- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısıkusura bakma canım elimden geleni yaparım.....dişimden dolayı herşeyi unuttum valla canım çok yandı...inşallah yarın kurtulacağım bu dişten hayırlısıyla....
Günaydın, herkese iyi hafta sonları dilemek için geldim :) Miniklerin ilk tatil günleri, hepsinin sömestr tatilleri keyifli geçer umarım. Benim kızım da ilk karnesini aldı dün, çok güzel bir duygu. Onların tatili benim için çalışma kamp anlamına geliyor gerçi ama gene de bu 15 gün için sevinçliyim. Son haftalarda çok bunalmıştı, 6 yaşında bir çocuk için okul saatleri çok uzun gerçekten... Neyse tatilimizin ilk gününde annenannesinde kalıyor, bend e oğlumla sakin bir sabah geçiriyorum.
Çok sağol canım. Zaten hiç ayrılmak istememişti, biz de bırakmak istememiştik. Dediğin gibi insan alışınca, bir düzeni olunca onu arıyor. EN azındna ben öyleyimdir sevmem hiç düzenimin tertibimin bozulmasını. Aslında artık devamlı bir yardımcıya ihtiyacım kalmadığı halde (bu sürede bunu daha iyi anladım) düzenim bozulmasın diye, biraz daha özgür olayım diye (eve bağlanmak zorunda kalmıyorum) biraz da eşimin ısrarıyla eski halimize geri döndük. Ferahladım ben de
Teşekkür ederim Asucuğum. Ben de özledim sizleri.
Aslında yardımcım çocuklarıma bakmadı hiç, bir defa altlarını değiştirmemiştir. Ya da benzer işler. Sadece ev işlerinde destek oldu bana. Ama evimizin bir ferdi sonuçta, çocuklar da alıştı sevdi tabii. Arada küçük oyunlar oynar, arada bir kitap okurdu onlara. İçten sevmesi bile yeter, çocuklar sevildiklerini anlıyorlar :))) Senin Dukan nasıl gidiyor bu arada? Hala aynı şekild eyapıyor musun, biraz gevşettin mi?
Mehtapçığım ben seni unutmuşum listeye eklemeyi kusura bakma canım...
----
kirazlı pay, ben de çok beğendim elbiseyi,sana da çok yakışmış..
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
geçmişin hepsini okuyamadım henüz
kızlar size birşey söyliycem
ben hani bir ara evdeki kötü kokan zeytinyağını değerlendirmek için bazı bitki yağları yapmaya kara verdim diye yazmıştım.bilmiyorum hatırlayanınız varmı
işte bu bitki yağlarından biriside nar çekirdeği yağıydı.
dün ellerim çok kötü olmuştu biryere dokunsam içim bir tuaf oluyordu. evde el kremide kalmamış. benimde aklıma bu yaptığım bitki yağları geldi. hemen nar çekirdeği yağından bir damla elime damlattım.yağ o kadar yoğunlaşmışkibir damlası hem ellerime, hem yüzüme yetti.sonrada kağıt peçeteyle sildim. sabah kalktığımda ellerim, yüzüm yumuşacık pamuk gibi ve pırıl pırıl olmuş.sanki yüzümde, ellerimde yumuşacık bir tabaka oluşmuş. size tavsiye ederim inanılmaz güzel bir krem oldu bana.tek kusuru benim yağın kötü kokusu hiç kaybolmamış. çürük zeytin gibi kokuyor. şimdi düşünüyorum içine biraz esans katsam kremi bozarmı acaba :44:
çok sağol semacım
yeğenimin bebeği düştü
kıyamam ben sanageçmiş olsun canım
selamün aleyküm şekerler
tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
bende tüm grubumu kutluyorum
bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...
Allaha emanet olun..
kızlar sonunda albüm yapmayı becerebildim bakmak isterseniz beni merak eden varsa bi bakınsın
günayydınnn kızlarmutlu hafta sonları kahvaltımızı ettik 1 saat önce sel yağmur felaketti şimdide bi güneş açtı bahar gibi oldu
kızlarla yürüyüş yapalım dedik iztuzuna doğru gidecez bakalım az moral ve oksijen depolayalım iyi günler şimdilik
oh süper canım gidin misss gibi valla benim için de derin bir nefes al size de şifa olsun inşallah
yolcu geçmiş olsun canım
merhaba kızlar
bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş bu hafta. (bundan böyle cumaları tartılıcam buraya bildirim yapmak için)
bugün itibari ile de spora başlıyorum.
hftaya daha iyi bi sonuç alıcam inşallah, bi de şu sinidirm sorununu çözebilsem..
tebrik ederim canım...hergün bikaç tane kayısı yersen o sorun da hallolur canım.....
merhaba kızlar
bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş bu hafta. (bundan böyle cumaları tartılıcam buraya bildirim yapmak için)
hftaya daha iyi bi sonuç alıcam inşallah, bi de şu sinidirm sorununu çözebilsem..
selamün aleyküm şekerler
tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
bende tüm grubumu kutluyorum
bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...
