- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
aynen öyleeeeeebak beni cok iyi anlamışsın... bide adet olucam sanırım onunda etkisi olmalı yani inşallah etkisi vardır da adet olunca düşer kilom
kahvaltımı erkenn yapıorum artık kahvaltıdan öncede 10 dk yürüyorum bu düzenede yeni başladım yavaş yavaş artırcam 15 dk 20 dk olarak devam edicek sizce nasıl iyi mi ??
yoksa 10 dk cok mu azdan başlamışım
aynen öyleeeeeebak beni cok iyi anlamışsın... bide adet olucam sanırım onunda etkisi olmalı yani inşallah etkisi vardır da adet olunca düşer kilom
kahvaltımı erkenn yapıorum artık kahvaltıdan öncede 10 dk yürüyorum bu düzenede yeni başladım yavaş yavaş artırcam 15 dk 20 dk olarak devam edicek sizce nasıl iyi mi ??
yoksa 10 dk cok mu azdan başlamışım
Bugün arakadaşıma gittik arkadaşımın kızı kızımın kankası oğluda oğlumla yaşıt..
Güzel bir uyum içinde geçer görüşmelerimiz :) Maalesef çok uzak oturuyoruz birbirimize çok sık görüşemiyoruz çünkü..
Ve arkadaşım Antakya'lı..Bugün yediklerimizi hiiç düşünmeyin bile..
Akşam da abimlere geçtik orasıda felaketti yeme bakımından. şu an aşırı karbon tüketiminden başım çatlayacak gibi ağrıyor...
Mutlulukyolunda,
Ablam evka4 ten özkanlara yürüyor biliyormusun :)
İşi olduğunda tabii sürekli değil..
Ama deli gibi yürümeyi sever. o yüzden çok fittir daş gibi bir bedene sahip...
İyi geceler arkadaşlar....
Çok halsizim;yatıp duruyorum...
Her geçen yıl grip virüsünü güçlendiriyor.Perişan oldum valla....
nuhancığım tebrik ederim ne güzel inceliyorsun.
dukanın güzelliği..
Bugün arakadaşıma gittik arkadaşımın kızı kızımın kankası oğluda oğlumla yaşıt..
Güzel bir uyum içinde geçer görüşmelerimiz :) Maalesef çok uzak oturuyoruz birbirimize çok sık görüşemiyoruz çünkü..
Akşam da abimlere geçtik orasıda felaketti yeme bakımından. şu an aşırı karbon tüketiminden başım çatlayacak gibi ağrıyor...
maşallah ablana ne güzel
yenacım sen evin küçüğümüsün yoksa ablan var abin var kardeşin de var mı
ben en büyük ablayım 4kız kardeşiz biz
maşallah nuhan süper gidiyor dukan da çok inceltiyor bu bir gerçek
bizim enişte de 13 kilo felan verdi dukanla şimdi 93 kilo civarında ama 80li kilolarda giydiği kıyafetlerinin bol geldiğini söylüyor
ben de az daha devam edebilseydim güüzel olacaktı ama çok karıştılar bana ya aklım çelindi gitti
ama tatil bitince bişeyler yapmayı istiyorum inşallah
iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de
ne güzel hepsi için yerin ayrıdır eminim evin küçüğü kıymetli olurEvet asucum küçüğüm minnacığım ben :)
2 abim 1 ablam var..
Abilerimle epey yaş farkı var aramız da.. annem beni çok ileri yaşta doğurmuş..
YENACIĞIM;
Yediğin mamaları tahmin ettim.Afiyet olsun canım ama ''dost acı söyler'' derler benim gibi olmandan endişe duyuyorum..Lütfen bak ne güzel kilo vermişsin....
Benim 80 kiloya düştüğümü ve kendimi sağlık açısından gençkız gibi hissettiğimi hatırlıyorsun değilmi.Bak tutamadım gırtlağımı aldım mükafatımı...
Umarım bana kırılmazsın sevdiğim için söylüyorum biliyorsun..
İyi geceler arkadaşlar....
Çok halsizim;yatıp duruyorum...
Her geçen yıl grip virüsünü güçlendiriyor.Perişan oldum valla....
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendineBugün arakadaşıma gittik arkadaşımın kızı kızımın kankası oğluda oğlumla yaşıt..
Selam kizlaar nasilsinizzzz
ben iyim kacamak yapmamaya calisiyorum ve hafif beslenmeye calisiyorum ama bu yetmiyecegi icin nasil firsat bulsamda yürüsem yada hareket etsem diye ugrasiyorum,
merdiven bile ciktim bugun siz düsünün yaaaaaniiii,
ama iste vakit bulamiyorum hicbiseye oda ayri konu,
midemide bozdum naptim bilmiyorum, hic rahatim yok,
dün gecede midem bulanmisti arkadastan geldikten sonra halbuki cokta bisey yemedim gercekten,
bugunde istahim yoktu ama annem sebze corbasi yaptiydi onu ictim öglen,
sanirim icindeki pirasa iyice mahvetti migdemi, acimsi bir tat var icimde,
insallah gecer cok rahatsiz etti, okadar su ictim gecmiyor
neyse hepinzi öperim
Nuhancim pantolonlarin bol gelmesi ne hos bir duygudur darisi basima,
Özlemcim is olmamis hayirlisi olsun, insan sinir oluyor tabi anliyabiliyorum yaniii,
Dafi ablacim yine döktürmüs su böreginiona gercekten dayanamazdim iyiki orda degildim,
gece buzluktakilerini cikarir pisirir yerdim ona göre
Yolcu ameliyat iyi gecmis sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?