Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ;
napıyonuz nasılsınız valla zeynep'in dediği gibi tam kaçak oldum ha ama napıyım bu aralar işler acayip yoğun bizim iş bide hesap işi olunca kafa beyin kalmıyo insanda anca yazılanları okuyorum fazla alıntı yapamıyorum malesef idare edin kızlar artık ne diyim valla bu hafta evede uğramadım hiç annemlerde kalıyorum sıpama o bakıyo akşam eve zor atıyorum kendimi sonra çocukla felan ilğilen yeminle 9.30 da yatağa giriyorum çocuk uyusun diye onunla birlikte bende uyuyup kalıyorum neyse pek bi vukuat yok anladığım ve gözümden kaçmadığı kadarıyla hepinizi öpüyorum kızlar kendinize çok iyi bakın

tabiki canım benim 27 yaşına başacam inşallah mart 25'de canım senin yaş kaç? soruyu sorarken hatırladım 28di galiba dimi

filiz yanlış hatırlamıyorum umarım ankarada oturuyon sanırım neresindesin ankaranın valla şöle ankarada olan arkadaşlarla bi buluşup görüşsek ne güzel olur ya

ben evlenirken çok araştırdım, hem nette hemde gidip görerek nuhan ablacım....
bence kesinlikle İSTİKBALDEN şaşma, biraz pahalı ama değiyor verdiğin paraya.
benimkiler hep İSTİKBAL ve çok memnunum. kampanyalarına bak; onlar biraz daha hesaplı oluyo, biz öyle almıştık yani....
elden taksitte yaptılar bize....
DOĞTAŞI hiç kaliteli bulmamıştım ben, yeni tarz modelleri var ama kaliteli değildi bence. bence İSTİKBALDEN şaşma derim....
bu arada siteside süper, mutlaka bence bi gir bak nuhan ablacım sitesinede....
BELLONADA İSTİKBALİN yan ürünü ama İSTİKBAL kadar kaliteli değil, İSTİKBALDEN sonrada BELLONA derim ben açıkçası....
öpüyorum görüşürüz.....

saolasın canım...

benim DNA m dada çalışmak yok

Eki Görüntüle 607514

bunlarda bizeeeee en kısa zamanda içlerine cukk diye oturmak dileğiyle hatunlar

Eki Görüntüle 607514

hayırlısı ile zayıflasamda; şu sağdaki kıyafetlerin içine girebilsem.........

anaaa kediliiii:))))
hemde yumaklarıda var, tam bana göre bi pasta
böyle bi pasta yapsam ve eşime göstersem; galiba bana derki; sen yapsan yapsan böyle bi pasta yaparsın der heralde

eneeeeee canım yaş pasta çektiiiii

evet canım 28 hatta nisanda doluyo ve ve 29 a giriyorumm yaşlanıyorum :2: aa sen evli vede çocuklumuydunn :26: Allah bağışlasın..... ben bekarsın diye düşünmüştümm...(ama niye öyle düşündüm bilmiyorum)hesap işi derken muhasebecimisinnn...eğer öyleyse Allah kolaylık versinn...eşim dahil ailede bikaç muhasebeci varda biraz bilirim hallerini...

selamun aleykum kızlar bugün canım çok sıkkın çünkü dün gece kuzucum kaç kere emdi bilemiyorum galiba karnı doymuyormemeyi verince dudağını büke büke ağlıyor ve memede süt yok gibi birşey
bugün bizimkiler çok yüklendiler bana yemiyorsun zayıflıcam diye bebeğini sütsüz bırakıyorsun dediler ii mamaya başla o zaman dediler çok canım sıkıldı daha küçük bebeğim ona da kıyamadım galiba bebeğim için hayallerimi bir süre ertelemeliiyim
halamın kızı diyetisyen onunla konuştum spor yaptığımı falan söyledim aldığın enerji verdiğin enerjiden az geliyor demekki dedi ayrıca kilo veriyormusun diye sordu bende evet dedim emziren annelerin böyle kilo vermesi normal değil tatlım dedi annemler çikolata getirdiler o kadar çok şey yedim ki anlatamam ama canım felaket sıkılıyor moralinize ihtiyacım vaarr

canım moralini bozma öncelikle
tatlı ve hamurişi tarzı yemezsen kilo almazsın zaten bunların bebişe de faydası yok bol sıvı meyve süt ürünleri tüket bir süre korursun olmazsa kilonu zaten epeyce hafifledin

saol canım yanınzdan ayrılmamam lazım kendimi kaybetmekten korkuyorumm:18::18::18::18::18:

Aytencim sıkma canını kuzum , Asunun dediğine katılıyorum ,abur cubura yüklenmeyip sağlıklı şeyler tüketirsen kilo almassın , kilonu koruyup sonrasında devam edersin diyete

üzme güzel canını , ama şu yanlışada düşme "çikolata , kek , abur cubur bilmem ne" bunlar süt yapmaz kuzum , sıvı, sebze , meyve ön planda olsun senin için

Aleyküm selammm canımm bende asuya katılıyorumm hamur işi vede özellikle tatlıdan uzak durursann kilo almassınn ayrıca emzirdiğin içinde zamanla ufak ufak bile veririsinn...emzirme döneminde ben tatlı hariç herşeyi yiyodum ve 13 kilo vermiştim...metabolizma 7/24 çalıştığı için...üstelik sezeryanlıyım spor falanda yapmıyodum....oyüzden hiç sıkma canını bebeşin için biraz daha sık dişini kilo vermesen bile korursun en azındannn kii buda az bişey değilll..

saol canım yanınzdan ayrılmamam lazım kendimi kaybetmekten korkuyorumm:18::18::18::18::18:

zaten topikten uzaklaşırsan kurtlar kapar seni
bak ben de 1 seneden fazladır kilo vermiyorum ama burdan da ayrılmıyorum 1 2 alıp hemen onları gönderiyorum olaydan kopmamak lazım yoksa eski beslenme düzenine dönersek geri gelir hain yağlar

uykum geldi yaaa...oturduğum yerde sızıcam nerdeyse ama kuzular izin vermiyooo...gözlerim kapansın büyük kızz hemen dürtüyo annee uyumaaaaa

yedigin cikolatalar süt yapmana yardim etmicek canim, 2 bebegiminde ikisinide 18 ay emziren bir anne olarak sana bana yardime eden seyleri yazayim.
1- bebegin büyüdükce sütünün yetmemesi cok normal, sabirla emzirmeye devam ediceksin, vücudun kendini daha cok süt üretmeye 1-2 gün icinde otomatik programlicak sakin endise etme ve sabirli ol.
2- üzgünüm ama diyet yapmaman gerekiyor.onun yerine saglikli beslen
3- adacayi ve naneyi hayatindan cikaricaksin, ne caylarini ic, nede yemeklerine ekle.bu konuda cok hassas davranmalisin, cünkü ikiside süt üretimini durduruyor.(ben bebeklerimi sütten kesmeye karar verdigimda adacayi icmeye basladim, önce azaldi, sonrada tamamen kesildi, bebekleriminde süt gelmedigi icin bikip meme istemekten vazgecmisti. bu tavsiyeleri hayatinin 30 yillik meslek yasamini basarili bir sekilde geciren tecrübeli bir ebe vermisti.
4- rezene cayi süt üretimini tetikliyor.
5- icine 2 corba kasigi cörek otu karistirilmis bir kase yogurt ye ,
6- dereotu tüketimide süt üretimini destekliyor.
7- cok fazla su iciyorsan oda iyi degil.vücüduna cok fazla su aldiginda süt hormonlarin etkileniyor. emzirme döneminde lütfen 2 litreden fazla su icme.
8- cevrendekilerin seni etkilemesine izin verme, anne sütü bebegin icin en iyisi ve bunu ancak sen verebilirsin ona , mamalar degil. o yüzden kendine ve vücuduna güven.Allah kadini muhtesem yaratti, bir bebek büyütmek icin.
Senin ve bebegin icin Allah tan en hayirlisini diliyorum. ve basarili olacaginida inaniyorum :) korkma bebegin acliktan ölmez 1-2 günde :) sen sabirli ol. biliyorum düzene girene kadar yorulcaksin biraz ama, sabret disini, inan degicek hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…