Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.xay[/TD]
[TD]970dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.rüyanaz[/TD]
[TD]960dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mehtabb[/TD]
[TD]380dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.y.o.l.c.u[/TD]
[TD]340dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.fadime02[/TD]
[TD]270dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.asumanzeynep[/TD]
[TD]200dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.clutch[/TD]
[TD]165dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.meyra[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.SahGizem[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.egedeniz03[/TD]
[TD]110dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.ceco34[/TD]
[TD]105dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.dafi[/TD]
[TD]85dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

eline sağlık ne güzel olmuş

abla sormamın nedeni benimde uygulamak istememdi. hiç olmazsa bi kısmını yapabilmekti. cunki ben evde leslie yaparken bile çok sıkılıyorum. umarım yanlış anlamadın

sümsüper olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben cok ıstıkrarsızım bıgun yapıom dıet ertesı gıun bozuom off ya (((((((

Son düzenleme:
Tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Doğru yerde olduğumdan emin oldum zaten :)
Yarın sabah tartılacağım, 1 haftadır tartılmadım ilk defa... İnşallah ilerleme kaydetmişimdir... Bu arada komşum profiterol yapmış getirmiş, dolapta yatıyor kuzu kuzu. Eşim yarın tartılınca mutlu olursan yersin dedi ama mutlu olursam yemem bence :) verememişsem yerim

Ellerinize sağlık asucumm..mehtapcım...

çok uğraştınız hakkınızı helal edinn...

abla sormamın nedeni benimde uygulamak istememdi. hiç olmazsa bi kısmını yapabilmekti. cunki ben evde leslie yaparken bile çok sıkılıyorum. umarım yanlış anlamadın

yok tatlım yanlış anlamadım bilakis hoşuma gitti açıklama yapabildim
bol eksili ve spor dolu günler hepimizin olsun inşallah

Merhaba kızlar Ezile büzüle selam veriyorum. Bir haftadır hiç giremedim, iyice kaçak oldum ben artık. Birkaç defa girip hal hatır soracak fırsatım oldu aslında ama erteleye erteleye haftanın sonunu buldum.

Son girişimde bahsetmiştim, yardımcım bizi bırakıyor diye. Hem o sebeple hem de yakın arkadaşımın Türkiye'ye gelmiş olması sebebiyle bu haftam çılgın bir tempoda geçti. Arkadaşım uzun bir süre gelemeyecek, belki 1 sene ya da daha uzun görüşemeyeceğiz O yüzden 5 günlük kısa seyahati boyunca her gün onu görmeye gittim. İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna her gün 6 saatlik yolculuk yaptım ve deli gibi yoruldum, gene de şikayetçi değilim. Evi derleyip toplamak, yemek vb. işler için 7-9 arası çalıştım. 9.30'da çıkıp akşam üzeri eve geri döndüm. O arada ütü, çamaşır birikmesin diye geceleri yaptım. Eşim de isyan bayrağını açtı. Evdeki işler, yemek, temizlik, mutfak faaliyetlerim yetişmediği için geceye sarkıyordu işler. Bu da aile efradının hoşuna gitmedi.

Yeni yardımcı için bir kaç kişi ile görüştüm, birini başlatacağım gün eski yardımcım aradı. Başladığı işte çalışma şartları çok ağır gelmiş, davranışları da zoruna gitmiş, geri dönmek istedi. Zaten ağlaya ağlaya ayrılmıştı. Çocukları çok özlemiş. Biz de özlemiştik doğrusu. Hele kızım çok ağladı arkasından, 2 gün resimlerini çizip durdu :) Sonuçta her şey eski haline döndü :))

Kaçak olduğum sürede diyetin ucunu kaçırmamaya çalıştım. Eski disiplinim yok ne yazık ki ama feci kaçamaklar da olmadı Bugün bildirimde de bulunamadım, geçmişe bakamadım sanırım liste çıkmıştır. Ben gene de yazayım;

Kilom; 78.6
Spor; 140 dk.

Hayatımda ilk defa 7 gün erken regl oldum bugün? Gün değil neredeyse saat bile şaşmadığım için çok şşırdım bu duruma. Neyse bu nedenle ödem de olbilir diye düşünüyorum. Haftaya daha iyi bir sonuç bildiririm umarım. Artık daha sık gelip hem özlem gidermeyi hem motive olmayı istiyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum sizleri

ya geçen akşam eşine kızıp spor yapmıştın ya (sen değil miydin yoksa :26:) o yüzden demiştim :) kararlı olunca kilolar çok direnemiyor ki :)

evet o bendim :))) sporumu yaptiktan sonra kendine pay cikaranda esimdi beyefendinin sayesinde zayiflicakmisim DDD

merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..

hosgeldin kuzum, merak etme burdaki herkesin ayni seye ihtiyaci var, vericez hepbirlikte panik yok :)

hakkim varsa sahsen helal olsun ama sen üzülme ,hersey yoluna girer, kaderde ne varsa o yasanir.ne zaman dertlenirsen yaz, icine atmak insani hasta ediyor.cok tanimiyoruz birbirimizi ,genede kocaman sarildim sana , üzülme, basin hep dik dursun.

bilmiyorum ben cok sevdim elbiseni ama bir arkadasimiz sapka ve ayakkabi rengi hakkinda fikir vermis, degisik renkte olsunlar diye,kesinlikle katiliyorum cok zarif görünürsün.farkli renktede benim favorim koyu mor.

kafalarda saibe kalicak birsey yok , tek kelimeyle harikasin, cok isterdim senin kadar cok vaktimin olmasini, sapka cikarip egiliyorum önünde, bravo :))

herkese iyi aksamlar hatunlar :) yatirdim cocuklari ,yaptim stepimi, aldim kahvemi keyif yapiyorum.

