Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman işte 2 senede bi yelek örerim kışın dolanırken iyi oluyo yaşlanıyoruz artık önüne bide cep örsem olur aslında salarmıkii
örerken yapsaydın daha iyi olurdu canım ben degiyerim yelek kışın anneannem örmüştü bitane bir de kardeşimin ördüğü var o baharlık:)
İyi geceler ben yatiyorum, yrn grs insallah

iyi geceler ayşecim

BEYZUŞ'u msn den taciz ediyorum gel diye..
beni oyalıyor ama...

yerinde bende olsaydim paniklerdim herhalde ( insan minicik yavrusunu öyle görmeye katlanamiyor , cok gecmis olsun .

simdiden gecmis olsun mu desem ne desem bilemedim ki :S bende cok kaparim bizimkilerden, Allahtan tüm ev halki iyilesesiye kadar ben ayakta kaliyorum, sonra ben yataga düsüyorum onlar bana bakiyor cok zor, ne kadar yapabilcegini bilmiyorum ama dinlenmeye calis biraz.üzerine yorgunlukta eklenince cok daha kötü oluyor.insallah hafif atlatirsin.

biz bugün ailecek misafirlikteydik kizlar, ve hic iyi seyler yemedim yani, saglikli olan bir salata vardi gerisi kabustu. bendede cok kötü bir huy var önüme konani yemicem diyemiyorum ((( azar azar yedim hepsinden ama cok ciddi bir sekilde vicdan azabi cekiyorum, yarin kendimi 30+30 dakikalik sporla cezalandirmaya karar verdim kimselerle görüsmesem mi ne yapsam kilo veresiye kadar ya (((

hepinize iyi geceler dilerim ((

ben de müsade isteyim artık
sabah kızlar benden önce kalkıyorlar ben kalkmadan hiç bişey yemezler aç aç beklemesinler fazla :)
iyi geceler

Yaşasın geldin...
Seni seviyorum beyzuşum,iki gözüm,ciğerim :)))

Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....

Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....

Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...

Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...

Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...

Ahahaha yesinler senin laboratuarını :))
Müge anlı olmasa bizi ciddiye alıp gelmeyeceksin yani :))

98,5 sudur,ödemdir hepsi gidecek taammı...

Ahahaha yesinler senin laboratuarını :))
Müge anlı olmasa bizi ciddiye alıp gelmeyeceksin yani :))

98,5 sudur,ödemdir hepsi gidecek taammı...

Hiç olurmu canımmmmm...Sizin değeriniz ayrı ama Müge de tırsılmayacak kadın değil hani...

Doğru canım ödemdir ödem....

BEYZUŞŞŞ,

Bu cuma listedesin tamammı.?
Artık sonra demek yok...
Zeynep te gelemiyor malum sebepten..

beyzuş ablacım hoşgeldin
biz de senden bahsediyorduk
daha da göndermeyiz seni artık bırakma bizi o ibrede gördüklerin bence de ödemdir ödem gidic onlar
öpüyorum ve görüşmek üzere iyi geceler diyorum ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…