yanı bence yasama bı daha:))) o yuzden dıkkat et yedıklerıne accukda hareketlendın mı hopppp gıtsın kılolar.))))
bu arada ınsallah kırıcı olmamısımdır hanı atesleme ıstedıgın ıcın oyle seyler yazdım ,
onemlı olan kılo deıl saygı sevgı ıyı ınsan ıyı bı es olabılmek,bende evlendıgımde 87 kılo ıdım gayette guzel gelın oldum,,hala bıle gelınlıgımı sorarlar nerde yaptırdın dıe,
o yuzden kıloyu sorun halıne getırme ,,onemlı olan senın mutlu olman:))
Canım çok teşekkür ederim valla çok mutlu oldum iyiki yememişim çünkü sonrasında pişman olacağıma eminimGünaydın kızlar,
Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.
Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün
Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.
Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.
Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)
Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)
bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)
bende yaptım bende bende valla doğumdan sonra emzirince felaket duruma geldiler benimkilerde valla şu emzirme işini bıraktıktan sonra estetik olmayı bile düşünür hale geldim gördükçe canım sıkılıyo vallaişte buderslerinin GYS lerini de bul onlarada sınav öncesi mutlaka göz at,birde ünite sonundaki testlerede mutlaka bak oralardan da bir kaç soru geliyor
bebişini kucağına al bir hayırlısıyla ondan sonra her şey çok güzel olacak
tatlım günde en az 3 ana öğün 3 de ara öğün yemelisin sağlıklı kilo verebilmenin ve kalıcı olabilmesinin tek seçeneği bu
dediğin hareketi hiç duymamıştım ve okuduğum gibi hemen 20 tane yaptımher gün mutlaka yapıcam teşekkür ediyorum
canım sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun hakkında rabbim bi açık kapı gösterir elbet moralini yüksek tut senHoş geldimmmm
Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Hoş geldimmmm
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
sağol banucumCanım inşallah çok başarılı geçer sınavın
Tamam bizi ihmal etme ama derslerinede dışına cıkmayacağın bir çalışma planı düzenleemin ol çok faydasını göreceksindir
Hadi bakalım sana kolay gelsin
sağol banucuminşallahh...ihmal edermiyim canımcım bak 3 dk ders 33 dk topik
ayşe ablaa tersi olcaktı sanırım dimii dimiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlarrrrrrrrrrrrrr kızımın kuzeni akşam yemeğinden sonra gelecekmişAllahtan yemeklerin sadece bir çeşidini yapmıştım
Artık akşamlıkda birde ilave çoraba yaparım olur biter
Sütsüz şekersiz kahvemi içtim çok azda ekmeğin arasında peynir yedim :26: çok acıkmıştım ama akşam artık sırf çorba salata yaparım nasılsa 1 saat sonra falan yeriz yemeği
Ay bende bu ara sapıtmaya yakınım nedenseama ne olursa olsun sapıtmayacağım o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şu kilo çizelgene bak hele bi hele bakkk sapıtılırmı hiççç dettt. ne kilolar gitmiş yahuu bunlar mı gitmicek pehhhben kendi çizelgeme bakmıyorum zaten cumaya kadarda bakmayı planlamıyorum seninkine bakıyorum heves geliyor böyle bi gaza geliyorum bildigin gibi değil cecoş
yavaş yavaş sebzemi ısıtayım bende. 6da yemegimi yiyorum kural yaptım kendime. yavaş yavaş yarım saatten fazla yiyorum 1 tabakçık yemeği doyma hissime ulaşayım diye
Bende zaten çizelgeye baktıkca o rakam düşecek diye kendi kendime telkinde bulunuyorum
Son hedefime varana kadar başlangıç kilomu sabit tutacağımaradaki fark büyüdükce belki şevkim artar
Belkide bu ay bir 10 gün spora ara verdiğim için öyle bir tembellik çöktü üzerime ama eminim cumadan sonra bomba gibi geliceğim
Korkun benden eylemlerim devam edicek moduna giriyorum
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....
