Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorun değil canım, insan herzaman yüz yüze geldiği arkadaşlara içini dökemiyor, buradan yapabildiği gibi
allah acil şıfalar versin, inşallah tez vakte herşey gönlünce olur

çokk doğru diyorsunn vakti zamanı geldiğinde beimde olacak inşallahh...çok sağoll

Sorun değil canım, insan herzaman yüz yüze geldiği arkadaşlara içini dökemiyor, buradan yapabildiği gibi
allah acil şıfalar versin, inşallah tez vakte herşey gönlünce olur

aminnnnn..hepimizinn inşallahhhh...

aslıcım hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. çok mutlu ol

canım yaa kiloya hiç takma regli döneminde ödem tutup verememen çok normal. bebek içinde hiç germe kendini rahat olmaya çalış . ben hiç aralıksız 18 sene tedavi gördüm.hemde çok zor şartlarda. köyde oturuyordum. köyde iğne yapacak kimse yoktu . karda kışta traktör tepesinde komşu köye gidiyordum. sonra baktım başa çıkamıyorum. kendi iğnelerimi kendim yapmaya başladım.18 sene kendime iğne yaptım. ve o dönemler ben 47 kiloydum. hormon tedavisi gördükce kilo almaya başladım. bana dr. ço zayıfsın bir kilo alsan sana faydası olur dedi. birbuçuk sene kilo almam için hormon verdi bana ve birbuçuk senede bir kilo almadım. sonrada bir başladım almaya 106. 7 ye kadar çıktım. tedaviyi bıraktım. artık bir bebeğim olma olasılığı bile bana çok yabancıydı. herşeyi unuttum. tam 27 yıl sonra hiç tedavi görmediğim halde hamile kaldım. ve kaldığımıda anlamadım. ve yine doktor hatasıyla kaybettim.Rabbimden herzaman hayırlısını istedim. benim için hayırlı olanda buymuş demekki. hiç strese girme kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın. sen tedbirini alıp takdiri Allah ' a ( cc ) bırak. kilo vermen gerekiyorsa ver. sen bunu yapabilirsin. bu arada hayıt suyu iç. çok faydalı birşey . bütün hormonları düzene koyan bir bitki.ama hakiki olsun bazı aktarlarda katkılı oluyor. yaşın çok genç. sen istersen herşeyin üstesinden gelirsin. kilonuda verirsin, tedavinide yaparsın. çokta güzel bir anne olursun. sakın pes etme canım tamammı

kabızlık içinde her yemekten önce hurma yeyip üstüne su iç hem kiloda vermene yardımcı olur.
yada açlık otu demleyip iç. üç gün içtikten sonra hergün rahatca çıkarsın.
veee hergün yemeklerine veya salatana sinameki ekersen kabız olmazsın. hiç kokusu ve değişik bir tat olmuyor. hadi bakalım göreyim seni haftaya eksi bildirim bekliyorum.

Son düzenleme:
selamün aleyküm hayırlı cumalar şekerler

dünümü anlatıyım

sabah ballı sirkeli limonlu ılık su

kahvaltıda
yarım bardak süt ve yulaf gevreği,tarçın
sonra spora gittim ara öğün yapamadım vakit olmuyor.

öğlende
ton balıklı salata

yarım dilim kepekli ekmek
zeytinyağlı sarma
(çok acıkmıştım dün öğlende,sabah haşlanmış yumurta yemedim ondan sanırım)

arada yarım nar,yarım çay bardağı süt

akşam
1 dilim kepekli ekmek
karnıbahar yemeği
bi kaç tane sarma (dayanamıyorum sarma olunca )

4 lokum oğlan getirmiş eve gelirken yani benlik bişi değil dış etken minik lokumlardan öğle bildiğiniz boyutta değil

yeşil çay ve su

unutmadan kilo bildirimimim de yapıyım

kilo bildirimim :99.3

bu haftaki spor :470 dk

Bir kaç gündür çok düzensiz yaşıyorum. Bir gece hiç uyumadım, bütün dengelerim bozuldu. Dün aksam üstü saat 18.00 de yatıp sabah 5'de uyandım. Böyle sersem gibiyim. Enerjim çok düşük. Sabah sporda da çok süratsizdim hoca benimle çok eğlendi... birde dün den beri bir müsteri üst üste ufacık birşey için ay ne aradı durdu, telefonum susmadı. Derdini birde düzgün atlatsa isteği 2 dak. şey. Sinir oldum valla.... ben seni kafandan geçeni nerden bileyim... eskiden yaptigim birseyi yeniden istiyor ama 10 tane sey var hangisini istiyor anlatamiyor ...gönderiyorum gönderiorum yanlış diye telefon ediyor. Bi maile cevap yazsana... Şirketler bunlara telefon verince yazmaya üşeniyorlar sanirim.. Sabah sabah var olan bütün güçümü emdi sanki. Hiç çalişasım yoktu. Domates salatalik peynir alıp, tvnin karışına oturdum valla... haha uyumuşum. elimde domatesli tabakla
Simdi uyandım bi size bakınayımdedim wawin yazdiklarini okudum başladım ağlamaya... ağlayacak konu ariyordum ya...
wawcim hayat çok zor. yapcak bişe yok..Herşeyin hayırlısı..
İki günde bir, lesli yap buraya yaz yapmazsan sana kızalım ve buraya hergün ne yedigin en küçük detayina kadar yaz (birşeyi tatsan bile) biz sana bunu niye yedin diyelim. Tabi sen istersen.
sevgiler

