bazen kaderden öte yol gitmez ya canım; belki bu sizin işte öyledir, yada belki böylesi hayırlı olduğu için rabbim böyleyi nasip etti....
ama ben seni yine anlıyorum:)
o şahsın burcu ne idi? merak ettim......
birde şiddet kötü birşey, baş edilmesi zor bişey bence.
hayırlısı ile rabbim gelen gideni eksik etmesin inşaallah.
canım çok geçmiş olsun tekrar rabbim yarın daha iyi hissettirir inşallah kendini bu yemek olayı varyazaten bütün kadınların azılı belası resmen neyse tek derdimiz yemek yapmak olsun güzellerburalardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
canım sen baya eskiymişsin burda bende 3 aydır burdayım ama hiç gitmeye niyetim yok adım zehra evliyim 27 yaşındayım 1,5 yaşında bi oğlum var doğum yaptıktan sonra 117 kiloya kadar çıktım malesef şuan 99 kiloyum işallah yaza kadar hepimiz incecik hatunlar oluruz sende bebeğini güle gle büyük oy şimdi ne güzel kokuyodur o ya yerim ben onuBaşın sağolsun..
Geçmiş olsun kuzum ya yapma yemek bi günde illallah geldi banada o yemekten...
Bu arada demeden geçemiycem bazı arkadaşlar pek güzel muhabbetliymişaz bıçık tanıyayım hele bi herkeşi
meyram günaydın napıyon? nasılsın? senin biraz canın sıkkın galiba neye sıkıldıysan takma kafana bebeğimherkeslere günaydın:)
Aleyküm selam
Canım çok krize girersen sütlü bir tatlı tercih et madem krize girdin ama evde hurma varsa o en güzeli hem bak dafi ablada geçen gün diyordu yemekten önce aç karnına zayıflamayada yardımcı diye
En mükemmel tatlı kriz önleyicisiyada varsa kuru kayısı bağırsaklarada yardımcı
Kurabiyelere gelince yemeseydin iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yoko yüzden dert etme ve kaldığın yerden devam et bak bende dün kek yedim sabatan itirafımıda ettim şimdi aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Ben cezalıyım kazana düştümhani Asterix ve obelixte var ya bir şimşan sana iksir yok sen kazana düştün diye evde senelerdir birşey oldumu eşime derim sana yok sen kazana düştün diye benimkide bu bir kaç hafta öyle olucak
Sporu eksik etmemeye çalış canım inan ben bu hafta hep kendimi yedim gidemedim diye
Dün eşimin büyük halası kız banu göbeğin baya gitmiş dedidedim bu hafta spora gidemedim ki sonra kendi kendime demekki vucut ufak ufak toplamaya devam ediyor dedim. Bir dolu bir boş spor yapıldığında spordan sonraki gün yinede metabolizmanın bir gün önce yapılan sporun etkisinde olduğunu söylemişti bana doktor ama bir hafta sanmıyorum neyse gitsinde nasıl olursa olsun
Kızlar bu arada size birşey danışacağım
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyordaha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumukücüklükten kalma bir alışkanlık ( ne denyo huylarım var demi ) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi şimdi arada otururkende yapıyorum o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
herkeslere günaydın:)
demin komşuma gidip tartıldım 96.7 kilo çıktım.efkarlıyım gitcek dimi bunlar
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)
Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))
Günaydın kızlar,
evet canım eşim namazdan sonra biraz daha yatarsa bende onun kalkmasını beklerken hemen bakıp kaçıyorum. neyse ancak gönderdim gittiçok geçmiş olsun canım
aleyküm selam daficim
hayırlı sabahlar herkeslere,bereketli gün olsun inşallah
sende benim gibi namazdan sonra kızlara bi bakıyım dedin heralde
ah be güzelim neden pudinklere para verirsinizEvet hergüne 2 yemek kaşığı hakkımız var ama benim yıldızım yulaf kepeğiyle bir barışmadı arada yiyorum
Ayy Ankara'ya gidiyimde bende şöyle annemle karşılıklı bir kahve içiyim:))sana afiyet olsun :))
Canım bu satılan şekersiz pudingler var ben çok sıkışınca onlardan alıp tatlandırıcı ile yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım
gözünüz aydın esracım. Allah hanalı babalı büyütsün. hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallahGünaydın kızlar,
çok sağol canım çok şükür iyiyim. benimde senin gibi elim kolum kalkmıyor. hiç iş yapasım yok ama işler beni bekliyor.Selamün aleykümmmm....
günaydınnnn.....nasılsınızzz....
meyracım maşaallah bugün pek bi enerjiksin biraz banada bulaştırsanaaa....
kuzularım uyuyo gene bugünlerde beni baya şaşırtıyolar...ama gidip uyandırmalıyım malum okull....hazırlanmamız lazım....
bugünde hava çok güzel ama benim elim ayağım kalkmıyoo....neyse belki sporumu yapınca açılırım birazz....
günaydınnn canım....yanlış bilmiyorsam 25i ile 30 u arasında bildirim yapıcaz 1 inde esracım yayınlıcak...bende çok merak ediyorum ama hiç incelmiş gibi hissetmiyorumm..
günaydınn canımm...Allah hayırlı uzun ömür versin bebişinize anne babasına bağışlasın inş...83 tebrik ederim istediği rakamı görmek iyi geliyo çok iyi anlıyorum çünküü bu sabah bende 94 ü gördümminş devamıda gelirr...
