arkadaslar ben 115 kiloyum bebek istiyoruz oktormzayıflaman lazım dediama ben bir türlü irademe sahip olamıyorum acaba sizin varsa bildiginiz bana yardımcı olacak bişiey cocuk sahibi olmayı cok istiyoru 2 düsük yaptım doktor zayıflamassan olmas dedi bana yardımcı olun lütfennnn
yorgun, uykusuz ve aç...(ım)
bana gel canım ben seni en rahat köşeme oturtur karnını da doyururum sonra da kahveeeee
leslie sansone mıdır nedir onla yaptığınız egzersizin video adresini benle paylaşırmısınız?
arkadaslar ben 115 kiloyum bebek istiyoruz oktormzayıflaman lazım dediama ben bir türlü irademe sahip olamıyorum acaba sizin varsa bildiginiz bana yardımcı olacak bişiey cocuk sahibi olmayı cok istiyoru 2 düsük yaptım doktor zayıflamassan olmas dedi bana yardımcı olun lütfennnn
leslie sansone mıdır nedir onla yaptığınız egzersizin video adresini benle paylaşırmısınız?
hımm hem bugün vurdum dibine yemenin içmenin
Sabah kalkar kalkmaz ılık suda elma sirkesi.
Bugünki menüm..
Sabah : 3 zeytin , 1 yumurta , 1 kk peynir , 1 fincan yeşil çay , 1 domates , 1 salatalık , 1/2 çarliston biber , 1/2 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 yeşil çay
Öğle : 1/2 kase çorba , 3 kaşık bezelye , bol salata , 1/2 dilim kepek ekmeği
Arazıvanadan çıktığım an) Meyve salatası 1/2 (Hepsi yarımşar olmak şartıyla elma , portakal , muz , mandalina )
Akşam : 1 kase çorba , 1 dilim antrikot , salata
Gece : 1 fincan yeşil çay
sogol da bu hamilelik takvimini nasıl kaldırrımı ben
yoo gayet güzel menün tatlımevet sadece meyveyi biraz fazla kaçırmışsın fakat o da iyi bi sorun göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?