IKEA KULLEN 5 ÇEKMECELİ ŞİFONYER VENGE RENK GittiGidiyor'da 38374907
Evet epey eksikliğiniz var sizin :))))
canım resim eklerken görmemişim şimdi gördüm nasıl birşey istediğini Allah gönlüne göre versinVaaaayy ne güzel bişey böyle...Harika model..
eline sağlık canım resimler için yordum seni..
ama benim dediğim yemek masası olanlardan resim ekledik bakarsın sende...
canım resim eklerken görmemişim şimdi gördüm nasıl birşey istediğini Allah gönlüne göre versin
Üzülmeyin,eziklenmeyin sorun cevaplarım..
Ben herşeyi biliyorum,çok zekiyim ben..süperim..
wenge'yide biliyorum ...
ayrıca venge değil Wenge yazılır..
yok canım markası falan yokdafini sehba, uzay mekiği gibi...gerçekten çok kulanıslıya benziyor.. daficiğim bir markasi falan varmi? nereden aldın? benimde tercih edebileceğim bir model...
sağol canım Allah daha güzellerini size nasibetsinBayıldımmmmmmmmmmm hani üşenmesemhemen fesatlık yapıp aynını yapacağım
Gercekten çok hoşmuş kış günleri için mükemmel birşey
Benim dediğimde bubayada sağlam ama kaça aldı bilmiyorum ...
Anammmm bu da çok hoşmuşgüle güle kullan Ablacığım
Bu arada kızlar gece gece güldürdünüz beniAllahta sizi güldürsün
Üzülmeyin,eziklenmeyin sorun cevaplarım..
Ben herşeyi biliyorum,çok zekiyim ben..süperim..
wenge'yide biliyorum ...
ayrıca venge değil Wenge yazılır..
Beyzuş biz burada espiri yapiyoruzda dukan topikinde öyle oldu biliyormusun? kavga ettiler sonra gidip yeni topik açtilar ama akılları eskisinde kaldı. gelip gelip bakıyorlar..bizde o duruma düşmiyelim biraz altan mi alsak ne?
aman sonuçta 2 side venge diye okunuyo:)))))))))))
aman açlık çeneme vurdu yatam ben yaaa sabah adamı işe sarelle kemekle yollucam gene kalkamadımmı nescafe sarelle ekmek yapıyorumm ne şişko ve üşengecim ben yawww
çok güzel buna benzer modeller görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum. sanırım bir arkadaş facede paylaşmıştıdafi nasıl model güzel değilmi.??
küçük salonlar için çok ideal...
Yirim ben seni ben yirim...Ballı lokma tatlım...Üstü tarçınlım,fırında sütlacım,booollll cevizli baklavam....
Ayol kovduracağım kendimi.Burası zayıflama topiği;kendine gel derler adama...
Hem ezik hem kendiliksiz, wengesiz zavallı Beyza...
Dengesiz diyecektim ama ilkokul alışkanlığı ile yeni öğrendiğim kelimeyi cümle içinde kullandım.Olmuşmu örtmenim.
Asıl ben topik açacağım..Wenge yi bilenler birlikte zayıflayalım...
okunuşunuda öğrendiğimize göree hepiize wenge renkli rüyalar diliyorummmmmmmmmmmmmmm huzurunuzdan ayrılıyorum üstadımHem şişko hem üşengeç hem de wenge yi bilmiyorsun :))
Ayrıca aynı okunmuyor.. sesli söyle bakalım wenge.. şimdi bir de venge de..Arada fark var..
kızlaaarrr saatin farkındamısınıııııızzzzzz
Ayyy bu gerçekten gecenin esprisi.Kahkahalarla gülüyorum şu anda...
Akıllı insanlar çok güzel espri yapıyorlar.
Tek geçerim seni YENAM tek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?