- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Rabbim nazarlardan saklasın canım ...Aminnnnn
Sen yine Yenanında dediği gibi sütünle kal
Bak demekki stres yapmayınca herşey yoluna giriyormuş
Nursenacığım sizinkilerede çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce Rabbim şifa verirSanada Allah güç kuvvet versin evin içinde bir hasta bile olunca insan ölüyor yorgunluktan değil hepsi hasta olunca
Sabah inşallah toparlamış olurlar kendilerini ... Aminnn
oyyy tebrik ederim kızlar dereceye girenleriiii devamını dilerimmm
ben bu gün öldüm evde be n hariç herkez hasta ev hastane gibi terlet üstlerini deiştir ilaç içir yeeklerini yedir
bi ara pazara gittim sonra markeete gittim yarım saat arada komşuya kahve içmeye gittim karnıbahar turşu su kurdum off yoruldum şimdide yeleğimin son sıraları kaldı bitireyimde dikicem artıkın sıkıldım amma uzadı örgüü bitsin de kış bitmeden giyeyimmm
aynuurr gözün aydın canım darısı tüm asker yolu gözleyenlere
evet Ayşecimm aşk tazelicez herifimleenn
ay kızz bana kına gecesi yapın ama şişkolar olarak değil , fit hatun adayları olarak yappııınnnn
sen bizim fit olmamızı beklersen bi uzun dönem askerlik daha beklemen gerekiraman Allah korusun
sağolasın Nursenamm , öperiimm
1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk
esracım şimdiden Allah sabırlar versin canımCanım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)
Nükhetcim işinin biri de iptal olmuş, sanırım ona da bozuk moralin. daha güzel olacağını düşün canım her şeyin. dediğin gibi bir kapı kapanır, diğeri açılır... inşallah. ben de çok mutsuz huzursuzum. eşimin ailesi geliyor çarşamba. 3 hafta kalacaklar. eltimlerin evde rahat edemezler, evleri küçük diye bizde kalacaklar tabi akşamları. memnuniyetsiz, sürekli kabızmış gibi bir ifadeyle dolanıp duracaklar etrafta. düşündükçe içimden şeytan çıkıyor. çok bunaldım daha onlar gelmeden. hayırlısıyla geçseydi zaman.
Geçmiş olsun Yenacım. yavruların ikisi peş peşe hasta olmuş. hastalanmazlar inşallah daha bu kış. dikkat et sen de kendine.
Tebrikler kızlar, süpersiniz
Yenam ellerine sağlık senin de kuşum.
benim o saatte elektrikler kesikti canım burda çok kuvvetli lodos var uçuruyor herşeyiAkşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attımeşimde tablette oyun oynayınca ses etmiyor Allahtan
Kuzucuklarda dalmışlar oyuna o yüzden biraz rahatız şimdilik
Kimsecikler olmadığına göre herkes henüz akşam yemeğini yiyor herhalde
Fazla yemeden gelin kızlarrrrrrrrr
bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil(( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?
canım o senin yüreğinin güzelliğiAynurum gözün aydın
Günler geçti şimdi saatler geçmek bilmiyordur kesinAy ben sizin kavuşma anınızı düşünüyorum da kesin biz görsek topikçe salya sümük ağlarız
Ben zaten ağlak şaziye
Rabbim bir daha ayırmasın sizi cücüşüm
Ayşeciğim bu arada ne güzel kayınvalideni seviyormuşsunAllah rahmet eylesin eminim yüreği güzel bir insandı sana sevgiyle sarılmış ki öldükten sonra bile ne güzel bahsediyorsun ondan
İnan hep isterdim Annem gibi olsun hatta arkadaşım gibi olsun diye ama işte insanın yüreği sevgi dolu olmayınca sen ona ne yaparsan yap yaranamazsın
Benimkiyle maceralarımı okusaydın geçmişte kesin derdin kız kabusmu bu diye
Şükür artık tınlamamayı öğrendimde rahatım
Rabbim tüm genç kızlara senin gibi Dafi ablamız gibi yüreği güzel insanlara evlat olmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Tabi o yüreği güzel insanlarada yüreği güzel gelinler / kız evlatları nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynurum gözün aydın
Günler geçti şimdi saatler geçmek bilmiyordur kesinAy ben sizin kavuşma anınızı düşünüyorum da kesin biz görsek topikçe salya sümük ağlarız
Ben zaten ağlak şaziye
Rabbim bir daha ayırmasın sizi cücüşüm
Ayşeciğim bu arada ne güzel kayınvalideni seviyormuşsunAllah rahmet eylesin eminim yüreği güzel bir insandı sana sevgiyle sarılmış ki öldükten sonra bile ne güzel bahsediyorsun ondan
İnan hep isterdim Annem gibi olsun hatta arkadaşım gibi olsun diye ama işte insanın yüreği sevgi dolu olmayınca sen ona ne yaparsan yap yaranamazsın
Benimkiyle maceralarımı okusaydın geçmişte kesin derdin kız kabusmu bu diye
Şükür artık tınlamamayı öğrendimde rahatım
Rabbim tüm genç kızlara senin gibi Dafi ablamız gibi yüreği güzel insanlara evlat olmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Tabi o yüreği güzel insanlarada yüreği güzel gelinler / kız evlatları nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil(( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?
verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam@@
yaaa asuuu ben niye yokumm listedeeeee.....:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?