alakasız bi konu emme dikiş makinesi almak istiyoum avsiyeniz varmıdır acep
aa kaçaklar dökülmeye başlamışlarrr..(meyra,nuhan,efemmm,asuu)
cebraaa kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir orda aşağılarda bir yerde çizelge yazan bir yer var orayı silmen yeterli olur sanırım
efemmm yaşını sorabilirmiyimm?
Kıslar, çok sağlam, abartılı modeleri olmayan sade bir yatak odası takimi için, hangi markayi önerir siniz? internette kelebek mobilyanın sitesine baktım. bir tane begendim. Kelebek çok çok mu pahalı? yarın telefon edip sorayim mi?
tatlım kolay gelsin işlerinde...kış günüde zor olur....
bende bugün izin alıp erken çıktım karnım çok ağrıdı bu ay regl deldi geçti o kadar soğuk yedim acısı fena çıktı...şimdi yemeklik bişeyler hazır edeyim...uff kadın olmak ne zor yahu...ev de çalış işte çalış...benim DNA m da çalışmak yok
öptüm herkesleri...
Eki Görüntüle 607514
bunlarda bizeeeeeen kısa zamanda içlerine cukk diye oturmak dileğiyle hatunlar
Buda ikinci pastam :) ; Eki Görüntüle 607616
Şeker hamuru zaten marshmellow canım bilirsin tadını ama güzel yani ben sevdim. :)
Bak canım bu pastamın içi.
Eki Görüntüle 607764
Bende devam etmek istiyorum ama senin dediğin gibi otur kendim ye şiştikçe şişeceğim.
Yeni evli olmama rağmen bende çocuk istiyorum ama kilo vermem lazım
selam kızlar ;
napıyonuz nasılsınız valla zeynep'in dediği gibi tam kaçak oldum ha ama napıyım bu aralar işler acayip yoğun bizim iş bide hesap işi olunca kafa beyin kalmıyo insandaanca yazılanları okuyorum fazla alıntı yapamıyorum malesef idare edin kızlar artık ne diyim valla bu hafta evede uğramadım hiç annemlerde kalıyorum sıpama o bakıyo akşam eve zor atıyorum kendimi sonra çocukla felan ilğilen yeminle 9.30 da yatağa giriyorum çocuk uyusun diye onunla birlikte bende uyuyup kalıyorum neyse pek bi vukuat yok anladığım ve gözümden kaçmadığı kadarıyla hepinizi öpüyorum kızlar kendinize çok iyi bakın
tabiki canım benim 27 yaşına başacam inşallah mart 25'de canım senin yaş kaç? soruyu sorarken hatırladım 28di galiba dimi
filiz yanlış hatırlamıyorum umarım ankarada oturuyon sanırım neresindesin ankaranın valla şöle ankarada olan arkadaşlarla bi buluşup görüşsek ne güzel olur ya
daficim nasılsın canım görünmedin bu ara
selamun aleykum kızlarbugün canım çok sıkkın çünkü dün gece kuzucum kaç kere emdi bilemiyorum galiba karnı doymuyor memeyi verince dudağını büke büke ağlıyor ve memede süt yok gibi birşey
bugün bizimkiler çok yüklendiler bana yemiyorsun zayıflıcam diye bebeğini sütsüz bırakıyorsun dediler ii mamaya başla o zaman dediler çok canım sıkıldıdaha küçük bebeğim ona da kıyamadım galiba bebeğim için hayallerimi bir süre ertelemeliiyim
halamın kızı diyetisyen onunla konuştum spor yaptığımı falan söyledim aldığın enerji verdiğin enerjiden az geliyor demekki dedi ayrıca kilo veriyormusun diye sordu bende evet dedim emziren annelerin böyle kilo vermesi normal değil tatlım dediannemler çikolata getirdiler o kadar çok şey yedim ki anlatamam ama canım felaket sıkılıyor moralinize ihtiyacım vaarr
canım moralini bozma öncelikle
tatlı ve hamurişi tarzı yemezsen kilo almazsın zaten bunların bebişe de faydası yok bol sıvı meyve süt ürünleri tüket bir süre korursun olmazsa kilonu zaten epeyce hafifledin
selamun aleyküm
iyi akşamlar kızlar
sağol canım iyiyim çok şükür
oldukca yoğunum bugünlerde
selamun aleykum kızlarbugün canım çok sıkkın çünkü dün gece kuzucum kaç kere emdi bilemiyorum galiba karnı doymuyor memeyi verince dudağını büke büke ağlıyor ve memede süt yok gibi birşey
bugün bizimkiler çok yüklendiler bana yemiyorsun zayıflıcam diye bebeğini sütsüz bırakıyorsun dediler ii mamaya başla o zaman dediler çok canım sıkıldıdaha küçük bebeğim ona da kıyamadım galiba bebeğim için hayallerimi bir süre ertelemeliiyim
halamın kızı diyetisyen onunla konuştum spor yaptığımı falan söyledim aldığın enerji verdiğin enerjiden az geliyor demekki dedi ayrıca kilo veriyormusun diye sordu bende evet dedim emziren annelerin böyle kilo vermesi normal değil tatlım dediannemler çikolata getirdiler o kadar çok şey yedim ki anlatamam ama canım felaket sıkılıyor moralinize ihtiyacım vaarr
saol canım yanınzdan ayrılmamam lazım kendimi kaybetmekten korkuyorumm:18::18::18::18::18:
aynurum yarın büyük gün bitecek hasret inşallah
uykum geldi yaaa...oturduğum yerde sızıcam nerdeyse ama kuzular izin vermiyooo...gözlerim kapansın büyük kızz hemen dürtüyo annee uyumaaaaa
yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.Aleyküm selam ablacım hoş geldiiinnn...yeğenin nasıl olduu....
yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.
yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?