Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alişkanlık canım sesli harflerı atlıorum resmen ama bılerek deıl sımdı sen dedın dıe dıkkatlı yazıyorum

evlenmıyorum suanlıkta dsunmuyorumda gununu gstermem gereken kişiler var benımkı aslında başkalarından çok kendıme actgım savas ben mtsuzum ve mtlu olmak için en byuk nedenım kılo vermek arkadaslarımız ne kadar yanımızdalar kı aılem desen annem babam ölmüş zaten kardesım yok dsuncek kafamı yrcak tek kendım varım ve ınsanlara boşa verdgım deger var ve ben bu deger verdgım insanlarca deger grmuorsam şayet kendıme durr dıyorum kıloda vercegım karsılarıda ckacagım ama bu mrve olarak deıl kılo verınce kendme gvenım gelcek piskolojım dzelcek istedgmı gyebılcem bu bnım için önmli

gecenlerde banada sordular ayy sen kilomu aldin biraz diye, bende aynen söyle dedim, ayyyy sekerim ben aldim kiloyu ben zayiflarim ama sende cok cökmüssün birden , cok iyi bir estetik cerrahi bulup bir sürü para harcaman gerekiyor dedim. aynen cok sinir bir soru valla bakiyorum ben art niyet varsa sorunun arkasinda lafi yapistirip renkten renge sokuyorum. sizede tavsiye ederim insan kendini cok iyi hissediyor karsisindaki önce kizarip sonra morarinca D

alistirmaya calisma ya kiyamam (( benim oglumda elmali seyleri kaldiramiyordu, asit miktarlari yüzünden böyle oluyor. yapma ne olur dokunuyor madem yedirme, benim oglumun durumu kendi kendine 3 yasinda düzeldi, simdi masallah nasil yiyor her cesit elmayi, birak zaman halleder herseyi, korkmada sonradan yemez diye. yiyorlar.bebegine cinko icerikli bir krem al, cinko icerikli kremler iyilesme sürecini hizlandiriyor.türkiyede krem ismi bilmiyorum ne yazik ki ((

Özlemcim adliyeler 3 yerde toplandı; bakırköy, şişli ve kartal. ben şişli civarı istiyorum ama genelde çıkmıyor. bakalım kısmet. olacak inşallah bu ay bi yer artık, inanıyorum.

kızlar acil yanık için çare

aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım

Canım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım.

Spordan geldim şimdi. yine yoruldum ama mutluyum. birazdan yatarım herhalde. hepinize iyi geceler kızlar.

sağol canım...arada domates çorbası yapıyorum nezaman onu yese sonuç pişikk...dediğin kremi bi araştırayım bulursam denerimm...çok hassas cildi var geçmesi çok uzun sürüyo...kaç çeşit krem kullandım başta iyi geliyodu nerdeyse hepsi sonra hikaye oldular...neyseki bugün baya hafifledi yarına geçer inş...

birgün gece yine uykum kaçmış radyo dinliyorum yıl 2000. trt ankara radyosunda bir program vardı atılganın uzay gemisi orda sesinden ziyade gülüşü çok güzel bir adam vardı ve hemen hemen hergün dediği gibi yine dedi ' İçindeki çocuğu mutsuz etmeye hakkın yok ne olursa olsun onu güldür, onu güldür ki sende gülesin.' ogün bugündür ne zaman umutsuzluğa kapılsam diyorum ki içimdeki çocugun günahı ne her ne olursa olsun onun gülmeye hakkı var diyip kendimi motive ettim hepımızın hayatında sorunlar olaylar vardı muhım olan bendim yanı sen yani o... demem oki canım benim bu zamanda herseyden önce sensin önemli olan ve seninle birlikte var olan (felsefik) herşey... daima mutlu ol ve hiç üzme içindeki çocugu kimseninde üzmesine izin verme.

ben uzman degilim fakat bu sekilde beslenerek verdigin tüm kilolari geri alirsin bence, üstelik her kilo alip verisinde bir dünya catlak olur vücudunun belli yerlerinde bu seferde onlari kapayabilmek icin diledigin gibi giyinemezsin. uzun vadede saglik sorunlarinda olur sanimca. bu konuda buradakilerin tecrübelerine kulak versen iyi olur, inan bana ise yariyor ögütleri.

