uhuu tam tahmin ettiğim gibi illaki tanışıyorlardır...Esram gittikçe yaklaşıyorum izini sürüyorum haberin ola... reklam yapmıyorum ama gözümle gördüğüm için ve bu tür yerlerin dıştan ne şaşaalı içten ne berbat olabileceğini gördüğüm için önerebilirim...siteye bakabilirsin...
mehmet ali birand vefat etmiş
..
ayyy çok güzell kurabiyeler ama bişi sorucammm..ben hiç yemedimm o kurabiyeler şekerle yeniyormuu...şekerin nasılbir tadı var kurabiyeyle uyuyormuu..bana yenmezmiş gibi geliyordaa?? ama çok güzell bizde teyzemin doğumunda sipariş vermiştik hastaneye götürdük ama hiç tadına bakmadım..şimdi eltimdoğum yapacak bi delilik yapıp bende alacağıma yapsammı diye düşünüyordum tarifide aldımm :):) eminönüne geçmek lazımm..tavsiye edeceğin birşey varmıı..şunu alma gereksizz..yada şunu muhakkak al diyee??o jelatinide ordanmı aldınn??ay ayyyy ne çok soru sordummm :):)kusura bakmaa...Canım ben tam tarifi yarın alsam sana zahmet olmazsa
Bu arada kurabiye olayından kendimi tanıtmadım
24 yaşındayım temmuzda evlendim. 6 ayda 12 kilo aldım 79 dan 91 e geldim(
İzmirliydim Çanakkaleye gelin geldim.
Ev hanımıyımKendime yeni uğraşlar ararken pasta yapmaya karar verdim :)
Seni tanıyabilirmiyim ?
uhuu tam tahmin ettiğim gibi illaki tanışıyorlardır...Esram gittikçe yaklaşıyorum izini sürüyorum haberin ola... reklam yapmıyorum ama gözümle gördüğüm için ve bu tür yerlerin dıştan ne şaşaalı içten ne berbat olabileceğini gördüğüm için önerebilirim...siteye bakabilirsin...
10 Dk dolmadan msj atamadım burdan yazıyım sana.sipariş vs detaylarını ben bilmiyorum canım onları şubelerle telefonla görüşmek lazım...
canımm hoşgeldinnnn...pastalarına bayıldımm hele ilkii yeee beniii diyor resmennn :):) bende 1 haftalık 26 yaşında hayatı hep kilolarla dertte olan..3.5 yıllık evli ev hanımıyımm..bebişim yok..pko adında rahatsızlığım var bebiş için diyete başladımm..bakalım ne zaman gelir belli değill...ben istanbulun bi ucundan diğer ucuna gelin gittim eşim çalışmama izin vermediği için bende evdeyim ve sıkıntıdan dahada şiştimm..pasta yapmayı bende çok istedimm ama sonra onları kime yedircemmm:):)..oturur kendim yerimmm:):)bide içinin kekinide senmiyapıyorsunn??sanada sorayım aynı soruyu şeker hamurunun tadı nasıll??hafifmii yeniyormu??
ne bldrımı bu ben bse anlamadım mısafır konuk oyuncu mdndayım ole gzıom siteyıı
ve gelelim yediklerime, yada yemeye calistiklarima desek daha iyi olur sanirim cünkü ben bugün dogru dürüst birsey yiyemedimkorkunc midem bulaniyor.üsüttüm sanirim 2-3 güne gececegini düsünüyorum.
sabah bir dilim kizarmis ekmek yedim papatya cayiyla. peynir yemeye calistim ama icim almadi :S
öglen karnabahar salatasi yedim ama sonra midemde duramadi((
ögleden sonra bir yesil elma yedim o midemde durdu cok sükür :)
aksamda agir yiyemeyecegim icin dünden balik fileto kalmisti bir parca onu bugulama yaptim.onun bir kismi midemde kaldi.
baktim olcak gibi degil birsey yeme cabalarimdan vazgectim.sanirim suda cok kaybettim, yerine icmeye calistim ama bilmiyorum vucudumda ne kadari duruyor artik. yarin sabah ilk isim doktora gitmek olucak.30 dakikalik stepimi yaptim.simdi yine papatya cayi icip midemi sakinlestirmesi icin dua ediyorum.
yahuuu varyaaa bu stv deki davetsizzz misafir programıııııııııııııııııııııııı beniii öldürüyorrrrrrrrrrrrrçıldırıyorummmm...kuzuyu çevirmişlerrr yiyorlarrrr yaaaaaaaaaaa..bu hakmı adaletmiiii...höpür höpür yiyorlarr yaaaaaaa...ben burda açç susuzz tatlısızz böle can çekişirkennn..onlar orda homini gırtlakkk yiyorlarrrrrrr...ayyyyy ayyyyyyy
Aslında inanamayacaksın ama ben 52 kiloydum bir aralar
O kiloya biraz zor inerim gibime geliyor ama 70 i bulsam bile bayram edeceğimTabi eski kiloma inmeyi çok isterim o ayrı
Sağlıklı bir kiloya ineyimde sonraki kolay
günaydın herkese..
işlere dalmadan bir selam vereyim dedim.
oğluşum hastaydı ateşliydi işe gelemedim salı günü. dün de yurt dışından gelen adamlarla toplantımız olduğu için gelmek zorunda kaldım , oğluş da babanesiyle kaldı.
bugün iyi çok şükür geceyi ateşsiz geçirdik ama evelsi gece saat 1,30 dan 5.e kadar düşüremedik ateşini.
dolven verdim, soğuk suyla kompres yaptım eklem yerlerine, elini yüzünü başını soğuk suyla yıkadık.. anca sabah 5.te düştü.
