Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya senin bu kv valla dicek bişe bulamıyorum yaa hiç mi görmüyor yaptıklarını ne bu böyle. Allah sabır versin demekten başka dicek bişeey gelmiyor aklıma. valla ben senin kaynanan olsaydım ohoooo oğlanı atar seni evlatlık alırdım

yok yaaaaaaaaaa nerdeeee bulamıyoruz adam gibi bişey. beraber bulcaz zaten çifte nikah yaparız

kiloyu takma ya en azından almıyosun. alınca daha beter oluyor mesela ben!!

Hürremcigim benim eski bir lafim var...
aa sen niye yanlızsın halami evlenmedin? diyenlere;
Bütün iyi adamları kapmışlar...
Şuan piyasada olanlarda arzalı, ikinci el...
tuttum bu lafı ya bizde sorun yok evet adamlar sorunlu hıhhhh

dett dime öyleeee dimeeeeee o kendi kaybettigine yansın oğlum yokki bidene alayım seni ona.

kızlar acil yanık için çare

aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım
geçmiş olsun üüffffffffffffff üüüüüffffffffffffff parmagına dikkat et onlarla yazışıyoruz lütfen yaniii

stv yi iptal etcem tv dan zaten ya hep yiyorlar hepppp. geçenlerde denk geldim bende. orcik yapıyorlar ( orcik bilirmisin cevizli sucuk var ya heh ondan işte ) üretim yeri bide. çokta severim ben. agzımın suları aka aka izledim ya.

hoşbuldum sağolasın aynen ya motive denen bişey kalmıyor. hep erteliyorsun bişeyleri. daha bırakmıcam ya burayı valla çok kötü oluyor

muhteşem yüzyılı izliyim derken uyuyakalmışım ya nasıl bi uykuysa demin kalktım. çekyatta tutulmuşum resmen. annemde battaniye örtmüş üstüme, sanırım uyandırma çabaları başarısız oldu açtım netten onu izledim. gitti paşa sonunda. hepsi ölsede bitse şu dizi ya. eskisi kadar heyecanlı olmuyor artık ama bırakamıyorumda. zaten iki tane dizi izliyorum tvda. seksenler diğeride. bayılıyorum onada yaa. doksanlar diye bi dizi çekeceklermiş bide. geçen facebook sayfalarında gördüm. seksenlerin devamı olarak sanmıştım ama ayrı bi dizi olcakmış meğersem. dizi tuttu ya abartıyorlar :44:

bu sabah içinde komşuya söz verdim yürüyüşe gidicez. uykum var mı yok mu çözemedim daha. sabah kapı yumruklanmaz umarım sürüye sürüye götürür artık bide demin dolabıma baktım. dışarıda giyilecek bi eşofmanım yok ya hepsi pijama tarzı gibi. ben ne giycem kotlada yürüyüş zor mu olur ki. sabah ruh halime göre bakalım napıcam

şimdiden günaydın hepinize dileyim. dükkanı erken açtım malum kaç aydır yokum erken mesai sildim süpürdüm çayıda demler giderim gerisi sizin artık

ya hele şunların tipe, hele kıyafetleree hele hele hele.. ya aslında ben sürpriz olsun diye bize kıyafet bakıcaktım onları eklicektim ama bunlar çıktı karşıma. galiba ben çocuk istiyorum

İşler bitmedi... ben uyuyamadım saat 10,30 da toplantım var. işleri toparalayıp, kahvaltı yapıp dus alıp yetisecegim....
sevgiler..

kızlar günaydın
geçmişi okuyamıyorum malesef işler beni bekliyo kusura bakmayın hasta olanlar felan varsa çok geçmiş olsun diyorum şimdiden hepinize mutlu güzel bi gün diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum öpüldünüz kızlar

oh oh maşallah...
brokolinin kaynatma suyu, ilk kez duyuyorum... zayıflatma özelligimi var yoksa sadece vitamin mi?
ben brokoliyi buharda pişiriyorum...

Bende brokolinin vitamini suda kaldığı için çorba yapıp tüketiyorum bol karabiberli tavsiye ederim :)

İnşallah almışsındır gönlünü kocişinin:)) bende hep eşime gereksiz şeylerden kapris yapıyorum iyi çekiyor valla beni:))

Başınız sağolsun dün izledim haberlerde çok üzüldüm

Ben bayıldım botlarına benimde boyum çok uzun olduğu için çok topuklu giyemiyorum bunlar süpermiş nerden aldın acaba

Canım yumurta birebir internetten bakabilirsin yanığa yumurta diye inşallah iyileşmiştir çok geçmiş olsun

