canımm hayırdır hastamısınn nedenn durmuyor midende bu yediklerinnn...ve gelelim yediklerime, yada yemeye calistiklarima desek daha iyi olur sanirim cünkü ben bugün dogru dürüst birsey yiyemedimkorkunc midem bulaniyor.üsüttüm sanirim 2-3 güne gececegini düsünüyorum.
sabah bir dilim kizarmis ekmek yedim papatya cayiyla. peynir yemeye calistim ama icim almadi :S
öglen karnabahar salatasi yedim ama sonra midemde duramadi((
ögleden sonra bir yesil elma yedim o midemde durdu cok sükür :)
aksamda agir yiyemeyecegim icin dünden balik fileto kalmisti bir parca onu bugulama yaptim.onun bir kismi midemde kaldi.
baktim olcak gibi degil birsey yeme cabalarimdan vazgectim.sanirim suda cok kaybettim, yerine icmeye calistim ama bilmiyorum vucudumda ne kadari duruyor artik. yarin sabah ilk isim doktora gitmek olucak.30 dakikalik stepimi yaptim.simdi yine papatya cayi icip midemi sakinlestirmesi icin dua ediyorum.
ne bldrımı bu ben bse anlamadım mısafır konuk oyuncu mdndayım ole gzıom siteyıı
Canım bizler Cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz Arkadaşımız Yenada haftanın en çok kilo veren arkadaşları ilan ediyor :122:
Spor yapanlarda ekstradan yaptıkları sporun dakikasını yazıyorlar. Onun listesinide Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor
İki hafta düzenli bildirim yaptıktan sonra yeni gelen arkadaşlarımız da listeye girebiliyor
Hem motive oluyoruz hemde o hafta kim fazla kilo verdiyse ona işin sırrını sorabiliyoruz
Örnek vereyim
Geçen hafta ; 102 kiloydum
Bu hafta; 100.6 kiloyum
Fark; 1.4
Spor; 240 dakika gibi
Cumadan cumaya yapılan liste haricinde Yena listedekilerin Aylık ortalamasınıda her ayın başında yapıyor
ne bıldırımı canim ?
Cicim korkma yarın bol su iç ki ödem varsa atarsın
Hem streste kilo yapar biliyorsun
yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrrçıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy
ben cok seviyorum onlari ya gezip gezip duruyolar, yiyolar iciyolar her yörenin adetini,
benimde gidesim geliyor
Bizim macerelar ful devamhakikaten şu zayıflama maratonunu bitireyimde ufak ufak başlıyayım maceraları bir kenara yazayım özellikle kaynanayla ilgili olanları eşime bile diyorum bunları hep yazıp kitap haline getireceğim ve bir kaynana kabusu gibi bir isim bulup yayınlayacağım diye gülüyor valla anam sağken yaparsan ikinci kitabını çıkarmadan seni öldürür diye
Sultanımız iyi maşallahburalarda oluyor genelde
Merryciğim çok şükür kendini toparladı oda döndü aramızabu ara devamsızlık yapsada kendini iyi hissettiğini bile bilmek yetiyor bize
Yenacığım zaten topiğimizin demir başıonsuz olmaz buralar Barış biraz rahatsızdı birkaç gündür ama şükür oda iyileşti Yena işe başladığından ( gece çalışıyor ) fırsat buldukca aramıza katılıyor ve tabiki listemizide o kadar yoğunluğuna rağmen ihmal etmiyor sağ olsun
yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrrçıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy
anladım canımbenım senın hedefın kaç inşlah kıloları verırızde aslında knustgmuz mddetce yemek yıcek bı frsatımız olmaz
valla canim zaten bugun hafif artiyi gördüm, ama hala reglim yani ödem kesin var,
o yüzden aksam salataya agirlik verdim, ve suyu suan cok iciyorum, bu hafta malesef cok cok ihmal ettim, hic icemedim
canımm hayırdır hastamısınn nedenn durmuyor midende bu yediklerinnn...
Aslında inanamayacaksın ama ben 52 kiloydum bir aralar
O kiloya biraz zor inerim gibime geliyor ama 70 i bulsam bile bayram edeceğimTabi eski kiloma inmeyi çok isterim o ayrı
Sağlıklı bir kiloya ineyimde sonraki kolay
Valla bu hafta bende eksi görürmüyüm bilmem önce yarın anamın evine gidip şu hala alamadığım tartıyı bir alayım dabirde regl olmaya başlamışım bende ufak ufak ama sabit çıkarsamda sevinirim sonuçta regl ödemi gidince eksi kesin olacağımdan kilo vermişim demekki
Bakalım belli olmaz güzelim yarın bol bol su içelim belki azda olsa eksi görürüz
allahh allahhhh hayr olsun inşallahhhh..3 de olabilirrrr bencede ihmal etme kendiniiii..sabah doktora git...hiçbişiciğin yoktur inşallahh...bilmiyorum ya( bir kac teorim var ama.
1- biryerden mikrop kaptim mide bagirsak enfeksiyonu geciriyorum.
2- ayaklarim dün cok üsümüstü, midememi vurdu diyorum.
3- kizimla dün cok siddetli bir kavga ettik, sinirden mi oldu diyorum.
simdi sicak su torbasi hazirlayip yatagimi isitiyorum, sicak yataga girip ayaklarimi isiticam.en kötüsüde yattigim zaman kendimi daha berbat hissediyorum((( sabah olsun bir an evvel.doktorumun ilk hastasi ben olucam sanirim.
Cuma günü bildirim var korkuyorummmm :18::18:
Sağol Asumancığım. Beni pas geçti bu sefer, bir iki hapşurukla atlattım. Ama bugün de organik pazaa gittim sabah erkenden, öğleden sonra gelebildim eve, gene yürüyüş yapamadım. Yarın yapmaya kesin niyetim var :) Sen ne yaptın? Çıktıysan kesin yürümüşsündür...herkese günaydıııııın
akşam erken yattım dayanamadım uykusuzluğa hala da uykum var sanki:)
umutcum geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah
atıştırmak kötü ve çabuk edinilen bir alışkanlık benim için de bırakması daha zor oluyor nedense bence sen yine de başarılıymışsın dün bugün yürüyüşünü de yapabilirsin belki
benim bugün evdne çıkasım yok hiç bir planım da yokaslında evde olmak istiyorum ama bakalım durumlar ne gösterecek
kızlar acil yanık için çare
aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?