amiin canım çok sağol
trabzon hurması değil canım hacıların getirdiği hurmalardan. her yemekten yarım saat önce yeyip üzerinede su iç. hem kilo verdirir , hem bağırsaklarını çalıştırır. şifalı btkilere girip bir bak hurmanın faydalarına.
hayıtında tohumu daha etkilidir herhalde.ben yakın zamanda duydum onu . bitki uzmanı birisine sordum. bu kişi iki üniversite bitirmiş ve bitkilere yönelmiş birisi. hayıt suyu tüketsem zararı olurmu dedim. hakikisini bulursan çoookkk faydası olur dedi.'' hayıt her kadının tüketmesi gereken bir bitki ,kadınların hormonlarında boşlukları doldurur, düşükse yükseltir, yüksekse düşürür '' dedi.
anammm bugun nasıl bi günmüşş böle herkezzz negatif başlamışşşş...hayr olsun inşallahh...benmi ağlattım senidee..özür dilerimm helal et hakkınııı....banada bi ağlamak geldiii 1 saat hem yazıyorummm hem ağlıyorummm bide damar parça eşliğinde arkadada fonn şarkı çalıyorr...sonra sakinleştimm çok şükür..ama senide ağlatmışım tekrar özürr...valla hayat zorr..şimdi daha zorlarınıda okudum şükrettimm...
ben yazardımm zaten bakma şimdi buraya bu girememiş halimm...ben gecen sene bu sayfaya takılmaya başladım burda 17 kilo felan verdimm...evimde net yoktu baktım veremiyom eve net aldımm..aldım ama şimdide sınavlarım var pek oturamıyorumm..bak bu sabah uyandımm bi oturdum pc başınaaa hala pc deyimmyatagım bile açık dahaaa bi gelen olsa rezil olurummm o yüzden pek pc ye takılmak istemiyorum takıldımı kalkamıyorumm gecen hafta ilk sınavları hallettimm...şimdi 8...9 şubatta yine var onlarıda hallediyimm daha ayrıntılı bilgilerle karşınızda olucam inşallahhh :):)
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr
nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm
kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm
neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
BİLDİRİM ;
GEÇEN HAFTA : 75
BU HAFTA : 74.7
GİDEN : 300 gram
evet Asucum bitecek Allahın izniylleee
Bu marketlede satılan hurmalardan olmuyor mu yanı? Hacidan bile birçok çeşittli hurma getiyorlar. Acaba hangi hurma?
Aşkol ben de zaten ağlayacak konu arıyordum. Kuyamadım sana. Ben öyleyim dizi izlerkene bile ağlarım. Özür dileme tabiki. helal olsun.. olurmu öyle şey.
ne sınavina giriyorsun? ben bilmiyordum?
açıköğretim işletme okuyorumm..onun sınavlarıı...dua edinn bu öğrenciyedeeallah zihin açıklığı versinn açç karnınada ne oluyorr yaaaa ben aynen böle kitabıı alıyorumm ve başlıyorummm
iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor ?
ben sınavlarla boğuşuyorum, aşırı stres den 1 kg daha az gösterdi tartı sevindim bu sabah
yine derslerin başına oturacağım biraz mola verim dedim..