şimdi burnu akıyo aman ateş olmasın da çok şükür.. ateşten çok korkuyorum
diyet iki ileri bir geri gidiyor ya tam toparlanamadım hala
dün de babanesi bizdeydi işte, akşam yemeğine mantı yapmış ayıptır söylemesi. özenmiş. tabi hem açlık hem uzun zamandır mantı hasreti derken epey yedim valla
geliyorum yazıcam daha durun :)
..
benim güzel hatunlarım nasıllarmış bugun genel olarak okudugum kadar herkezler iyi hasta olanlarımız var cok gecmıs olsun. ben dun spor magzasına gıttım soguk havalarda yürüyüş yapabilmek için spor malzemesı aldım bı heyecanla eve geldım bu sabah erkenden uyanıp sözde yürüyüşü gidicektim ama bı baktım kı dısarısı yagmur kar karışık takılıyorlar benım hayallerım suya düştü cık cık nese dun aksam haddınden fazla yurudum en azından ordan içim rahat ediyorum kendimi bide hafif hissediyorum ki degmen keyfime :) yarın olmasını sabırsızlıkla beklıyorum heyecanlıyım cok hemde :))))
hış geldn cnmcnm yuruemedysende care var evın ıiçinde muzıgı ac oyna hıç deılse hareket etmş olrsun bnde ole yapcam
Şeker hamuru zaten marshmellow canım bilirsin tadını ama güzel yani ben sevdim. :)
Bak canım bu pastamın içi.
Eki Görüntüle 607764
Bende devam etmek istiyorum ama senin dediğin gibi otur kendim ye şiştikçe şişeceğim.
Yeni evli olmama rağmen bende çocuk istiyorum ama kilo vermem lazım
hanım hanım napıyorsun sen yanı o resim oraya konurmu hıc ağlamak istiyorumaburcuburu cok özledim ellerine sağlık bu arada :)
aynen canım eve gıdınce akşamları öyle yapıyorum açıyorum hobbaaa maşallah pekte severim oynamayıcingenelerden almışlar beni
tatlım cecoş açıklamış zatenher cuma kilomuzu yazıyoruz ve o haftaki yaptığımız sporun dakikasını
çok geçmiş olsun canım
tü kaka eğ onlar seyretme
ah ahh bende bi zamanlar 50 kiloydum
çok geçmiş olsun canım
Ay o çok çirkin ıyyy bide nasıl ekşimiş kokmuş sorma :))))
selam fıstıklarrr , ben gelldiimmmm
napıyonuzz ? benden iyilik , 2 gündür erkenden uyuyorum ,biraz rahatsızım , evi falan temizliyom birde , iyice perişana bağladıımm
sevgilimin ŞAFAK : DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞ
yarın sabah çıkıyor Allahın izniylee , bende henüz heyecan yok , hele bi gelsiinnn ondan sonra inanacam geldiğineee
sizde keyifler nasıll ? geçmişe bakamadım , bi iki göz attım , pastalar tarifler havada uçuşmuşş , yine yemek topicine dönmüş burasıı
neyse şimdilik buralardayımm , öpüyorum herkesleriii
napıyonuzz ? benden iyilik , 2 gündür erkenden uyuyorum ,biraz rahatsızım , evi falan temizliyom birde , iyice perişana bağladıımm
yarın sabah çıkıyor Allahın izniylee , bende henüz heyecan yok , hele bi gelsiinnn ondan sonra inanacam geldiğineee
sizde keyifler nasıll ? geçmişe bakamadım , bi iki göz attım , pastalar tarifler havada uçuşmuşş , yine yemek topicine dönmüş burasıı
kızzzllaaarrrrrrrrrrrrr.....selamlarr herkeseee...önce dolaştım sayfaları slm mesajım sonra geldii...sabah erken kelktım inat ettim resmen kendimle veeeeeeeeee bennnn bugunn naptımmmmmm...zincirlerimi kırıpp yürüyüşe gittimm..eve geldim çayımı yumurtamı ocaga koydum ve neti açtım sizlere yazmak içinn...o arada eşim arada bi haftadır aramız limonıydıı dün düzeldi sağolsun kaynım yüzünden yine bozuldu..bende kaynaa görümce yokkk..ama sağolsun kaynım yetiyor huzurumu bozmayaa..neyse eşim aradı vijdanın rahatmı beni aç gönderdin sen kahvaltı yapıyorsun diye bi sitil yaptı bende herşeyi paketledim neti kapattım atladım taksiye eşimin yanına geldimmmkahvaltımızı yaptıkk..biraz buzlar eridi gibi gibi...bende durumlar böle işdee...dilerimm herkezler iyidir hastalar şifa bulmuşş..kilolularda iştahsızlığa düşmüştürr inşallahhhhhhh.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?