birgün diliyorum. (yapilan aciklamalardan sonra artik pilav ve bezelye yememeye karar verdim :)) )
Eminecim sana da geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 604986
bu karikatürü görünce ceco geldi aklıma
biz de mi damacana ile dolaşsak
benödemelerimi yaptım.. evimi topladım..şimdi bi kahve içiyorum..
akşama bir arkadaşım balık yemeğe davet etti.. artık arkadaşlarım da diyetime dikkat ediyorlar
hosgeldin :) emin ol burda destekten baska birsey bulamicaksin.daha dünden beri burdayim ama sanki haftalar gecmis üzerinden :) insanlar sicak kanli, yardimsever. sonucta aslinda hepimizin tek bir ortak hedefi var kilolarimizda kurtulmak. iyi olucak merka etme. ben kendimi bildim bileli degilde basimdan gecen talihsiz 2 basarisiz hamilelikten sonra kendimi saldim, Allah 2 evlat nasip etti sonradan ama ilk 2 hamileligimde basima gelmesi cok sarsmisti beni, o ara kendimi yemege verdim zaten, ne bulduysam tiktim agzima. ama artik iyiyim uzun zamandir psikolojik sorun yasamiyorum, gecenin bir yarisi yeme krizlerimde tutmuyor iyiyim yani :) daha da iyi olucaz hep birlikte. Ceco34 ün mesajlarinda gördügüm gibi 2013 te fistik gibi olucaz hepimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?