merhaba zeynep :) bende Derya. 31 yasindayim ben.sen kac yasindasin ?
Hadi sana kolay gelsin canım
Bir nebze katkım olabildiyse ne mutlu bana
Hee ya adamlar önce kendi göbişlerine baksın
Eşim benden uzun olduğu için kilosunu hiç göstermiyor sağ olsunama ben kilo vermeye başladığımdan beri ( nasıl şımarmaya başladıysam ) ha bire laf dokunduruyorum eşime kilo almışsın diyenlere hee sağ olsun son hamileliğimde benim yerime aldı diyorum yada evin içinde yanından geçerken totoşunu çek maşallah benimki kadar oldu diyorum
Hakkını yemim ama hiç bir zaman için bana kilomla ilgili laf sokmadı aksine ben moralim bozulup yaw gitmeyecek bu kilolar galiba diye ağladığımda ( ne manyakmışım) ya bence böylede çok güzelsin ama sağlığın için gayret et diyordu ancak
Regl zamanı oda ben aranmaya başladığımda ertesi gün mutlaka bir sürü şey alırdıhatta nasıl bir agresive kompleksliye bağlıyorsam o zaman recep ivedik gibi adamcağıza birde fırça atardım sen bilmiyormusun ben regl olucağım eve niye gelirken iki çikolata almıyorsun diye
Şimdi şükür bende bıraktım o huylarımıtamamen piskolojikmiş hatta benimki biraz şımarıklıkmış o zamanlar
Artık regl zamanı hiç yaşamıyorum o krizleriaksine o kadar ağrımda olsa spora gidiyorum iki aydır ve ondan sonra kendimi çok daha rahat hissediyorum
Bu gün gitmedim tabi hatta bu haftayıda atlatmam lazım ama ufak ufak kaşıntım tutmaya başladıacaba evdeki epileptik bisikletime bir 20 dakikada olsa binsem bir zararı olurmu sizce kızlar :44::44::44:
Çok zorlamadan oturduğum yerde pedal çevireyim diyorum en azındanne dersiniz
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kimkızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa
acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm )o kahvaltıyı yapıcam şimdik.
birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?
bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım )sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm
Günaydın kızlar...
Güne kocamla atışarak başladım o yüzden moral sıfır
Birazdan 4.kata merdivenle 2kere çıkıp, inecegim sonrada markete yürür eve gelinceye egzersiz yaparım
hoşgeldin canımmm...çayy olmazmııı....su koydum birazdan demlicemm...çocuklarla uğraşıyom bir yandan anca sıra geldi çayaa...
ya bu arada küçük kızımın poposu fena pişik oldu bugün ilaç kullanıyorum ama yaramıyo gibi...zeytinyağıda sürüyorum ama yaramıyo benim kuzuya ne yapmalıyım....:26::26:
he bide buraya resim nasıl ekleniyo...bende bi anormallik var galiba beceremedim dün akşammm:26::26:
günaydın canım
takma kafana bidenem nasıl olsa düzelir keşke olmasa ama oluyo işte böyle şeylersen biran önce kendine odaklan sporunu yapmaya başla unutur gidersin o arada
hoşş geldin ne güzel bir ayda 4 kilocuk verebilirsin meselaawuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın deli kızınız geldiiiiiiiiiiiiiiii en çok kim özledi beni bakim kim kim kimkızlar ben kendimi aştım gidiyorum verdigim 6 kilocugumu geri almış bulunmaktayım habire yiyorum duramıyorum yaaaa yaşasın yemek yemek modundayım tutun beni anaaaaaammmm oyy oyyy son şişmanlıkk neye yaraaaaaaaaaaarrr ( şarkının devamını unuttum yaaaa ) adam gibi bi diyet yapmanın ve diyetisyene gitmenin zamanı geldi. isveçle rusla olcak iş değil bu onu anladım geçte olsa
acil kahvaltı önerisi isticektim sizden hemen bir resim gördüm nursenadan ( çok temiz kalpliyim yaaaaa keşke başka bişi isteseydimmmm )o kahvaltıyı yapıcam şimdik.
birde sorularım var size maltepe tıp merkezinde elif keskin diye bir diyetisyen duydum gideniniz var mı ? arkadaşım gitmiş gayet iyi dedi verdiği diyetle haftada 2 kilo vermiş felan filan. sizede sormak istedim. birdeee ümraniye üsküdar bulgurlu civarında önerebileceginiz bir diyetisyen var mı ?
bu arada ben iyiiyim hala işsizim hala ev kızı modundayım ( yani hala bekarım )sorunlar bitti gibi çok şükür geri döndüm
aman takma ben takılırım eşime bazen size neden koca dendini anlıyorum bir an önce kocayın diyee yoksa herlafa bi cevabınız var çok şükür bide her zaman koca haklıdır düşüncesiGünaydın kızlar...
Güne kocamla atışarak başladım o yüzden moral sıfır
Birazdan 4.kata merdivenle 2kere çıkıp, inecegim sonrada markete yürür eve gelinceye egzersiz yaparım
ganaydınn kızlarr
hafta ıcı de pek bı sakın topıkk needesınız yahuu
nursena ayakkabını güle güle giy cnmm cantaları senmı dıktın cnmm elıne saglık
hoşş geldin ne güzel bir ayda 4 kilocuk verebilirsin meselaa
evde spor yaparak hafif hafif başlarsın bide burayı burakırsan alırsın tabiii kilocuklarııı
motivasyon çokk önemliiii
haydii sende yaza merhaba deee
aman takma ben takılırım eşime bazen size neden koca dendini anlıyorum bir an önce kocayın diyee yoksa herlafa bi cevabınız var çok şükür bide her zaman koca haklıdır düşüncesi
kocayasın sen emii derimmm onun için takmıcan
verelim kilocuklarrııı takarsan kendini dolabın önünde yemek yerken bulursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?