Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o şahıs boğa idi. yana yakıla boğa arıyorum şimdi ammaa yok işte hayırlısı diyip geçiyoruz gene

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNN,
bu komşum beni 4 gündür ekiyor çok atarlıyım. leslie bacım terketmiyor beni biraz evi toparlıyımda 5 mil i yapayım bugünde.

Günaydınnn güzel başlayalım güzel olsun inş. Gece geç yatınca bi baktım tıkınıyorum Anammm dedim bi kendine gel sen o lisyete adını yazdırdın döneklik etme.

Sonra yukardan aşağıya narin fücüduma bi baktım sizi yenecem ulan dedim inş kulağımda duymuştur zihnimde kaydetmiştir.

Ya şaka gibi bi kaç gün önce yiyesim yoktu şimdi doymıycam sanıyorum. 2 tane ceviz yedim su içiyorum metebolizmama sağlık

Ha bide bende balık burcuyum mart çocuğuyum.

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum valla asu'nun dediği gibi buğün bahardan kalma bi hava var rabbim sonumuzu hayır etsin ne diyim artıkın hepiciğinizi çok seviyorum kızlar

buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
canım çok geçmiş olsun tekrar rabbim yarın daha iyi hissettirir inşallah kendini bu yemek olayı varyazaten bütün kadınların azılı belası resmen neyse tek derdimiz yemek yapmak olsun güzeller
canım sen baya eskiymişsin burda bende 3 aydır burdayım ama hiç gitmeye niyetim yok adım zehra evliyim 27 yaşındayım 1,5 yaşında bi oğlum var doğum yaptıktan sonra 117 kiloya kadar çıktım malesef şuan 99 kiloyum işallah yaza kadar hepimiz incecik hatunlar oluruz sende bebeğini güle gle büyük oy şimdi ne güzel kokuyodur o ya yerim ben onu
herkeslere günaydın:)
meyram günaydın napıyon? nasılsın? senin biraz canın sıkkın galiba neye sıkıldıysan takma kafana bebeğim
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar

Eki Görüntüle 612739
Aleyküm selam
günaydın dafi ablacım

demin komşuma gidip tartıldım 96.7 kilo çıktım.efkarlıyım gitcek dimi bunlar

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)

önerilerin icin cok tesekkür ederim cecocum, sagolasin.hafta sonunda yaptigim yemek kacamaklari icin kendimi 30+30 dakika sporla cezalandirip dün aksamda bu cezayi uygulayinca verdigim o kadar emeklerin karsisinda tatli krizim simdilik gitti.ama bu hafta regl olucam ve yine canim tatli isterse hurma önerinizi yapmaya karar verdim. popondaki agrilarda bence zayifladigin icin oluyor, benim spor yapmaya basladigimdan beri var gerci, ama her halukarda iyi birsey olduklarina inaniyorum :)))

canim sevincinin böyle gölgelenmesine cok üzüldüm, Allah sizlere ömür versin, basin sagolsun.allah bir daha sana ve esine ayrilik göstermesin insallah (amin)

herkeslere günaydın:)

meyracim sen ne zaman uyuyorsun kuzum, kargalar kahvalti bile etmiyor o saatte :)))

gidicek onlar gidicek, moralini bozma :))) bende yeni basladim.arada kacamaklarim bile oldu ama bugün gene motivasyonum hat safhada.

bu arada herkese günaydinlar,Rabbim hayirli bir gün nasip etsin.

gözünüz aydin canim :))) Allah yegenine anali babali, uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah :) (amin) tartida banada 83.kiloyu görmeyi nasip etsin insallah (amin) :))))

Allah analı babalı büyütsün tatlım hayırlı bir evlat olur inşallaahh .
83 süpperrmişşş hadi gözünaydınn , öpüyorum

Selamün aleykümmmm....

günaydınnnn.....nasılsınızzz....

meyracım maşaallah bugün pek bi enerjiksin biraz banada bulaştırsanaaa....

kuzularım uyuyo gene bugünlerde beni baya şaşırtıyolar...ama gidip uyandırmalıyım malum okull....hazırlanmamız lazım....

bugünde hava çok güzel ama benim elim ayağım kalkmıyoo....neyse belki sporumu yapınca açılırım birazz....

Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))

günaydınnn canım....yanlış bilmiyorsam 25i ile 30 u arasında bildirim yapıcaz 1 inde esracım yayınlıcak...bende çok merak ediyorum ama hiç incelmiş gibi hissetmiyorumm..

günaydınn canımm...Allah hayırlı uzun ömür versin bebişinize anne babasına bağışlasın inş...83 tebrik ederim istediği rakamı görmek iyi geliyo çok iyi anlıyorum çünküü bu sabah bende 94 ü gördümm inş devamıda gelirr...

