kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladııbu ayda yok bebek yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...
kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladııbu ayda yok bebek yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...
günaydınlarrrr
HANGİ YÜZLE?
Sürekli bir işi olmayan adam evleniyor.
Üç çocuk sahibi oluyor.
Ardından kira kredi vs borçlarını bahane ederek, 25 yaşındaki eşini boğarak, 5 ve 7 yaşındaki çocuklarını bıçak darbeleriyle öldürüyor.
45 günlük bebek açlık ve susuzluktan ölüyor. Katil koca, "fare zehiri içtim ama sadece bayıldım" diyor.
Çocuklarına bıçak saplayacak kadar cinnet geçiren biri, kendisine fare zehrini layık görüyor. Böyle bir baba, bir ayna bulsun kendine. "Hangi yüzle yaşıyorum" diye sorsun.
Mutlaka bir cevap alacaktır.
wuhuuuuuuuuuuu o nasıl bişeydir yaaaa. harika bişey. üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığında olan bir insan olaraktan kesinlikle al diyorum. bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum işte. uzun süre yürüdüğüm zaman adımlarım küçülmeye başlıyor başarıcam diyorsan kesinlikle al. ben burdayım diye bağırıyor ayakkabı resmen. almamak elde değilmiş valla
HANGİ YÜZLE?
Sürekli bir işi olmayan adam evleniyor.
Üç çocuk sahibi oluyor.
Ardından kira kredi vs borçlarını bahane ederek, 25 yaşındaki eşini boğarak, 5 ve 7 yaşındaki çocuklarını bıçak darbeleriyle öldürüyor.
45 günlük bebek açlık ve susuzluktan ölüyor. Katil koca, "fare zehiri içtim ama sadece bayıldım" diyor.
Çocuklarına bıçak saplayacak kadar cinnet geçiren biri, kendisine fare zehrini layık görüyor. Böyle bir baba, bir ayna bulsun kendine. "Hangi yüzle yaşıyorum" diye sorsun.
Mutlaka bir cevap alacaktır.
öğle oldu kız tünaydın tünaydııınnbende iki gündür erken kalkıyorum ya havalara girdim
gelde beddua etme ya. Allah ıslah etsin diyorum zorla. tam beddualık bir yaratık. ne koca denir ona ne baba ne de insan. ölmeyi çok istiyorsa kendini boğsun eşini boğduğu gibi. bıçakla öldürsün kendini çocuklarına yaptığı gibi. kendinimi acındırıyor zehir içtimde bayıldım diye. pislik herif
kızlar aklımda kalanları tekrar yazıyım bari
zeynepcim evet evliyim ve tam 7senelik bende erken evlenenler kervanındayım ve muhabeciyim malesef
özlem işin ve bebek konusunda rabbim hayırlısını versin inşallah
aynurum büyük buluşma buğün hadi hayırlısı
kabızlığın için lipton plus çayı kesinlikle öneririm çok iyi ama günde 2 fincandan fazlasını içme çocuk konusunda ise benim annemin 3-4 yıl olmamış sorun annemde yumurta tembelliği varmış doktora gitmişler çok iyi bir doktor hatta haala giden akrabalarımız vardır ondan sonra ablamlar olmuş ikiz onlarda sonrada ben oldum işte tedavisiz olmuşum ben ama annemin kilo problemi yoktu incecik kadın ondan sonra duygu abla var akrabamız çokta iyilerdir onunda çocuğu olmuyordu ve kilosu 100 den fazlaydı yine o doktora gitti biraz zayıfladı sonra onunda çocuğu oldu allah bağışlasın şimdi 2 tane oğlu var ki o 5-6 yıldan fazla beklemiştir belkide sen tedaviye başladın mı canım?
olur öyle kilo sorunları ya bidahaki hafta görürsün sonucunu eksilerde emin ol. sakın yeme hem. yersen nolcak hem sanki hoppaaa diye yağlar gelcek. tuvalete felan cıkamadım diyorsun bak bu yüzdendir belki. şişkinlikte vardır. anlıyorum seni ama takma kafana bidaha ki hafta gitmezse kilolar gel beni döv tamam mı
çocuk meselesinide takma kafana stres yapma. bi tanıdıgım var mesela sürekli doktora gidip geliyor hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyor. stresten kesinlikle bence. bak hem ne güzel eşin seni anlıyor senin yanında. bunu hissettirebiliyor sana. önemli olan sizin mutlulugunuz. yaşlı başlı insanlar çocuk yapıyor sen mi yapamıcaksın. çok iyi bir annede olursun. hem dogru demiş çocuk olcak ne olcak aglıcak zırlıcak oyy oyy diceksin dimiüzülme kıyamam
:
cixs cixs cixs olmuyor böyle kizarim cokbirincisi kiloya takilmak yok, sen saglikli beslenerek uzun vadede kendine yatirim yapiyorsun canim, unutma bunu, yiyecegin bir tabak kizartma seni teselli etmez ancak kalp ve damar hastaliklarina bir adim yaklastirir. anliyorsun demi? yilmak yok, vazgecmek yok.
