Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım. inşallah çabucak geçer zaman. ya gelsinler bi şey değil de çok nemrutlar. kayınvalidem zaten gülmez, konuşurken bile lütfettiğini düşünür insan. kayınpederim de saçma sapan konuşur durur. geçen aradım, annemi verir misin dedim. telefonu verirken annesi annesi diye dalga geçiyor. tuhaflar kısacası. Allahtan eşim laf ettirmiyor.

en son 94 kgdım beni gördüklerinde. bakalım diyecekler mi bi şey. yedi kat el tebrik eder, yüreklendirici şeyler söyler. onlar süzüp geçer kesin.

İnşallah daha iyi bir fırsat çıkar canım, içini ferh tutmaya çalış.

uzun ama yapacak bir şey yok. sakin olmaya çalışacağım. sabah çıkar giderler herhalde bakalım. akşam da geri dönerler.

esracigim insalah 3 hafta göz açıp kapayınca kadar biter...

Hiç çalişasım yok... saatte 5 olmus... bütün günü yedim yani
keske suanda step olsada gidip tepinsem. sabah yetmedi...

bunlarida ben begendim...

Son düzenleme:

ne bilemmm arada böle geliyor işteee sağolsun arkadaşlarr toparladı beniii...anamm ne takıcann valla daha erkenn hiç kafana takma bile benim aklım olaydı 30 dan aşağı evlenmezdimm...bebek diyorum ama bu başka yönden eşime karşı bi mahcubiyet gibi bi yük..inşallah zamanı geldiğinde alnına yazılı kişiyle evlenir çocuğunda olurr..her pkoluda böle değill..bak cecoştaa pkolu kaç kiloda hamile kalmışş.beni görüp bide o konuya takılma yanii..herşeyin hayırlısııı...

valla ben bile merak ettim bakalım farkedeceklermii bişi diceklermmiii...inş hiç anlamadan gelir gecerr canımm..

Çok sağol canım :)

bu arada harikalar. bayıliyorum skinnylere. o şekle gelebilcez mi ki acaba :)

valla ben bile merak ettim bakalım farkedeceklermii bişi diceklermmiii...inş hiç anlamadan gelir gecerr canımm..

Sağol canım, inşallah.

bu arada kilo ve bebek konusunda sabırlı olmaya çalış canım. Dafi abla denebilecek her şeyi söylemiş, diğer kızlar da bir sürü örnek vermiş. Allaha şükür daha kapanan bir kapı yok yüzümüze. kilolarımızı verelim de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay
kızlar tebrik ederim valla başarılarınız devamını dilerim
yenam ellerine emeğine sağlık ayrıca kuzucukların hastaymış ço geçmiş olsun

canım sıkma canını sende demişsin zaten rabbim bi kapı kapatır diğerini açar herkesin hakkında hayırlısı

Valla benim arşivde bi tane var... ama yaşta ilerledi ben zayiflasam bile, abuk olurmu bilmedim. 42 bedene inip giyip deneyecegim. Hani bazilari vardi ya 50 yaşına gelmiş mini deri etek falan giyer. öyle de komik olmak istemem.

ağlamak istiyorum :) Allahım azmimi, nefsimin sağlamlığını, hırsımı benden alma :) ve diğer bütün arkadaşlarımada ver amin. :)

selamün aleykümmm....

kızlar birazdan anneme gidiyorum ve hafta sonu aranızda olamıcamm...yarın görümcemin sınavı var çocukları anneme bırakıp onu götürcem ve takılcazz birazz...uzun zamandır beraber vakit geçiremiyoduk fırsatı değerlendiricezz..neyse ben hazırlanayım yavaştann öpüyorum sizi Allaha emanet olunn...

sağol efemm. bugunü tatil ilan ettim.... telefonumuda kapadım...kafa dinliyorum...
OHHH en iyisini yapmışsın valla keşke benimde öle bi şansım olsa arkadaşlar mesaiye kaldı bende bekliyorum bakalım

neyse kızlar bende kaçar herkese iyi akşamlar bol sohbetler diliyorum ve sizi çok sevdiğimi tekrardan belirtmek istiyorum

Akşam yemeğimi yediğim gibi kendimi buraya attım eşimde tablette oyun oynayınca ses etmiyor Allahtan
Kuzucuklarda dalmışlar oyuna o yüzden biraz rahatız şimdilik

Kimsecikler olmadığına göre herkes henüz akşam yemeğini yiyor herhalde
Fazla yemeden gelin kızlarrrrrrrrr

1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk

tebriklerrrr yena seninde ellerine sağlık banane haftaya bende bu lisede olacağım

Harikasınız kızlar
Ne güzel liste er geçen hafta dahada kalablık oluyor
Asucuğum sana biraz daha fazla iş çıkıyor ama neyse
Ellerine ve emeğine sağlık canım

Valla Yenanında seninde akkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum
İyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…