Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğimi yedim geldim
Birazdan geliyormuş eşimin amcaoğlu kız kardeşiyle. Herhalde çay faslından sonra fazla oturmaz amcaoğlu benim kücük cimcimeyi özlemiş
O benim ilk aşkım diyor dedim kendi çocuğun olunca unutursun ilk aşkını yok yenge onun yeri bambaşka diyor

Neyse artık o gidince gelirim yine nasılsa kızlar çocuk odasına kapanırlar

Canım hadi gözün aydın çok şükür sorunsuz atlatmışsınız ameliyatı
İNşallah bir iki güne o nazlarıda azalır cimcimenin

hosgeldin :)) merak etme günün cok bol disiplin, cok terleme bu isi kotarirsin sen ögretmenim

üzülme canim ya, vardir her iste bir hayr.icini ferah tut, Rabbim hakkinda hayirlisini verecektir.(amin)

ayyyy ne acimasizsin DDD vur dedi kiz sen tutup öldürdün DDD cok yasa emi :))) biri bana bunlari söyleseydi aclik grevine filan girerdim galiba DD

valla ceco seni böyle görünce ben bile bir motive oluyorum bilemezsin yani :))) böyle devam et arkadasim, sen kurtaricaksin bizi :))

canim cok sevindim herseyin iyi gitmesine, cok cok gecmis olsun,Allah bir daha düsürmesin hastanelere (amin)

kizlar aksam yemeginde söyle güzel güzel koca bir tabak kizartma yemek varken, izgarada yagsiz pisirilmis sebze yemek cok koydu :S ama olsun gidicek bu kilolar.vazgecmek yok :)

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

zeynep çok geçmiş olsun. sorunsuz olmasına çok sevindim. insallah çarçabuk iğleşir.

Amcaoğlu iki çay içip kaçtı bende hazır eşimde maç izlerken bohçamı alıp size kaçtım

valla ceco seni böyle görünce ben bile bir motive oluyorum bilemezsin yani :))) böyle devam et arkadasim, sen kurtaricaksin bizi :))

Canım keşke benim elimde olsa emin ol hepimiz anında fıstık gibi olurduk
İnşallah bu azmimiz devam ederde yaza çok güzel farklar görürüz
Bu arada eşimin amcaoğluda bir kaç haftadır beni görmediği için yenge spora devam galiba baya bir fark var dedi okadar hoşuma gidiyorki birileri farkı görünce

İyi geceler kızlar. Geldim, geçmişi okudum, herkese dizilere dalmış herhalde, kimsecikler yoktu ben de bir selam bırakıp gideyim. Bu hafta benden pek umut yok. Hep karbonhidrat hep karbonhidrat Bugün sabah minik bir piknik yaptık annem babam ve kızımla, yediğim hamurlardan midem alt üst oldu. Yarım simit, yarım börek, yarımdan fazla poğaça... Tamamı hamur.

Neyse ki eşime bir diyet listesi hazırladım, göbek bölgesi epey yağlı, 10-12 kilo fazlası var, hepsi göbekte toplanmış. Sonunda vermeye niyetlendi, belki bana da motivasyon olur onun bu kararı. Aslında diyetisyene gitmesini istedim ama vakit ayıramayacağını söylüyor. Ben de erkek kardeşime ve bana hazırlanan diyet listelerinden ona bir liste oluşturdum, bir diyetisyenlik kalmamıştı el atmadığım :))))

Ne güzel fikir Banucuğum, havalar biraz düzelsin gene hatırlat sne bu teklifi
...

umutcum çocukların çookk şanslı senin gibi bir anneleri var.

...

Sağol canım tatlı szölerin için. Kanepelerini güle güle kullan bu arada. Kapılar yüzünden seni sinir eden ustadan sonra iyi bir usta bulmak hoşuna gitmiştir

Tekrar geçmiş olsun, en zor kısmı bitmiş zaten, kalan istirahati de sıkıntısız olur inşallah.

...

Özlem, iş görüşmen olumsuz sonuçlanmış, hayırlısı olsun canım. Üzüldüm diyeceğim ama her hafta Ankara'ya gitmek, sıkı çalışma temposu vb. zaten koşulları çok güç bir işmiş bence. Beylik bir laf ama gerçekten her işte bir hayır var, senin için daha iyisi olur dilerim.

...

İyi geceler herkese Umarım benim yaptığımı yapmamışsınızdır, akşam hafif yemişsinizdir, gece rahat uyursunuz :)))

hadi geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsınız

ben de utanaraktan kacak kac gundur kacak olaraktan geldim . Arada okumaya calıssam da bi turlu bitiremedim. Son gunler yogun gectı. eskisehire gittik. cocuklar hasta oldu. ve de ben. yatılı misafirlerimiz geldi. Simdi bebisim 11 aylık oldu. Artık anne olarak beni tanıyor. Ben olunca kimseye gitmiyor. hasta olunca da kucagımdan inmedi. Simdi ilk defa ikisi de erken yattı da fırsat buldum. normalde 1 i 2 i buluyor.
chickpeas seni cok merak ediyordum. bir msjını gordum. mutlu olmana cok sevindim. Allah bir daha ayırmasın.
yolcu senin de ameliyatı atlatmana cok sevindim. Allah kimseye evladının acısını gostermesin.
Efeemcim resmini gordum. Masallah ne guzel bayansın.
nuhancım pantolonun ne guzel bol gelmıs. İnsallah incecik bir gelin olursun.
ceco senin de neseli msjlarını ozlemisim.
yeni gelenler arkadaslarımız hosgelmısler.
Diger tum topikdaslarım hepinize en icten sevgilerimi yolluyorum
benim diyette bozuldu da bozuldu. Napcam bakalım.

iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah kuzucuklarda sende çok çabuk toparlarsınız
Maşallah kücük kuzununda doğum gününe 1 ay kalmış
Bir an önce toparlanıp aramıza dönersin inşallah sonuçta malum sürüden ayrılanı kurt kapıyor

keske kilo almak kadar vermekte kolay olsaydi ya ( heryanimdan ter akti gene,spor yapicam diye ama iste burda yeminim olsun verdigimde bu kilolari bir daha alirsam en dirayetsiz insan olayim hih bu kadarda yazdim.ya cok zorlaniyorum ben kizlar su son 24 saattir, ne diyet yapasim var ne kolumu kaldirasim var.ayyy böyle birsey oluyorum burdan cikinca, geri gelince hersey gene yerine oturuyor.ne yapsam ben sizi cebimde filan mi tasisam DD

iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de

Asucugum niye kendine haksızlık yapıyorsun... Gayet şıksın. mord asiyahta çok yakışmış... ben beğendim beğenme butonu yoktu ama... hele o bebiş yokmu tam isirmalık.

Elimde değil çok olmasada üzülüyorum..sonra şükr ediyorum tabiii neler var diye...
Sen niçin ameliyat olacaktın.?
İsmin Gizem mi?

Hoşgeldin aramıza..

Özlemciğim herşeyin hayırlısı..Kimbilir belki çok daha güzel ve iyi şartlarda iş bulacaksın..
Ama dediğin gibi işe alınıcakmışsın gibi sağlanılan ortam hayal kırıklığına uğratmışdır seni doğal olarak...

Çok şükür atlatmışsınız canım...
Bundan sonrası daha iyi geçecek görürsün..
hele rahat rahat uyuması insanı öyle mutlu ediyor ki...

Benim sevgili internet ailemmmm

Sonunda ffırsat bulup gelebildim yanınıza.. Kac gündür acayip yoğunum kaynım askerden geldi bi misafir bi misafir kafamı kaldıramadım

Bu ara adet olucam sanırım karnım cok agrıyo ve 101 kiloydum bu sabah

Su 120 - 110 - 100 kilolardan aşağılara düsen arkadaşlarıma ablalarıma hayranım Nasıl bi iradeye sahipsiniz maşallah sizlere.. ben hergün yürüdüğüm halde hala aynıyım hala aynı ayyyyyyy napıcam ben yaaa

Hayatımda sadece uykumu düzene sokabildim sabahları 9 gibi kalkıyorum eskiden öğleden sora kalkıodum :26:

Benden böyle işte.. simdi biraz geçmişi okuyayım her ne kadar bana bişiler yazılmış olmasada neler yaptınız bi bakayım

Heee bu arada örgümü bitirdim resmini istemiştiniz hemen gönderiyorum

hastamı olacaksın acaba..Ben de öyle olur çünkü..
Soğuk algıonlığı öncesi elimi kolumu kaldırasım gelmez içimden...

