- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah tam kahvaltımı ettim evi toplayıp duşa girecektim ki kardeşim aradı çok sıkıldık sana geliyoruz diye
Duşumu onlar gelmeden alayım diye acele ettim o arada eşim aramış ben duymadım telefonu diye sen panik yap ve karşı komşuyu ara bir baksana birşeymi oldu bayılmış falan olmasın diye sanki bayılma huyum varmış gibi
Tam banyodan çıktım zil çaldı bir baktım komşu nasıl gülüyor seninki panik olmuş ara şunu diye
Eşim üzerine arayınca birde adama fırça attım len tuvalete girerken de haber vereyim istersen diye
Artık nereden estiyse öyle birşey yoksa hiç bu kadar panik yapmazdı ama yinede iyi olmuş korksun eccük benim için
Kız kardeşim gelincede bir türlü size bakamadım sağ olsun ikizler evi tepe taklak ettiler tabi onlarla tekrar dönmeye hali olmayınca bari akşam yemeğinede kalın biz iğneye giderken sizide eve bırakırız dedik
Çorbam vardı zaten birazda bulgur pilavı ve tavuk sote yaptım
Bol salata ve ayranda vardı mis gibi karınlar doydu
Onları evlerine bırakıp iğneye gidip geldik azda etrafı düzenleyip hemen buraya attım kendimi ama maaşşallah geçmiş baya birikmiş şükür bitirebildim :122:
Canım gerçekten süpermiş pastaların görüntüsü
Bakalım bende daha çok var ama nisanda eşimin doğum günü için bu şekilde bir deneme yapayım
Ben genelde hazır pandispanyanın arasında pasta dolgusu sürüp kremayla etrafını bulayıp bonibonla süslerdim hep hevesim vardı da bir türlü deneme cesareti gösterememiştim
Eşimin doğum gününe artık inşallah
O zaman dönerim sana yine kız nasıldı tarif versene diye
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah bu gece daha rahat uyur
Benim kücük kuzuda yorgunluktanmıdır yoksa hastamı olucak bilmiyorum ama iki saattir huysuzluğu var üzerinde :26:
Umarım sadece yorgunluktandır :26:
Valla direk dafi abla geldi aklıma hatta dedim neydi acaba onun tavsiyesi diye ama aklıma gelmedi bir türlü
Umarım bir dha gerek olmaz ama bu defa aklımda kalır
benimde şükür su tutmadı hatta ağrı bile kalmadı diyebilirim
Aramıza hoş geldin
Arkadaşların dediği gibi ilk işin o çizelgeyi profilinden kaldırmak olsun
Çok zor biliyorum ama burası senin için yeni bir başlangıç yapman için en ideal ortam ben ki asla veremem diyen biriyken kilo verebildiysem sende verirsin ve Rabbim sana kilolarından kurtulduktan sonra inşallah sağlıcakla bir mucize nasip edecektir ama ilk önce senin sağlığın
Bugünden itiaren yamacımızdan ayrılma emin ol motivasyon tavan yapacak ve kilolar patır patır gidecek
Arkadaşlar gerekenleri zaten söylemiş ben tek bir şey söylemek istiyorum odaaaaaaaaa seniiiiiiiii seviyoruzzzzzzzzzzzz
sakın moralini bozma stres bile sütü etkiler
Bize takıl bak nasıl sütün çoğalacak Sen rahat olursan sütünde daha raat gelir
Aferin sınavda güzel kiloda güzel eeee daha ne olsu n
Yarın sabahtan bildirimini yapmayıda unutma emin ol listede olursan dahada tavan yapacak motivasyon
Hele şükür gelebildim
Sabah tam kahvaltımı ettim evi toplayıp duşa girecektim ki kardeşim aradı çok sıkıldık sana geliyoruz diye
Duşumu onlar gelmeden alayım diye acele ettim o arada eşim aramış ben duymadım telefonu diye sen panik yap ve karşı komşuyu ara bir baksana birşeymi oldu bayılmış falan olmasın diye
Tam banyodan çıktım zil çaldı bir baktım komşu nasıl gülüyor seninki panik olmuş ara şunu diye
Eşim üzerine arayınca birde adama fırça attım len tuvalete girerken de haber vereyim istersen diye
Artık nereden estiyse öyle birşey yoksa hiç bu kadar panik yapmazdı
Kız kardeşim gelincede bir türlü size bakamadım sağ olsun ikizler evi tepe taklak ettiler
Çorbam vardı zaten birazda bulgur pilavı ve tavuk sote yaptım
Bol salata ve ayranda vardı mis gibi
Onları evlerine bırakıp iğneye gidip geldik azda etrafı düzenleyip hemen buraya attım kendimi ama maaşşallah geçmiş baya birikmiş
Benimki acemi usulü oldu ya zaten pek çirkin seyler :)
Yok canım ilk defa evde kendim denedim ya , kurs falan yok yani. Acemi bile denmez ama alın bakalım nerler diyeceksiniz? :)
Bu ilk pastam ; Eki Görüntüle 607615
Buda ikinci pastam :) ; Eki Görüntüle 607616
Canım gerçekten süpermiş pastaların görüntüsü
Bakalım bende daha çok var ama nisanda eşimin doğum günü için bu şekilde bir deneme yapayım
Ben genelde hazır pandispanyanın arasında pasta dolgusu sürüp kremayla etrafını bulayıp bonibonla süslerdim
Eşimin doğum gününe artık inşallah
O zaman dönerim sana yine kız nasıldı tarif versene diye
günaydın herkese..