Allaha emanet olun..
kızlar sonunda albüm yapmayı becerebildim bakmak isterseniz beni merak eden varsa bi bakınsın
olsun ablacım okadar kişi var kaynamışım arada bişi olmaz. hem ben zaten 2 hafta dolcak 3. hafta gircem diye bekliyordum kural kuraldır dimii ama
wuhuuuuuu keşifci ablam meyra haklı kimyacımızz .
sağol ablacım. sizede çok geçmiş olsun Allah saglıklı bebekler versin ileride inşallah :26:
hayırlı yolculuklar ablacım hadi bakım gelin almaya gidiyoruz
selam kızlar,
direksiyon sınavım vardı ona gittim güzel geçti. iki kez stop ettirdim ama geri kalan iyiydi. 2-3 gibi arayıp sonucumu ögrenicem umarım geçmişimdir :18::18::18:
dünde tartı aldım bi akrabamızdan sağolsun verdi. bu dönemde kullan kilo verince alırım dedideğişik bi tartı ya. boyunu giriyorsun yasını giriyorsun bay-bayan seçenegi var ondan sonra tartılıyorsun sonrada yağ oranını gösteriyor sanırım orayı daha çözemedim. salı tartılmıştım 96,7ydi 96,5 çıktı dün akşamda. 200 gr 200 gramdır gitsinde az cok umrumda değil. spor yapmamıştım salıdan sonra pek sanırım veremedim o yüzden. neyse bu haftaya inşallah.
iyi egleneceler nursenacıgım.. Islanmadan gelin..günayydınnn kızlarmutlu hafta sonları kahvaltımızı ettik 1 saat önce sel yağmur felaketti şimdide bi güneş açtı bahar gibi oldu
kızlarla yürüyüş yapalım dedik iztuzuna doğru gidecez bakalım az moral ve oksijen depolayalım iyi günler şimdilik
merhaba kızlar
Hadi bakalım... trafiğe yeni bir canavarmi geliyor. Hangi günler çikiyorsun sen çikinca biz evde oturalım....bana hep bu espiriyi yapmislardi oh olsun bende yaptım...
Bu tartı yağ oraninida gösetriyor mu? ve çiplak ayaklamı tartılıyorsun? Markası ne merak ettim...
eminim herşey çok güzel olucak. senin yüreğin güzel zaten
selam kızlar,
direksiyon sınavım vardı ona gittim güzel geçti. iki kez stop ettirdim ama geri kalan iyiydi. 2-3 gibi arayıp sonucumu ögrenicem umarım geçmişimdir :18::18::18:
dünde tartı aldım bi akrabamızdan sağolsun verdi. bu dönemde kullan kilo verince alırım dedideğişik bi tartı ya. boyunu giriyorsun yasını giriyorsun bay-bayan seçenegi var ondan sonra tartılıyorsun sonrada yağ oranını gösteriyor sanırım orayı daha çözemedim. salı tartılmıştım 96,7ydi 96,5 çıktı dün akşamda. 200 gr 200 gramdır gitsinde az cok umrumda değil. spor yapmamıştım salıdan sonra pek sanırım veremedim o yüzden. neyse bu haftaya inşallah.
trafik canavarı adayınız sınavını 80 puan ile kazanarak trafik canavarı olmaya hak kazanmıştırgeçtiiiiiiiiiiiiiiimm yuppiiiiiiiii. her sınava girişte para vermekten bıkmıştım bu sorundan kurtuldum. aslında ben hiç istemiyordum ehliyet almak. korkuyorum çünkü. ilk defa derslerde kullandım araba. sınavı geçecek kadar öğrendim. ileride araba alırsam eğer özel ders felan alırım anca öyle trafige çıkarım. bilinçliyim bu konuda bizim milletimiz malum ehliyeti alınca tam sürücü sanıp kendini akıyor trafige sonra canavarlar türüyor neyse çok şükür oldu bitti sınavlar kurtuldum yahu. bide iş bulursam artık deme keyfime. ( ben sonra evlenmek istiyorum diyede tuttururum ) çok şey isteriz insanoğluyuz
tartı yağ oranınıda ölçüyormuş inceledim şimdi. güzel bir tartı ya beğendim ben. çıplak ayakla tartılmamıştım ama üzerinde öyle bi işaret var sanırım çıplak ayakla oluyor. araştırıcam biraz daha. philips marka modelide HF 390/00 özellikleri şöyleymiş,
Philips HF 390/00 Dijital Banyo Tartısı- 100 gr. Hassasiyet. Vücut yağ ölçüm oranını hesaplar. Kolay anlaşılabilir ve okunabilir gösterge, 4 (kişi) kapasiteli hafıza, Otomatik kapanma. Geniş, sağlam yüzey. 150 kg. taşıyabilme kapasitesi, Philips Alkaline, 100 gr. hassasiyet, %0.1 yağ oranı hassasiyeti ..
tipide şöyle bişey
Eki Görüntüle 616894
hadi kiz insallah kazanirsin dicektim son yazdigini okudum kazanmissin, hadi hayirli olsun
ben burda Sinavda istop ettirseydim kesinlikle vermezlerdi ehliyeti :18: burda gercekten zor ehliyet almak,
cok iyi ve dikkatli kullanmadan alamiyorsun, Ama allahtan ben hep yaziliyi hemde direksiyonu ilk girmemde aldim cok sükür,
bir dünyada para gitti valla...
Ehliyet için tebriler, insallah, hayırlısıyla en kısa zamanda işinde eşinde arabanda olur. Trafige çikmaktan korkma... bir süre sonra araba bir organinmis gibi oluyor zaten.
tartiya dibim düstü ya.. çok güzelmis.. fiyat 250 tl civariymis... birgün hiç bir tartıyı begeneceğim hiç aklima gelmezdicep telefonu, epilasyon cihazı fonmakinasi değilki bu canım..
teşekkür ederimmm inşallah inşallaaaaaaaahh amiiiiiiiiiiinnnn:26::26:
tartıyı bende sevdim ya değişik bişey fiyatı cidden biraz uçuk ama güzel bişey. ikinci elleride var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum 90 lira civarında onlarda
yok yok ben tarti almayacağım ama çok beğendim... zayiflarken sana iyi destek olacak bir tartı...zayıfladıktan sonra zaten ihtiyacın kalmayacak.
yaabenim dukan tiremusum çok güzel oldu ya.. harikaydi valla.. herkes cok beğendi. önümüzdeki hafta gene yaparım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?