Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah tam kahvaltımı ettim evi toplayıp duşa girecektim ki kardeşim aradı çok sıkıldık sana geliyoruz diye
Duşumu onlar gelmeden alayım diye acele ettim o arada eşim aramış ben duymadım telefonu diye sen panik yap ve karşı komşuyu ara bir baksana birşeymi oldu bayılmış falan olmasın diye sanki bayılma huyum varmış gibi
Tam banyodan çıktım zil çaldı bir baktım komşu nasıl gülüyor seninki panik olmuş ara şunu diye
Eşim üzerine arayınca birde adama fırça attım len tuvalete girerken de haber vereyim istersen diye
Artık nereden estiyse öyle birşey yoksa hiç bu kadar panik yapmazdı ama yinede iyi olmuş korksun eccük benim için

Kız kardeşim gelincede bir türlü size bakamadım sağ olsun ikizler evi tepe taklak ettiler tabi onlarla tekrar dönmeye hali olmayınca bari akşam yemeğinede kalın biz iğneye giderken sizide eve bırakırız dedik
Çorbam vardı zaten birazda bulgur pilavı ve tavuk sote yaptım
Bol salata ve ayranda vardı mis gibi karınlar doydu
Onları evlerine bırakıp iğneye gidip geldik azda etrafı düzenleyip hemen buraya attım kendimi ama maaşşallah geçmiş baya birikmiş şükür bitirebildim :122:

Canım gerçekten süpermiş pastaların görüntüsü
Bakalım bende daha çok var ama nisanda eşimin doğum günü için bu şekilde bir deneme yapayım
Ben genelde hazır pandispanyanın arasında pasta dolgusu sürüp kremayla etrafını bulayıp bonibonla süslerdim hep hevesim vardı da bir türlü deneme cesareti gösterememiştim
Eşimin doğum gününe artık inşallah
O zaman dönerim sana yine kız nasıldı tarif versene diye

Canım oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah bu gece daha rahat uyur
Benim kücük kuzuda yorgunluktanmıdır yoksa hastamı olucak bilmiyorum ama iki saattir huysuzluğu var üzerinde :26:
Umarım sadece yorgunluktandır :26:

Valla direk dafi abla geldi aklıma hatta dedim neydi acaba onun tavsiyesi diye ama aklıma gelmedi bir türlü
Umarım bir dha gerek olmaz ama bu defa aklımda kalır
benimde şükür su tutmadı hatta ağrı bile kalmadı diyebilirim

Aramıza hoş geldin
Arkadaşların dediği gibi ilk işin o çizelgeyi profilinden kaldırmak olsun
Çok zor biliyorum ama burası senin için yeni bir başlangıç yapman için en ideal ortam ben ki asla veremem diyen biriyken kilo verebildiysem sende verirsin ve Rabbim sana kilolarından kurtulduktan sonra inşallah sağlıcakla bir mucize nasip edecektir ama ilk önce senin sağlığın
Bugünden itiaren yamacımızdan ayrılma emin ol motivasyon tavan yapacak ve kilolar patır patır gidecek

Arkadaşlar gerekenleri zaten söylemiş ben tek bir şey söylemek istiyorum odaaaaaaaaa seniiiiiiiii seviyoruzzzzzzzzzzzz
sakın moralini bozma stres bile sütü etkiler
Bize takıl bak nasıl sütün çoğalacak Sen rahat olursan sütünde daha raat gelir

iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor ?

ben sınavlarla boğuşuyorum, aşırı stres den 1 kg daha az gösterdi tartı sevindim bu sabah

yine derslerin başına oturacağım biraz mola verim dedim..

