- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....
nasılsınızz....
biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...
ilk fırsatta gene dönerim aranıza inş Allaha emanet olun...
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Hoş geldimmmm
Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
o zaman soyle bı atesleme yapalım sana,,dusun dugun ıcın gelınlık bakmaya gıdıosun sana ornek dıe gelınlık gosterıolar yanında nısanlın ablası kaynanan falan var ve denedıgın gelınlıgın fermuarı kapanmıo ,,herkes sana kabınden cık da bı gorelım dıo fakat sen o mınnacık gelınlıgın ıcınde dev gıbı duruosun ,,,,yuzun ıse utancdan kıpkırmızı olmus,cıkartıosun gelınlıgı yok ben bunları begenmedım deyıp dısarı cıkıosun ama aklından keske o boregı yemeseydım dıe gecmısı gecırıosun gozlerının onunden ama ıs ısten cokdannn gecmıs ,,,,boyle bı durumu yasamak ıstermezsen su dakkadan ıtıbaren dıkkat edersın yedıklerıne ,,
Bende zaten çizelgeye baktıkca o rakam düşecek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum
Son hedefime varana kadar başlangıç kilomu sabit tutacağımaradaki fark büyüdükce belki şevkim artar
Belkide bu ay bir 10 gün spora ara verdiğim için öyle bir tembellik çöktü üzerime ama eminim cumadan sonra bomba gibi geliceğim
Korkun benden eylemlerim devam edicek moduna giriyorum
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....
nasılsınızz....
biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...
valla ceco seni böyle görünce ben bile bir motive oluyorum bilemezsin yani :))) böyle devam et arkadasim, sen kurtaricaksin bizi :))
Ne güzel fikir Banucuğum, havalar biraz düzelsin gene hatırlat sne bu teklifiBende şimdi şekersiz kahvemi içip hazırlanmaya başlıyayım :122: :122: :122:
Sonrada ver elini Spor
Akşam yemeğinden sonra damlarım nasılsa yine
Mehtapcığım yaw şu havalar biraz düzelsinde Umut ve Beyzuslada anlaşıp buluşalım :122: :122: Nasılsa umut Forum istanbulun yanında declatona da gelmek istiyorduo bahaneyle bir araya gelelim
Hem ayşeciğim de gelir taze kaynana olarak
...
umutcum çocukların çookk şanslı senin gibi bir anneleri var.
...
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
nasılsınızz....
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
nasılsınızz....
ben de utanaraktan kacak kac gundur kacak olaraktan geldim . Arada okumaya calıssam da bi turlu bitiremedim. Son gunler yogun gectı. eskisehire gittik. cocuklar hasta oldu. ve de ben. yatılı misafirlerimiz geldi. Simdi bebisim 11 aylık oldu. Artık anne olarak beni tanıyor. Ben olunca kimseye gitmiyor. hasta olunca da kucagımdan inmedi. Simdi ilk defa ikisi de erken yattı da fırsat buldum. normalde 1 i 2 i buluyor.
chickpeas seni cok merak ediyordum. bir msjını gordum. mutlu olmana cok sevindim. Allah bir daha ayırmasın.
yolcu senin de ameliyatı atlatmana cok sevindim. Allah kimseye evladının acısını gostermesin.
Efeemcim resmini gordum. Masallah ne guzel bayansın.
nuhancım pantolonun ne guzel bol gelmıs. İnsallah incecik bir gelin olursun.
ceco senin de neseli msjlarını ozlemisim.
yeni gelenler arkadaslarımız hosgelmısler.
Diger tum topikdaslarım hepinize en icten sevgilerimi yolluyorum
benim diyette bozuldu da bozuldu. Napcam bakalım.
iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de
yena biliyormusun bayiliyorum sana, ne kadar kendine güvenen birisin cidden baskasi kendiyle böyle dalga gecemezdi.bu arada kizin icin üzülme.benimde ergenlikte fiziksel sorunlarim vardi , zamanla kabul edip o olumsuz gibi görünen sorunlarini bile sevebilcegini düsünüyorum :) bende beklemistim bazi sorunlar icin 18 yasini ameliyat olabilmek icin.ameliyatima 2 hafta kala tüm sevdiklerim etrafima toplanip biz seni böyle seviyoruz diyince vazgeciverdim ameliyattan :) simdi cok mutluyum iyiki olmamisim diyorum :))
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Hoş geldimmmm
Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
nasılsınızz....
keske kilo almak kadar vermekte kolay olsaydi ya( heryanimdan ter akti gene,spor yapicam diye ama iste burda yeminim olsun verdigimde bu kilolari bir daha alirsam en dirayetsiz insan olayim hih bu kadarda yazdim.ya cok zorlaniyorum ben kizlar su son 24 saattir, ne diyet yapasim var ne kolumu kaldirasim var.ayyy böyle birsey oluyorum burdan cikinca, geri gelince hersey gene yerine oturuyor.ne yapsam ben sizi cebimde filan mi tasisam DD
İyi geceler kızlar. Geldim, geçmişi okudum, herkese dizilere dalmış herhalde, kimsecikler yoktu ben de bir selam bırakıp gideyim.
