Ben geldim cicişlerrrr
Çok uykum var çokk. 2 gündür çok erken kalktığım için uykumu alamadım. Bugün gene iş görüşmesine gittim mecidiyeköye. Benim eski işyerime yakın. Görüşme güzel geçti, küçük bi firma. İstanbulda 23,24 çalışanı var. Başvurduğum pozisyon için 1 kişi alacaklar ama görüştükleri kişi sayısı fazla. Sanırım pazartesi belli olur. Maaş dışında pirim de varmış. Olumsuz olan yanı çok uzak eğer olursa metrobüsle giderim. Yaklaşık 1 saat 10dk sürüyor sadece metrobüsle. Yürümeyi de dahil edersek 1.5 saat
Eğer bu iş olursa ve ben bu ay hamile değilsem malesef kasıma kadar bebek girişimini erteliycem. İşe girer girmez hamile kalırsam olmaz çünkü yoğun bi çalışma ortamı var. 3 gündür hasta olmuyorum, bugün test yaptım ama tek çizgi. 2 aydır düzenli hasta oluyordum ama 2,3 kilo aldığım için gene düzensizlik başladı sanırım.
Ben geldim cicişlerrrr
Çok uykum var çokk. 2 gündür çok erken kalktığım için uykumu alamadım. Bugün gene iş görüşmesine gittim mecidiyeköye. Benim eski işyerime yakın. Görüşme güzel geçti, küçük bi firma. İstanbulda 23,24 çalışanı var. Başvurduğum pozisyon için 1 kişi alacaklar ama görüştükleri kişi sayısı fazla. Sanırım pazartesi belli olur. Maaş dışında pirim de varmış. Olumsuz olan yanı çok uzak eğer olursa metrobüsle giderim. Yaklaşık 1 saat 10dk sürüyor sadece metrobüsle. Yürümeyi de dahil edersek 1.5 saat
Eğer bu iş olursa ve ben bu ay hamile değilsem malesef kasıma kadar bebek girişimini erteliycem. İşe girer girmez hamile kalırsam olmaz çünkü yoğun bi çalışma ortamı var. 3 gündür hasta olmuyorum, bugün test yaptım ama tek çizgi. 2 aydır düzenli hasta oluyordum ama 2,3 kilo aldığım için gene düzensizlik başladı sanırım.
canım testi bikaç gün sonra tekrarla bence eğer hastalanmassann...iş için de Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin.....
Selam kızlar,
Aytencim öncelikle öyle hissetme. sütü arttıran tek şey su, sıvı gıdalar. bulabilirsem bununla ilgili bir yazı ekleyeceğim aşağı. kilo vermeni yavaşlatabilir ya da tamamen durdurabilirsin vicdanen daha rahat etmek için ama sakın kof karbonhidratlara sarma tatlım moralsizlikten. onlar sana süt yapmaz.
Süt yapsın diye tatlı tüketmek zorunda de-ği-liz! | Blogcu Anne
Nuhancım biz mobilyalarımız ider mobilyadan aldık. tam bizim tarzımıza göreydi. istikbaldir, kelebektir fazla taşlı pulluydu bizim için. tepe mobilya zaten boyumuzu aşıyor. iderin çizgileri daha avrupai, italyan tarzına yakın. sitesine bir bak istersen. biz memnunuz.
Dafi abla yepenin umarım bir an önce daha iyi olur. yazık kız eli yüreğinde bekliyordur. Allah güç, sabır versin.
Özlemcim belki bebek vardır, sen dikkat et kendine. yinele birkaç güne testi. iş için de hayırlısı olur inşallah.
bende 2 gündür hastalıktan pinekliyom hemeenn :26::26::26:
yeğenim aynı canım kanama devam ediyor. kan değerleride düşmeye başladı.
iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor ?
ben sınavlarla boğuşuyorum, aşırı stres den 1 kg daha az gösterdi tartı sevindim bu sabah
yine derslerin başına oturacağım biraz mola verim dedim..
Ben geldim cicişlerrrr
Aytencim sıkma canını kuzum , Asunun dediğine katılıyorum ,abur cubura yüklenmeyip sağlıklı şeyler tüketirsen kilo almassın , kilonu koruyup sonrasında devam edersin diyete
üzme güzel canını , ama şu yanlışada düşme "çikolata , kek , abur cubur bilmem ne" bunlar süt yapmaz kuzum , sıvı, sebze , meyve ön planda olsun senin için
Aleyküm selammm canımm bende asuya katılıyorumm hamur işi vede özellikle tatlıdan uzak durursann kilo almassınn ayrıca emzirdiğin içinde zamanla ufak ufak bile veririsinn...emzirme döneminde ben tatlı hariç herşeyi yiyodum ve 13 kilo vermiştim...metabolizma 7/24 çalıştığı için...üstelik sezeryanlıyım spor falanda yapmıyodum....oyüzden hiç sıkma canını bebeşin için biraz daha sık dişini kilo vermesen bile korursun en azındannn kii buda az bişey değilll..
zaten topikten uzaklaşırsan kurtlar kapar seni
bak ben de 1 seneden fazladır kilo vermiyorum ama burdan da ayrılmıyorum 1 2 alıp hemen onları gönderiyorum olaydan kopmamak lazımyoksa eski beslenme düzenine dönersek geri gelir hain yağlar
yedigin cikolatalar süt yapmana yardim etmicek canim, 2 bebegiminde ikisinide 18 ay emziren bir anne olarak sana bana yardime eden seyleri yazayim.
1- bebegin büyüdükce sütünün yetmemesi cok normal, sabirla emzirmeye devam ediceksin, vücudun kendini daha cok süt üretmeye 1-2 gün icinde otomatik programlicak sakin endise etme ve sabirli ol.
