Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum gözün aydın
Günler geçti şimdi saatler geçmek bilmiyordur kesin Ay ben sizin kavuşma anınızı düşünüyorum da kesin biz görsek topikçe salya sümük ağlarız
Ben zaten ağlak şaziye

Rabbim bir daha ayırmasın sizi cücüşüm

Ayşeciğim bu arada ne güzel kayınvalideni seviyormuşsun Allah rahmet eylesin eminim yüreği güzel bir insandı sana sevgiyle sarılmış ki öldükten sonra bile ne güzel bahsediyorsun ondan
İnan hep isterdim Annem gibi olsun hatta arkadaşım gibi olsun diye ama işte insanın yüreği sevgi dolu olmayınca sen ona ne yaparsan yap yaranamazsın
Benimkiyle maceralarımı okusaydın geçmişte kesin derdin kız kabusmu bu diye
Şükür artık tınlamamayı öğrendimde rahatım

Rabbim tüm genç kızlara senin gibi Dafi ablamız gibi yüreği güzel insanlara evlat olmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Tabi o yüreği güzel insanlarada yüreği güzel gelinler / kız evlatları nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Rabbim nazarlardan saklasın canım ...Aminnnnn
Sen yine Yenanında dediği gibi sütünle kal
Bak demekki stres yapmayınca herşey yoluna giriyormuş

Nursenacığım sizinkilerede çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce Rabbim şifa verir Sanada Allah güç kuvvet versin evin içinde bir hasta bile olunca insan ölüyor yorgunluktan değil hepsi hasta olunca
Sabah inşallah toparlamış olurlar kendilerini ... Aminnn

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

cok cok sevindim katrem :)) Allah bir daha yoklugunu göstermesin, bak böyle zamanlar ara ara olabilir bebegin büyüdükce ihtiyaci farklilascak. sakin panik yapip sütüm kesiliyor diyip tatliya abur cubura saldirma oldu mu bebegim :) gerekirse saat basi emzir. yediklerine dikkat et, düzelir. birde lütfen stresi hayatindan cikar. stres hormonlari anne sütüyle bebeginide gecer, bosu bosuna germe minnacik bebegini :)

ayy inşallah meyve istiyo şimdik gideyimde getireyim yesinlerde iyleşsinler çabuk çabuk

bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil (( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?

iyi geceler kızlarrr

ne varr ne yokkk
okudum ama bırde sorayımm dedımm

katremm 1000. begenimi senden aldım canım öglen baktıgımda 999 idi şimdi 1000 oldu

yalnuzzz birazz efkarlıyımmm sormayın gitsınn

çok geçmiş olsun tatlım.rabbim sana da kolaylıklar versin.aminn

oh maşallah canımcım

vay vay vaaayyyy... ne kalabalık olmuşuz böyle...
ellerine sağlık asu

yenaaaa
nursenaaa
kuzucuklarınıza
koca bebeklerinize en çokta size geçmiş olsun
hastamısın ?
hastamı bakıyorsun ? demişler

esracım şimdiden Allah sabırlar versin canım

benim o saatte elektrikler kesikti canım burda çok kuvvetli lodos var uçuruyor herşeyi

asuuu sana hurma yok sen götürmüşsün mamaları bende bugün accuk kaçamak yaptım. kocişimi evde yakalayınca karşısına oturdum çayın yanında birazcık çerez yedim
canım o senin yüreğinin güzelliği

sağol bitanem o senin güzel görüşün
aminn canımcım
rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.aminn

yaaa asuuu ben niye yokumm listedeeeee.....:2:

Son düzenleme:
bu arada arkadaslar ben 2,5 kilo eksik gözüküyorum tartida ama kimsenin umurunda degil (( ben ne zaman listeye girebilirim ? 2 haftamiydi ?

Olurmu be güzelim yeni olduğundan listeye giremedin yoksa haftayada bu şekilde bir bildirimin olursa listeleri sallarsın be güzelim

Rabbim azmini daim etsin canım inşalla epimiz böyle patır patır veririz kiloları

kızlarrr hepinizi tebrik ederim..

kendimi listede göremeyince onun derine düştüm birdennn..

ne güzel ikinci olcakmışım...adaşıma küstüm işteeee

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam @@

verdigim kilolar yag degilmis kizlar, vüdumdaki ödemler gidiyormus, hain esim öyle söyleyip moralimi bozdu az önce :`( simdi gidip stepimi yapicam haftaya ayni kiloyu vericem ve tartiyi kocamin gözüne sokucam @@

tatlım ilk baştakilerin ödem olması çok normal , zamanla yağdan gitmeye başlicaktır

eşine benden selamlar "o yağlar gidecek" haberi olsuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…