xay canım yazdığını dikkatle okudum çok çok moral oludu bu okuduklarım annemlere de diyorumm aa bakın bir yazı buldum falan okuyorum anlasınlar diyee
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah tam kahvaltımı ettim evi toplayıp duşa girecektim ki kardeşim aradı çok sıkıldık sana geliyoruz diye
Duşumu onlar gelmeden alayım diye acele ettim o arada eşim aramış ben duymadım telefonu diye sen panik yap ve karşı komşuyu ara bir baksana birşeymi oldu bayılmış falan olmasın diyesanki bayılma huyum varmış gibi
Tam banyodan çıktım zil çaldı bir baktım komşu nasıl gülüyor seninki panik olmuş ara şunu diye
Eşim üzerine arayınca birde adama fırça attım len tuvalete girerken de haber vereyim istersen diye
Artık nereden estiyse öyle birşey yoksa hiç bu kadar panik yapmazdıama yinede iyi olmuş korksun eccük benim için
Kız kardeşim gelincede bir türlü size bakamadım sağ olsun ikizler evi tepe taklak ettilertabi onlarla tekrar dönmeye hali olmayınca bari akşam yemeğinede kalın biz iğneye giderken sizide eve bırakırız dedik
Çorbam vardı zaten birazda bulgur pilavı ve tavuk sote yaptım
Bol salata ve ayranda vardı mis gibikarınlar doydu
Onları evlerine bırakıp iğneye gidip geldik azda etrafı düzenleyip hemen buraya attım kendimi ama maaşşallah geçmiş baya birikmişşükür bitirebildim :122:
amin canım çok sağol beklemek gerçekten zor. şimdide kendiliğinden düşmezse kürdaj gerekecek diye korkuyor,'' ilk bebeklerde kürdajı pek iyi görmüyoruz dua edelim kendiliğinden düşsün '' dedi doktor
amin Allah razı olsun
sağol aynurcum. yeğenim 6 haftalık hamile. kanaması var . değerlerde düşmeye başladı. önceki gün tekrar gittik doktora. değerler düşüyor buda bebek düşüyor demektir ilaçları bırak içmede düşsün kürdaja gerek kalmasın dedi.
selam kızlar
okadar alıntı yapıp bişeyler yazayım dedim beni attı bu forum malesef o yüzden başka bahara kaldı çünkü işlerimin başına dönmem lazım buğün yine çok mutluyum gelen kilom geri gitti şükürler olsun ve hemen aklıma banu ablam geldi valla iyiki seni dinedim ve kendime gelip kaldığım yerden devam ettim abla yoksa ben hala yemeye devam ediyodum valla kesin hepinize mutlu huzurlu ve bol -li bi gün diliyorum sizleri çok seviyorum
geçen hafta 100,4
bu hafta 99,2
fark 1,20
anam çok şükür ya valla 1 haftadır tartılmıyodum buğün bu rakamı görünce coştum resmen
yenacım ve asucum şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden
Süpersin canım, tebrikler. hep böyle devam edersin umarım :)
-----
kızlar bi çanta beğendim, alıcam. baksanıza nasıl? fiyatı gayet uygun geldi bana.
Siyah Renkte Bayan Çanta | Kadın Çanta Koleksiyonu | Online Alışveriş - Desa.com.tr
hastanedeyim... çalışıyorum.. hemen bildirim yapayım
spor: 165 dakika
kilo geçen hafta 88 idi. bu hafta 86.. hatta eksiği var
eksilen 2 kilo tam tamına 8 margarinnnnn
kızlar ben şu ayakkabıları çok beğendim, içinde yürüyebilir miyim bilmiyorum ama alsam mı almasam mı kaldım ortada :44:
almanyada olan bir arkadaşıma gönderteceğım, yazın almanyaya gitdiğimde anca elime alıcam yani
biraz fetisch kacıyor ama kırmızıya bayılıyorum boğa burcu olarak
zayıflayınca bunların üstünde yürümek istiyorum divalar gibi
açıköğretim işletme okuyorumm..onun sınavlarıı...dua edinn bu öğrenciyedeeallah zihin açıklığı versinn açç karnınada ne oluyorr yaaaa ben aynen böle kitabıı alıyorumm ve başlıyorummm
