Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlaka iyi bir eş iyi bir anne olabilmek en önemlisi ama insanoğlu işte istiyor

Canım çok teşekkür ederim valla çok mutlu oldum iyiki yememişim çünkü sonrasında pişman olacağıma eminim
bende yaptım bende bende valla doğumdan sonra emzirince felaket duruma geldiler benimkilerde valla şu emzirme işini bıraktıktan sonra estetik olmayı bile düşünür hale geldim gördükçe canım sıkılıyo valla
canım sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun hakkında rabbim bi açık kapı gösterir elbet moralini yüksek tut sen

canım sende hoşgeldin aramıza inşallah düğününe kadar çok güzel kilolar verirsin ve çok daha mutlu bi gelin olursun sen şuan hiçbişey düşünme ve diyetine odaklan rabbim gönlüne göre versin

aramıza hoşgeldiiinn. arkadaşlar diyecek herşeyi demişler bana bişey kalmamış azim azim azim başaramayacagımız hiçbişey yok

üzülme ya hayırlısı böyleymiş belkide. bende bıktım zaten iş görüşmelerinden. artık öyle bir haldeyimki gidesim bile gelmiyor.bir keresinde hiç unutmuyorum tam 4 kişiyle görüşmüştüm aynı iş yerinden. artık tamam oldu diyordum olumlu olumsuz kesinlikle döneriz diyorlardı, olumlu baktıklarını söylemişlerdi, bizden haber bekle gibi iddialı konuşmaları olmuştu vs. bende oldu diye hiç biyere gitmiyordum görüşmeye sonra ses kesildi. aradım bi kaç gün geçti. o pozisyonda bir başkası başladı dediler. yuh dedim ya o kadar umut veriyorsunuz bizden haber bekle olumluyuz diyorsunuz haber vermekten acizsiniz felan diye baya kızmıştım aklıma geldi gene gıcık oldum
hayırlısıı de dua et belki daha güzel bi şans kapısı çıkacak karşına belli mi olur

tatlım hoşgeldin öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin.çok doğru bir yerdesin canım önünde de uzun bir zaman var burada bizimle başaracaksın yeterki vazgeçme ve burayı ihmal etmeden hergün mutlaka gel
arkadaşlarımında dediği gibi iş e kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin,bilmiyorsan yardımcı olacaklardır merak etme

diğer sayfalarda ki başarı hikayelerinide okumanı tavsiye ederim aradığın gaz orada da fazlasıyla var
kilonu bende merak ettim canım,burası kimseye diyemediğimiz kilomuzu rahat rahat söyleyebileceğimiz belkide tek yer ben mesela 103 kilo ile başladım buraya bir ay olmadan şimdi 97 kiloyum
aç kalmadan günde 3 ana 3 de ana öğünle beslenmelisin ve haftada en az 4 gün 40ar dakika yürüyüş.hatta imkanın vaktin varsa sporada başlasan süper olur.sonra pıtır pıtır gitsin kilocuklar

biz her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz...ve yine her cuma o hafta yaptığımız spor+yürüyüşlerin dakikasını bildiriyoruz..
kendimi tanıtıyım ben ayşe 42 yaşındayım

sağol banucum inşallahh...ihmal edermiyim canımcım bak 3 dk ders 33 dk topik

ayşe ablaa tersi olcaktı sanırım dimii dimiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tabi canımm ters yazmışım aksi olabilermi

burdan ders çalışcam diye çıktım evle uğraştım sonra öğlen güzellik uykuma yattım kalkıncada mutfağa yemek yapmaya giriştim sonra geldim topikimizi okuyorum
amaaa hangi dersten başlıcama karar verdim masanın üzerine dökümanlarımı hazırladım derse başlayacak biri lazım tek eksik o

Kızlarrrrrrrrrrrrrr kızımın kuzeni akşam yemeğinden sonra gelecekmiş Allahtan yemeklerin sadece bir çeşidini yapmıştım
Artık akşamlıkda birde ilave çoraba yaparım olur biter
Sütsüz şekersiz kahvemi içtim çok azda ekmeğin arasında peynir yedim :26: çok acıkmıştım ama akşam artık sırf çorba salata yaparım nasılsa 1 saat sonra falan yeriz yemeği

