dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...
Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...
azminiz daim olsun....
çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...
birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi"sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...
birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...
burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...
Allahım dermansız dert vermesin
kilo veren veremeyen herkeşleri tebrik ediyorum kızlarHAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch:81::118:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem:122:
anam ne güzel valla keşke benimde böle hiç üşümiceğim sıcacık bi evim olsa valla ne güzel olur hayırlısı bigün olur inşallahKızlar ben bu evde sıcaktan bayılacam yaa. Taşındığımızda ilk hafta kar olduğu için farkedemedik ama bir haftadır kaloriferin derecesi 0'da olmasıa rağmen ev hamam gibi. Ben istanbulda yaşadığımdan beri böyle sıcaklık görmedim, kirada oturduğumuz evde kışın evde donardık ve geçen sene en soğuklarda 250den aşağı gelmedi. Sanırım burda merkezi ısıtma olduğu için apartman girişi bile hamam gibi. Hiç yakmamamıza rağmen sıcaktan bunalıyoruz, gece eşim sıcaktan üstü açık uyuyo da ben kapatıyorum her gece üstünü. Valla ben alışık değilim sıcağa anacımm
canım hoşgeldin ozaman aramıza inan en doğru yerdesinmerhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..
canım biz hepimiz birbirimizin derdine derman olmak için burdayız tabiki asıl amacımız kilo vermek ama birbirimize derman olmazsak bu sıkı arkadaşlıkları elde edemeyiz bence sıkma o güzel canını bebeğimdereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...
Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...
azminiz daim olsun....
çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...
birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi"sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...
birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...
burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...
Allahım dermansız dert vermesin
Bakın bakalım kızlar,
Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...
Eki Görüntüle 616135
buradaki elbise ve ben oluyorum :)
Eki Görüntüle 616131
bu da arkası..
Eki Görüntüle 616132
koca popom da fotoğrafa sığmamış görüldüğü üzere
Biliyorum geç kaldım ama alışverişteyim sabahtan beri :/
Kilom aynı...
Söylediğim gibi 2 Şubat'ta nikahım var kısmetse elbise aldım ben de.
Her zamanki gibi siyah göğüsten yukarısı dantel altı düz siyah diz hizasında bir elbise aldım. Topa tuttular ama benipişman oldum. Herkes nikahta siyah mı giyilir diyip duruyor :s
Ben ne kadar salon tipi nikaha gittiysem düğünden önce kıyılan hep siyah giymişlerdi ne var bu kadar anlamadım :/
Zaten kiloyu da en güzel kamufle eden renk malumunuz.
Birazdan bilgisayardan girip elbisemin fotoğrafını göndereceğim bir de siz bakın uygun değil derseniz değiştireyimbıktım elbise aramaktan ya!
Bakın bakalım kızlar,
Eki Görüntüle 616135
Eki Görüntüle 616131
bu da arkası..
Eki Görüntüle 616132
Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar..
Esracığım ne görgüsüz davranışa maruz kalmışsın..Çok ayıp etmiş hakkaten,tamam insan yeni doğum yaptığın da tuhaflaşıyor ama bu kadar denyolukta olmaz hani..
bir yandan iyi olmuş herkes onun nasıl biri olduğunu,senin nasıl zarif ve düşünceli olduğunu kısacası arada ki fark gözlerine girmiştir..
O yaptığıyla küçüldü ama sen yüceldin..
Üzülmekte çok haklısın ben olsam deli gibi ağlardım günlerce..İyi kurtuldun o sonradan görmeden..
BEYZUŞum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyoruz yeniden değilmi.? :)
Sağol canım benim....Evet artık yuvama döndüm...Hayırlısı inşallah..Bıktım şu kilolardan....
Bakın bakalım kızlar,
Eki Görüntüle 616135
Eki Görüntüle 616131
bu da arkası..
Eki Görüntüle 616132
yenacım ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch:81::118:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem:122:
benimde 1600 üm vardı ama yenacımHarikasın canım yaaaa...
--
Derecede ki azimli hatunlar maşallahınız var..
merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..
takma kafana sen elinden geleni yapmışsın eşimin kuzeni beraber büyümüşler aynu zamanlarda evlendik benden çocukları 2 yıl sonra oldu sülalede ilk çocuk benimkiydi anambebeği uyutmuyolardı resmen ben öle köşe bucak kaçıran bi tip deilimdir neyse bunun çocuğu oldu bende hayırlıya gititim izinim bitmeden göreyim diye anam buldumcuk olmuş giibi arkasını döndü emzirmeye başladı bozuldum çıkayım salonda bekleyim diye hadi ben çıkayım derken yüzüne bi baktım gelinin ağzı mırıl mırıl dua okuyup bana doğru üflüyo kaynanası demişki yanına kim gelirse üzerlerine oku üfle diye ayy tatamam okunurda yani böle gözüne gözüne de sokulmazki insanın allaha şükür bizde zaten besmeleyle falan aldık elimize bebeği ki ben zaten maşşalah lafını hiç eksiltmem ağzımdan aman garibime gitii yanii bilmiyorum deişik bi piskoloji sanırım iyiki benim öle bi garip annelik sendromum olmadı
o günden beride mesafeliyim
bide şu var bazen eşim derki sen çocuklarını el bebek gül bebek aman ellemeyin aman nazar değer aman mikrop kapar diye sakınmadın kime övmez senin çocuklarını ama o kuzenin kızını babannesi bi başalr anlatmaya şöle böle aman hastalanır yavrum annesi çalışıyo zaten hastalanmasın narin o hassas o diye diye kaynanamlarda alışmış kız ufacık geldimi her istediklerini yapar bazı insanlar kendilerini öle mi el üstünde tutulacağını sanyor bilemiyorum
960 ne bee maşşallahhhh kız sen sabahları iştimayamı kalkıyon anam saate bölem dedim zorlandımömür boyu yapabilcekmisin bu sporu buraktınmı ne olcak kız ömür boyu yapabileceğiz kadar spor yapın diyo uzmanlar
bide bu spora çok vermen lazım insülin direnci falanmı var ki sende tahlil yaptırdınmı
açlıktan banyo suyunudamı içtin dafiiii:))))))
şaka bi yana hakkaten su içsek yarıyo bize:))))
vala bende merak ettimmmm anlat bizede
tebrikk ederii kızlarrrr
1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk
bence çok güzel elbise ama şapkanı ve ayakkabını siyah alırsan hakkaten simsiyah olursun bence ayakkabı ve şapkanı kırmızı veya başkabi renk alırsan daha hoş olur gibime geldi ona uygun çanta olabilir eşininde kıravatı şapkanla aynı renk olursa hoş duru sankiiBakın bakalım kızlar,
Eki Görüntüle 616135
Eki Görüntüle 616131
bu da arkası..
Eki Görüntüle 616132
1.xay............................................970dk
2.rüyanaz......................................960dk
3.mehtabb.....................................380dk
4.y.o.l.c.u......................................340dk
5.fadime02.....................................270dk
6.nuhan.........................................240dk
7.asumanzeynep..............................200dk
8.clutch.........................................165dk
9.meyra-SahGizem...........................120dk
10.egedeniz03.................................110dk
11.ceco34......................................105dk
12.gulma........................................100dk
13.dafi...........................................85dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?