kızlarr bugun morelimm hiç iyi değil...yaa böyle birşey olabilirmiiii...???aynı kilomm aynı yineeee...yaa ben takılmalar yaşadımda böylesinide yaşamadımm...bu hafta varya nerdeyse hiç kaçamak yapmadım spor tamam az 140 dk ama..1 gram bile verilmezmikiiii....şimdi şeytann diyorrr yemedinde ne olduu...gitt patatesi kızart bi tabakk geç tv karşısına pasoo yeeeee...akşama kadar yeeeee...canımı nasıl sıktığını tahmin edemezsinizzz...bağıra bağıra ağlamak istiyorum yaaa.. herşey üst üsteeeeee..kabızım yine iki gündür pek çıkamadım..karnım davul gibii....bu arada diğer şey se........adet oluyorum sanırım lekelenmem başladııbu ayda yok bebek yaa tamam hayırlısını istiyorum allaha hiç isyanım yokk beni affetsinn....illa anne olmak istiyorum diye bi yangınımda yok..yani yangınım var ama bu yönde değill..sanki ben annelik yapamazmışım gibi geliyor yaww ben daha gencim diyorumm amaa...yangınımm...biliyorsunuz iştee..ve bi siz biliyorsunuzz başka kimsede bilmiyor bunu..herkeze gülüyorum bi burda dökebiliyorum içimii...eşime karşı mahcubiyetim varr...bu benim yangınımm...şimdiye kadar baba olmuştu çoktan başkasıyla evli olsa ..benim yüzümden olamadı diyorumm...ben 26 yım ama o 34 yaşı ice geçiyor diye içim içimi yiyorrr....allahıma bin şükür eşim hiçbişi demezz...ben böle konuştukca çıldırıyorr..allah ne yazdıysa o olurr...bana baba olmayı ne zaman nasip ettiyse ben ozaman olurum ha seninleha başkasıylaa...çocuk olacakda ne olacak başımız göğemi erecekk..rahat ol huzurumuzu kaçırma ...diyor ama olmuyorr işdee..olmuyorrr...belki herkeze saçma geliyor amaaa..bu içimi yakıyorr...beni üzmemek için böyle konuşuyor diyorumm içinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir diyorumm...ne bilim iştee..herşey üst üste geldi dedim yaa garip bi günn...
tatlım bende aöf sosyoloji 2.sınıftayım sınav için henüz kitap elime alamadımzaten 2 sınav arası çok az ilk sınava ucu ucuna çalışıp bitirmiştim bide kilo vericem diye strese giriyorum aç karnınada çalışılmıyor ki yetmezmiş gibi bir de söz telaşı çıkardık başımıza hem kaynana (ben oluyorum o ) hem oğlum hemde gelincikim hepimiz sınava giricez Allah hakkımıza hayırlısını versin
bende dua istiyorum herkesciklerdenkahve yapıyım da belki zihnim çalışır sanada başarılar dilerim tatlım
canımmm benimmm çokk sağoll....sözün nede güzel yakışmışşş banaaa...niye yanlış anlayayımmkiii tam tersinee bayırldımmmm..kime ait bu sözz??? ben bunu çok kullanırım bundan sonraaa....imtihanda olduğumu biliyorumm rabbim sınıyorr...ama gözyaşlarım isyan değill onada arz ediyorummm sadece acizliğimdenn...ben ağlarken öyle diyorumm..rabbimmm gözyaşlarımıı isyan görmee..acizliğimdenn benim elimden gelmiyor...biliyorumki senin elindee ben aciz bi kulumm senin kapında çaresizliğimin göztergesi göz yaşlarımm...bana uçsuz bucaksız rahmetinden mahrumm bırakmaa....çokk sağol paylaşımınn içinn...yakup peygamberde gözleri kör olana kadar ağlamış yaaa...sonra bi niyaz edilmişş..yakup yussuf senin imtihanınn..rabbinden çok ona ağlar oldunn...ne zaman ondan gecersen kavuşursunn...o zaman anlar yakup peygamber ve ellrini açarr..yakup yusuftan vazgeçtiği anda kavuştu yusufunaa...şimdi bendende onu bekliyor rabbimm..karşılığını vermeyide nasip etsin bana inşallahh...bende farketsemmm bii ahhhh bu kalınn kafamm...canım seninde dediğin gibi; herşeyin biriktiği birgün olmuş galiba, ve son damla bardağını taşırmış
o yüzden çok üzülmüşsün.....