Ve aleyküm selam ablacım...hoşgeldinn...nasılsınn...
yaaa buralardan kaçarsan kurt kaparmüthiş kilo çizelgemide yaptım 96.7 oyyy ben baya bi yemişim burayı bıraktıgımdan beri yahuuu can boğazdan gelirde benim boğaz canımı çıkartmış tartıdaki rakamı görünce anladım
bu arada ne ölçümü yapcazki ben bilmiyorum :44:
müthiş kilo çizelgemide yaptım 96.7 oyyy ben baya bi yemişim burayı bıraktıgımdan beri yahuuu can boğazdan gelirde benim boğaz canımı çıkartmış tartıdaki rakamı görünce anladım
meyram günaydın napıyon? nasılsın? senin biraz canın sıkkın galiba neye sıkıldıysan takma kafana bebeğim
Günaydın kızlar,
meyracim sen ne zaman uyuyorsun kuzum, kargalar kahvalti bile etmiyor o saatte :)))
.
gözünüz aydin canim :))) Allah yegenine anali babali, uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah :) (amin) tartida banada 83.kiloyu görmeyi nasip etsin insallah (amin) :))))
Selamün aleykümmmm....
günaydınnnn.....nasılsınızzz....
meyracım maşaallah bugün pek bi enerjiksin biraz banada bulaştırsanaaa....
kuzularım uyuyo gene bugünlerde beni baya şaşırtıyolar...ama gidip uyandırmalıyım malum okull....hazırlanmamız lazım....
bugünde hava çok güzel ama benim elim ayağım kalkmıyoo....neyse belki sporumu yapınca açılırım birazz....
Günaydınnn güzel başlayalım güzel olsun inş. Gece geç yatınca bi baktım tıkınıyorumAnammm dedim bi kendine gel sen o lisyete adını yazdırdın döneklik etme.
Sonra yukardan aşağıya narin fücüduma bi baktım sizi yenecem ulan dedim inş kulağımda duymuştur zihnimde kaydetmiştir.
Ya şaka gibi bi kaç gün önce yiyesim yoktu şimdi doymıycam sanıyorum. 2 tane ceviz yedim su içiyorum metebolizmama sağlık
Ha bide bende balık burcuyum mart çocuğuyum.
Günaydın kızlar,
müthiş kilo çizelgemide yaptım 96.7 oyyy ben baya bi yemişim burayı bıraktıgımdan beri yahuuu can boğazdan gelirde benim boğaz canımı çıkartmış tartıdaki rakamı görünce anladım
evet canım eşim namazdan sonra biraz daha yatarsa bende onun kalkmasını beklerken hemen bakıp kaçıyorum. neyse ancak gönderdim gitti
ah be güzelim neden pudinklere para verirsiniziçinde katkı maddeleri var. bir kaşık un, bir kaşık nişasta, bir kaşık kakao veya hangi meyve istiyorsan o meyveden kat,istediğin kadar şeker veya tatlandırıcı, iki bardakta süt koyup pişirirsin istediğin kadarda tereyağ veya margarin ekleyip çırptınmı al sana pudink ama içindekilerin hepside cıııssss bence yemeyin siz pudink
gözünüz aydın esracım. Allah hanalı babalı büyütsün. hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah
çok sağol canım çok şükür iyiyim. benimde senin gibi elim kolum kalkmıyor. hiç iş yapasım yok ama işler beni bekliyor.
yaaa buralardan kaçarsan kurt kaparhem bak ölçümüde bilmiyorsun biz tartıldıktan sonra birde ölçülüyoruz onun listesinide esra yapıyor.
yaaa buralardan kaçarsan kurt kaparhem bak ölçümüde bilmiyorsun biz tartıldıktan sonra birde ölçülüyoruz onun listesinide esra yapıyor.
bel basen ölçüsü alıp ay sonunda esraya bildiriyoruzz...
azmin elinden bir uçan birde kaçan kurtulurmuş.....
Alex Ferrari - Bara Bará Bere Berê (Official Remix 2012) - YouTube
öpüyorum koccaman
sağol meyracım....bende 70 dakikalık sporumu şimdi bitirdim bi bakam size dedim ama çok terliyim gidip bi duş alam...sonrada dizim başlıcak zaten biraz ona takılıp yemek yaparım artıkın...hayde ben kaçtım işlerimi toparlıyayım ilk fırsatta gene burdayımm...
bara bara baraa bere bere beree huuuuuuuuuuuuuwuhuuu wuhuuuuu huuu bara baraaa
koptum ben burdaadaha kaçmıyorum işte burdayım incelcem ben hıhh
nasıl ölççem ya ben hiç ölçülmedim bilmiyorum kiiiiii. kablo mezura iyimişbizim evde metre varda onla olurmu ki normal metre?
sağol meyracım....bende 70 dakikalık sporumu şimdi bitirdim bi bakam size dedim ama çok terliyim gidip bi duş alam...sonrada dizim başlıcak zaten biraz ona takılıp yemek yaparım artıkın...hayde ben kaçtım işlerimi toparlıyayım ilk fırsatta gene burdayımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?