Ay bende bu ara sapıtmaya yakınım nedense ama ne olursa olsun sapıtmayacağım o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

S.O.S yardım çağrıma cevap veren güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. bu cuma itibariyle inşallah ben de aranızda olacağım. bana 1 güncük daha müsade edin :44:

şu kilo çizelgene bak hele bi hele bakkk sapıtılırmı hiççç dettt. ne kilolar gitmiş yahuu bunlar mı gitmicek pehhh ben kendi çizelgeme bakmıyorum zaten cumaya kadarda bakmayı planlamıyorum seninkine bakıyorum heves geliyor böyle bi gaza geliyorum bildigin gibi değil cecoş

yavaş yavaş sebzemi ısıtayım bende. 6da yemegimi yiyorum kural yaptım kendime. yavaş yavaş yarım saatten fazla yiyorum 1 tabakçık yemeği doyma hissime ulaşayım diye

Son düzenleme:

Bende zaten çizelgeye baktıkca o rakam düşecek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum
Son hedefime varana kadar başlangıç kilomu sabit tutacağım aradaki fark büyüdükce belki şevkim artar
Belkide bu ay bir 10 gün spora ara verdiğim için öyle bir tembellik çöktü üzerime ama eminim cumadan sonra bomba gibi geliceğim
Korkun benden eylemlerim devam edicek moduna giriyorum

anarşik cecoş

Selamün aleykümmm..

ben geldimm...

çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....

nasılsınızz....

biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...

ilk fırsatta gene dönerim aranıza inş Allaha emanet olun...

hadi geçmiş olsun çok çok Allah saglık sıhhat versin her daim

amaaamm pişmaniyemi dediiiinnnn bizdede çekmece helvası derlerdi

ablalıkta böyle birşey işte küçük kardeşi insanın çocuğu gibi oluyor

yok esracım bana yakışmazdı herkes yaptığından utansın
bende yavaş yavaş yapıyorum günümün hazırlıklarını bugün üç tepsi su böreği yaptım. birisini akşam için pişirdim. ikisini attım dondurucuya. hemen dondurucudan çıkartıp fırına atıveririm.

Canım çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın sağlık sıhhat versin bütün bebişlere kendine iyi bak Allaha emanet ol canım

ay dafi abla sen böle yazıyosunya valla imrenerek okuyorum valla ne beceriklisin ya bizde ilerde böle olurmuyuz dicem ama kendim için söleyim hiç umudum yok yani rabbim sana güç kuvvet versin herzaman böle kal

hayırlısı olsun özlemcim. hakkında hayırlı olan neyse karşına gelsin

geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız

ay dafi abla sen böle yazıyosunya valla imrenerek okuyorum valla ne beceriklisin ya bizde ilerde böle olurmuyuz dicem ama kendim için söleyim hiç umudum yok yani rabbim sana güç kuvvet versin herzaman böle kal
ne becerisi zehracım bir günde yetiştiremem diye günde günde ahesteee aheste yapıyorum işte

hadi geçmiş olsun çok çok Allah saglık sıhhat versin her daim

Aminn canım çok sağol...

Canım çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın sağlık sıhhat versin bütün bebişlere kendine iyi bak Allaha emanet ol canım

Amin amin canım...hep çok dayanıklı olduğumu sanırdım meğer söz konusu evlat olunca öyle olmuyomuş onu anladımm....

geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız

çok çok sağol ablacımm....

misafir gelceeeeeeeeeeeekkkk pekte yayılmışım eve azcık toparlanayım, evide toparlıyım. yatıya gelcekler giremem sanırım daha bugün. bilgisayarda oğlanda olur artık. umarım eli boş gelirlerrrr sapıtmıyım Allahım noluurrr :26::26:

hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…