sağol canım gerçekten dürüst birilerini bulmak beni çok mutlu etti.Sağol canım tatlı szölerin için. Kanepelerini güle güle kullan bu arada. Kapılar yüzünden seni sinir eden ustadan sonra iyi bir usta bulmak hoşuna gitmiştir
malesef hafif yemedim iki dilim su böreği yedimİyi geceler herkeseUmarım benim yaptığımı yapmamışsınızdır, akşam hafif yemişsinizdir, gece rahat uyursunuz :)))
geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versinben de utanaraktan kacak kac gundur kacak olaraktan geldim . Arada okumaya calıssam da bi turlu bitiremedim. Son gunler yogun gectı. eskisehire gittik. cocuklar hasta oldu. ve de ben. yatılı misafirlerimiz geldi. Simdi bebisim 11 aylık oldu. Artık anne olarak beni tanıyor. Ben olunca kimseye gitmiyor. hasta olunca da kucagımdan inmedi. Simdi ilk defa ikisi de erken yattı da fırsat buldum. normalde 1 i 2 i buluyor.
chickpeas seni cok merak ediyordum. bir msjını gordum. mutlu olmana cok sevindim. Allah bir daha ayırmasın.
yolcu senin de ameliyatı atlatmana cok sevindim. Allah kimseye evladının acısını gostermesin.
Efeemcim resmini gordum. Masallah ne guzel bayansın.
nuhancım pantolonun ne guzel bol gelmıs. İnsallah incecik bir gelin olursun.
ceco senin de neseli msjlarını ozlemisim.
yeni gelenler arkadaslarımız hosgelmısler.
Diger tum topikdaslarım hepinize en icten sevgilerimi yolluyorum
benim diyette bozuldu da bozuldu. Napcam bakalım.
uyma sen şeytana deryacım. bizede uymakeske kilo almak kadar vermekte kolay olsaydi ya( heryanimdan ter akti gene,spor yapicam diye ama iste burda yeminim olsun verdigimde bu kilolari bir daha alirsam en dirayetsiz insan olayim hih bu kadarda yazdim.ya cok zorlaniyorum ben kizlar su son 24 saattir, ne diyet yapasim var ne kolumu kaldirasim var.ayyy böyle birsey oluyorum burdan cikinca, geri gelince hersey gene yerine oturuyor.ne yapsam ben sizi cebimde filan mi tasisam DD
Benim sevgili internet ailemmmm
Sonunda ffırsat bulup gelebildim yanınıza.. Kac gündür acayip yoğunum kaynım askerden geldi bi misafir bi misafir kafamı kaldıramadım
Bu ara adet olucam sanırım karnım cok agrıyo ve 101 kiloydum bu sabah
Su 120 - 110 - 100 kilolardan aşağılara düsen arkadaşlarıma ablalarıma hayranımNasıl bi iradeye sahipsiniz maşallah sizlere.. ben hergün yürüdüğüm halde hala aynıyım hala aynı ayyyyyyy napıcam ben yaaa
Hayatımda sadece uykumu düzene sokabildim sabahları 9 gibi kalkıyorum eskiden öğleden sora kalkıodum :26:
Benden böyle işte.. simdi biraz geçmişi okuyayım her ne kadar bana bişiler yazılmış olmasada neler yaptınız bi bakayım
Heee bu arada örgümü bitirdim resmini istemiştiniz hemen gönderiyorum
Asucugum niye kendine haksızlık yapıyorsun... Gayet şıksın. mord asiyahta çok yakışmış... ben beğendim beğenme butonu yoktu ama... hele o bebiş yokmu tam isirmalık.
Buraya uğramaz bizi unutursan kilo alırsın tabiii..
Ne güzel ikili rakamları görmüştün oysa...
ama şu bir gerçek ki misafir olunca insanın düzeni bozuluyor..
ev boşalınca yeniden iradene dönersin..
keske kilo almak kadar vermekte kolay olsaydi ya( heryanimdan ter akti gene,spor yapicam diye ama iste burda yeminim olsun verdigimde bu kilolari bir daha alirsam en dirayetsiz insan olayim hih bu kadarda yazdim.ya cok zorlaniyorum ben kizlar su son 24 saattir, ne diyet yapasim var ne kolumu kaldirasim var.ayyy böyle birsey oluyorum burdan cikinca, geri gelince hersey gene yerine oturuyor.ne yapsam ben sizi cebimde filan mi tasisam DD
Benim sevgili internet ailemmmm
Sonunda ffırsat bulup gelebildim yanınıza.. Kac gündür acayip yoğunum kaynım askerden geldi bi misafir bi misafir kafamı kaldıramadım
Bu ara adet olucam sanırım karnım cok agrıyo ve 101 kiloydum bu sabah
Su 120 - 110 - 100 kilolardan aşağılara düsen arkadaşlarıma ablalarıma hayranımNasıl bi iradeye sahipsiniz maşallah sizlere.. ben hergün yürüdüğüm halde hala aynıyım hala aynı ayyyyyyy napıcam ben yaaa
Hayatımda sadece uykumu düzene sokabildim sabahları 9 gibi kalkıyorum eskiden öğleden sora kalkıodum :26:
Benden böyle işte.. simdi biraz geçmişi okuyayım her ne kadar bana bişiler yazılmış olmasada neler yaptınız bi bakayım
Heee bu arada örgümü bitirdim resmini istemiştiniz hemen gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?