İyi geceler kızlar. Geldim, geçmişi okudum, herkese dizilere dalmış herhalde, kimsecikler yoktu ben de bir selam bırakıp gideyim.

yok yook umutcum benim dizim falan yok . netbukuma format attırdım . bütün gece onu bekledim.

Sağol canım tatlı szölerin için. Kanepelerini güle güle kullan bu arada. Kapılar yüzünden seni sinir eden ustadan sonra iyi bir usta bulmak hoşuna gitmiştir
sağol canım gerçekten dürüst birilerini bulmak beni çok mutlu etti.

İyi geceler herkese Umarım benim yaptığımı yapmamışsınızdır, akşam hafif yemişsinizdir, gece rahat uyursunuz :)))
malesef hafif yemedim iki dilim su böreği yedim

geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versin

uyma sen şeytana deryacım. bizede uyma hocanın dediğini yap yaptığını yapma

Son düzenleme:

Buraya uğramaz bizi unutursan kilo alırsın tabiii..
Ne güzel ikili rakamları görmüştün oysa...

ama şu bir gerçek ki misafir olunca insanın düzeni bozuluyor..
ev boşalınca yeniden iradene dönersin..

Son düzenleme:
Asucugum niye kendine haksızlık yapıyorsun... Gayet şıksın. mord asiyahta çok yakışmış... ben beğendim beğenme butonu yoktu ama... hele o bebiş yokmu tam isirmalık.

siyah yakıştı da desensiz olsaydı eteğim daha iyi olacaktı alırken siyah pantolon üstüne denemiştim daha hoş durmuştu yoksa içinde siyah var zaten
bebişimiz tam yemelik oldu annesinin istediği modelden :)benim büyük kızımın bebekliğine benziyor
abisi zaten benim aşkımdır yanımdaki minik delikanlı

Buraya uğramaz bizi unutursan kilo alırsın tabiii..
Ne güzel ikili rakamları görmüştün oysa...

ama şu bir gerçek ki misafir olunca insanın düzeni bozuluyor..
ev boşalınca yeniden iradene dönersin..

aynen öyleeeeee bak beni cok iyi anlamışsın... bide adet olucam sanırım onunda etkisi olmalı yani inşallah etkisi vardır da adet olunca düşer kilom

kahvaltımı erkenn yapıorum artık kahvaltıdan öncede 10 dk yürüyorum bu düzenede yeni başladım yavaş yavaş artırcam 15 dk 20 dk olarak devam edicek sizce nasıl iyi mi ??

yoksa 10 dk cok mu azdan başlamışım

Bugün arakadaşıma gittik arkadaşımın kızı kızımın kankası oğluda oğlumla yaşıt..
Güzel bir uyum içinde geçer görüşmelerimiz :) Maalesef çok uzak oturuyoruz birbirimize çok sık görüşemiyoruz çünkü..
Ve arkadaşım Antakya'lı..Bugün yediklerimizi hiiç düşünmeyin bile..
Akşam da abimlere geçtik orasıda felaketti yeme bakımından. şu an aşırı karbon tüketiminden başım çatlayacak gibi ağrıyor...

Anam ne güzel bir yandan buraya bir yandan da başarı öykülerine bakıyordum iki dakikada kahve yapmak için yerimden kalktım kücük cadı laptobu kapatmış
Kapkaçcı diyorum zaten ona anında yapacağını yapıyor
Şimdide ablasının odasına daldı kızlara rahat vermiyor cadı onlar kovalıyor o tekrar dalıyor odaya olmadı balkona çıktığımda peşimden gelip ablasının odasının camına çıkıp oradan ağzını cama dayayıp bağırıyor beyzaaaa aç kapıyor bak dövücem seni sonra küsüceğim diye
Valla bu kız hepimize yetiyor

Canım bende reglmi olucaksın diyecektim ama Yenanın dediği gibi soğuk algınlığı öncesinde de insanın eli ayağı kalkmıyor maalesef :26:
Bir iki gün daha sık dişini güzelim eğer hastalık değilse zaten geçer o isteksizlik inşallah
Sende fırsatın oldukca başarı hikayelerine bak inan diyet yapmayan insana bile gaz verir onlar

Hep diyorummmmm sürüden çıkanı kurt kaparrrrrrrrrr
Neyse canım takma kafana eminim en geç 1 hafta sonra yine 2li haneleri görürsün
Uykunu bile düzene sokmuş olman bir başarı devamıda gelir inşallahhhhhhh...Aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…