ben son yazılanları hemen göremiyorum canım ama yetiştim silebildim
OHHH en iyisini yapmışsın vallakeşke benimde öle bi şansım olsa arkadaşlar mesaiye kaldı bende bekliyorum bakalım
canım hangi sitede oturuyolar ben 12 sene oturdum mesada bilirmisin bilmiyorum modernkent sitesi şimdi metronun orda oturuyorumtamam bi hafta sonu ayarlayıp görüşelim
bu arada kızlar benim adım ZEHRA biraz geç oldu sanırım baktım herkes efeeemm diye yazıyo yazayım dedim efe'de sıpamın adı ay çok özledim ya eve gitsemde bi sarılıp koklasam sıpamı
memnun oldum zehra benim adımda filiz. horonkentte oturuyor onlarda modernkent bana hıc yabancı gelmedı ama :) tamam canım top sende haber beklıyorum senden.
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Cherry_pie[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nofretete [/TD]
[TD]116,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]114,5[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Sudunyası[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay
1.xay......................................................470dk
2.nuhan..................................................300 dk
3.nursena................................................250 dk
4.poseidon17............................................240 dk
5.fadime02...............................................220 dk
6.gulma...................................................180 dk
7.mehtabb...............................................175 dk
8.clutch / egedeniz03................................165 dk
9.umutttt / waw / ceco34..........................140 dk
10.meyra.................................................120 dk
11.asumanzeynep......................................100 dk
12.SahGizem.............................................90 dk
13.fllzz.....................................................70 dk
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Herkese selamlarrrr
Ben bugün yine test yaptım. 14ünde adet olmam lazımdı olmadım, 6. gün artık kesin çıkar testte diye tekrar test yaptım ama negatif çıktı. Yani bebiş yok. Ben bu ay neden adet olmadığımı biliyorum. Sporu bıraktım, hayvan gibi yedim, sağlıksız sayılabilecke yiyeckeleri abarttım ve 2,3 kilo aldım. Ben kilo aldığım an adet düzenim bozuluyor. Yani 3. denemede de bebek yok. Biz eşimle konuştuk, bi 6 ay ara vermeye karar verdik hanımlar. Pazartesi görüşmeye gittiğim işlerden biri belli olacak, ayrıca yine pazartesi skype üzerinden Ankaradaki bi şirket temsilcisiyle mülakatım var. Bi 10 ay çalışmam lazım demiştim, 10 ay bizi kurtarıcak gözüküyor. Yani borçlarımızı ödememiz için bu kararı aldık. Ama çok da ertelememek gerektiğinin farkındayım. Bebek öyle ha diyince olmuyor, ben sanıyorumki korunmayı bırakıcam hamile kalıcam. Kazın ayağı öyle değilmiş. Zaten 2013 kasımda 31 olucam. 31in içindeyken bebeğimin doğmasını istiyorum. Belki kpss son atamalarında da atamam olur. Gerçi belli olmaz ama alım sayısına bağlı. Benden durumlar böyle
Ayrıca bugün beslenme konusunda gayet iyi gittim. Bu hafta 2 kez misafir ağırlıycam ama ben az yyiycem kararlıyım
Gelecek arkadaşlarımızdan biri arnavut ciğeri istedi. İlk defa yapıcam. 1 saat kadar süte yatırın, 2 bardak unla unlayın ve bol yağda kızartın yazıyo. Sert olmamaıs için 1.5 dakikadan fazla kızartmamak lazımmış. Püf noktası var mı bu ciğer tarifinin. Kuzu ciğeri aldırıcam eşime fatihten.
Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
hanımlar herkeslere günaydın..
Uyduğunuz bi program var mı haftalık şu kadar yürüyüş ya da şu kadar spor yapılacak ya da şu kadar kilo verilecek gibi bi şart varmı? ben 90 kiloydum bi haftadır dikkat ediyorum 88.4 oldum. benide aranıza alın :)
nuhancım dün gittiğim arkadaşım rowentanın şarjlı süpürgesini almış çok memnun olduğunu söyledi onun da benim gibi 2kızı var saçları felan iyi alıyormuş epeyce güçlüymüş
ben de o tarz bir süpürge istiyorum günlük kullanım için ama şarjlı olması bana pek güven vermiyor batarya çabuk bozulabilir gibi geliyor bana
bu arada herkesler nerdeeeeee:84:
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR...
son iki günde artık yeter dedim... hastane çok kalabalık... 112 durmadan hasta getiriyor.. biz acil hastaların hayatını kurtarmaya çalışrken 1 aydır öksürüğü olanlar kapı önünde problem çıkarıyor. değil çay içmek... çişe gitmeye vaktimiz yok...
istifanın eşiğindeyim artık....
çok yoruldum... ve tahammülüm azaldı...
Tebrikler...Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)
iyiyim yenacım örgü manyaklığım depreşti örüyorum habiresonrada yoruluyorum tabii ama seviyorum yine de:)
sen nasılsın iyileştiniz mi hepiniz
Uyduğunuz bi program var mı haftalık şu kadar yürüyüş ya da şu kadar spor yapılacak ya da şu kadar kilo verilecek gibi bi şart varmı? ben 90 kiloydum bi haftadır dikkat ediyorum 88.4 oldum. benide aranıza alın :)
Teşekkür ederim cuma sabhaları bildirim kilomu o zaman :) Spor çok yapamıyrum malum 4,5 aylık bebeğim var dikkat edebildiğim kadar ediyorum 99 la doğuma girdim ilk ayda 9 kilo gitti bu zaman kadar hep 90 dım şimdi bişeyler yapmak laızm zahmetsiz rahmet olmuyor malesef :) günde 3-4 kaşık çikolata yiyordum onu kestim hemen hemen her gün hamur işi oluyordu evde onu da kestim biraz zor bir süreç benim için ama bişeyler yapmak lazım.. Herkese kolaylar gelsin
Burada bebeğini emziren arkadaşlarda sana yardimci olacaklardır. Öyle herseyi kesme sütünde kesilmesin...