nasılsınızz....
biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...
ilk fırsatta gene dönerim aranıza inş Allaha emanet olun...
amaaamm pişmaniyemi dediiiinnnnKIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere huzurlu mutlu ve bol eksili az kaçamaklı bi gün diliyorum
dün ben ananemlere gittim valla herkeşler ordaydı dedem bütün torunlarını kızlarını oğullarını topladı süper bi ortam oldupişmaniye çektiler ama ağzıma bile sürmedim veeee herkes bana zayıflamışsın çok belli oluyo dedi çok hoşuma gitti valla demekki emeklerimin karşılığını alıyorum neyse sabah sabah fazla kafa şişirmeyim bana müsade işlerimi hallediyim yine gelirim arada sizi yoklamaya öpüldünüz
ablalıkta böyle birşey işte küçük kardeşi insanın çocuğu gibi oluyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize günaydın
Hele şükür zorlada olsa erken uyandım bugüneşim her ne kadar sabah sinirlensemde bu sabah sırf beni uyandırmak için odanın ışığını yakmaktan tutun her türlü patırtıyı yaptı kapıdan geçirirkende dalga geçer gibi hadi sen kapat kapıyı git yat diyor uyuz yaa dedim kapatmıyorum len inat değilmi uyumuyacağım sabahları kızımın dediği gibi aniden fırlayarak uyanınca az birşey huysuz oluyorum gerçekten
Kahvaltı etmeye başlamadan sizlere bir günaydın diyeyim dedim
Canım hepimiz aynı dertten muzdaripiz maalesef. Bazılarımız iradeli davranamadığı bazılarımızda çeşitli rahatsızlıklar yüzünden zor kilo veriyoruz ama emin ol kusarak zayıflayıpta ay ben çok mutluyum diyen biriyle biz şimdiye kadar karşılaşmadık.
İnan ben bir ara nasıl aklımı bozduysam kiloyla ilgili kusarak zayıflamayı bile düşündümdüşündüm diyorum çünkü ben hamileliğimde bile kustuktan sonra yere yılıp dakikalarca ağlayıp kendime gelemeyen bir tipim çok şükür diyorum tabi şimdi çünkü o şekilde çok büyük tehlikelere sebep olurdum. Sonra burayı keşfettim ve çok şükür arkadaşlarımızında destekleriyle çok güzel bir kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum
Rabbim sağlığımızı elimizden almasınKilo nasılsa geç te olsa verilebilir Sen yeterki devamlı paylaşımda bulun Emin ol buradaki arkadaşlar hem destek oluyor hemde motivasyonunu öyle bir yükseltiyorlar ki hani neredeyse Olympiyatlara bile katılabilirim moduna geliyorsun
Hadi gazan mübarek olsun seninde
Bizde kız kardeşimle resmen kedi köpek gibiydik
Aramızda 11 ay var hatta annem hep der ikiz gibi büyüttüm sizi diye
İnan bir hafta kavga etmediğimiz görülmemişti hatta ben nişanlıyken bile kapıştığımızda ulen Allahtan evleniyorsunda senden kurtuluyorum senede 1 kere görmek zorunda kalacağım seni diyordu kız kardeşimama tabi ben Türkiyeye nikah hazırlıkları için ailemden 15 gün evvel İstanbula gelince ben gittikten iki gün sonra kız kardeşim hastanelik olmuştu
Tabi baştan bana söylemediler üzülmeyeyim diye ama inan hissettim o zamanlar. İçimde anlam veremediğim bir sıkıntı vardı ve en sonunda resmen ortada hiç birşey yokken ağlama krizine tutuldum ve devamlı kötü birşey oldu hissediyorum diye ağlayıp durdum
Meğer eşim biliyormuş o zaman ( Annem ona söyleyip tembihlemiş sakın duymasın üzülür diye )
Sonunda itiraf etmişti eşim ya kardeşin fenalaşmış üzüntüden hastaneye kaldırmışlar ama şu anda iyi eve dönmüşler diye. Yanlış hatırlamıyorsam 2 gece kalmışlar hastanede ve ben o sürede hep aynı sıkıntıyı yaşıyordum
Sonra o oldu bir daha hiç kapışmadık hatta şimdi resmen ara ara bir şeye üzüldüğünde bile ben ondan fazla üzülüyorum sanki evladımmış gibi elimden geleni yapmak için uğraşıyorum.
Yaaa ben ne zamandır bilgisayara msn indirmek istiyorum ama son formattan sonra eksik birşeyler var herhalde bir türlü indiremedim msni yoksa bende toksini taciz operasyonuna seve seve katılırdım
Bir ara tamire göndereyim bari şu laptobuda bende msne kavuşayım
Hele şükür ablacığım yaaa özledik valla yaa
İnşallah bu misafirlere koşturmaktan eksileride görmüşsündürSonuçta eve 1 misafir bile gelse insan daha fazla koşturuyor ev içinde
yok esracım bana yakışmazdıGünaydın kızlar,
Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. ben biraz keyifsizim ama mühim değil. bugünümüze de şükür.
Bu arada ölçülerinizi yavaş yavaş bildirmeye başlarsanız çok sevinirim kızlar, akkoyun karakoyun dökülsün
Annene geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir.
Ben geldim ablacım da Aynur bir hafta daha gelemez herhalde. özletti kendini hakikaten.
Senin de günün ertelenmiş, aslında gününü yapman çok güzel bir ceza olurdu sana haber vermedikleri için ama senin için elvermez. neyse ki hazırlıkların boşa gitmeyecekmiş. ne güzel yoğun bir hafta geçireceksin. şimdiden kolay gelsin.
Zehracım tebrikler, etraftakiler farketmeye başladıysa kimse durduramaz bu motivasyonla seni. pişman da olmamamışsın pişmaniye yeyip :)
Canım gün içinde tekrar uyumak metabolizmayı yavaşlatıyor. iyi hissediyorsan uzanma bence :)
bu arada Hürrem gelirse istanbul buluşması yapmak senin fikrindi sanırım, süper olur aslında. Yenasız, Aynursuz, Dafi ablasız, Asumansız, ne biliyim diğer kızlar olmadan eksik olabilir ama yine de tanırdık birbirimizi :) havalar az düzelsin de konuşalım bunu yine :)
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....
nasılsınızz....
biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...
amaaamm pişmaniyemi dediiiinnnnbizdede çekmece helvası derlerdi
ablalıkta böyle birşey işte küçük kardeşi insanın çocuğu gibi oluyor
yok esracım bana yakışmazdıherkes yaptığından utansın
bende yavaş yavaş yapıyorum günümün hazırlıklarını bugün üç tepsi su böreği yaptım. birisini akşam için pişirdim. ikisini attım dondurucuya. hemen dondurucudan çıkartıp fırına atıveririm.
hayırlısı olsun özlemcim. hakkında hayırlı olan neyse karşına gelsinHoş geldimmmm
geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınızSelamün aleykümmm..
ben geldimm...
nasılsınızz....
ne becerisi zehracım bir günde yetiştiremem diye günde günde ahesteee aheste yapıyorum işteay dafi abla sen böle yazıyosunya valla imrenerek okuyorum valla ne beceriklisin ya bizde ilerde böle olurmuyuz dicem ama kendim için söleyim hiç umudum yok yani rabbim sana güç kuvvet versin herzaman böle kal
ne becerisi zehracım bir günde yetiştiremem diye günde günde ahesteee aheste yapıyorum işte
hadi geçmiş olsun çok çokAllah saglık sıhhat versin her daim
Canım çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın sağlık sıhhat versin bütün bebişlere kendine iyi bak Allaha emanet ol canım
geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?