- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım her gün düzenli spor salonuna gidiyorum en az 3 saat kalıyorum her şey dahil (duş,sauna,sohbet,giyin soyun,aralarda geçen zaman )ama sadece net sporumu hesaplıyorum oda günde 60 yada 90 dk tutuyor.bu hafta salon harici her gün sokakta da yürüdüm onlarıda yazdım hatta bu haftaki sokak yürüyüşüm 25 saati geçmiştir ama ben sadece 11 saat olarak spor dakikama ekledim.11saat sokak yürüyüşü 660 dk+310 dk spor salonu = 970 ...senin nezdinde uzun uzun açıkladım ki kafalarda şaibe kalmasın
bu arada sokak yürüyüşünün fazla olması bu haftaya özel bir şeydi, o kadar yürüyeceğimi düşünmüyorum
bu kadar spor+yürüyüş sonucundada bu hafta 2.2 kg verdim
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
abla sormamın nedeni benimde uygulamak istememdi. hiç olmazsa bi kısmını yapabilmekti. cunki ben evde leslie yaparken bile çok sıkılıyorum. umarım yanlış anlamadın
ya geçen akşam eşine kızıp spor yapmıştın ya (sen değil miydin yoksa :26:) o yüzden demiştim :) kararlı olunca kilolar çok direnemiyor ki :)
merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..
dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...
Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...
azminiz daim olsun....
çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...
birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi"sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...
birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...
burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...
Allahım dermansız dert vermesin
Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...
Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama benipişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyimbıktım elbise aramaktan ya!
canım her gün düzenli spor salonuna gidiyorum en az 3 saat kalıyorum her şey dahil (duş,sauna,sohbet,giyin soyun,aralarda geçen zaman )ama sadece net sporumu hesaplıyorum oda günde 60 yada 90 dk tutuyor.bu hafta salon harici her gün sokakta da yürüdüm onlarıda yazdım hatta bu haftaki sokak yürüyüşüm 25 saati geçmiştir ama ben sadece 11 saat olarak spor dakikama ekledim.11saat sokak yürüyüşü 660 dk+310 dk spor salonu = 970 ...senin nezdinde uzun uzun açıkladım ki kafalarda şaibe kalmasın
bu arada sokak yürüyüşünün fazla olması bu haftaya özel bir şeydi, o kadar yürüyeceğimi düşünmüyorum
bu kadar spor+yürüyüş sonucundada bu hafta 2.2 kg verdim
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ben cok ıstıkrarsızım bıgun yapıom dıet ertesı gıun bozuom off ya(((((((
Tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Doğru yerde olduğumdan emin oldum zaten :)
Yarın sabah tartılacağım, 1 haftadır tartılmadım ilk defa... İnşallah ilerleme kaydetmişimdir... Bu arada komşum profiterol yapmış getirmiş, dolapta yatıyor kuzu kuzu. Eşim yarın tartılınca mutlu olursan yersin dedi ama mutlu olursam yemem bence :) verememişsem yerim
Merhaba kızlarEzile büzüle selam veriyorum. Bir haftadır hiç giremedim, iyice kaçak oldum ben artık. Birkaç defa girip hal hatır soracak fırsatım oldu aslında ama erteleye erteleye haftanın sonunu buldum.
Son girişimde bahsetmiştim, yardımcım bizi bırakıyor diye. Hem o sebeple hem de yakın arkadaşımın Türkiye'ye gelmiş olması sebebiyle bu haftam çılgın bir tempoda geçti. Arkadaşım uzun bir süre gelemeyecek, belki 1 sene ya da daha uzun görüşemeyeceğizO yüzden 5 günlük kısa seyahati boyunca her gün onu görmeye gittim. İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna her gün 6 saatlik yolculuk yaptım ve deli gibi yoruldum, gene de şikayetçi değilim. Evi derleyip toplamak, yemek vb. işler için 7-9 arası çalıştım. 9.30'da çıkıp akşam üzeri eve geri döndüm. O arada ütü, çamaşır birikmesin diye geceleri yaptım. Eşim de isyan bayrağını açtı. Evdeki işler, yemek, temizlik, mutfak faaliyetlerim yetişmediği için geceye sarkıyordu işler. Bu da aile efradının hoşuna gitmedi.
Yeni yardımcı için bir kaç kişi ile görüştüm, birini başlatacağım gün eski yardımcım aradı. Başladığı işte çalışma şartları çok ağır gelmiş, davranışları da zoruna gitmiş, geri dönmek istedi. Zaten ağlaya ağlaya ayrılmıştı. Çocukları çok özlemiş. Biz de özlemiştik doğrusu. Hele kızım çok ağladı arkasından, 2 gün resimlerini çizip durdu :) Sonuçta her şey eski haline döndü :))
Kaçak olduğum sürede diyetin ucunu kaçırmamaya çalıştım. Eski disiplinim yok ne yazık ki ama feci kaçamaklar da olmadıBugün bildirimde de bulunamadım, geçmişe bakamadım sanırım liste çıkmıştır. Ben gene de yazayım;
Kilom; 78.6
Spor; 140 dk.
Hayatımda ilk defa 7 gün erken regl oldum bugün? Gün değil neredeyse saat bile şaşmadığım için çok şşırdım bu duruma. Neyse bu nedenle ödem de olbilir diye düşünüyorum. Haftaya daha iyi bir sonuç bildiririm umarım. Artık daha sık gelip hem özlem gidermeyi hem motive olmayı istiyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum sizleri
hiç yime hiiiççç hem profiterol güzel bişi değilki çikolata sevilir mi ya
ee senin kilo çizelgesi nerde olmadı mı ?
kafalarda saibe kalicak birsey yok , tek kelimeyle harikasin, cok isterdim senin kadar cok vaktimin olmasini, sapka cikarip egiliyorum önünde, bravo :))
teşekkür ederim tatlım
benim de o kadar çok vaktim yok normalde sadece günlük sporumu aksatmamaya çalışıyorum sabahın 8 inde salona gidip bazen daha da erken,orada en az 3 saat geçiriyorum.sabah çok erken gittiğim için günlük işlerimi aksatmamış oluyorum
bu hafta ki o 25 saatlik yürüyüş ise,özel bir haftadayım oğlumun yarın sözü var.tüm hafta boyunca tek başıma koşuşturup durdum.bohçaydı kıyafetti çiçekti çikolataydı her şeyle ben ilgilendim bunuda zevkle yaptımhaliyle bu tatlı yorgunluğum bana verilen kilolar ve yürüyüş olarak döndü
Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar..
Esracığım ne görgüsüz davranışa maruz kalmışsın..Çok ayıp etmiş hakkaten,tamam insan yeni doğum yaptığın da tuhaflaşıyor ama bu kadar denyolukta olmaz hani..
bir yandan iyi olmuş herkes onun nasıl biri olduğunu,senin nasıl zarif ve düşünceli olduğunu kısacası arada ki fark gözlerine girmiştir..
O yaptığıyla küçüldü ama sen yüceldin..
Üzülmekte çok haklısın ben olsam deli gibi ağlardım günlerce..İyi kurtuldun o sonradan görmeden..
BEYZUŞum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyoruz yeniden değilmi.? :)
---
devamlı paylaşım şart listede olman için..Vakit ayırabilirsen seni aramızda görmek mutlu eder bizi..
Baharcığım,cumaları geliyorsun ama diğer günler göremiyorum seni..
Hatta bir kereisnde eklemiştim seni listeye sonrasında gelmemiştin ..
Sürekli paylaşım ve bildirim yapacaksan haftaya eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?