- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
yyaaaaaaaaa niyee ağlıyorsunnnnnnn....ee biz burda seni düşünüp duruyordukk aynur naptıı diyeee...sen niye ağlıyorsunn kiii...bide neden yarına kaldıkiiiiiiiiii ben bugün gelecek biliyordumm..neysee olsunn bitti yaaa şükürrr artık özgürlüğüü elindee..geriboşşş hep seninle artıkk...ama ağlamanaa üzüldümm...ağlamaaaa ağlarsanda mutluluktan ağlaa...sebepsiz bi ağlamaksaa buu kaç aydırr bekle bekle sabır ett çok zor tahmin edebiliyorumm şimdi bitti yaaa sende onun boşalması olmuşturr...inşallah sebep bu olsun başka bişi sebep olmasın ağlamanaaa..ben seni böle ağlarken görmeye hiç alışmamışımm...sen hep gülücükler saçarsınn..yine gül...
Nerdir bu durum? güneşle ay mi? çarpıştı ya.. Hepimizin böyle modu düşük, nedensiz yada neden bulup ağlıyoruz?Bu hafta kilo vermeler az... Herkescikler güzel bir haftasonu geçirsin pazartesi hayata yeniden başalarız...
cücüs sende bir güzel uyu, sonra güzel bir duş al. yarın aksama iyi olursun.
ne ağlaması kızz yolarım bak seniiwaw doğru söylüyor gül sen kahkahalar atman gerek kocişin geliyorr bak bana evde kaldın diyorlar ben ağlıyormuyum hiç aaaa ne ayıp yaa
ey maşallaaaaaaaaahhh helal cecoşuma helaall
aynnuuurrr
kıyamam ben sana aylardır doldun doldun şimdi boşalma ihtiyacı hissettin. ayların birikimi canım bırak boşalsın. kocan gelincede çoookkk mutlu ol
birkaç ay sonrada altta bir çizelge daha olsun inşaAllah
ahh canım benim kolay değil kaç aydır hem eşinden ayrıydın hem tüm sorumluluk üzerindeydiağlaman çok normal hatta ağlama demicem ağla bitanem , ağlaki yarın akşama kadar rahatla
ayrıca tüm ağlamaların böyle sebeplerden olsun tüm yaşamın boyuncaseni bir kez daha ağlarken görmek istiyorum tatlım bi kaç ay sonra bebişinin müjdesini alıp ,bunu bizimle paylaşırken ki mutluluk ağlamaların olsun inşallah
hadi hadi kocişin de geliyo gül kız biraz
duygu patlaması yaşıyorsun yanı adına ne koysan olmayan durumlar :) ağlamak bu durumlar ıcın ıyıdır candır öperim seni hoşkal
Canım bence 5 ayın acısı bu ağlamak
Kendini son güne kadar tuttun artık sinirler boşaldı demekkiAğla çücüşüm enişte gelmeden en azından rahatlamış olursun
Eşin geldiğinde onu en güzel halinle karşıla ve bol bol hasret giderin
Seni çok özliyeceğiz ama sen yinede eşinle baş başa zamanın tadını çıkart ve çok daha enerjik aramıza dön
ahh canım benimmmm......
Canım benim ayların birikimi kızların dediği gibi. Allah bir daha ayrılık, yalnızlık yaşatmasın sana. iyi ol emi cücüşüm :) bak eşine verdiğin sözü de tuttun, senden mutlusu olmamalı şu hayatta artık :)
Niye agliyon kuzum sen,
nuhan hakli hepimizin modu düsük bugun hatta bu haftada nedense,
ama sen doldun tabi, kocan gelince zaten iyice bi aglarsin, sonra mutluluktan ucarsin ama :)
Hadi allahim kavustursun sag salim az kaldi dayan..
bugun keyif günün olsun, son yanliz olacagin gün ona göre aynurum, sonra kocisinle ilgilenceksin kendine vaktin olmicak ona göre :))
çookkk sağolun canlarımmmm ,ağladım sızladımm azcık kendime geldiimm , çok teşekkürlerr iyiki varsınız ,sizi seviyorumm
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay
1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk
kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ediyorumm, azminiz daim olsunn
YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlıkk