Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım, bende seni kocaman kocaman tebrik ediyorum. Çok sağol. Bak bugun sana 2cilik güzel bir hediye oldu. Ben, toplantıydı, dünden ertelenen doğum günüydü, misafirde derken seninle ilgilenemedim. Misafirlerim yeni gitti. Güzel bir akşam oldu iki insan görüp sohbet etmek güzel bişe....

Bu hafta dereceye giren herkesi tebrik ediyorum...

Cecos cadıyı da tebrik ederim...
Yencağım, senin oğluşunada tebrikler. Heycanı hiç bitmesin.
Nursenacigim, afferin kızına onuda tebrik ederim.

nevzamansız, buraya istedigin kadar özgür yaz lütfen.. öyle ağlama duvarı falan da deme... KVni allaha havala edelim.. üzelme tatlım. allah büyük.

Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun bizlerele zayıflarsın.

cok az kalmış.. hadi hayirlisi allah mesut etsin. Nikah elbisen çok güzel ben çok begendim sanad çok yakışmış.

Siyah ayrıca asaletin ve durulugun ve sadeligin de rengidir. ama genede bir renge bu kadar çok anlam yüklemek çokta mantıklı değil. Kızcağız böyle mutlu ve rahat kendisini güzel hissediyor, çokta yakışmış, gerisinin önemi yok...

5günx120dak (2saat)= 600dak . yapmaz mi? spor aziminiz için tebrikler....

Süper bir hafta olmuş... güzel bir kiloda gitmiş. Sporcu olmayan insanların sağlık açısından 2 günde bir spor yapması öneriliyormuş . Kaslar spor yapınca yoruluyormuş bir gün dinlendirmek gerekiyormuş. Bu duruma katabolik düzenleme deniyormuş ve metebolizma bu sisteme alişiyormuş (yanı kasın hiç dinlenmemesine) sporu bıraktıınızda sorunlar ortaya çıkabiliyormuş. Bende hergün gitmeye heves etmiştim. Nisanlım çok kızdı bir sürü nasiyat etmişti :18:

yine tablo olmamış

Asucugum birak hersey oldugu kadar olsun tablosuz olsun ne olacak ki? biz sana minnettarız emeklerin sağolsun. Birak ben yapayim diyecem ama korkuyorum arada toplantım falan oluyor çikiyorum trafikte kaliyorum falan. Söz veririm altından kalkamam diye... ama sen genede müsait olmayınca işin olunca sana yedeklik yaparım. olur mu?

cuma yarışmasında 4.olmuşum ilk 3 e giremedim

Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor ( ay şunu mezun edinnnn )
sebnemguducu ( 64,7 / 63 / 1,7 / 2,63% )
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
xay (99,3/97.1/2,2/%2,22)

Koscaman tebrikler olsun . 3. cüyle aranizde pek bişe yok. Hatta 2 ile de araniz çok az.

daradadommm ve asucugumuzun elinden muhtesem tablo....Tesekkürler..

artık bitti yemiyorsunuz....Yakin çevrenizdeki bir çocuğa ikram edin. Oda eminim çok mutlu olacak..

Son düzenleme:
selam herkeslere....
1saattir geçmiş okuyorum hala bitmedi, yarısı ancak bitti
kalanı da sonra okuyum bari:)

ben kaçar, öptüm.

geçmiş olsun canım...

Meyra avatarın süper olmuş...Bayıldım ya...
Burası biraz ev gibi ya, müsteri gelsin hiç iistemiyorum ayakkabilar sorun oluyor...arkalarından ev temiziliyorum. Ben paşa paşa gidcegim pazaretsi bakalım.

teşekkür ederim:)

hayırlısı o zaman:) git bi dolan nuhan ablam, belkim olur gideri eder şekilde, olmazsada dolaşmış olursun....
öptüm

biraz görgü eksikliği var gibi eltinde.
birde bencillik.

bencillik ne kötü!

rahmetli babacığım bu sözü çok söylerdi.
sen iyilik yap; kul bilmezse Allah bilir derdi...

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :122:

yenacığım ellerine, yüreğine sağlık..... çok teşekkürler....

tebrikler kızlar

eltimle farklı yerlerde olduğumuz için gidip gelme olmuyor hiç malesef, ancak tatillerde kısıtlı olarak, ama telefonla genelde.
hayırlısı.

asumanzeynepcim ellerine, yüreğine sağlık.... çok teşekkürler....

tebrikler kızlar

şahgizem aynı sıradaymışız:)

akşam rgl oldum, karnım ağrıyo şuan

neyse.....

dafi ablam şuan bi seni görüyorum topikimizde:)
öpüyorum seni çok çok çok:))
ben kaçar artık, görüşürüz dafi ablam
iyi geceler, tatlı rüyalar.....

ellerin dert görmesin asucum
sporcu kızlaarr sizide tebrik ederim

geçmişe bakıyordum canım
sanada iyi geceler

d

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Nevinciğim biz arkadaşız tabiki dertleşeceğiz,fikir alışverişinde bulunacağız..
Hayat bu her zaman günlük gülistanlık geçmiyor maalesef..
Senin dezavantajın eltinle yakın olmanız..Öyle bir ilişki olmalı ki aranızda ne çok samimi ne de çok mesafeli.ayarlamak güç olabilir ama sen akıllı kadınsın bu zemini hazırlarsın eminim geç olmadan...

yenacım ellerine sağlık canım
kızlar maşallah size de

benimde 1600 üm vardı ama yenacım

Asucuğum,seni özel olarak tebrik edeceğim.:))

Süreki paylaşım ve düzenli bildirim gerekiyor rüyanaz..
Bir de 2 hafta mazeretsiz bildirim yapılmadığında listede olunmuyor...

En iyisi sen gezmeden dönünce eklerim ben seni,...

Son düzenleme:

Mehtapçığım ben seni unutmuşum listeye eklemeyi kusura bakma canım...

----

kirazlı pay, ben de çok beğendim elbiseyi,sana da çok yakışmış..

Son düzenleme:
herkeslere günaydın

evde işlerim bitene kadar bana uyku yok malesef
yine erkenden kalktım; iş için yola düşer gibi....
bugün birde halam kahvaltıya gelcek.

rgldn karnım yine ağrıyo şuan, yine alırım şimdi bi ağrı kesici

yeni eşimi geçirdim, bende yatmıyım artık dedim, çünkü; bi yatarsan kalkamamaktan korktum
biri beni kaldırsın

şimdi şöyle az bi geçmişi okuyum bari, sonra naparım artık bilmiyorum.

görüşürüz anacıııım

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
geçmişin hepsini okuyamadım henüz
kızlar size birşey söyliycem
ben hani bir ara evdeki kötü kokan zeytinyağını değerlendirmek için bazı bitki yağları yapmaya kara verdim diye yazmıştım.bilmiyorum hatırlayanınız varmı
işte bu bitki yağlarından biriside nar çekirdeği yağıydı.
dün ellerim çok kötü olmuştu biryere dokunsam içim bir tuaf oluyordu. evde el kremide kalmamış. benimde aklıma bu yaptığım bitki yağları geldi. hemen nar çekirdeği yağından bir damla elime damlattım.yağ o kadar yoğunlaşmışki bir damlası hem ellerime, hem yüzüme yetti.sonrada kağıt peçeteyle sildim. sabah kalktığımda ellerim, yüzüm yumuşacık pamuk gibi ve pırıl pırıl olmuş.sanki yüzümde, ellerimde yumuşacık bir tabaka oluşmuş. size tavsiye ederim inanılmaz güzel bir krem oldu bana.tek kusuru benim yağın kötü kokusu hiç kaybolmamış. çürük zeytin gibi kokuyor. şimdi düşünüyorum içine biraz esans katsam kremi bozarmı acaba :44:

Son düzenleme:
Allah eşine hayırlı uzun ömürler versin esracım. bir ömür boyu mutlu olun
benim eşiminde 7 şubat

Allah iyiliğini versin

yaptım canım yaptımda bedende daralama olmuyo üç aydır sinir olmaya başladım...ilk başladığımda kilo çok gitmesede bayaa sıkılaşmıştım daralmıştım şimdi yerimde sayıyorumm...
ah ah bende aynıyım canım. ayağını bir dayadı yerinden oynamıyor ne kiloda ne ölçüde

eminim herşey çok güzel olucak. senin yüreğin güzel zaten

çok sağol semacım
yeğenimin bebeği düştü

Allah mutluluğunuzu daim etsin. güle güle git güle güle gel cücüğüm

kıyamam ben sana geçmiş olsun canım

gözün aydın aytencim

aramıza hoşgeldin

tüm karne alan sevgili çocuklarımızı ve annelerini tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.....

haydi artık ben kaçaaaar:)

Bakın bakalım kızlar,

Başıma da şu tarz bir siyah nikah şapkası takacağım...

bence oldukça yerinde bi karar olmuş; rengiyle, şekliyle, modeliyle vs....
süper olmuşsun bence, çokta güzel kıyafetin ve seçimin....

bence yeme

haydi kolay gelsin diyorum bugünki söz için

ve aleyküm selam dafi ablam.

nar yağı aklımda olcak; teşekkürler bu paylaşımın için

esansı bilemiyorum da; neden kokuyo bu zeytinyağı? hani acaba bozuldumu yada insan sağlığına zararlı bi durumumu var?? ondanmı kokuyo acaba?
hani eğer bozuldu falansa tüketmemek, kullanmamak daha doğru olur diye düşündümde dafi ablam....

birde sen bizim topikin kimyacısısın, evet yeni ünvan verdim sana:))
KİMYACI
maşaallah

ahhhh ah, dilin kemiği yokki herşeyi söylüyor işte...
sen sıkma canını KVne canım, sen neyin ne olduğunu biliyorsun; o yüzden için rahat olsun, ve hiç takma kafana hiçbirşeyi.....

her zamanda yaz tabiki, hiiiç sorun değil
asıl dost kara günde belli olur değilmi?:)

önemli olan; Rabbim bizi kendinden ayırmasın,
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin,
hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşaallah.....
önemli olan Allahın rızası, gerisi boş, manasız, çözümsüz; "O" varsa herşey tamam..... "O" yoksa herşey eksik......