ikincisi bebek yoksa yok, bu ne kahir aaa hic yakismiyor sana. ben evlendigimde esim 33 yasindaydi. 2 yil sonra cocuk istedik 2 düsük yaptim arka arkaya. esim üzülme olur dedi bende senin gibiydim kara topraga bakip aglardim Allah im su toprak can veriyor ben bedenimde can tasiyamiyorum diye. yaptigin tek sey kendine kötülük etmek . herseyin bir zamani var üzülme, ben esimi baba yaptigimda kocam 37 yasindaydi.40 yasinda gene baba yaptim onu. doktorlar bana tib mucizesi olarak bakiyor biliyormusun? bana tüp bebek yapmayi önermislerdi. benim PCO sedromum var , + tiroid sorunum var. kendiligimden hamile kalma olasiligima doktorlar %2 olasilik vermislerdi.senede 1 kere adet görüyordum ben onuda igne zoruyla getirtiyordum.hem erkegin yasi hic önem tasimiyor inan. 70 yasindaki biri bile biyolojik acidan baba olmaya hala müsait.önemli olan sensin burda, senin sagligin. seninde 40 yasina kadar anne olma sansin var :) kuzum neden üzülüyorsun.? dua ediceksin isyan etmek yerine. Allah hayirlisini versin diceksin.
hem biliyormusun bu bebek isini cok takma kafaya. kendine psikolojik baski yaparsan yumurtalarin döllenmek icin catlamamakta inat eder. ciddiyim bak bu konuda. yapilan arastirmalara göre kadinlar en cok kendilerini baski altinda hissetmediginde kafasi rahat oldugunda hamile kaliyormus. yani ne yapiyormusuz canim ? bol bol dua edip hayirlisini istiyormusuz ve hamile kalana kadarda saglikli beslenip kendimize yatirim yapiyormusuz.
kabızlığın geçse, kilonda düşer tatlım çok üzülme benim annemin den uzun süre çocukları olmadı sonra biz olduk 3 kardeşiz,
şunuda mutlaka dene
bulabilirsen soğuk sıkılmış hakiki zeytin yağınıdan sabah akşam 1 kaşık salatana kat ve bunu ye, önemli olan yağı pişirmemen çiğ olarak tüketilmesi lazım
kaliteli ve soğuk sıkılmışsa kilo aldırmıyor !!!
şimdi evinde varsa 2 kaşık zeytin yağını bir kase kepekli makarna ve salata yap karıştır ve ye, faydası olacaktır
Allah sonumuzu hayır etsin..
Kıyamam ben sana kuzum yaaa
Biliyorum insanını canı çok sıkılıyor hatta ben inan çoğu kez gözyaşı döktüm sırf kilo veremiyorum diye ama inan bu acaba verecekmiyim sıkıntısı bile kilo vermeyi engelliyor
Sen beslenmene devam et yapabildiğin kadar sporu yap ve gerisini Allaha bırakinan o stresi bıraktığın an kilolar patır patır gidecektir
Bebiş özleminide tamin edebiliyorum ama bence kendini suçlama bu konuda. Sonuçta Rabbim sana ne zaman nasip ettiyse o zaman o mucizeyi sizlere verecektirSana bu konuda sonuna kadar destek olan bir eşin var, senin suçun diye birşey söz konusu değil sonuçta Rabbim eşine Baba olmayı nasip etmediği sürece değil seninle bir başkasıylada evli olmuş olsa yine baba olamaz sonuçta nasip etmezse etmez.
Sen şimdilik sadece kendine ve sağlığına odaklan güzelimEmin ol kilolar gittikce ki bence önünde az bir yol var kendini çok daha iyi hissedeceksin ve Rabbim inşallah ondan sonra sana dünya güzeli bir mucizeyi sağlıcakla kuçağına almayı nasip edecektir
waw üzme kendini bukadar kaderinizde var ise birgün oda olacaktır. hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Annelik çok başka bişeydir bence ve her bayan cenin düştüğü zaman farklılaşıyordur Rabbim öyle bir yaratmışki bizi hissetmeye başladığımız zaman önceden eğitilmisiz gibi oluveriyoruz merhamet nedir sevmek sevilmek nedir daha iyi anlıyor ve yapıyoruz. bu yüzden demeki ben anne olamam gibibu arada ben bekarım :) duyan duymayanda anne oldum olucam zanneder. gözlemliyorum sadece :)
aman saol yaa benim adam hastalık hastası allahım hastalanmaya görsünn yatak döşşek yataıo bi naz bi naz sormaa
1 saat önce 1 paket yulaflı bisküvi portakal suyu içti
biraz önce mısır patlattırdı gene portakal suyuyla bi leğen mısır yiyo karşımda
bide diyoki ben hastalanınca iştahım açılıyoo
nası ateşli hastaysa evdde resmen seferberlik ilan ettikk
selamun aleyküm hayırlı sabahlar kızlaarr
bol - li bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun
Süpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)
-----
kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.
Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr
Günaydın hanımlar :)
Bu hafta bi yidim bi yidim :/ dedim ki rakibim "ceco" fazla üzülmesin bu haftalık sevinsinavans verdim işte :))
Tartılmayı unuttuğum için kahvaltı sonrası tartıldım. Kilom: 102,4 :/
Şimdi de hazırlanıp 15 gün sonraki nikahım için bi elbise bakmaya çıkacağım :)
müstakbel eşim subay o nedenle lojman işlerini flan halletmek için nikahı önce kıymamız gerekiyor.
Çok heyecanlı işler valla :) dua edin güzel bişi bulabileyim :)
Herkese güzel günler dilerim efenim :)
ben 2 sene önce 5 ay tedavi gördüm sonra bıraktımm...3.5 yıllık evliyimm..kilo vermek için bıraktım tedaviyi..şimdide başlamıyor eşim biras daha kilo ver sonra diyorr...ne bilem işte..herşeyin hayırlısı olsun inşallahh...allah sizi bağışlasın annene babana...sen hangi şehirdesinn??varmı o dr hala...adam akıllı bi dr da bulamadım yaaaa...belki bulsam başlıcam hemenn.çokk sağol canımmm iyiki varsınızzz...
sağol canım yaaa..valla üzüldüm ağladımm şimdi sizleri okuyorumm gülüp allaha şükrediyorum iyiki varsınızzzz...inşallahh dediğin gibi olurr bende birgün iyi bi anne olabilirmm.....
oyyy sende kötü günler geçirmişsinnnn..büyük yüreğin varmışşşş dayanmışsınn...rabbim çekemeyeceğim yükler vermesinnn..derdimede hamd ediyorumm..hamd olsunn..ne dertler varrr..işte dediğin gibi ne kadar mantık yürütmeye çalışsamdaa..ne kadarr kafaya takmamaya çalışsamdaaa takılıyorrr..adet başladığı an bi hüzün çöküyor yüreğime elimde olmayarakk rabbim affetsin benii..acizliğime versinn isyan değilll...ama acizimmm..elimde olmuyorr...sonra geçiyor 2 gün sonraa..toparlıyorum hemenn canımdan kıymetli değil diyorumm...iyiki varsınızzz...1 saattir hem yazıyorum hem ağlıyorumm..yazdıklarınızı okudukcada ferahlıyorum iyiki varsınızz...siz dar olduğunuzdada sizi ferahlatacak insanlar olsun inş hayatınızdaa...
şuan evde yokk ama alıcam bu gidişlee pek sevmem ama ilaç niyetinee...şimdi aç karnına portakal felan yedim akşam beşi bi yerde çay içtimm...ben glukofen diye bi ilaç var onu içiyorumm..rahatsızlığımdan dolayı o 3 gün isal yapıyor sonrada böle gabızz..bende 1 hafta içiyorum 2 gün ara veriyorumm...bünyemle oynuyorum resmenn..ne bilm işte herşey üstüste geldii birasdaa ondan darlandımm...çok sağoll iyiki varsınızzz...
aminnnn inşalahh cecoo...hayırlısıylaaa..biliyorumm herşeyin hayırlısını istemek en doğrusuu..meryy i biliyorsun aynı durumdayız birlikte tedavi görüyorduk kız neler yaşadıı..hakkımda ne hayırlısı bilemiyorumkii...ama elde olmadanda bi iki gün böle hüzünlü geçiyorrr..bide bu sefer herşey üst üste geldiii...eşim tedaviye başlamıyorrr...biras daha kiloo ver öyle diyorr..ben kilo vermek için uğraşıyorum veremiyorumm...bide üstüne adet oldumm..adet olmak içinde progestan diye bile bi ilaç içiyorum biras oda stres yapıyor sanırımmm...acayip bi duygu karmaşaları içinde savaşıyorumm...iyiki varsınızzzz...sizi okudukca ağladımm ve şükrettim allaha..şimdi size cvp yazarkende rahatladımm durdu ağlamam...
YÜREĞİM DARDII SİZE AÇTIMM..YAZDIKLARINIZLA SU SERPTİNİZ YÜREĞİMEE...RABBİMDE HER DARA DÜŞTÜĞÜNÜZDE SİZİN YÜREĞİNİZE SU SERPSİNN..VE SİZE DESTEK OLACAK İNSANLAR GÖNDERSİN ÇEVRENİZEE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?