Bu arada ben yokkende hastalanmışsın iki kere geçmiş olsun

Kızlar 3 gündür giremiyordum ne çok şeyler olmuş herkese günaydın bu arada yeni gelenlerde hosgeldin aramıza 3gündür öğrencilerin notlarıyla cebelleşiyorum malum 26sınıfın dersine girince hem onlar hem davranış notları öldüm valla

ablacım arkadaşlar yardımcı olmuş ben geç kaldım ama çok geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine umarım şimdi daha iyisindir belin nasıl oldu bu arada

özlemcim yakınınız vefat etmiş başınız sağolsun çok üzüldüm ayrıca iş konusunu fazla takma kafana rabbim bi kapı kapatır diğerini açar inşallah gönlüne göre bi iş bulursun

günaydıııııınnnn...
anca uyandım.. dün 2 :30 da yatınca
yarın mesai başlıyor... çocuklar da dönecek eve..eski düzene geçicem ..
bu gün temizliğimi yapar, çamaşırları yıkar, ütüleri bitiririm..

Kızlar şeker hamurundan pastaya başlamıştım bundan 2 hafta önce size onu göstereyim miii?
Hani diyetteyiz ne gösteriyon bunu dersiniz diye hemen koymadım fotoyu ?

Kızlar şeker hamurundan pastaya başlamıştım bundan 2 hafta önce size onu göstereyim miii?

göster ya gözümüz doysun hem merak ettim hem hepimiz nefsimizi tutarız kiiiiiiii canımız istemez bile hıhh

ayyy, ne güzel... kursuna mı gittin? resmini görmek isterim.... hemde nasıl öğrendiğini ve malzemelerini nerden bulduğunu da yazarsan çok sevinirim..

göster ya gözümüz doysun hem merak ettim hem hepimiz nefsimizi tutarız kiiiiiiii canımız istemez bile hıhh

Benimki acemi usulü oldu ya zaten pek çirkin seyler :)

ayyy, ne güzel... kursuna mı gittin? resmini görmek isterim.... hemde nasıl öğrendiğini ve malzemelerini nerden bulduğunu da yazarsan çok sevinirim..

Yok canım ilk defa evde kendim denedim ya , kurs falan yok yani. Acemi bile denmez ama alın bakalım nerler diyeceksiniz? :)

Bu ilk pastam ;

Buda ikinci pastam :) ;

günaydın herkese..

işlere dalmadan bir selam vereyim dedim.
oğluşum hastaydı ateşliydi işe gelemedim salı günü. dün de yurt dışından gelen adamlarla toplantımız olduğu için gelmek zorunda kaldım , oğluş da babanesiyle kaldı.
bugün iyi çok şükür geceyi ateşsiz geçirdik ama evelsi gece saat 1,30 dan 5.e kadar düşüremedik ateşini.
dolven verdim, soğuk suyla kompres yaptım eklem yerlerine, elini yüzünü başını soğuk suyla yıkadık.. anca sabah 5.te düştü.
şimdi burnu akıyo aman ateş olmasın da çok şükür.. ateşten çok korkuyorum

diyet iki ileri bir geri gidiyor ya tam toparlanamadım hala
dün de babanesi bizdeydi işte, akşam yemeğine mantı yapmış ayıptır söylemesi. özenmiş. tabi hem açlık hem uzun zamandır mantı hasreti derken epey yedim valla

geliyorum yazıcam daha durun :)

..

Geçmiş olsun canım , inşallah bir an önce iyileşir ama bişey diyeceğim bilmem yaparmısın ama kompres yaparken sirkeli suyla yap çok iyi geliyor.

poseidon selam.. seninle tanışmadık galiba. pastaların çok güzel görünüyor.
hele kursa gitmeden kendin yaptıysan süper valla tebrik ederim :)

ben 2 sene önce şeker hamuru kursuna gittim, hem pasta yapmasını, şeker hamuru yapmasını ve de o süslü kurabiyeler var ya onlardan yapmasını öğrendim.
çok keyif alıyorum yaparken. ama işe maalesef fırsat bulup da geliştiremedim kendimi.
kurabiyelere devam süsleyip ypıyorum, kardeşim nişanlandı mesela eylül.de onun nişan kurabiyelerini ben yaptım paketledim kurdelelerle süsledim, isimlerini falan yazdım üzerine.
dur resim ekliyim ben de bulursam bilgisayarımda

aynurcum nerdesinnn??
kocişinin gelişine 1 gün kaldı di mi??
Allah kavuştursun canım şimdidenn
...

çok güzel görünüyorlar. ben de özel günlerde çocuklara yapayım istiyorum. netten tariflere baktım.. haribo marshmellow ile yapılan bir tarif de var.. sen nasıl yaptın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…