önce çok anlayışlı bir eşe sahibsin bence; buna çok sevin, böyle bir eş herkese nasip olmaz....
eşin haklıda; bazen kaderden öte yol gitmez, ister senle olsun ister başkasıyla.....
bu sizin imtihanınızda ayrıca.....
Allah herkesi bi türlü sınıyo işte canım, böyle demesi kolay biliyorum, bazı şeyleri söylemesi dile kolay bunuda biliyorum,
yalnız sabır çok acıdır ama meyvesi çok tatlıdır canım....
sabır ferahlığın anahtarıdır....
biraz daha sabır bitanem.....
ben isyan ediyorsun demiyorum şimdi yazacağım sözle, sadece hoşuma gittiği için yazıcam bu sözü;
"İsyanlardayım dedi, Hayır imtihanlardaydı. Farketseydi kurtulacaktı."
herkes bir tür imtihandan geçiyor, buna inan.....
sizinkide böylesine....
şunu bilki; ben seni çok iyi anlıyorum.....
şunu da unutma tatlım hiç; Allah ol dedikten sonra herşey olur.....
inşaallah senin yarana bi ilaç olabilmiştir bu sözlerim ve yüzüne bir gülücük kondurabilmiştir tatlım....
kocaman öpüyorum seni
Allaha emanet olasın......
Selam cücüşleriimm, bol eksi bildirimli hayırlı Cumalarr
nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyilik olsun , sevgilim sabah çıktı Allaha çok şükür , şimdidede adana yolunda , yarın akşamada bana gelecek ama ben eve girdiğimden bu yana çok kötüyüm , durmadan ağlıyoruumm
kaç gündür ruhsuz ruhsuz geziniyordum , şimdide açtım muslukları oturuyomm
neyse siz beni sallamayın , öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
BİLDİRİM ;
GEÇEN HAFTA : 75
BU HAFTA : 74.7
GİDEN : 300 gram
işteee bunlarda benim en son favorilerimmm....bu sarı topuklara bayılıyorummmm....platformlar daha rahat oluyorr onuda sefiyorummm hepçinii sefiiiyorummm...hepçii benimm olsunn
Eki Görüntüle 609209 Eki Görüntüle 609210
inşallah görüntüleyebilirim tabikisii
canımmm benimmm çokk sağoll....sözün nede güzel yakışmışşş banaaa...niye yanlış anlayayımmkiii tam tersinee bayırldımmmm..kime ait bu sözz??? ben bunu çok kullanırım bundan sonraaa....imtihanda olduğumu biliyorumm rabbim sınıyorr...ama gözyaşlarım isyan değill onada arz ediyorummm sadece acizliğimdenn...ben ağlarken öyle diyorumm..rabbimmm gözyaşlarımıı isyan görmee..acizliğimdenn benim elimden gelmiyor...biliyorumki senin elindee ben aciz bi kulumm senin kapında çaresizliğimin göztergesi göz yaşlarımm...bana uçsuz bucaksız rahmetinden mahrumm bırakmaa....çokk sağol paylaşımınn içinn...yakup peygamberde gözleri kör olana kadar ağlamış yaaa...sonra bi niyaz edilmişş..yakup yussuf senin imtihanınn..rabbinden çok ona ağlar oldunn...ne zaman ondan gecersen kavuşursunn...o zaman anlar yakup peygamber ve ellrini açarr..yakup yusuftan vazgeçtiği anda kavuştu yusufunaa...şimdi bendende onu bekliyor rabbimm..karşılığını vermeyide nasip etsin bana inşallahh...bende farketsemmm bii ahhhh bu kalınn kafamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?