Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy ben bi 3 mil yaptım cılkım çıktı her yerimden ter fışkırıyo ya , ilk kez yaptığımdan mı bu kadar zorlandım ya ?

Sağol canımm

ilk günler öyle oluyor daha sonra yavas yavas alısıyorsun. ben hep bu 5 mil olanı yapmaya çalışıyorum bazen eksikte yapıyorum ama 2 mil de yapsam tam mil yapıyorum birde zorlama zaten yavaş yavaş arttır

yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.

dafi ablam geçmiş olsun .Allah yardım etsin :26:

ya kızlar ben gene sapıtıyorum bu uyku düzeninde. dün gece kalkmıştım uyumadım hiç sanırım ondan haberler başlarkenn uyuyuverdim. demin uyandım. akşam yemeginide yememiştim daha. meyve yedim bi tane şimdi sadece baya acıkmısım. napcam ya akşama kadar durabilsem bi uyumucamda yattıgım yerde kalıveriyorum.

ayyyy öldümm gülmektennnnn ben bunu görmemiştimm...başta çokk geçmiş olsunnn...benimkide aynıı..ben hasta olunca hiçbişi yemem bi yatmak isterimm..eşimdee...bu hastalık yemek yiyerek geçer deyipp haa yerr...seninkide çoşmuşşş..inşallah şifa olsunn iyileşsinnn...

asucum
eminecim
mehtabb cım
çok teşekkür ederim canlarım.
emine sen nasıl oldun rahatsızdın biraz. kardeşinide Allah kurtarsın
mettaaappp hoş geldin bir ara ben sana seslendim nirelerdesin mehtaaaappppp dedim ama sen duymadın

yettim gari ablaamm

Erken bir günyadın,

Bugün cücüsün bayramı, hadi hayırlısı olsun..

Benim saatlerim şaştı. ne zaman uyuyorum ne zaman ayaktayım düzel bozuldu. hafta sonu düzeltirim artık...
Bildirim yapayım;
Annemin gelmesi, bursaya gitmek iş yoğunlğu düzen bozulması derken diyetten 18 günüm gitti valla

84.7 ile 84 arasında gidip geliyorum. 84 birkez gördüm. bu sabah 84,4

geçen hafta 84,7
bu hafta 84.4
giden 300gr. artık gittimi yarın gerimi gelecek bilemiyorum.

Kartem, üzülme, moraralınu yükselt herşey düzelecektir...
sevgiler...

selamun aleyküm hayırlı sabahlar kızlaarr
bol - li bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun

günaydın hatunlar hayırlı cumalar,

tartıma pil alırsam bende bildirim yapıcam bugün

Selam kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. umarım bol eksili bildirimlerde bulunursunuz.
benim kilom 83.7 kg, yani aynı kilodayım Yenam. sporum da 165 dakika Asumancım. ikinizin de ellerine sağlık şimdiden, sağolun.

günayydıınn canım sıkıldıı tartı artıda hayret bişeyy 250 dk spor yaptım yediklerime dikkat ettim adetim bitmedi bide kabızlık çekiyorum etkenmidir onna bilemem sigarayıda buraktım neyse allah can sağlığı versin haftaya - olurum inşallahh

yena kilom 83.900
asu spor 250 dk çokk kötüüü bu haftaki çabam boşa gitti sanırım

hayırlı cumalar
nursenacım moral bozma emeklerin boşuna gitmemiştir eminim hiç bişey olmazsa sıkılaşmışındır ama haftaya kesin eksi göreceksin bence canım

selam kızlar
okadar alıntı yapıp bişeyler yazayım dedim beni attı bu forum malesef o yüzden başka bahara kaldı çünkü işlerimin başına dönmem lazım buğün yine çok mutluyum gelen kilom geri gitti şükürler olsun ve hemen aklıma banu ablam geldi valla iyiki seni dinedim ve kendime gelip kaldığım yerden devam ettim abla yoksa ben hala yemeye devam ediyodum valla kesin hepinize mutlu huzurlu ve bol -li bi gün diliyorum sizleri çok seviyorum

geçen hafta 100,4
bu hafta 99,2
fark 1,20

anam çok şükür ya valla 1 haftadır tartılmıyodum buğün bu rakamı görünce coştum resmen
yenacım ve asucum şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden

kızlar aklımda kalanları tekrar yazıyım bari

zeynepcim evet evliyim ve tam 7senelik bende erken evlenenler kervanındayım ve muhabeciyim malesef

özlem işin ve bebek konusunda rabbim hayırlısını versin inşallah

aynurum büyük buluşma buğün hadi hayırlısı

tekrar merhabaaaa,
yürüyüşümdende geldim oh ohhh ama bi ara çok yoruldum yaa çamlıcanın tepesinde kalıvercektim öyle
kahvaltımı hazırladım. maydonoz, salatalık, peynir, zeytin ve çavdar ekmeği.
pil bulamadım yalnız bildirim yapamıcam kiloyla ilgili.
spor bildirimimi yapayım asu abla. dün başladım zaten oldugu kadar artık.

kilo : pilim yok
spor: 175 dk

walla yavrum süper olur ben ankaranın seyranbagında oturuyorum :) kolej tarafına daha yakın esattan ziyade. sen nerede oturuyorsun?

Süpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)

-----

kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.

Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr

günaydın hanımlarr...

kilom;
geçen hafta ;87,2
bu hafta ;86,6
giden -600 gram...

geçmişe bakamadım..

bakıp gelicem..

esracım çantayı beğendim. çapraz takma bantının olması güzel. ben pek elde taşıyamıyorum da çantaları.
o yüzden o sap önemli benim için
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…