Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
örerken yapsaydın daha iyi olurdu canım ben degiyerim yelek kışın anneannem örmüştü bitane bir de kardeşimin ördüğü var o baharlık:)aman işte 2 senede bi yelek örerim kışın dolanırken iyi oluyo yaşlanıyoruz artık önüne bide cep örsem olur aslında salarmıkii
İyi geceler ben yatiyorum, yrn grs insallah
bende kaçayyım minik uyumadı daha uyutayım iyi geceler kızlar
bende kaçayyım minik uyumadı daha uyutayım iyi geceler kızlar
BEYZUŞ'u msn den taciz ediyorum gel diye..
beni oyalıyor ama...
karayiplere yerleşti herhalde
sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
ehh biraz düştü öksürük devam halsiz ben fena olmaya başladım yutkunamıyorum resmen kulaklarımda balon var sanki patlıcak gibi eşimin antibiyotiğinden içtim pazartesi banada dr yolları ggözüktüüü sanırım
bu arada yeleğim bitti resmini yollarım örgü diyince aklıma geldi asu sen ne örüyosunnnn
Şişşşşştttttt ne oluyor orada bakiiimmm....
Geçen gün Müge Anlı'dan aradılar...Beni arıyormuşsunuz....
Karayiplerde bir laboratuvar açtım da işler çok yoğun sizin hatırınızı soramıyorum...
Çok özledim güzel hanımlar...Sizleri unuttum sanmayın....Utançtan gelemiyorum...98.500 gösteriyor ibre...
Öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir...
Ahahaha yesinler senin laboratuarını :))
Müge anlı olmasa bizi ciddiye alıp gelmeyeceksin yani :))
98,5 sudur,ödemdir hepsi gidecek taammı...
Hiç olurmu canımmmmm...Sizin değeriniz ayrı ama Müge de tırsılmayacak kadın değil hani...
Doğru canım ödemdir ödem....
Müge anlı'nın gözleri varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?