Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar ben 115 kiloyum bebek istiyoruz oktormzayıflaman lazım dediama ben bir türlü irademe sahip olamıyorum acaba sizin varsa bildiginiz bana yardımcı olacak bişiey cocuk sahibi olmayı cok istiyoru 2 düsük yaptım doktor zayıflamassan olmas dedi bana yardımcı olun lütfennnn

çok geçmiş olsun canım. öncelikle şu hamilelik cetvelini kaldırarak başlayabilirsin. geçmişte olanları unut. bugünden sonrasını düşün. burda senin gibi bebeği olsun diye kilo vermeye çalışan bir sürüyüz. hatta iki tanemiz bebeklerini bekliyor

başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. ne yapacağını biliyorsun zaten. zararlı olan şeyleri yavaş yavaş çıkar hayatından. hepimiz destek oluruz burda sana. yeter ki sen o kararlılığı göster.

selam herkese
azcık yattım uyumuşum biraz iyi geldi ıspanak almıştım onu yıkadım karnıbahar ve brokolimi haşladım
akşama bir de fırında köfte yapacağım menüm belli olunca rahatladım
ıspanağı yarın pişiririm azcık taze fasülyem de var dünden

hımm hem bugün vurdum dibine yemenin içmenin

Sabah kalkar kalkmaz ılık suda elma sirkesi.

Bugünki menüm..

Sabah : 3 zeytin , 1 yumurta , 1 kk peynir , 1 fincan yeşil çay , 1 domates , 1 salatalık , 1/2 çarliston biber , 1/2 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 yeşil çay

Öğle : 1/2 kase çorba , 3 kaşık bezelye , bol salata , 1/2 dilim kepek ekmeği
Arazıvanadan çıktığım an) Meyve salatası 1/2 (Hepsi yarımşar olmak şartıyla elma , portakal , muz , mandalina )

Akşam : 1 kase çorba , 1 dilim antrikot , salata
Gece : 1 fincan yeşil çay

hoşgeldin aramıza canım
bir kere burayı ve bizleri bulmuş olman kararlılığını gösterir ki bunun sonucunda da güzelce kilolarını bizlerle birlikte verip bebişini kucağına alacaksın inşallah
arkadaşımın da bahsettiği gibi burada aynı dertten muzdarip bir çok kişi var,kimimiz kilolarımızdan kurtulmak kimileride bebeklerini kucaklarına almak istiyor,emin ol doğru yerdesin
umudunu hiç kaybetme burada güzel motivasyonlar alacaksın tahmin edemediğin kadar iyi sonuçlara ulaşacaksın inşallah hepimiz yanındayız canım evet ilk iş olarak hamilelik takvimini kaldırıp yerine kilo cetvelini yapmalısın

yoo gayet güzel menün tatlım evet sadece meyveyi biraz fazla kaçırmışsın fakat o da iyi bi sorun göremedim ben

aa kaçaklar dökülmeye başlamışlarrr..(meyra,nuhan,efemmm,asuu)

cebraaa kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir orda aşağılarda bir yerde çizelge yazan bir yer var orayı silmen yeterli olur sanırım

efemmm yaşını sorabilirmiyimm?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
slm kızlarr nasısınızz yeni gelen arkadaşım hoşgeldinnn inşallah beraber veririz kilocuklarıııı

bende evi sildim süpürdüm kızları uyuttum kaktım rahat rahat duşuma girdim sonra kremlendim kokulandım patikleri çektim ayağıma yeşil çayımı aldım 2 de grisini aldımm ohh misss size bi bakam dedim akşama bamya pişirdimm ben slatayla onu yerim kızlarada makarna yapıcammmm

sabah geç kalkınca yemek düzeni sapıttı 2 dlm ekmek zeytin ve acuka cavizli acı aypmıştım ondan sürdüm yedim

arada portakal

öğlen şehriye çorba 1 dlm ekmekle

bu günlük menüm bu yarın tartı ne dicek bakalım bu hafta 200dakka oldu hiç yoktan iyidir her hafta 200 dakika yapmaya karrar verdim

herkeslere selam
ben işlerle cebelleşiyorum hala, henüz bitmedi daha işlerim.....
kısa da olsa size bi bakıyım dedim.....

ben bildirimlerimi bugünden yapayım;

YENAcım
bu hafta; 101.3kg
-400gr

ASUMANZEYNEPcim
bu hafta; 120dk spor

bir iki alıntımada cevap yazar kaçarım ben hemen, herkesleri öpüyorum....
çok yoruldum kaç gündür ben bu arada yaaaa(
neyse görüşürüz.

YENAAAA
kaç gündür nerelerdesin? çokmu meşgulsun? merak ettimde......
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…