"Kalacak kim var ki dost tomarından, "O" var sana daha yakın şah damarından."
necip fazıl kısakürek

çok sağol semacım
yeğenimin bebeği düştü

aramıza hoşgeldin

ben yiğeninin bebeğinin düştüğünü duymamıştım.
başınız sağolsun, çok geçmiş olsun....
rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah, Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.

canım zeytinyağ bozuk değil
sanırım dip zeytin çektikten sonra bu yağ çıkarılmış bir önce çekilen zeytinin kokusu sinmiş. gelinimizin ailesinden almıştık biz yağı. onlar alışık olduklarından anlamıyorlar biz yiyemedik. bende böyle değerlendireyim dedim. bir tenekesini köye gönderdim. ablamlamlar hayvanlara ilaç olarak kullansın diye. 18 litrelik bir teneke vardı evde. onuda ben değerlendirmeye çalışıyorum.

ben yiğeninin bebeğinin düştüğünü duymamıştım.
başınız sağolsun, çok geçmiş olsun....
rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah, Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
amin canım çok sağol

kızlar spor yapan herkeşleri ayakta alkışlıyorum tebrik ederim hepiciğinizi
asu mehtap beraber yeni tablo oluşturmuşsunuz tebrik ederim kızlar elinize kolunuza emeğinize sağlık

teşekkür ederim abla çok sağol sende maşallah ne güzel bize faydalı bilğiler veriyosun
bende yeğenini sorcaktım abla sende cevap vermişsin daha önce okudum çok geçmiş olsun rabbim inşallah yakın zamanda tekrar çocuk sahibi olmayı nasip eder

biz hepimiz birbirimizin derdine derman olmak için burdayız tabiki asıl amacımız kilo vermek ama birbirimize derman olmazsak bu sıkı arkadaşlıkları elde edemeyiz bence sıkma o güzel canını bebeğim

hepinize çok teşekkür ederim canlarım, gönül dostlarımsınız...eskisi kadar takmıyorum bu konuları herkese karşı mesafem var artık görünmez gizli bir duvar var ve ben eşimle böyle daha mutluyum çünkü önceden ben üzülünce ona yansıyordu...

çokkkkk saolun iyi ki varsınız

Günaydın, herkese iyi hafta sonları dilemek için geldim :) Miniklerin ilk tatil günleri, hepsinin sömestr tatilleri keyifli geçer umarım. Benim kızım da ilk karnesini aldı dün, çok güzel bir duygu. Onların tatili benim için çalışma kamp anlamına geliyor gerçi ama gene de bu 15 gün için sevinçliyim. Son haftalarda çok bunalmıştı, 6 yaşında bir çocuk için okul saatleri çok uzun gerçekten... Neyse tatilimizin ilk gününde annenannesinde kalıyor, bend e oğlumla sakin bir sabah geçiriyorum.

Çok sağol canım. Zaten hiç ayrılmak istememişti, biz de bırakmak istememiştik. Dediğin gibi insan alışınca, bir düzeni olunca onu arıyor. EN azındna ben öyleyimdir sevmem hiç düzenimin tertibimin bozulmasını. Aslında artık devamlı bir yardımcıya ihtiyacım kalmadığı halde (bu sürede bunu daha iyi anladım) düzenim bozulmasın diye, biraz daha özgür olayım diye (eve bağlanmak zorunda kalmıyorum) biraz da eşimin ısrarıyla eski halimize geri döndük. Ferahladım ben de

Teşekkür ederim Asucuğum. Ben de özledim sizleri.
Aslında yardımcım çocuklarıma bakmadı hiç, bir defa altlarını değiştirmemiştir. Ya da benzer işler. Sadece ev işlerinde destek oldu bana. Ama evimizin bir ferdi sonuçta, çocuklar da alıştı sevdi tabii. Arada küçük oyunlar oynar, arada bir kitap okurdu onlara. İçten sevmesi bile yeter, çocuklar sevildiklerini anlıyorlar :))) Senin Dukan nasıl gidiyor bu arada? Hala aynı şekild eyapıyor musun, biraz gevşettin mi?

selamün aleyküm şekerler

tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

bende tüm grubumu kutluyorum

bugün malum yola çıkıyoruz dualarınızı esirgemeyin canlarım
tüm iyi dileklerinize de teşekkür ediyorum,Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizleri hem evlatlarımızı..aminn...

Allaha emanet olun..

GÜNAYDIN KIZLAR
çalışıdum birden aklıma günaydın demediğim aklıma geldi saat baya ilerlemiş ama olsun hafta sonu herkes keyif yapıyodur şimdi neyse benim gibi işte olanlara :84::84::84:Allah kolaylık versin ayrıca herkeşlere mutlu huzurlu ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum kendinize iyi bakın anacım

canım iyi yolculuklar sana güle güle git gel Allahın izniylen oğlun için hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluklarını bozmasın tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…