okunuşunuda öğrendiğimize göree hepiize wenge renkli rüyalar diliyorummmmmmmmmmmmmmm huzurunuzdan ayrılıyorum üstadım
ha anladim rende...
okunuşunuda öğrendiğimize göree hepiize wenge renkli rüyalar diliyorummmmmmmmmmmmmmm huzurunuzdan ayrılıyorum üstadım
Beyzuşum şaka bir yana..İnşallah bulurum hem uygun hem de istediğim şekil de çok istiyorum...
Onu alınca tabiii bir de sandalye bulmak lazım açılır kapanır sandalyeler...
Geçen yıl koçtaş ta görmüştüm o tür modeller bakalım varmı hala...
Ay sen çok yaşa emi gece gece kahkaha attırdın bana
Neyse kızlar valla aklım sizde kalacak ama ben ufaktan yatağa doğru ilerleyeyim
Sabah hem erken kalkıcağım hemde küçük cadı bu saat oldu uyumadı kızlarla oturcağım diye şimdi de anne uykum geldi diyor( tabi akşam 7 gibi uyursa ancak uykusu gelir cadının )
Sabah cadıyı erken uyandırayım akşam üzerede o saatlerde oyalayayım ki şu gece uykularını artık düzene sokalımyoksa halim harap eşimde isyanlarda artık cadı yüzünden aynı anda yatağa bile giremiyoruz diye
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Kocaman öpüyorum hepinizi
Beyzuşum şaka bir yana..İnşallah bulurum hem uygun hem de istediğim şekil de çok istiyorum...
Onu alınca tabiii bir de sandalye bulmak lazım açılır kapanır sandalyeler...
Geçen yıl koçtaş ta görmüştüm o tür modeller bakalım varmı hala...
Haklısın sandalyede lazım.İnşallah bulursun canım.Sonuçta çok çok acil değil sanırım..
Her yeri dolaşır bakarsınız.Belki de istediğiniz gibi getirirlerde ısmarlarsanız...
Herkese iyi geceler.
Ben de yatayım artık...Uykum yok ama ,yatsam iyi olur...
Allah rahatlık versin..Yarın görüşürüz inşallah....
sende çok yaşa cecoş
ii geceler kovalasın tavşanlar...
(ben yorgannin altindayım fakat sarjim bitti yere doğru bir kablo uzanıyor ortalıkta karanlık dafi beni fark etmez dimi?bide sessiz sesiz gülüyorum)
Herkese iyi geceler.
Ben de yatayım artık...Uykum yok ama ,yatsam iyi olur...
Allah rahatlık versin..Yarın görüşürüz inşallah....
ben gittim bir koşu abdestimi alıp geldimdafi sen saati boşver valla konudan kopacam pc yi görümceye kaptırcam diye wc ye bile gidemedim sıkışa sıkışa hal geldii:)) ayıptır sölemesi
iiyi gene söz dinlerim ben..hadi sen de uyu artık demeden uyumayacaksın değil mi
iiyi gene söz dinlerim ben..
ah canııımmm uykuda yazmayıda öğrenmişsin senhoşcakalın,, uyudum ben..
ah canııımmm uykuda yazmayıda öğrenmişsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?