Ceco cum cok gecmis olsun canim, sürdügün kremlerin antibakteriyel özelligi var mi ? yanik mikrop kaparsa sorun cikarir sana

Canım çok geçmiş olsun
İNşallah bir an önce geçerde kuzucuk rahatlar Benim kücük cadınında cildi dediğin gibi çok hashas kücücük bir parça turşu bile yese ağzının etrafı kabarıyor :26: Bez derdimiz varkende çok sık pişik oluyordu ve neredeyse hiç bir krem işe yaramıyordu. En son çare olarak 1 saat arayla totoşunu zeytinyağlı sabunla iyice yıkayıp ıslak kalmayacak şekilde iyice kurulayıp biraz da havalandırıp öyle kapatıyordum. Biraz zahmetli oluyordu ama iki günde geçiyordu şükür

Ceco cum cok gecmis olsun canim, sürdügün kremlerin antibakteriyel özelligi var mi ? yanik mikrop kaparsa sorun cikarir sana

Yok canım silverdin antibakteriyel zaten pardon antibiyotikli diye biliyorum zaten şükür minicik bir bölge acıyor

Son düzenleme:

bende mtlu olmak istıyorum zaten bebegım bana felsefede yapabılırsın edebıyata dair herseyı sevdgımden felsefede yaparım bnde arada...şiirlerde yazarım gel görki kalemden dökturdügüm cümleleri aklımdan ve beynımden atamayacak kadar kalbıme takılı kalmiş bir insanım biraz takıntımı dersin bılemem sen bana bu kısa olsada boyle bı yazıyla cvap vermen bnım için hoş ve guzel seyler cnkü şuna inanirim insanı yücelten şey aslında aklında kalan bi cümle bıle olsa onu hissedecek yürektır saol canım bnım ....
ama şu vardır bılırmısın derdı olmayan felsefeden anlmaz
şair olanda içindeki duyguları bastramaz
dertsız ne şair nede düşünür olurmuş o hesaba katalım bnımkınıde ....

canım zaten cocukluk yıllarımdan bıssuru catlagım var ve ıstedgm gbı gynmek dıyokende ille acık deıl bı pantlon yada tsrtun uzerımde guzel drmasndan bahsedıyorum dıyetsyenlerın yazılarınıda okuyorum onlarnda 3 ayda 30 kılo verdrdgı ınsanlarda var ama tv ye ckınca saglıklı zayflama dıyolar ben proteınımıde alıorum eksık bsey yapmıorum sadece ekmegı kestım ve su ıcmeye basladım gnde 1 bardak ıcıodm nerdeyse smdı 2. bcuk ltre ıctm az yıorum zaten su gttı vcudmdan smdı de dyetteyım ama aynı kıloyu veremıorum bır 10 kılo daha verırsem spora baslıcam ve inş gzel olcak
şimdi bırebr grusmede ayda 15 kılo verdren dyetsyenler dydum ama devlet dyetsyenıne gıt ayda 3 kılo dıyorlar
ben 1 sneye anca ıstedgm kıloya gelırım o zaman o yuzden hepınızın önerılerıde onmlı ama bn btun onerıleri brlestrerek kendıme lste yapıyorum

takıntı ise onun adı bende çok takıntılıyım :) ama şiir yazamam o konuda zayıfım sanırım :)

takıntı ise onun adı bende çok takıntılıyım :) ama şiir yazamam o konuda zayıfım sanırım :)

olabılır ille şiire gerek yoktr bazen içinden gelen kelımelerı sölemende bır sanattır bana göre canım

ben aşiri takıntılıyım arkadslarım ole der

evet canım bende aynen öyle yapıyorum saatte bir değil tabi ama....okadar sık bez değişiyorumki babamız artık bi bez fabrikası falanmı kursam demeye başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…