Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vaaaayy ne güzel bişey böyle...Harika model..
eline sağlık canım resimler için yordum seni..
ama benim dediğim yemek masası olanlardan resim ekledik bakarsın sende...
canım resim eklerken görmemişim şimdi gördüm nasıl birşey istediğini Allah gönlüne göre versin

Beyzuş biz burada espiri yapiyoruzda dukan topikinde öyle oldu biliyormusun? kavga ettiler sonra gidip yeni topik açtilar ama akılları eskisinde kaldı. gelip gelip bakıyorlar.. bizde o duruma düşmiyelim biraz altan mi alsak ne?

Asıl ben topik açacağım..Wenge yi bilenler birlikte zayıflayalım...

canım resim eklerken görmemişim şimdi gördüm nasıl birşey istediğini Allah gönlüne göre versin

dafi nasıl model güzel değilmi.??
küçük salonlar için çok ideal...

Üzülmeyin,eziklenmeyin sorun cevaplarım..

Ben herşeyi biliyorum,çok zekiyim ben..süperim..
wenge'yide biliyorum ...

ayrıca venge değil Wenge yazılır..

Yirim ben seni ben yirim...Ballı lokma tatlım...Üstü tarçınlım,fırında sütlacım,booollll cevizli baklavam....

Ayol kovduracağım kendimi.Burası zayıflama topiği;kendine gel derler adama...

Hem ezik hem kendiliksiz, wengesiz zavallı Beyza...

Dengesiz diyecektim ama ilkokul alışkanlığı ile yeni öğrendiğim kelimeyi cümle içinde kullandım.Olmuşmu örtmenim.

Son düzenleme:
Kızlar sabah biriken geçmişi görünce böyle olucaklar
Sonrada geçen sohbette niye yoktuk diye kızacaklar

dafini sehba, uzay mekiği gibi...gerçekten çok kulanıslıya benziyor.. daficiğim bir markasi falan varmi? nereden aldın? benimde tercih edebileceğim bir model...
yok canım markası falan yok
biz inegöllüyüz .inegölden aldık

sağol canım Allah daha güzellerini size nasibetsin

Üzülmeyin,eziklenmeyin sorun cevaplarım..

Ben herşeyi biliyorum,çok zekiyim ben..süperim..
wenge'yide biliyorum ...

ayrıca venge değil Wenge yazılır..

aman sonuçta 2 side venge diye okunuyo:)))))))))))

aman açlık çeneme vurdu yatam ben yaaa sabah adamı işe sarelle kemekle yollucam gene kalkamadımmı nescafe sarelle ekmek yapıyorumm ne şişko ve üşengecim ben yawww

Olurmu olur Nuhancığım...Alttan alalım.Azınlıktayız.Ben tırstım zaten...:18::18::18::18::18::18:

Hem şişko hem üşengeç hem de wenge yi bilmiyorsun :))

Ayrıca aynı okunmuyor.. sesli söyle bakalım wenge.. şimdi bir de venge de..Arada fark var..

dafi nasıl model güzel değilmi.??
küçük salonlar için çok ideal...
çok güzel buna benzer modeller görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum. sanırım bir arkadaş facede paylaşmıştı

kızlaaarrr saatin farkındamısınıııııızzzzzz

Son düzenleme:
Hem şişko hem üşengeç hem de wenge yi bilmiyorsun :))

Ayrıca aynı okunmuyor.. sesli söyle bakalım wenge.. şimdi bir de venge de..Arada fark var..
okunuşunuda öğrendiğimize göree hepiize wenge renkli rüyalar diliyorummmmmmmmmmmmmmm huzurunuzdan ayrılıyorum üstadım

Ayyy bu gerçekten gecenin esprisi.Kahkahalarla gülüyorum şu anda...

Akıllı insanlar çok güzel espri yapıyorlar.

Tek geçerim seni YENAM tek....

Beyzuşum şaka bir yana..İnşallah bulurum hem uygun hem de istediğim şekil de çok istiyorum...
Onu alınca tabiii bir de sandalye bulmak lazım açılır kapanır sandalyeler...
Geçen yıl koçtaş ta görmüştüm o tür modeller bakalım varmı hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…