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben cok ıstıkrarsızım bıgun yapıom dıet ertesı gıun bozuom off ya (((((((

hepimiz yaptık öyle şeyler. bi zaman sonra tam irade geliyor. agır diyetler mi yapıyorsun ondan mı bozuyorsun merak ettim ? ben öyle yapmıştım şok diyetler 3-4 gün sabredip bozup deli gibi yiyordum

hiç yime hiiiççç hem profiterol güzel bişi değilki çikolata sevilir mi ya
ee senin kilo çizelgesi nerde olmadı mı ?

Selam forumun fistik bayanlari , umarim herkes iyidir ve kilolar erim erim eriyordur , pek giremiyorum kilo bildirimi yapmak adina gelmeyi ihmal etmeden ehh malum devamini getirmemek olmaz simdi degilmi Herkese iyi aksamlar diliyorum kendinize iyi davranmak sartiyla hoscakalin

Baslangic : 109.5 kg

Bugun : 89.8 kg

sevindim yardımcın için ya sizin içinde tabi. alışkanlık başka bişey valla. birbirinizi özlemeniz bile birbirinize ne kadar uygun oldugunuzun göstergesi aslında hadi hayırlı olsun gözünüz aydın
arkadaşınlada Allah kavuştursun ne diyelim gönüller bir olsun

hiç yime hiiiççç hem profiterol güzel bişi değilki çikolata sevilir mi ya
ee senin kilo çizelgesi nerde olmadı mı ?

Di mi ya, çikolata da neymiş
Ofiste fırsatım olmadı, eve dönünce de benim kuzunun yemeği banyosu falan ancak uyudu da ben de oturabildim. Şimdi de tlf.dan yazıyorum, üşendim bilg açmaya :)

Şahgizem çok teşekkür ederim, evet hep birlikte vericez kiloları, hele sizlerin verdiği toplam kiloları gördükçe daha bi motive oluyorum :)

umutcum yardımcının geri dönmesine çok sevindim özellikle çocukların adına yeni birine alışması çok zor olurdu herhalde
seni de daha çok görmek mutlu eder beni
nevincim sen de kimse için sıkma canını değmez gerçekten
ben de o malum arkadaş yüzünden çok canım sıkıldı bu hafta ama dediğimi yap yaptığımı yapma işte:)

kafalarda saibe kalicak birsey yok , tek kelimeyle harikasin, cok isterdim senin kadar cok vaktimin olmasini, sapka cikarip egiliyorum önünde, bravo :))

teşekkür ederim tatlım

benim de o kadar çok vaktim yok normalde sadece günlük sporumu aksatmamaya çalışıyorum sabahın 8 inde salona gidip bazen daha da erken,orada en az 3 saat geçiriyorum. sabah çok erken gittiğim için günlük işlerimi aksatmamış oluyorum
bu hafta ki o 25 saatlik yürüyüş ise,özel bir haftadayım oğlumun yarın sözü var.tüm hafta boyunca tek başıma koşuşturup durdum.bohçaydı kıyafetti çiçekti çikolataydı her şeyle ben ilgilendim bunuda zevkle yaptım haliyle bu tatlı yorgunluğum bana verilen kilolar ve yürüyüş olarak döndü

oooo ne güzel bir telas :))) Allah devamina erdirsin insallah (amin) mini mini torunlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin (amin)

Allah rahatlik versin kuzular, hayirli geceler.

kusura bakma canım elimden geleni yaparım.....dişimden dolayı herşeyi unuttum valla canım çok yandı...inşallah yarın kurtulacağım bu dişten hayırlısıyla....

yolcu geçmiş olsun canım

esracım sana bir kıssa anlatayım önce belki biliyorsundur ama ben hatırlatmış olayım
isa ( a.s.) bir gün birisiyle otururken yanına bir adam gelmiş. isa ( a.s.)a bağırmış, çağırmış, küfürler, hakeretler etmiş gitmiş. isa ( a.s.) ağzını bile açmamış. yanındaki adam dayanamamış. ya isa duymuyormusun bu adamın söylediklerini hiç cevap vermedin demiş. isa aleyhisselam ona demişki (!) '' herkes yanında olanı verir. onun yanında o sözler varmış onları söyledi. bende yokki vereyim''
işte bu kıssadan hisse sen sana yakışanı yapmışsın.
eltinde kendine yakışanı yapmış.

bahaaaaaar geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. kabir azabının zerresi denir.

deryacım ecmain canım bir faydamız olmuşsa ne mutlu bize

yena cım ellerin dert görmesin

efeeeeeem
Clutch
xay

tebrik ederim kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…