2- üzgünüm ama diyet yapmaman gerekiyor.onun yerine saglikli beslen
3- adacayi ve naneyi hayatindan cikaricaksin, ne caylarini ic, nede yemeklerine ekle.bu konuda cok hassas davranmalisin, cünkü ikiside süt üretimini durduruyor.(ben bebeklerimi sütten kesmeye karar verdigimda adacayi icmeye basladim, önce azaldi, sonrada tamamen kesildi, bebekleriminde süt gelmedigi icin bikip meme istemekten vazgecmisti. bu tavsiyeleri hayatinin 30 yillik meslek yasamini basarili bir sekilde geciren tecrübeli bir ebe vermisti.
4- rezene cayi süt üretimini tetikliyor.
5- icine 2 corba kasigi cörek otu karistirilmis bir kase yogurt ye ,
6- dereotu tüketimide süt üretimini destekliyor.
7- cok fazla su iciyorsan oda iyi degil.vücüduna cok fazla su aldiginda süt hormonlarin etkileniyor. emzirme döneminde lütfen 2 litreden fazla su icme.
8- cevrendekilerin seni etkilemesine izin verme, anne sütü bebegin icin en iyisi ve bunu ancak sen verebilirsin ona , mamalar degil. o yüzden kendine ve vücuduna güven.Allah kadini muhtesem yaratti, bir bebek büyütmek icin.
Senin ve bebegin icin Allah tan en hayirlisini diliyorum. ve basarili olacaginida inaniyorum :) korkma bebegin acliktan ölmez 1-2 günde :) sen sabirli ol. biliyorum düzene girene kadar yorulcaksin biraz ama, sabret disini, inan degicek hepsine.
kaç gün sonra kesin sonuç verirki.
canım Aynurum öncelikle HEPİNİZ iyiki varsınız... bugün bana kendimi öyle kötü hissettirdiler ki (ailem) ne buldum yedim 4 bardak süt içmişim düşün artık gerisini... ama aburcubur asla yemicemmm
bu arada kocişin de geliyorr kuzumm azzıcııkk kaldıııı
evet canım bende en azından artık kilo almak istemiyorum belki emerken de kilo kaybım olabilir
doğru canım benim bende sizi hiiçç bırakmayacağım Allahın izniyle
çok çok teşekkür ederim bilmediğim o kadar çok şeyden bahsetmişsin ki bugünlük biraz kaçırdım çünkü göğüslerimin süt dolmaması endişelendirdi beni iki kaçamağım var 1 çikolata ve bebe büskivisi :26::26::26::26:
ama yarından itibaren süt ve yoğurt artı sebze ağırlıklı daha güçlü bir beslenme programı uygulayacağım
Esram canım artık güleşemicem senlen ama napıyımyanınızdan ayrılmıcam güleşemesem de beni denetle emi
gebe kalındıktan sonra iki üç içinde kanda bir hafta sonrada idrarda belli oluyo ama sen zaten bebiş için ugraştığın için sanırım nezaman hamile kaldığını anlamassın...oyüzden adet görmeye başlasan bile en kötü ihtimalle üç dört gün sonra tekrarla testi bazen erken düşük söz konusu olabiliyo...mesela benim ilk bebişim düştü bilmiyodum hamile olduğumu her ay test yapmaktan gına gemişti zaten adetim düzensizdi kilodan dolayı... o ay test yapmadım meğer hamileymişim bide herzaman çok sancılı geçiririm oyüzden hem ağrı hem kanama çakmadım mevzuyu 14.gün oldu hala ölüyorum ağrıdan ve çok kanama gidiyorum... doktora gittik düşük yapıyosun dedi...6 haftalıkmışş...neyse ikincidede kanama görüyodum çok ağrımda vardı genede test yaptım ve hamileyim tabi hemen gittim doktora düşük ihtimali var dedi ilaç falan verdi istirahat verdi atlattık çok şükür şimdi iki tane kızım var...oyüzden en sağlamı kan testi istersen yaptır dicem ama sıkışık zamanınız oyüzden bikaç gün sonra bi test daha yap adet olsan bile tedbirenn...benimki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ya o hesap....
Tamam canım bir kaç gün sonra tekrar yaparım o zaman. Benim bu 3. ayın. İlk 2 ay düzenli adet oldum ama ondan önce yani bebek düşünmüyoken adetlerim bir hafta ile 10-15 gün arası gecikirdi genelde. Son 2 ay düzenliydi ama ben bu ay kilo aldım ya ondan geç oluyo diye düşünüyorum. Bir yandan da hamileyken işe başlamakla ildili yazılar okuyorumAma gerçeği döylemek gerekirse bir kaç ay çalışmama lazım, borç gırtlağa dayandı. Ev aldık o kadar olacak ama ben çalışmayınca daha zor oldu. Düşük dedin korkuttun anacım beni. Bizim de kan uyuşmazlığı var. Hamile kalırsam direk kontrole gitmem lazım, düşük yaparsam ve bebeğin kanı bana geçerse o zaman ikinci gebelik gibi oluyor ve tekrar hamile kalırsan iğne oluyorsun.
selam tatlımyürü tabi çık dışarı bak ne güzel yapmışsın bugün belkide yürüyüşe çıktığın için mutluluk hormonlarının salgılanmasıyla eşine kahvaltı götürmüşsündür kavga etmeyin aferim mutlu mutlu yaşayın
Esram canım artık güleşemicem senlen ama napıyımyanınızdan ayrılmıcam güleşemesem de beni denetle emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?