Aferin sınavda güzel kiloda güzel eeee daha ne olsu n
Yarın sabahtan bildirimini yapmayıda unutma emin ol listede olursan dahada tavan yapacak motivasyon

akşam akşam lasly yaptım valla bu gün yapamadım diye dert olduydu içimeee ohh raahatladımmm evdekiler gripp oldular inşallah bana geçmez iyi geceler hepicinize

iyi geceler sanada ne olcak bakalım yarınnn inşallah eksideyimdir yena da uğramadı merak ettim

eşimin ateşi 39 napsamkii parol içti üşüyorum diyo olmazsa acile yollayımda iğne yesin düzelir belki

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Dafi abla yepenin umarım bir an önce daha iyi olur. yazık kız eli yüreğinde bekliyordur. Allah güç, sabır versin.
amin canım çok sağol beklemek gerçekten zor. şimdide kendiliğinden düşmezse kürdaj gerekecek diye korkuyor,'' ilk bebeklerde kürdajı pek iyi görmüyoruz dua edelim kendiliğinden düşsün '' dedi doktor

geçmiş olsun canım

Rabbim haklarında hayırlısını versin
amin Allah razı olsun

Daficim geçmiş olsun canım ,noldu yeğenine ???
sağol aynurcum. yeğenim 6 haftalık hamile. kanaması var . değerlerde düşmeye başladı. önceki gün tekrar gittik doktora. değerler düşüyor buda bebek düşüyor demektir ilaçları bırak içmede düşsün kürdaja gerek kalmasın dedi.

iyi geceler sanada ne olcak bakalım yarınnn inşallah eksideyimdir yena da uğramadı merak ettim

eşimin ateşi 39 napsamkii parol içti üşüyorum diyo olmazsa acile yollayımda iğne yesin düzelir belki

endişelenme, 39 - 40 derecelik ateşte genelde sağlıklı vucut kendi kendine ateşi düşürüyor, vucudun korunma mekanizmalar devereye giriyor

1. nane çayı yap buzdolabına koy soğduktan sonra bunla kompressler yapabilirsin

2. çok su içsin

acıle gidilmesi gereken durumlar ateşli kişi kalp rahatsızlığı varsa ve yaşı 70 in üzerindeyse

geçmiş olsun

dafigeçmiş olsun bende yaşadım aynı şeyi kürtajla aldılar çok zor moral vermekten başka çare gelmiyo elinden insanın allah büyük verir inşallah yeniden gençler daha nasıl olsa ben 8 ay sonra yeniden çocuğum olsun istedim rahimde dinlensin dediler 2. denemede olmuştu sıkmasınlar canlarını verende allah alanda

Herşeyin hayırlısı, Allah yardım etsin sabır versin

Son düzenleme:

bende 2 bebegimi kaybetmistim cok zor (( Allah yardimcilari olsun (amin)

cecoooo sen nasil birseysin ya :))) iyiki varsin ben seni okuyunca , daha bir inaniyorum kendime. ne kadar pozitif bir enerjin var. Allah nazarlardan saklasin , masallah :))

bu arada yediklerimide yazayim suraya

sabah kücük bir kase sütlü müsli
öglen biraz yogurt
ikindi bir greyfurt
aksam sebzesi bol makarnasi minnacik bir tabak sebzeli makarna.

dünden rahatsizligim oldugu icin doktorum bugün cok birsey yemeyin dedi .mide bagirsak enfeksiyonu geciriyorum, damla verdi yemek yemek istedigimde 30-40 dakika kadar önceden aliyorum yediklerim ve ictiklerim midemde dursun diye. iyi geldi, yalniz damladan mi nedir bilmiyorum , belkide hastalik yüzündendir kolumu kaldircak halim yok. öglen uyumusum 2 saat. esim burda cok kar yagisi oldugu icin calismadi, evdeydi o bakti cocuklara Allah tan, bende biraz dinlenip kendime geleyim dedim. artik saat 5 ten sonra yesil cay icmiyorum yerini isirganotu cayina biraktim.saat 22 de 2 .isirganotu cayini ictim, ceco varya uykusuzluguma care olursa cok dua edicem sana. gidip yatayim ben, Allah rahatlik versin kizlar :))

aman saol yaa benim adam hastalık hastası allahım hastalanmaya görsünn yatak döşşek yataıo bi naz bi naz sormaa
1 saat önce 1 paket yulaflı bisküvi portakal suyu içti

