Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUŞUM,benim pilim bitti .artık uyusam çok iyi olacak..yarın fazla geç kalkmamalıyız kahvaltı ısmarlayacağım bizimkilere :)
İyi geceler diliyorum ve öpüyorum..

Dafi ve nofretete size de iyi geceler,Allah rahatlık versin...

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli genel olarak yazılanlara baktım ctesı gecesı kaynatılmış bayaca :) oh oh Allah muhabbetınızı daha koyu etsın. ben bu sabah marmarısten döndüm :) kardeşimle 11,5 saat geçirmek beni öylesi mutlu ettiki ama çok yoruldum cuma sabah evden cıkarken gıydıgım ayakkabılarım bugun eve gırerken çıktı perişanlık :) dun bi kaçamak yaptım ben akşam yemeği olarak hamburger yedim bide kola kardeşcagzımın yogun işteyi benı benden aldı ama bütün bir günde yürüdüm sahil boyu hava bı kapalı bır açık iadere ederek gezeledik durduk. sizden bi yardım istiyeceğim ben bu kilo grafiğini değiştiremiyorum napsam olmadı S.O.S. :)

Herkesi tebrik ederim :)) bol kilo vermeli haftalar diliyorum

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,4 kg. _____________ flizz

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. ____________ egedeniz :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,7 kg. ______________ xay

Oww nasıl bu kadar kilolar verilmiş maşallah maşallah:))

Çok imreniyorum valla spor yapanlara Allah azminizi daim etsin

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Maşallah maşallah

Allah hayırlı evlat nasip etsin canım kısmet bu işler...

Eki Görüntüle 610676

çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten

Ne kadar beceriklisşn çok güzel olmuş canım güle güle giy

hanımlar herkeslere günaydın..

Uyduğunuz bi program var mı haftalık şu kadar yürüyüş ya da şu kadar spor yapılacak ya da şu kadar kilo verilecek gibi bi şart varmı? ben 90 kiloydum bi haftadır dikkat ediyorum 88.4 oldum. benide aranıza alın :)

hoş geldınn cnmm
hayır oyle sartlarımız yok sadece topıke sık sık ugraman cuma gunlerı oglene kadar kılonu ve ne kadar spor yaptıysan onun suresını bıldırıyorsunn

ve aramızdasınn cok güzel vermişşinn sahsenn 88 olmak benı cok mutlu eder kolay gelsın azmın bol olsun cnmm

gunadınlarrr güzel bir pazar gunu ben temızlıkle bogusuyorumm yarın ögretmenımızı ögle yemegıne alıcazz

görüşmek üzere

Süper sevindim. Çünkü ben halı üzerinde kullanmicağım. Hergun sabah kullanabileceğim pratik birşey istiyorum. Şimdi 3 günde bir makinayi açmaya çalişiyorum bazen üşeniyorum. Alerjim azıyor, hapşuruktan mahvoluyorum. Bu pratik olacağa benziyor...şarj konusunda hakli olabilirsin...

Allah kolaylik ve sabır versin.. Gerçekten insanlara uğraşmak dünyanın en büyük zorluğu.

Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)
Tebrikler... 8 li rakamlara az kaldı... acayıp güzel bir duygu...

iyiyim yenacım örgü manyaklığım depreşti örüyorum habiresonrada yoruluyorum tabii ama seviyorum yine de:)
sen nasılsın iyileştiniz mi hepiniz

Sizin bu ördüklerinizle internet sitesi acalım...yurtdışana satalım... cidiyim ha...

ayse selam, yeni şinde mutlu ol...

topikte güzel bir hasret giderimi olmuş....

Hoşgeldin, Hepimizin diyetleri farklı...
tek gerçeği biliyoruz...
karbonhidrat yok denecek kadar az, şeker yok, spor çok...

Teşekkür ederim cuma sabhaları bildirim kilomu o zaman :) Spor çok yapamıyrum malum 4,5 aylık bebeğim var dikkat edebildiğim kadar ediyorum 99 la doğuma girdim ilk ayda 9 kilo gitti bu zaman kadar hep 90 dım şimdi bişeyler yapmak laızm zahmetsiz rahmet olmuyor malesef :) günde 3-4 kaşık çikolata yiyordum onu kestim hemen hemen her gün hamur işi oluyordu evde onu da kestim biraz zor bir süreç benim için ama bişeyler yapmak lazım.. Herkese kolaylar gelsin

Burada bebeğini emziren arkadaşlarda sana yardimci olacaklardır. Öyle herseyi kesme sütünde kesilmesin...

Burada bebeğini emziren arkadaşlarda sana yardimci olacaklardır. Öyle herseyi kesme sütünde kesilmesin...

Rezene çayı içiyoru hergün o telafi ediyor şimidlik ama bebk büyükçe çok emiyor ozaman napacam bilmiyorum dikkatli beslenmeye çalışıyorum dengeleyerek ama vermem lazım kendimi böyle gördükçe daha çok moral bozukluuğu oluyor..

kızlar selammm
herkeşlere mutlu ve huzurlu tabi aynı zamanda kaçamaksız bi hafta sonu diliyorum sıpamın durumu daha iyi çok şükür sabahtan beri bi onunla uğraş bi temizlik yap yoruldum valla şimdi biraz uyududa rahatladım çok şükür valla bi izin günüm var ondada sürekl, koşturmaca valla neyse şükür bu halimize

sağol canım teşekkür ederim kv'de geçmiş olsun sende dikkat et kendine
geçmiş olsun canım
sağol canım teşekkür ederim
canım teşekkür ederim ayrıca o pantolon düşme olaylarını bende yaşıyorum yavaştan mükemmel bi duygu valla
canım Allah kolaylıklar versin bol bol sabır çek canım başka çaremiz yok her işin bi zorluğu var malesef

Selamlar. Artik listeye girmenin vaktidir. Kim tutuyo hangi gun oluyo acep?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Kızlarrrrrrrrrr özledim sizi yaaaaaaaaa

Dün bir çıktım pir çıktım
Eşimin Anannesine gittik ki iyikide gitmişiz Kadıncağız bizi görünce başladı ağlamaya hiç gelmiyorsunuz zaten kaynananda beni bu halde bırakıp gitti totoşunu yelliyor diye :26:
Kadıncağız baya bir içerlemiş hatta elli kere tembihledi bana sen zaten öyle birşey yapmazsın ama ne olur ilerde siz iki kardeş annenizi sakın böyle halde bırakmayın diye.
Teyzeside kilolu olduğu için kendine hali yok ve gece kadıncağızı çok zor çeviriyormuş. Dedim söz okullar tatile girsin bir gece de biz kalırız burada diye. Kandilde de gündüz kesin geliceğimi söyleyince çok sevindi garibim
Rabbim kimseyi muhtaç etmesin...Aminnn
Teyze kızı üst katta oturduğu için her gün onun bütün işlerine koşuyor ama kadın eşimede haklı olarak sitem etti hiç aramıyor bir şeye ihtiyacın varmı diye sormuyor hesabı. Haklı aslında sonuçta eşim sağ olsun o konuda biraz rahattır nasılsa ben arada arıyorum diye ama söz verdim Ananneye her hafta mutlaka en azından nasılsın diye aratıcağım ben eşimi diye. Nasıl sevindi bir görseniz bende bundan sonra her hafta uğramaya çalışacağım

Ordan çıkışta abisi ölen bir arkadaşa baş sağlığına gittik hatta işi abartıp çıkışta bizi çaya davet eden bir arkadaşa daha gittik ve gece yarısı eve geldik
Gittiğim Cenaze evinde bir allahın kuluda kız sen zayıflamışsın bile demedi Fesatlar
Son kapımızda da uzun uzun konuştuk sağlıklı beslenme hakkında Arkadaşlardan biri benim 120lik halimi pek hatırlamadığı için pek birşey diyemedi ama diğeri baya zayıflamaya başladın sakın boşlama diye tembihledi

