kartemcigim, inşalah bir an önce...
wuwum,
Buranın en çok yanlış yazanı benim... Çünkü, aynı anda 10 iş yapıp, 10 iş düşünen, ışık hızı ile klavye kullananlardanım. Yanlışlarımın nedenide, klavyeyi hızlı kulandıgım için, bazı harfler önce çıkar. Birde küçüklükten beri hep türkçe derslerinde uyuklardımama kuzum senin yazdıklarını okumak için deşifre gerek... azıcık sesli harf kullan bitanem.
gelelim kiloya, bir hafta için 5 kilo çok fazla... hasta olursun... çok hızlı verdigin için vucüt savaş açmış öyleacale yok... yavaş yavaş... 3 ayda sıkı bir diyetle en fazla 12 kilo verebilirsin. Buda çok büyük başarıdır. Buda üç ay sonra 76 kilo olacaksın demek... nedir derdin 3 ay sonra evleniyormusun? Sağlık herseyden önemli unutma bu hızlı kilo düşüşü kalp krizine bile neden olabilir...
benimde öyle hiç bişey olmuyor üstüme dolapta bekliyorlar ben onlara bakıyorum onlar bana bakıyor ınat ettım ustume hıc bısey almamaya onları gıyecegım yeniden giyinip süslenip çıkıcam karşılarına herkez kılomu aldın sen yanı sorumu bu sımdı evet aldım yanı bu sorulurmu gorunen koy klavuz istermı dımı ama sıkma canını sen halletcez bu işi
yok canım bezle ilgili değil doğduğundan beri aynısını kullanıyorum....domates dokunuyo sanırsam...nezaman domatesli yemek yedirsem pişik oluyo bende zaman zaman gene yediriyorum alışsın diyee ama sonuç hep bu...
Stres yapmıyorum canım. Bugün görüşmede de çok rahattım. Bebek olursa hemen söyleyemem, mecburen gizlerim bi süre. Söylediğimde de 3 ya da 4 aylık olur, artık çıkarırlarsa da kendileri bilirler. Fazlasını düşünmüyorum değil, uzun süre çalışabileceğim bir iş düşünüyorum tabiki. Bakalım haziran ve kasımda da atamalar var. Bizden alım sayısı biraz fazla olursa mühendislik değil de programcılık kadroları olur il dışı. O zaman daha rahat bebek olur, kayınvalidemle giderim gurbet ellere.
Uzak dediğin avrupa yakası mı. Anadolu yakasında da iş fırsatı çoktur sanırım. Hatta bizim sektörde gebze iş açısından çok iyi. Sen özel avukatlık bürolarına mı bakıyosun yoksa banka tarzı kurumsal yerlere mi
kızlar acil yanık için çare
aygazın demirinin sıcak olduğunu unutup 3 parmağımı yaktım
alistirmaya calisma ya kiyamam(( benim oglumda elmali seyleri kaldiramiyordu, asit miktarlari yüzünden böyle oluyor. yapma ne olur dokunuyor madem yedirme, benim oglumun durumu kendi kendine 3 yasinda düzeldi, simdi masallah nasil yiyor her cesit elmayi, birak zaman halleder herseyi, korkmada sonradan yemez diye. yiyorlar.bebegine cinko icerikli bir krem al, cinko icerikli kremler iyilesme sürecini hizlandiriyor.türkiyede krem ismi bilmiyorum ne yazik ki ((
alişkanlık canım sesli harflerı atlıorum resmen ama bılerek deıl sımdı sen dedın dıe dıkkatlı yazıyorum
evlenmıyorum suanlıkta dsunmuyorumda gununu gstermem gereken kişiler var benımkı aslında başkalarından çok kendıme actgım savas ben mtsuzum ve mtlu olmak için en byuk nedenım kılo vermek arkadaslarımız ne kadar yanımızdalar kı aılem desen annem babam ölmüş zaten kardesım yok dsuncek kafamı yrcak tek kendım varım ve ınsanlara boşa verdgım deger var ve ben bu deger verdgım insanlarca deger grmuorsam şayet kendıme durr dıyorum kıloda vercegım karsılarıda ckacagım ama bu mrve olarak deıl kılo verınce kendme gvenım gelcek piskolojım dzelcek istedgmı gyebılcem bu bnım için önmli
bnım degsen ve bazen aynı kalan lıstem soyle
1 salataklık kabuklarıyla tuz dkulmıcek 1 kbrt ktusu peynr
tok tutması için gecen gun okudgum bır yerde yarım kase light ygrda 1 cay kasgı zncefıl 1 cy kasıgı zerdecal 1 car kaşigi tarcın bnu yıorum tok tutuyo
mtabolızma hızlansn kan skerım nrmal olsn dıe meyve yıosam kıvıyı terch edıorum ve uzerıne tarcın dkuorum gunde 3 adet btkı cayı içiorum
aksamda aynı ygrttan yada tekrar salatalık yıorum gnde bde 2.5 ltre su
seker yok ve ekmek yok ılk hafta 5 kılo verdım ama şimdi kılo verımım drdu cnm
sağol canım...arada domates çorbası yapıyorum nezaman onu yese sonuç pişikk...dediğin kremi bi araştırayım bulursam denerimm...çok hassas cildi var geçmesi çok uzun sürüyo...kaç çeşit krem kullandım başta iyi geliyodu nerdeyse hepsi sonra hikaye oldular...neyseki bugün baya hafifledi yarına geçer inş...
