YENACIĞIM;
DAFİ resim yükleyene kadar şuna bak istersen.İnternetten buldum ..Kullanışlı gibi duruyor.Dafi daha çok ayrıntı verir zaten....İnşallah gönlüne göre bulursun..
senin motifler benim dediğimden daha güzelmiş sonuç güzel olacak eminim
kimin ablasıı:16:
yenacım birkaç poz çektim. tek tek zigon olarakta kullanabiliyorum
Eki Görüntüle 621074
Eki Görüntüle 621075
Eki Görüntüle 621076
Eki Görüntüle 621078
Eki Görüntüle 621079
Eki Görüntüle 621080
Eki Görüntüle 621081
yeni değil canım nerden baksan 10 sene önce şimdi farklı modeller var
çookk güzel ve kullanışlı çok şık durmuş güle güle kllanyenacım birkaç poz çektim. tek tek zigon olarakta kullanabiliyorum
Eki Görüntüle 621074
Eki Görüntüle 621075
Eki Görüntüle 621076
Eki Görüntüle 621078
Eki Görüntüle 621079
Eki Görüntüle 621080
Eki Görüntüle 621081
ben bunlardan gördümde biraz fiatlı deilmi ne kadarki fiyatlarıı
Bende böyle sehba hiç görmedim. bakın iste işte az daha cahil kaliyordum.... ben şişkoyum diye beni dişliyorsunuz dimi?
Hakiketen kilo ne büyük dert insanlar gizliden gizliye seni grup dişina atarlar...
Bende böyle sehba hiç görmedim. bakın iste işte az daha cahil kaliyordum.... ben şişkoyum diye beni dişliyorsunuz dimi?
Hakiketen kilo ne büyük dert insanlar gizliden gizliye seni grup dişina atarlar...
çookk güzel ve kullanışlı çok şık durmuş güle güle kllan
ben bunlardan gördümde biraz fiatlı deilmi ne kadarki fiyatlarıı
Beyzuşum aynısından istiyorum ben...Sadece wenge renk biraz zor bulunuyormuş ..
bayildim söze, güzel hayat felsefesi....süpermis valla. ben burada çok şey öğredim....yok hayatta sıkılmam.kızz evli kadının derdi ne olur sanıyon sıkıldımı adama kızdımı azcıkk maddi rahatladımı adamı borca sokacan 2 yakasını bir araya getirmicen 2 çanağın (tabağın) varsa birini kırcan kiii nefes alamasın:))))))))))))))))))))))) tavsiyee bekarlara
İnşallah istediğin rengi bulursun...
Affına mağruren wenge renk nasıl oluyor canım.İkinci kez duydum.Senden öğreneyim bari...
Beni de hem şişman hem wengeyi bilmiyor hemi de yardımcısı yok diye dışlamazsınız değilmi...
Dışlarsanız ''DIŞLANMIŞ 90 KİLONUN ÜZERİNDEKİLER BERABER ZAYIFLIYOR'' diye NUHAN'la beraber topik açarız...Orta yerinden çatlarsın bak...
bayılıyorum senin saptamalarına ve tavsiyelerinekızz evli kadının derdi ne olur sanıyon sıkıldımı adama kızdımı azcıkk maddi rahatladımı adamı borca sokacan 2 yakasını bir araya getirmicen 2 çanağın (tabağın) varsa birini kırcan kiii nefes alamasın:))))))))))))))))))))))) tavsiyee bekarlara
Affına mağruren wenge renk nasıl oluyor canım.İkinci kez duydum.Senden öğreneyim bari...
Beni de hem şişman hem wengeyi bilmiyor hemi de yardımcısı yok diye dışlamazsınız değilmi...
Dışlarsanız ''DIŞLANMIŞ 90 KİLONUN ÜZERİNDEKİLER BERABER ZAYIFLIYOR'' diye NUHAN'la beraber topik açarız...Orta yerinden çatlarsın bak...
dafini sehba, uzay mekiği gibi...gerçekten çok kulanıslıya benziyor.. daficiğim bir markasi falan varmi? nereden aldın? benimde tercih edebileceğim bir model...dafi sehpan ne güzelmiş hem şık hem kullanışlı güle güle kullan
hah ağzın bal yesin bende bilmiyommm valla wenge rengii kadın çalışmaya başladı sosyalleşti bak nası alengirli laflar ediyooo ahh ahhh para adamı nası deiştiriyoo beyzusum:)))))))))
Ellerine sağlık canım.Çocuk sevindirmek gibisi yok..Ne mutlu sana...
Benim motiflerde böyle;sadece aradaki fon yeşil değil siyah olacak ki her renge uysun..Çok renkli yapıyorum çünkü...
YENACIĞIM;
DAFİ resim yükleyene kadar şuna bak istersen.İnternetten buldum ..Kullanışlı gibi duruyor.Dafi daha çok ayrıntı verir zaten....İnşallah gönlüne göre bulursun..
yenacım birkaç poz çektim. tek tek zigon olarakta kullanabiliyorum
Eki Görüntüle 621074
Eki Görüntüle 621075
Eki Görüntüle 621076
Eki Görüntüle 621078
Eki Görüntüle 621079
Eki Görüntüle 621080
Eki Görüntüle 621081
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?