Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende böyle sehba hiç görmedim. bakın iste işte az daha cahil kaliyordum.... ben şişkoyum diye beni dişliyorsunuz dimi?
Hakiketen kilo ne büyük dert insanlar gizliden gizliye seni grup dişina atarlar...

Son düzenleme:
YENACIĞIM;

DAFİ resim yükleyene kadar şuna bak istersen.İnternetten buldum ..Kullanışlı gibi duruyor.Dafi daha çok ayrıntı verir zaten....İnşallah gönlüne göre bulursun..

Beyzuşum aynısından istiyorum ben...Sadece wenge renk biraz zor bulunuyormuş ..

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni değil canım nerden baksan 10 sene önce şimdi farklı modeller var

çookk güzel ve kullanışlı çok şık durmuş güle güle kllan
ben bunlardan gördümde biraz fiatlı deilmi ne kadarki fiyatlarıı

Bende böyle sehba hiç görmedim. bakın iste işte az daha cahil kaliyordum.... ben şişkoyum diye beni dişliyorsunuz dimi?
Hakiketen kilo ne büyük dert insanlar gizliden gizliye seni grup dişina atarlar...

tabiii bizim yanımızda şişkosun :)
bizler cansu Dere'yiz, çağla şıkel'iz..

aman da aman konu dışı kaldım diye nasıl da nazlanırmış
neresi şişkoysa

kızz evli kadının derdi ne olur sanıyon sıkıldımı adama kızdımı azcıkk maddi rahatladımı adamı borca sokacan 2 yakasını bir araya getirmicen 2 çanağın (tabağın) varsa birini kırcan kiii nefes alamasın:))))))))))))))))))))))) tavsiyee bekarlara

çookk güzel ve kullanışlı çok şık durmuş güle güle kllan

ben bunlardan gördümde biraz fiatlı deilmi ne kadarki fiyatlarıı

Değişiyor işte fiyatları...
İyice araştırmak lazım..
900 le 300 arasında değişiyor...fiyat farkı çok fazla...

Beyzuşum aynısından istiyorum ben...Sadece wenge renk biraz zor bulunuyormuş ..

İnşallah istediğin rengi bulursun...

Affına mağruren wenge renk nasıl oluyor canım.İkinci kez duydum.Senden öğreneyim bari...

Beni de hem şişman hem wengeyi bilmiyor hemi de yardımcısı yok diye dışlamazsınız değilmi...

Dışlarsanız ''DIŞLANMIŞ 90 KİLONUN ÜZERİNDEKİLER BERABER ZAYIFLIYOR'' diye NUHAN'la beraber topik açarız...Orta yerinden çatlarsın bak...

bayildim söze, güzel hayat felsefesi....süpermis valla. ben burada çok şey öğredim....yok hayatta sıkılmam.

hah ağzın bal yesin bende bilmiyommm valla wenge rengii kadın çalışmaya başladı sosyalleşti bak nası alengirli laflar ediyooo ahh ahhh para adamı nası deiştiriyoo beyzusum:)))))))))

bayılıyorum senin saptamalarına ve tavsiyelerine
gezip gören hatunun hali başka tabii

IKEA KULLEN 5 ÇEKMECELİ ŞİFONYER VENGE RENK

Evet epey eksikliğiniz var sizin :))))

hah ağzın bal yesin bende bilmiyommm valla wenge rengii kadın çalışmaya başladı sosyalleşti bak nası alengirli laflar ediyooo ahh ahhh para adamı nası deiştiriyoo beyzusum:)))))))))

Allahtan paramız yok bebeeeemmmm..Yoksa wenge,menge ...para konuştururdu....

YENA:18::18::18:Tırstımmmmmmm...

Ellerine sağlık canım.Çocuk sevindirmek gibisi yok..Ne mutlu sana...

Benim motiflerde böyle;sadece aradaki fon yeşil değil siyah olacak ki her renge uysun..Çok renkli yapıyorum çünkü...

Bayıldımmmmmmmmmmm hani üşenmesem hemen fesatlık yapıp aynını yapacağım
Gercekten çok hoşmuş kış günleri için mükemmel birşey

YENACIĞIM;

DAFİ resim yükleyene kadar şuna bak istersen.İnternetten buldum ..Kullanışlı gibi duruyor.Dafi daha çok ayrıntı verir zaten....İnşallah gönlüne göre bulursun..

Benim dediğimde bu bayada sağlam ama kaça aldı bilmiyorum ...

Anammmm bu da çok hoşmuş güle güle kullan Ablacığım

Bu arada kızlar gece gece güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün

Üzülmeyin,eziklenmeyin sorun cevaplarım..

Ben herşeyi biliyorum,çok zekiyim ben..süperim..
wenge'yide biliyorum ...

ayrıca venge değil Wenge yazılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…