Sabahtan beri evi temizleyip durdum hatta biraz evvel birde ıspanaklı börek yaptım Birazdanda bir de kek yapacağım Eşimin Halaları bir iki saat sonra çaya geliceklermiş o yüzden ancak gece geç saate girebilirim ama yinede bir bakayım dedim

Eki Görüntüle 610274

cecooooooooooooooşş senin kaynana hakkında yazacağın kitabın önsözünü buldum
görünce dayanamadım geldim ekledim neyse kaçtım tekrardan

Gerçekten süpermiş ben bunu mutlaka kayıt edeyim bir yerlere

İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger

Canım geç olsun güç olmasın
Tekrar hoşgeldin 120i görmene üzüldüm acıkcası ama daha yeni alınan kilolar olduğu için çok çabuk verirsin inşallah
Biz sana inanıyoruz canım ama bir daha buralardan uzaklaşmak yok

Eki Görüntüle 610676

çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten

Canım güle güle kullan gerçekten çok hoş olmuş Ellerine sağlık canım ...

Yok artik burayi birakmak cnm, tabletten girmem ve takip etmem zor ama oldugu kadar artik, mutluya bi kac kez msj attim ama donmedi aradim acmadi uzun zamandirda aramadim bu yuzden semiranda yok sanirim

Canım mutluyu bir ara bende birkaç kere aradım ama cevap vermedi :44:
Sonradan benim kücük cadı cep telefonunu fabrika ayarlarına çevirince numarasıda gitti.
Foruma da baya olmuş girmeyeli. İnşallah oda yuvaya döner

Tamam canım ...Söz....Kadın sözü....

Yaşasınnnnn yuvaya döndün sonunda Beyzus Ablacığım
İnşallah bir daha karayiplere gitmezsin ....Özledikkkkkk valla yaaaaaaaaaa

Aramıza hoşgeldin canım
inşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız

Kilo listesini Yena Arkadaşımız tutuyor
Cuma sabahları bildirimlerimizi yapıyoruz
Spor yapanlarda dakikalarını ekliyor onunda listesini Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor

hoşgeldinizzzzz

ben mehtap. 23.75 yaşında, hala 24 diyemiyorumda yaş kompleksim başladı bu aralar

kurallarımız şöyle kii, kaçamak yok kaçamak yapan acil itiraf ediyor sonra biz ona kızıyoruz gerekirse dövüyoruz felan

merhaba hatunlar,

arkadaşım geldiydi dün malum. giremedim demin gönderdim onu. hemen gelip size koştum. dün bayaa bi geç yattık dedikodular, aglamalar, gülmeler felan
sabahta geç kalktık 12ydi. kahvaltıyla öğle yemeğini bir yemiş olabilirim sanırım. uyandığımda kurt gibi açtım çünkü. sporda kaldı öyle kalkıp adım atasım gelmiyor tembel mehtap !!
sabah şekerli çay içmek istedim sakarin vardı onu kullandım bitanecik. ağzımın tadı yoktu çayıda pek bi demli yapınca acı acı içemedim. sakarinde kalori var mı ya ?? ay hiç bişey bilmiyorum ben. bide diyetisyene gidicem ya ben. randevu 19 şubatta. o günlerde adet olcak olabilirim. çünkü 18inde oldum bu ay. o şekilde diyetisyene gitmemde sakınca olur mu ki?

Hosgeldin öncelikle kural şu kilo verde nasıl olursa olsun :)))

Sadece ekstraları kes bari bende emziriyordum ama 6ay emdi sadece emin ol sonra pişman oluyorsun bir gün bile bir gündür

Aa bende 23.5 yaşındayım:)))

allahim dukan çikolataları yaptım.... heycanla soğumasını bekliyorum...

Canım nasıl yaptın tarifini yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…