biraz önce mısır patlattırdı gene portakal suyuyla bi leğen mısır yiyo karşımda
bide diyoki ben hastalanınca iştahım açılıyoo
nası ateşli hastaysa evdde resmen seferberlik ilan ettikk

cok gecmis olsun :))) seninki bir degisikmis ama cidden :)) benim esim ateslendiginde yazik 4 gün birsey yiyemedi, suyu bile zorla icirdim (( keske senin esin gibi hasta olsa , bende börek istesin gece 3 te kalkar acarim inan.sen dua et bosver böyle olmasi daha iyi

arkadaşlardaydım.. ve geldim. makinadaki çamaşırları serip, makinaya yenilerini attım. banyoyu temizledim. duş aldım. geçmişi okudum... şimdi yatcam ki sabah 6 da kalkıp işe doğru gidicem...
yarın bildirim günü.. umarım hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda..
iyi geceler...

arkadaş yediği kadar kiloda alsa nası bi bünye maşşallah erkekler almıyo kolay kilo biz zu sattte yesek sabaha kesin + oluruz tartıda

Herşeyin hayırlısı, Allah yardım etsin sabır versin

kızlar çok sağolun Allah razı olsun
nursena eşine geçmiş olsun

akşam akşam lasly yaptım valla bu gün yapamadım diye dert olduydu içimeee ohh raahatladımmm evdekiler gripp oldular inşallah bana geçmez iyi geceler hepicinize

afferin kız sen iyice barıştın leslie teyzeyle maşallah yarın eksileri de görürsün inşallah canım
eşine ve kızlara geçmiş olsun canım koru kendini zor olsada bende de sabah vardı azcık hapşuruk felan ama şimdi pek yok gibi

herkese iyi geceler kızlar yarın güzel bildirmler görürüz de içimiz açılır inşallah
daficim gelininize Allah yardım etsin sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar nasip etsin
katremcim de eşine tez zamanda kavuşsun inşallah
Allah herkesin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin

ogluna al beniii litfeeeen yapariz kiz cifte nikahi nolacak

gecmis olsun canim, yazmissin esin cok nazli diye, tikinip duruyormus :)))) Allah sanada kolaylik versin nursenam :))

Daficim cok üzüldüm ya tüh, gecmis olsun yegenine, Insallah düsmez diyelim ama hayirlisi allahtan

Gizemcim sanada gecmis olsun canim, magendarm mi oldun ?? Cok iyi bak kendine, cok kötü oluyor o :S

Egedenizcim kücük tatilin bitti dimi :)) Allah kolaylik versinnn

Selam kizlar anca geldim, gündüz kizkardesim geldi, göbegi inmis biraz asagiya dogru, ee 1 ay kaldi sunun surasinda, belki erken bile gelebilir bebis,
sonrada ise gittim geldim annemle dizi izledik derken anca geldim :))
simdide gidiyorum iyi geceler,
yarin arti görmekten cok korkuyorummmm

arkadaş yediği kadar kiloda alsa nası bi bünye maşşallah erkekler almıyo kolay kilo biz zu sattte yesek sabaha kesin + oluruz tartıda

sormaaa yyaaaaa çıldırıyorummm o yanımdaaa homini gırtlakk yiyor yaww...sabah kahvaltıda bi ekmek yedi..yanımdaa...akşam yine bi okadar ama kepekti..vee inanmayacaksınn belkiii şuanda karşımda yemek yiyorrrr...2 yumurta haşladım yoğurt yumurta ve pilav ve zeytinnn....ohhhh yaniiiii....bense elimde beşi biyerdeeeyleee aç karnınaaaaa...şimdi yicekkk..ve dönüp bana dicekkii yine yedirdin bana bu saatteee..ben isteyebilirimm sen yapmamalıydınn..hep senin yüzünden yatmıyorsunn erkenden böle gece kalıncada ben acıkıyorumm..ve yine suçlu ben olacagımm kader utansınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…