Son düzenleme:
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr

nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm

kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm

neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn

BİLDİRİM ;

GEÇEN HAFTA : 75

BU HAFTA : 74.7

GİDEN : 300 gram

yaaaa ben ınanamıyorummm bu yazdıklarınızaaa...çokk teşekkür ederimm yemin ederim beni kendime getirdinizzzzzzz...burdaki arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorummm..

dafii çokk çokk geçmişş olsunn neler yaşamışsınnn...bilmiyoruz dimi hakkımızda ne hayırlısıı sadece istiyorumm..belki hakkımda hayırlı değilll allah ondan nasip etmiyorr...sende yüreğii genişş insanlardansınnn..ben bukadarcık şeyle ölüp bitiyorumm senelerce neler yaşamışsınn ve bu yazdıkların zerresiiiii...hepsine göğüs germişş dayanmışsınnn..rabbim burda burda olmassada öbür tarafta karşılığını versinn sanaa...kendimee geldimmmmbeni kendime getirdinizzz...evett vericem kilolarıı sonra rabbim verirse verir inşallahh ben bana düşen kısmını hakkıyla yapayımm sonra allaha bırakayımmm..kayısı yiyordum daa hurma denemedimm...medine hurmasımı??? meyve hurmasımıı??medine hurması var evdee çıkartıp suyla yiyim bariiii...hayıt suyunuda duydum ama almadımm...hayıt tohumu alıp kaynatıp içtimm...tohumumu daha iyi acaba...yoksasuyumuu?? tekrardan teşekkürlerrr öpüyorumm kocamannnn

ve aleyküm selam ayşecim
o yaramazları akşam yerine gündüz yesen akşama kadar eritirsin canım. çok canın çektiği mamaları öğlende ye akşama kadar harca

yyaaaaaaaaa niyee ağlıyorsunnnnnnn....ee biz burda seni düşünüp duruyordukk aynur naptıı diyeee...sen niye ağlıyorsunn kiii...bide neden yarına kaldıkiiiiiiiiii ben bugün gelecek biliyordumm..neysee olsunn bitti yaaa şükürrr artık özgürlüğüü elindee..geriboşşş hep seninle artıkk...ama ağlamanaa üzüldümm...ağlamaaaa ağlarsanda mutluluktan ağlaa...sebepsiz bi ağlamaksaa buu kaç aydırr bekle bekle sabır ett çok zor tahmin edebiliyorumm şimdi bitti yaaa sende onun boşalması olmuşturr...inşallah sebep bu olsun başka bişi sebep olmasın ağlamanaaa..ben seni böle ağlarken görmeye hiç alışmamışımm...sen hep gülücükler saçarsınn..yine gül...

Son düzenleme:
cecoşum ya şimdi farkettim benim gittiğim zamanlar sen 110lardaydın sanki dimi. ekimde felan ? maşallah maşallaaahhh tü tü tü

Evet canım doğru hatırlamışsın
Şükür Spor Salonuna yazıldım da iki ayda 10 kilo gitti Önümdeki yol uzun ama ilk hedefime ulaştım sayılır

Nerdir bu durum? güneşle ay mi? çarpıştı ya.. Hepimizin böyle modu düşük, nedensiz yada neden bulup ağlıyoruz? Bu hafta kilo vermeler az... Herkescikler güzel bir haftasonu geçirsin pazartesi hayata yeniden başalarız...
cücüs sende bir güzel uyu, sonra güzel bir duş al. yarın aksama iyi olursun.

amiin canım çok sağol

trabzon hurması değil canım hacıların getirdiği hurmalardan. her yemekten yarım saat önce yeyip üzerinede su iç. hem kilo verdirir , hem bağırsaklarını çalıştırır. şifalı btkilere girip bir bak hurmanın faydalarına.
hayıtında tohumu daha etkilidir herhalde.ben yakın zamanda duydum onu . bitki uzmanı birisine sordum. bu kişi iki üniversite bitirmiş ve bitkilere yönelmiş birisi. hayıt suyu tüketsem zararı olurmu dedim. hakikisini bulursan çoookkk faydası olur dedi.'' hayıt her kadının tüketmesi gereken bir bitki ,kadınların hormonlarında boşlukları doldurur, düşükse yükseltir, yüksekse düşürür '' dedi.