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlar

Eki Görüntüle 612739

Ve aleyküm selam ablacım...hoşgeldinn...nasılsınn...

müthiş kilo çizelgemide yaptım 96.7 oyyy ben baya bi yemişim burayı bıraktıgımdan beri yahuuu can boğazdan gelirde benim boğaz canımı çıkartmış tartıdaki rakamı görünce anladım
bu arada ne ölçümü yapcazki ben bilmiyorum :44:

çok geçmiş olsun canım

aleyküm selam daficim
hayırlı sabahlar herkeslere,bereketli gün olsun inşallah
sende benim gibi namazdan sonra kızlara bi bakıyım dedin heralde
evet canım eşim namazdan sonra biraz daha yatarsa bende onun kalkmasını beklerken hemen bakıp kaçıyorum. neyse ancak gönderdim gitti

ah be güzelim neden pudinklere para verirsiniz içinde katkı maddeleri var. bir kaşık un, bir kaşık nişasta, bir kaşık kakao veya hangi meyve istiyorsan o meyveden kat,istediğin kadar şeker veya tatlandırıcı, iki bardakta süt koyup pişirirsin istediğin kadarda tereyağ veya margarin ekleyip çırptınmı al sana pudink ama içindekilerin hepside cıııssss bence yemeyin siz pudink

gözünüz aydın esracım. Allah hanalı babalı büyütsün. hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah

çok sağol canım çok şükür iyiyim. benimde senin gibi elim kolum kalkmıyor. hiç iş yapasım yok ama işler beni bekliyor.

yaaa buralardan kaçarsan kurt kapar hem bak ölçümüde bilmiyorsun biz tartıldıktan sonra birde ölçülüyoruz onun listesinide esra yapıyor.

bel basen ölçüsü alıp ay sonunda esraya bildiriyoruzz...

meyram günaydın napıyon? nasılsın? senin biraz canın sıkkın galiba neye sıkıldıysan takma kafana bebeğim

inşaallah bitanem, saolasın.......

iyiyim saol,
dünya telaşı işte koşturuyoruz....

sen nasılsın?
öptüm

azmin elinden bir uçan birde kaçan kurtulurmuş.....

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşaallah canım....

83ü görmenede sevindim

meyracim sen ne zaman uyuyorsun kuzum, kargalar kahvalti bile etmiyor o saatte :)))
.

eh biraz düzensiz bu aralar uykum:)

gözünüz aydin canim :))) Allah yegenine anali babali, uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah :) (amin) tartida banada 83.kiloyu görmeyi nasip etsin insallah (amin) :))))

hayırlısı ile inşaallah, AMİN.

ve aleyküm selam...
iyiyim canım saolasın, sen nasılsın?

nasıl bulaştırsam ki bilemedim enerjimi:)
al bu linki bir dinle o zaman, belki bu yöntem işe yarar:)
Alex Ferrari - Bara Bará Bere Berê (Official Remix 2012) - YouTube

öpüyorum koccaman

Ben birtane yiyince devamı geliyo şimdi desem bir iki tane yiyim bir bakıyorum paket elimde :))

Su gibi akar gider canım sen merak etme

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun

Her ayın sonunda bel basen ölçüyoruz canım mezura kablo ne bulursan artık :))

Haklısın canım aslında almamak lazım ama olmuyor işte ayda bir diyorum nolcak:)))

yaaa buralardan kaçarsan kurt kapar hem bak ölçümüde bilmiyorsun biz tartıldıktan sonra birde ölçülüyoruz onun listesinide esra yapıyor.

bel basen ölçüsü alıp ay sonunda esraya bildiriyoruzz...

azmin elinden bir uçan birde kaçan kurtulurmuş.....

Alex Ferrari - Bara Bará Bere Berê (Official Remix 2012) - YouTube

öpüyorum koccaman

bara bara baraa bere bere beree huuuuuuuuuuuuu wuhuuu wuhuuuuu huuu bara baraaa

koptum ben burdaa daha kaçmıyorum işte burdayım incelcem ben hıhh

nasıl ölççem ya ben hiç ölçülmedim bilmiyorum kiiiiii. kablo mezura iyimiş bizim evde metre varda onla olurmu ki normal metre?

sağol meyracım....bende 70 dakikalık sporumu şimdi bitirdim bi bakam size dedim ama çok terliyim gidip bi duş alam...sonrada dizim başlıcak zaten biraz ona takılıp yemek yaparım artıkın...hayde ben kaçtım işlerimi toparlıyayım ilk fırsatta gene burdayımm...

hangi dizi hangisi hangisiii merak merak merak

kop kop:))))

canım sert metre ise; iple yada kabloyla falan ölç ölçülerini; sonrada metre ile ölüçüyü ölç kablo yada ipin üzerinden bence.

şu da sana yardımcı olur galiba tatlım;

Eki Görüntüle 612898

maşaallah

bende şimdi kaçcem, işime gücüme bi bakıyım bende:)
sonra yine bende ilk fırsatta burdayım
iyiki var burası değilmi?
yalnız kalmıyoruz, mutlu oluyoruz, paylaşıyoruz, güzel arkadaşlıklar, dostluklar ediniyoruz......

bu arada dizin hangisiymiş, unutma beni mi yoksa?

mehtap yolcu gitmiş

bende gidiyim artık canım, biraz işlerime bakıyım, öpüyorum
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…