Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bakıyorum hemen canım. zaten güvenilir yer bulmak çok zor. üsküdarda temiz, güzel bir pastanemiz vardı sürekli alışveriş yaptığımız. malesef kapandı ama. şimdi özel günlerde, toplu misafirde falan daralıyoruz nerden ne sipariş etsek diye. gayet güzel görünüyor her şey. senden iyi de referans bulamam zaten :)

mehmet ali birand vefat etmiş
..

DUYDUMM VE ÜZÜLDÜMDEE..ALLAH RAHMET EYLESİNN..ailesine sabır versinn...gecen bi röpörtajını dinledimm baya zor bi hayat geçirmişş ogünden sonra o adama bakış açım değişmiştii..şimdi duyuncada çok üzüldümm..

Canım ben tam tarifi yarın alsam sana zahmet olmazsa
ayyy çok güzell kurabiyeler ama bişi sorucammm..ben hiç yemedimm o kurabiyeler şekerle yeniyormuu...şekerin nasılbir tadı var kurabiyeyle uyuyormuu..bana yenmezmiş gibi geliyordaa?? ama çok güzell bizde teyzemin doğumunda sipariş vermiştik hastaneye götürdük ama hiç tadına bakmadım..şimdi eltimdoğum yapacak bi delilik yapıp bende alacağıma yapsammı diye düşünüyordum tarifide aldımm :):) eminönüne geçmek lazımm..tavsiye edeceğin birşey varmıı..şunu alma gereksizz..yada şunu muhakkak al diyee??o jelatinide ordanmı aldınn??ay ayyyy ne çok soru sordummm :):)kusura bakmaa...

canımm hoşgeldinnnn...pastalarına bayıldımm hele ilkii yeee beniii diyor resmennn :):) bende 1 haftalık 26 yaşında hayatı hep kilolarla dertte olan..3.5 yıllık evli ev hanımıyımm..bebişim yok..pko adında rahatsızlığım var bebiş için diyete başladımm..bakalım ne zaman gelir belli değill...ben istanbulun bi ucundan diğer ucuna gelin gittim eşim çalışmama izin vermediği için bende evdeyim ve sıkıntıdan dahada şiştimm..pasta yapmayı bende çok istedimm ama sonra onları kime yedircemmm:):)..oturur kendim yerimmm:):)bide içinin kekinide senmiyapıyorsunn??sanada sorayım aynı soruyu şeker hamurunun tadı nasıll??hafifmii yeniyormu??

bende istiyorum canımm sitenin adresinii..hatırlıyorsundur bende ataşehirdeyim.. eşim deerenköyde işi..bişi lazım olduğunda bende ordan siperiş veririmmm...

Şeker hamuru zaten marshmellow canım bilirsin tadını ama güzel yani ben sevdim. :)
Bak canım bu pastamın içi.

Bende devam etmek istiyorum ama senin dediğin gibi otur kendim ye şiştikçe şişeceğim.
Yeni evli olmama rağmen bende çocuk istiyorum ama kilo vermem lazım

ne bldrımı bu ben bse anlamadım mısafır konuk oyuncu mdndayım ole gzıom siteyıı

tatlım cecoş açıklamış zaten her cuma kilomuzu yazıyoruz ve o haftaki yaptığımız sporun dakikasını

çok geçmiş olsun canım

tü kaka eğ onlar seyretme

Aslında inanamayacaksın ama ben 52 kiloydum bir aralar
O kiloya biraz zor inerim gibime geliyor ama 70 i bulsam bile bayram edeceğim Tabi eski kiloma inmeyi çok isterim o ayrı
Sağlıklı bir kiloya ineyimde sonraki kolay

ah ahh bende bi zamanlar 50 kiloydum

çok geçmiş olsun canım

dünümü anlatıyım unutmadan

sabah

ballı sirkeli limonlu ılık su

ada çayı
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
light beyaz peynir
domates
1 ince dilim salam

ara yapmadım spor daydım gelene kadar öğlen oldu

spor 60 dk

öğlen

bir tabak ıspanak
1.5 dilim kepekli ekmek

arada 1 kivi yarım çay bardağı süt(light)

akşam

1 tabak karnıbahar
1 dilim kepekli ekmek

ara yarım nar,yarım çay bardağı süt(light)

gün içinde yeşil çay ve bol su

kızzzllaaarrrrrrrrrrrrr.....selamlarr herkeseee...önce dolaştım sayfaları slm mesajım sonra geldii...sabah erken kelktım inat ettim resmen kendimle veeeeeeeeee bennnn bugunn naptımmmmmm...zincirlerimi kırıpp yürüyüşe gittimm..eve geldim çayımı yumurtamı ocaga koydum ve neti açtım sizlere yazmak içinn...o arada eşim arada bi haftadır aramız limonıydıı dün düzeldi sağolsun kaynım yüzünden yine bozuldu..bende kaynaa görümce yokkk..ama sağolsun kaynım yetiyor huzurumu bozmayaa..neyse eşim aradı vijdanın rahatmı beni aç gönderdin sen kahvaltı yapıyorsun diye bi sitil yaptı bende herşeyi paketledim neti kapattım atladım taksiye eşimin yanına geldimmm kahvaltımızı yaptıkk..biraz buzlar eridi gibi gibi...bende durumlar böle işdee...dilerimm herkezler iyidir hastalar şifa bulmuşş..kilolularda iştahsızlığa düşmüştürr inşallahhhhhhh.......