anammm bugun nasıl bi günmüşş böle herkezzz negatif başlamışşşş...hayr olsun inşallahh...benmi ağlattım senidee..özür dilerimm helal et hakkınııı....banada bi ağlamak geldiii 1 saat hem yazıyorummm hem ağlıyorummm bide damar parça eşliğinde arkadada fonn şarkı çalıyorr...sonra sakinleştimm çok şükür..ama senide ağlatmışım tekrar özürr...valla hayat zorr..şimdi daha zorlarınıda okudum şükrettimm...

ben yazardımm zaten bakma şimdi buraya bu girememiş halimm...ben gecen sene bu sayfaya takılmaya başladım burda 17 kilo felan verdimm...evimde net yoktu baktım veremiyom eve net aldımm..aldım ama şimdide sınavlarım var pek oturamıyorumm..bak bu sabah uyandımm bi oturdum pc başınaaa hala pc deyimm yatagım bile açık dahaaa bi gelen olsa rezil olurummm o yüzden pek pc ye takılmak istemiyorum takıldımı kalkamıyorumm gecen hafta ilk sınavları hallettimm...şimdi 8...9 şubatta yine var onlarıda hallediyimm daha ayrıntılı bilgilerle karşınızda olucam inşallahhh :):)

ne ağlaması kızz yolarım bak senii waw doğru söylüyor gül sen kahkahalar atman gerek kocişin geliyorr bak bana evde kaldın diyorlar ben ağlıyormuyum hiç aaaa ne ayıp yaa

Evet canım doğru hatırlamışsın
Şükür Spor Salonuna yazıldım da iki ayda 10 kilo gitti Önümdeki yol uzun ama ilk hedefime ulaştım sayılır

ey maşallaaaaaaaaahhh helal cecoşuma helaall

aynnuuurrr
kıyamam ben sana aylardır doldun doldun şimdi boşalma ihtiyacı hissettin. ayların birikimi canım bırak boşalsın. kocan gelincede çoookkk mutlu ol
birkaç ay sonrada altta bir çizelge daha olsun inşaAllah

ahh canım benim kolay değil kaç aydır hem eşinden ayrıydın hem tüm sorumluluk üzerindeydi ağlaman çok normal hatta ağlama demicem ağla bitanem , ağlaki yarın akşama kadar rahatla
ayrıca tüm ağlamaların böyle sebeplerden olsun tüm yaşamın boyunca seni bir kez daha ağlarken görmek istiyorum tatlım bi kaç ay sonra bebişinin müjdesini alıp ,bunu bizimle paylaşırken ki mutluluk ağlamaların olsun inşallah
hadi hadi kocişin de geliyo gül kız biraz

duygu patlaması yaşıyorsun yanı adına ne koysan olmayan durumlar :) ağlamak bu durumlar ıcın ıyıdır candır öperim seni hoşkal

tünaydınlar millet:)
selam vermeden önce bi geçmişi okuyayım önce dedim; bir gemiş birikmişki bir geçmiş sormayın hiç.....
neyse sonunda bitirdim geçmişi.

benim işiminde çoğu bitti azı kaldı, bugünü dinlenme günü ilan ettim dün akşam, çünkü; akşam belim ve böğürlerim feci ağrıyordu,
çok terlediğim için soğuk aldım galiba kaç gündür koşturmaktan, ve üzerim hep inceydi iş yaparken.....
belim ağrıdığında akşam; kalkıp kalın bişeyler giydim ve uzandım; böylelikle geçti ancak belimin böğürlerimin ağrısı.
o yüzden bugün dinlenicem.

bugün birde pek bi agresifim yaaa, hem rgl yaklaştı hemde yorgunlukta etkili galiba; kızacak bişeyler arıyorum habire sabah kalktığımdan beri;
eşime derdim birde çok sinirlisin diye; garibim yorgunluktan sinirlenirmiş birazda demek
burada bir hatamıda farketmiş oldum.....

bu arada YENAM nerelerde 3gündür yaaa
hiç ses seda yok 3gündür ondan; en azından arada 1mesaj yazardı.....

ben şöyle bi aldığım alıntılara doğru bir yol alıyım şimdi......

tamam anladımm getirdiğim hurmaların bi kısmınıı saklamıştımm dolaptaaa demekki bu zamana nasipmişşş..deneyeceğim..belki bebek için yumurtlamayada iyi gelirr...bak ben mekke medine deykenn..bol hurma zemzem yedik ordaa..üstüne bide deve çifliğine gitmiştikk orda bana dayadılar deve sütünüü iyi gelir bebek için diyee ..şaka maka geldim adet olmuorum ilaç içiyorum olmuorumm allah allahh dedik gittik doktora..bende yumurta oluşmazz..yumurta oluşmuşş ama çatlamadığı için kist olmuşşşş ulen dedim bileydim takiba girer çatlatırdıkk :) :) ama nasip iştee...şimdi yiyim ben yine o hurmalardann hem şifa olsunn..hem iyi geliyormuşşş çok sağoll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…