Ceco cum cok gecmis olsun canim, sürdügün kremlerin antibakteriyel özelligi var mi ? yanik mikrop kaparsa sorun cikarir sana
birgün gece yine uykum kaçmış radyo dinliyorum yıl 2000. trt ankara radyosunda bir program vardı atılganın uzay gemisi orda sesinden ziyade gülüşü çok güzel bir adam vardı ve hemen hemen hergün dediği gibi yine dedi ' İçindeki çocuğu mutsuz etmeye hakkın yok ne olursa olsun onu güldür, onu güldür ki sende gülesin.' ogün bugündür ne zaman umutsuzluğa kapılsam diyorum ki içimdeki çocugun günahı ne her ne olursa olsun onun gülmeye hakkı var diyip kendimi motive ettim hepımızın hayatında sorunlar olaylar vardı muhım olan bendim yanı sen yani o... demem oki canım benim bu zamanda herseyden önce sensin önemli olan ve seninle birlikte var olan (felsefik) herşey... daima mutlu ol ve hiç üzme içindeki çocugu kimseninde üzmesine izin verme.
ben uzman degilim fakat bu sekilde beslenerek verdigin tüm kilolari geri alirsin bence, üstelik her kilo alip verisinde bir dünya catlak olur vücudunun belli yerlerinde bu seferde onlari kapayabilmek icin diledigin gibi giyinemezsin. uzun vadede saglik sorunlarinda olur sanimca. bu konuda buradakilerin tecrübelerine kulak versen iyi olur, inan bana ise yariyor ögütleri.
bende mtlu olmak istıyorum zaten bebegım bana felsefede yapabılırsın edebıyata dair herseyı sevdgımden felsefede yaparım bnde arada...şiirlerde yazarım gel görki kalemden dökturdügüm cümleleri aklımdan ve beynımden atamayacak kadar kalbıme takılı kalmiş bir insanım biraz takıntımı dersin bılemem sen bana bu kısa olsada boyle bı yazıyla cvap vermen bnım için hoş ve guzel seyler cnkü şuna inanirim insanı yücelten şey aslında aklında kalan bi cümle bıle olsa onu hissedecek yürektır saol canım bnım ....
ama şu vardır bılırmısın derdı olmayan felsefeden anlmaz
şair olanda içindeki duyguları bastramaz
dertsız ne şair nede düşünür olurmuş o hesaba katalım bnımkınıde ....
takıntı ise onun adı bende çok takıntılıyım :) ama şiir yazamam o konuda zayıfım sanırım :)
Canım çok geçmiş olsun
İNşallah bir an önce geçerde kuzucuk rahatlarBenim kücük cadınında cildi dediğin gibi çok hashas kücücük bir parça turşu bile yese ağzının etrafı kabarıyor :26: Bez derdimiz varkende çok sık pişik oluyordu ve neredeyse hiç bir krem işe yaramıyordu. En son çare olarak 1 saat arayla totoşunu zeytinyağlı sabunla iyice yıkayıp ıslak kalmayacak şekilde iyice kurulayıp biraz da havalandırıp öyle kapatıyordum. Biraz zahmetli oluyordu ama iki günde geçiyordu şükür
Yok canım silverdin antibakteriyel zatenpardon antibiyotikli diye biliyorum zaten şükür minicik bir bölge acıyor
asucumm nasılsınnn...pek bi sessizsin bu aralarr...
Cuma günü bildirim var korkuyorummmm :18::18:
Cuma günü bildirim var korkuyorummmm :18::18:
Cicim korkma yarın bol su iç ki ödem varsa atarsın
Hem streste kilo yapar biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?