Ayy ben bi 3 mil yaptım cılkım çıktı her yerimden ter fışkırıyo ya , ilk kez yaptığımdan mı bu kadar zorlandım ya ?
Sağol canımm
yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.
aman saol yaa benim adam hastalık hastası allahım hastalanmaya görsünn yatak döşşek yataıo bi naz bi naz sormaa
1 saat önce 1 paket yulaflı bisküvi portakal suyu içti
biraz önce mısır patlattırdı gene portakal suyuyla bi leğen mısır yiyo karşımda
bide diyoki ben hastalanınca iştahım açılıyoo
nası ateşli hastaysa evdde resmen seferberlik ilan ettikk
asucum
eminecim
mehtabb cım
çok teşekkür ederim canlarım.
emine sen nasıl oldun rahatsızdın biraz. kardeşinide Allah kurtarsın
mettaaappp hoş geldin bir ara ben sana seslendim nirelerdesin mehtaaaappppp dedim ama sen duymadın
hayırlı cumalar
nursenacım moral bozma emeklerin boşuna gitmemiştir eminim hiç bişey olmazsa sıkılaşmışındır ama haftaya kesin eksi göreceksin bence canım
selam kızlar ;
napıyonuz nasılsınız valla zeynep'in dediği gibi tam kaçak oldum ha ama napıyım bu aralar işler acayip yoğun bizim iş bide hesap işi olunca kafa beyin kalmıyo insandaanca yazılanları okuyorum fazla alıntı yapamıyorum malesef idare edin kızlar artık ne diyim valla bu hafta evede uğramadım hiç annemlerde kalıyorum sıpama o bakıyo akşam eve zor atıyorum kendimi sonra çocukla felan ilğilen yeminle 9.30 da yatağa giriyorum çocuk uyusun diye onunla birlikte bende uyuyup kalıyorum neyse pek bi vukuat yok anladığım ve gözümden kaçmadığı kadarıyla hepinizi öpüyorum kızlar kendinize çok iyi bakın
tabiki canım benim 27 yaşına başacam inşallah mart 25'de canım senin yaş kaç? soruyu sorarken hatırladım 28di galiba dimi
filiz yanlış hatırlamıyorum umarım ankarada oturuyon sanırım neresindesin ankaranın valla şöle ankarada olan arkadaşlarla bi buluşup görüşsek ne güzel olur ya
selam kızlar
okadar alıntı yapıp bişeyler yazayım dedim beni attı bu forum malesef o yüzden başka bahara kaldı çünkü işlerimin başına dönmem lazım buğün yine çok mutluyum gelen kilom geri gitti şükürler olsun ve hemen aklıma banu ablam geldi valla iyiki seni dinedim ve kendime gelip kaldığım yerden devam ettim abla yoksa ben hala yemeye devam ediyodum valla kesin hepinize mutlu huzurlu ve bol -li bi gün diliyorum sizleri çok seviyorum
geçen hafta 100,4
bu hafta 99,2
fark 1,20
anam çok şükür ya valla 1 haftadır tartılmıyodum buğün bu rakamı görünce coştum resmen
yenacım ve asucum şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?