Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam olsun hepinize :) genel olarak okumya calıstım yazdıklarınızı... hasta ve yakını hasta olanlarımız var Allahtan acil şifa diliyorum. keyfi yerinde olanlar var valla süpersiniz sizin enerjınızle bende keyifli oluyorum. herkeze guzel bir gun güzel bir haftasonu dılıyorum ben cok mutluyum ve heyecanlıyım bu gece marmarise asker kardeşimi görmeye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyiniz. öperim hepinizi. sevgiler.

10.01.2013 :93 kg
18.01.2013 :90,6 kg
2,4 kg vermişim

spor: 70 dk

Selamün Aleyküm kizlarrrrrr

Gününüz Aydın olsunnn :122: Kilolarınız eksik olsun :122:

Şükür uyanabildim
Gece netim bir gitti bir türlü bağlanamadım birde üstüne uykusuzluk yaşadım regl sancısı yüzünden gece 3dü yattım hatta sinir oldum ne güzel sohbet ederdik kızlarla diye ama meret bağlanmadı

iyi geceler sanada ne olcak bakalım yarınnn inşallah eksideyimdir yena da uğramadı merak ettim

eşimin ateşi 39 napsamkii parol içti üşüyorum diyo olmazsa acile yollayımda iğne yesin düzelir belki

İnşallahh eşinin ateşi düşmüştür canım
Dün gece yazmıştım ama bağlantı gidince gönderemedim Rabbim acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnn

Bu arada ceco totosuna son igneni yedin dimi ???? hadi gelmis gecmis olsun

Hee çok şükür bitti iğnelerim üzerine regl oldum dün ama iğnenin etkisindenmidir nedir ağrım biraz hafif şükür

süpersin canım
Ben demedim mi
Bundan sonra artı bile görsen asla pes etmek yok eminim bir sonraki hafta dahada aşağıları göreceksin ben sana sonuna kadar inanıyorum

hadi bakalım başlangıç süper devamıda gelir

günaydınnn kızlarrrrrrr herkeze hayırlı cumalarr...rabbim gönlünüzdeki ne varsa onu nasip etsin sizee...ama hakkınızda hayırlı olanlarınııı...

evet çok tatlı heycanlarr...rabbim işlerini rast getirsin hayırlı olsun nikahındaaa...

sağol Asumancım, bi tanesin :)

çantann güzell canımmm..alırsan şimdiden güle güle kullanmanı diliyorumm..

valla ayakkabı güzel duruyorr..ama kararı sen vereceksinn..topuklu ayakkabılarla rahat yürüyebiliyorsann bence güzel ayakkabıı...bende kırmısıyıı çok seferimmmmm...

Allah tan kardesine hayirli tezkereler diliyorum, Allah kazadan, beladan , her türlü kötülükten korusun askerlerimizi (amin) kiloda süper masallah :)

kilo bildirimi..

kilo::: aynı

spor::: 140 dk..

yenaa ve asuman şimdiden teşekkürlerr...

Son düzenleme:
valla ayakkabı güzel duruyorr..ama kararı sen vereceksinn..topuklu ayakkabılarla rahat yürüyebiliyorsann bence güzel ayakkabıı...bende kırmısıyıı çok seferimmmmm...

tşkler.. alıcam galiba
sırf evde topuklar üzerinde yürümeyi öğrenmek için olsa bile
taktım kafayı bunlara

Son düzenleme:
gunaydınn kızlarr

ancakk gelebıldımm dünde ugrayamadım

hepimizinn bası saolsun mehmetali birend için gercekten cok üzüldümm Allah rahmet eylesınn

kıloma gelınceee yenacımm
kılom aynıı
bır fark yokk

asumancım spor 180 dk

kılo veren veremeyen herkezı tebrık eder asu ve yenamın ellerinden öperimmm

Kız sen ne yaptınnnnnnnnnnnnnnn
Anammmm maşallah subanallah ne güzel kilolar gitmiş
İnşallah hep böyle devam edersin
haftaya 8li rakamlar kesin bence

Allah tan kardesine hayirli tezkereler diliyorum, Allah kazadan, beladan , her türlü kötülükten korusun askerlerimizi (amin) kiloda süper masallah :)

Allah razı olsun canım. kilo konusuna gelince bı mutlu oldum bu sabah allam allam yerimde duramıyorum :)))

kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladıı bu ayda yok bebek yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...

Herkese laf yetiştireyim derken kendimi unutacaktım az daha

Malum Annemden aldığım tartı Digital değil o yüzden küsüratlı veremiyeceğim
Regl olduğumuda belirteyim

Geçen hafta 100.6 kg
Bu hafta 100 kg

Fark 0.6 kg yani 600 grcık

Sporum; sadece cumartesi ve pazar gidebilmiştim zaten = 140 dakika
Allahın izniyle salı günü yine başlayacağım ufak ufak

REglden dolayı ödem olduğunu umarak bende 2li hanelere girdiğimi düşünüyorum ama o sevinçi bir sonraki haftaya bırakıp sabretmeyi tercih ediyorum
Yenacığımmmmmmmmmmmmm
Asummmmmmm ikinizede şimdiden çok teşekkür ederim Ellerinize ve emeğinize sağlık

Daha kahvaltı edeceğim hesapta geç uyanıp birde sıcak suyumu içince bu saate kadar kaldım
Sonrada evi toplayıp öğlende hemen koşa koşa yanınıza geliyorm

Hadi ben kaçtım
Öpücükledim hepinizi tek tek

Kız sen ne yaptınnnnnnnnnnnnnnn
Anammmm maşallah subanallah ne güzel kilolar gitmiş
İnşallah hep böyle devam edersin
haftaya 8li rakamlar kesin bence

:))) cecocum sorma bu sabaha kadar yediklerim konusunda okadar mutsuzdum ki allahım diyorum sen affet bu yenirmi :) sabahları sirkeli sıcak su yada ballı limonlu sıcak su içiyorum kahvaltım 1 elma 1 bardak süt veya sade kahve içiyorum (diyete özel değil aslında bu kahvaltı alışkanlığım hiç olmadı) öğlen yemegımı ıyı yıyorum salatası yogurdu gani gani yani :) akşam ya salata ya yogurtlu konfleks yada çorba. işten gelince bişey yemeden önce müziği açıp oynuyorum :) işyerim 3 katlı merdivenleri koşa koşa çıkıyorum lavaboya giderken seke seke gidiyorum elimden geldikçe hareket etmete çalısıyorum. birde en önemli şey abur cuburu bıraktım :)

troid hormonlarini hic kontrol ettirdin mi ? ve kandaki homoglobin oraninida ölctür istersen belki demir eksikligi cekiyorsundur.

çok çekiyorum ben kendimden onu biliyorum bi şaka bi yana dediğinde olabilir aslında hiç böyle düşünmemiştim.:44: çalışmadığım için gidip ssk yok o yüzden hastaneyede gidemiyorum. özellerde azcıcık uçuk oluyor fiyatlar malum. deniyim bugün bakım uyuamaya çalışıyım kaça kadar dayanıcam uzun zamandır evdeyim iş yok çok düzensiz uyuyodum. sabahları yürüyüşe gidicem diye erken kalkmaya başladım belki onun düzensizliğidir.

ahh ahhhh evlenen evlenene. bende istiyorum ya bende evlencem banane banane hürrem emine sultan görüyorsun dimiiiiiiiiiiiii

Allah mutlu etsin canım ya. hem heyecanlı hem yorucu işler. işlerini kolaylıkla halledersin umarım. nasıl kıyafet düşünüyorsun. aldıgında resmini çek gönder çatlarım ben burda meraktan

wuhuuuuuuuuuuu o nasıl bişeydir yaaaa. harika bişey. üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığında olan bir insan olaraktan kesinlikle al diyorum. bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum işte. uzun süre yürüdüğüm zaman adımlarım küçülmeye başlıyor başarıcam diyorsan kesinlikle al. ben burdayım diye bağırıyor ayakkabı resmen. almamak elde değilmiş valla

kabızlığın için lipton plus çayı kesinlikle öneririm çok iyi ama günde 2 fincandan fazlasını içme çocuk konusunda ise benim annemin 3-4 yıl olmamış sorun annemde yumurta tembelliği varmış doktora gitmişler çok iyi bir doktor hatta haala giden akrabalarımız vardır ondan sonra ablamlar olmuş ikiz onlarda sonrada ben oldum işte tedavisiz olmuşum ben ama annemin kilo problemi yoktu incecik kadın ondan sonra duygu abla var akrabamız çokta iyilerdir onunda çocuğu olmuyordu ve kilosu 100 den fazlaydı yine o doktora gitti biraz zayıfladı sonra onunda çocuğu oldu allah bağışlasın şimdi 2 tane oğlu var ki o 5-6 yıldan fazla beklemiştir belkide sen tedaviye başladın mı canım?

olur öyle kilo sorunları ya bidahaki hafta görürsün sonucunu eksilerde emin ol. sakın yeme hem. yersen nolcak hem sanki hoppaaa diye yağlar gelcek. tuvalete felan cıkamadım diyorsun bak bu yüzdendir belki. şişkinlikte vardır. anlıyorum seni ama takma kafana bidaha ki hafta gitmezse kilolar gel beni döv tamam mı
çocuk meselesinide takma kafana stres yapma. bi tanıdıgım var mesela sürekli doktora gidip geliyor hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyor. stresten kesinlikle bence. bak hem ne güzel eşin seni anlıyor senin yanında. bunu hissettirebiliyor sana. önemli olan sizin mutlulugunuz. yaşlı başlı insanlar çocuk yapıyor sen mi yapamıcaksın. çok iyi bir annede olursun. hem dogru demiş çocuk olcak ne olcak aglıcak zırlıcak oyy oyy diceksin dimi üzülme kıyamam

cecoşum ya şimdi farkettim benim gittiğim zamanlar sen 110lardaydın sanki dimi. ekimde felan ? maşallah maşallaaahhh tü tü tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…