işlere dalmadan bir selam vereyim dedim.
oğluşum hastaydı ateşliydi işe gelemedim salı günü. dün de yurt dışından gelen adamlarla toplantımız olduğu için gelmek zorunda kaldım , oğluş da babanesiyle kaldı.
bugün iyi çok şükür geceyi ateşsiz geçirdik ama evelsi gece saat 1,30 dan 5.e kadar düşüremedik ateşini.
dolven verdim, soğuk suyla kompres yaptım eklem yerlerine, elini yüzünü başını soğuk suyla yıkadık.. anca sabah 5.te düştü.
şimdi burnu akıyo aman ateş olmasın da çok şükür.. ateşten çok korkuyorum
diyet iki ileri bir geri gidiyor ya tam toparlanamadım hala
dün de babanesi bizdeydi işte, akşam yemeğine mantı yapmış ayıptır söylemesi. özenmiş. tabi hem açlık hem uzun zamandır mantı hasreti derken epey yedim valla
geliyorum yazıcam daha durun :)
..
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun
Benim kücük kuzuda yorgunluktanmıdır yoksa hastamı olucak bilmiyorum ama iki saattir huysuzluğu var üzerinde :26:
Umarım sadece yorgunluktandır :26:
ceco dün bende yaktım elimi fırından tepsi çıkarırken kenrına sürttüm hemen dafi yazmıştı sanırım yumurta akı sürdüm hafif kızarıklık var şimdilik ağrı falan hiç olmadııı
geç oldu ama aklında olsun
Valla direk dafi abla geldi aklıma hatta dedim neydi acaba onun tavsiyesi diye ama aklıma gelmedi bir türlü
Umarım bir dha gerek olmaz ama bu defa aklımda kalır
benimde şükür su tutmadı hatta ağrı bile kalmadı diyebilirim
arkadaslar ben 115 kiloyum bebek istiyoruz oktormzayıflaman lazım dediama ben bir türlü irademe sahip olamıyorum acaba sizin varsa bildiginiz bana yardımcı olacak bişiey cocuk sahibi olmayı cok istiyoru 2 düsük yaptım doktor zayıflamassan olmas dedi bana yardımcı olun lütfennnn
Aramıza hoş geldin
Arkadaşların dediği gibi ilk işin o çizelgeyi profilinden kaldırmak olsun
Çok zor biliyorum ama burası senin için yeni bir başlangıç yapman için en ideal ortam
Bugünden itiaren yamacımızdan ayrılma emin ol motivasyon tavan yapacak ve kilolar patır patır gidecek
selamun aleykum kızlarbugün canım çok sıkkın çünkü dün gece kuzucum kaç kere emdi bilemiyorum galiba karnı doymuyor memeyi verince dudağını büke büke ağlıyor ve memede süt yok gibi birşey
bugün bizimkiler çok yüklendiler bana yemiyorsun zayıflıcam diye bebeğini sütsüz bırakıyorsun dediler ii mamaya başla o zaman dediler çok canım sıkıldıdaha küçük bebeğim ona da kıyamadım galiba bebeğim için hayallerimi bir süre ertelemeliiyim
halamın kızı diyetisyen onunla konuştum spor yaptığımı falan söyledim aldığın enerji verdiğin enerjiden az geliyor demekki dedi ayrıca kilo veriyormusun diye sordu bende evet dedim emziren annelerin böyle kilo vermesi normal değil tatlım dediannemler çikolata getirdiler o kadar çok şey yedim ki anlatamam ama canım felaket sıkılıyor moralinize ihtiyacım vaarr
Arkadaşlar gerekenleri zaten söylemiş ben tek bir şey söylemek istiyorum odaaaaaaaaa seniiiiiiiii seviyoruzzzzzzzzzzzz
sakın moralini bozma stres bile sütü etkiler
Bize takıl bak nasıl sütün çoğalacak
iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor ?
ben sınavlarla boğuşuyorum, aşırı stres den 1 kg daha az gösterdi tartı sevindim bu sabah
yine derslerin başına oturacağım biraz mola verim dedim..
Yarın sabahtan bildirimini yapmayıda unutma emin ol listede olursan dahada tavan yapacak motivasyon