sağol canım teşekkür ederim kv'de geçmiş olsun sende dikkat et kendineiyi akşamlar
bugün 40 dk yürüdüm bu hafta bolca yürüyebilirim inşallah
yenacım kekim güzel olmuş valla herkes pek beğendi sana da severek ikram ederim her zaman
efem bebişine geçmiş olsun herkes hasta bu ara benim kayınvalidede aynı antibiyotik vermiş dr
benim de iki gündür başım ağrıyor sanırım boynumdan dolayı elişlerini abarttım bu ara sanırım
sağol canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
canım teşekkür ederimSelam,
Bu sabah yeniden güneş doğdu,
Kartemin sütü gelmiş çok sevindim...
Aynur eşine kavuşmuştur diye düşünüyorum. Ortalıkta görünmüyor
xay, gerçekten çok erken kayinvalide oluyorsun...Benim babanannem erken evlenme ve uzun yaşama durumundan torunun torununu gördü sevdi... Belki sanada nasip olur.
Nursena , efemm çok geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum.
Ben, bugun güzel bir cumartesi geçirdim. Hep dısarlardaydım, en güzelide ne biliyormusunuz? pantolonum üzerimden düşüyorçekiştire çekiştire gezdim. Bir mağzada 44 beden bir manto denedim. (bir beden düşmüşüm) Çok güzeldi ve cuk diye oturdu. Kolları kısa geldi yanlız... hoş kolları tam olsada almazdım. Çünkü hedefime ulaşmadan birşey almayacağım.
Günlük kedi tüylerini toplamak için roventanın sarjli süpürgesinden almaya karar verdim. Bosh ve roventa arasında kararsızdım roventa kazandı kullananız varmi?
canım Allah kolaylıklar versin bol bol sabır çek canım başka çaremiz yok her işin bi zorluğu var malesefKIZLAR İYİ AKŞAMLAR...
son iki günde artık yeter dedim... hastane çok kalabalık... 112 durmadan hasta getiriyor.. biz acil hastaların hayatını kurtarmaya çalışrken 1 aydır öksürüğü olanlar kapı önünde problem çıkarıyor. değil çay içmek... çişe gitmeye vaktimiz yok...
istifanın eşiğindeyim artık....
çok yoruldum... ve tahammülüm azaldı...
bende memnun oldum canım tabi yabancı gelmez çünkü horonkent ve moderkent çok yakınOHHH en iyisini yapmışsın vallakeşke benimde öle bi şansım olsa arkadaşlar mesaiye kaldı bende bekliyorum bakalım
memnun oldum zehra benim adımda filiz. horonkentte oturuyor onlarda modernkent bana hıc yabancı gelmedı ama :) tamam canım top sende haber beklıyorum senden.
canım hoşgeldin sende aramıza
Eki Görüntüle 610274
cecooooooooooooooşş senin kaynana hakkında yazacağın kitabın önsözünü buldum
görünce dayanamadım geldim ekledimneyse kaçtım tekrardan
İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger
Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
Yok artik burayi birakmak cnm, tabletten girmem ve takip etmem zor ama oldugu kadar artik, mutluya bi kac kez msj attim ama donmedi aradim acmadi uzun zamandirda aramadim bu yuzden semiranda yok sanirim
Tamam canım ...Söz....Kadın sözü....
Selamlar. Artik listeye girmenin vaktidir. Kim tutuyo hangi gun oluyo acep?
Selamlar. Artik listeye girmenin vaktidir. Kim tutuyo hangi gun oluyo acep?
Teşekkür ederim cuma sabhaları bildirim kilomu o zaman :) Spor çok yapamıyrum malum 4,5 aylık bebeğim var dikkat edebildiğim kadar ediyorum 99 la doğuma girdim ilk ayda 9 kilo gitti bu zaman kadar hep 90 dım şimdi bişeyler yapmak laızm zahmetsiz rahmet olmuyor malesef :) günde 3-4 kaşık çikolata yiyordum onu kestim hemen hemen her gün hamur işi oluyordu evde onu da kestim biraz zor bir süreç benim için ama bişeyler yapmak lazım.. Herkese kolaylar gelsin
hoşgeldinizzzzz
ben mehtap. 23.75 yaşında, hala 24 diyemiyorumda yaş kompleksim başladı bu aralar
kurallarımız şöyle kii, kaçamak yok kaçamak yapan acil itiraf ediyor sonra biz ona kızıyoruz gerekirse dövüyoruz felan
merhaba hatunlar,
arkadaşım geldiydi dün malum. giremedim demin gönderdim onu. hemen gelip size koştum.dün bayaa bi geç yattık dedikodular, aglamalar, gülmeler felan
sabahta geç kalktık 12ydi. kahvaltıyla öğle yemeğini bir yemiş olabilirim sanırım. uyandığımda kurt gibi açtım çünkü. sporda kaldı öyle kalkıp adım atasım gelmiyor tembel mehtap !!
sabah şekerli çay içmek istedim sakarin vardı onu kullandım bitanecik. ağzımın tadı yoktu çayıda pek bi demli yapınca acı acı içemedim. sakarinde kalori var mı ya ?? ay hiç bişey bilmiyorum ben. bide diyetisyene gidicem ya ben. randevu 19 şubatta. o günlerde adet olcak olabilirim. çünkü 18inde oldum bu ay. o şekilde diyetisyene gitmemde sakınca olur mu ki?
allahim dukan çikolataları yaptım.... heycanla soğumasını bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?