merhabalar
arkadaşımdaydım ben yine ama normal kahvaltı yaptım yaramazlık yapmadım
kızlar evde bugün okula gitmediler sabah uyuyacaktım güya ama yine 6buçukta uynadım hapşurarak:)
azcık üşütmüşüm herhalde
bu hafta fazla yürüyüş yapamadım bugün de çıkamam artık zaten diyette gibi değilim bu ara koruma devresi gibi idare ediyorum işte

benim güzel hatunlarım nasıllarmış bugun genel olarak okudugum kadar herkezler iyi hasta olanlarımız var cok gecmıs olsun. ben dun spor magzasına gıttım soguk havalarda yürüyüş yapabilmek için spor malzemesı aldım bı heyecanla eve geldım bu sabah erkenden uyanıp sözde yürüyüşü gidicektim ama bı baktım kı dısarısı yagmur kar karışık takılıyorlar benım hayallerım suya düştü cık cık nese dun aksam haddınden fazla yurudum en azından ordan içim rahat ediyorum kendimi bide hafif hissediyorum ki degmen keyfime :) yarın olmasını sabırsızlıkla beklıyorum heyecanlıyım cok hemde :))))

hış geldn cnm cnm yuruemedysende care var evın ıiçinde muzıgı ac oyna hıç deılse hareket etmş olrsun bnde ole yapcam

hış geldn cnm cnm yuruemedysende care var evın ıiçinde muzıgı ac oyna hıç deılse hareket etmş olrsun bnde ole yapcam

aynen canım eve gıdınce akşamları öyle yapıyorum açıyorum hobbaaa maşallah pekte severim oynamayı cingenelerden almışlar beni

hanım hanım napıyorsun sen yanı o resim oraya konurmu hıc ağlamak istiyorum aburcuburu cok özledim ellerine sağlık bu arada :)

Son düzenleme:
selam fıstıklarrr , ben gelldiimmmm

napıyonuzz ? benden iyilik , 2 gündür erkenden uyuyorum ,biraz rahatsızım , evi falan temizliyom birde , iyice perişana bağladıımm

sevgilimin ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ

yarın sabah çıkıyor Allahın izniylee , bende henüz heyecan yok , hele bi gelsiinnn ondan sonra inanacam geldiğineee

sizde keyifler nasıll ? geçmişe bakamadım , bi iki göz attım , pastalar tarifler havada uçuşmuşş , yine yemek topicine dönmüş burasıı

neyse şimdilik buralardayımm , öpüyorum herkesleriii

sonradan grdum cnm acıkladgnı cecoşun

Ay o çok çirkin ıyyy bide nasıl ekşimiş kokmuş sorma :))))

acaba onun tarifinide yazdın mı ki :) yada şöyle diyim güzel kurabiye puaça tarzı (kolayından olsun) tariflerin varsa bana yolluyabilirmisin bi boş anında walla kendim için değil kardeşim askerde benim 2 haftada bir mektup yazıyorum mektupla bırlıkte kurabıye kek felan gönderiyorum :)

çok fazla heyecandan bence hissetmiyorsun yap güzelcene hazırlıklarını

ben neler yaptım hiç söylemiyorum size yaaa. sabahtan beri topikteyim anlatıyormuşum gibi geldi bi an

sabah komşucum geldi onun kızını anaokuluna bıraktık ordan dogru çamlıcaya yürümeye gittik.tam 75 dk yürümüşüz muhabbet ede ede. bir mutlu oldum eve gelince sormayın gitsin bundan sonra hergün aksatmadan yürücez böyle inşallah. deminde 25 dk leslie yaptım 100 dkya tamamladım.leslie nin 5 mil var ama yoruldum biraz 1 saati yemedi yapmak birazını yapmış oldum en azından. onuda youtubedan indirdim tek part linkini buldum sonunda. bide youtubedan video indirmek ne kolaymış, hiçbişeyden haberim yokmuş valla onuda indiriverdim hemen pcye.
buzdolabının üstüne not kagıdına çizelge astım. hergün yaptıgım sporun dakikasının yazıyorum. su içmeyi unutmayım diye mutfaktan gidip su içtikçe bi tane çizik atıyorum.iyide oldu. su içmeye başladım ya.
şu maltepe tıp merkezindeki diyetisyen içinde randevu aldım. 19 şubata. başka yerlerde bakındımda arkadaş tavsiyesi olduğu için o olsun istedim. o güne kadarda kendim bi diyet yapıcam. diyet listesi topiklerinde buldum bi diyet listesi dr. ayça kaya nın listesiymiş. ona başladım. 1 haftada 3,5 kilo diye yazıyorda o zor gibi geldi biraz bana hatta listeyide kopyalıyım size.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık

hoş geldiinnn....geçmiş olsunn...

bende geldiimm..bugünde güne güzel başlamıştım ama şuan çok karnım ağrıyo ve gittikçede artıcak sanırımmbu sabah 94,5 gördüm ama yarın ne olur bilmiyorumm...bi listem yok yediklerime dikkat ediyorum sadece ve bol su içiyorumm...bu hafta çok düzenli sporumuda yaptım ama bugün yarın hastalanırım dolayısıyla bikaç gün spor yapamayabilirimm...tabii yemeklere dikkat etmeye devamm ama canım acayipp tatlı istiyo umarım kazasız belasız atlatırım bu haftayı...

banuuuu nasıl oldunn....

selam tatlım yürü tabi çık dışarı bak ne güzel yapmışsın bugün belkide yürüyüşe çıktığın için mutluluk hormonlarının salgılanmasıyla eşine kahvaltı götürmüşsündür kavga etmeyin aferim mutlu mutlu yaşayın

selam tatlım hadi hadi bitti gözün aydın tüm şafaklar senin rabbim bir daha ayırmasın inşallah.aminn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…