iyiki bceriksizsin dafi abla bide becerikli olsan neler yapcaksın çok merak ediyorum doğrusu ben senin çeyreğin olsam bana yeter doğrusuhayırlısı olsun özlemcim. hakkında hayırlı olan neyse karşına gelsin
geçmiş olsun canım . hadi gözünüz aydın atlatmışsınız
ne becerisi zehracım bir günde yetiştiremem diye günde günde ahesteee aheste yapıyorum işte
canım benim hepimiz için aynı şey geçerli sonuçta bende olsam benimde içim giderdi o ameliyata girince oturur ağlardım valla neyse rabbim bidaha yaşatmasın canımAminn canım çok sağol...
Amin amin canım...hep çok dayanıklı olduğumu sanırdım meğer söz konusu evlat olunca öyle olmuyomuş onu anladımm....
çok çok sağol ablacımm....
canım benim çok sağolben de utanaraktan kacak kac gundur kacak olaraktan geldim . Arada okumaya calıssam da bi turlu bitiremedim. Son gunler yogun gectı. eskisehire gittik. cocuklar hasta oldu. ve de ben. yatılı misafirlerimiz geldi. Simdi bebisim 11 aylık oldu. Artık anne olarak beni tanıyor. Ben olunca kimseye gitmiyor. hasta olunca da kucagımdan inmedi. Simdi ilk defa ikisi de erken yattı da fırsat buldum. normalde 1 i 2 i buluyor.
chickpeas seni cok merak ediyordum. bir msjını gordum. mutlu olmana cok sevindim. Allah bir daha ayırmasın.
yolcu senin de ameliyatı atlatmana cok sevindim. Allah kimseye evladının acısını gostermesin.
Efeemcim resmini gordum. Masallah ne guzel bayansın.
nuhancım pantolonun ne guzel bol gelmıs. İnsallah incecik bir gelin olursun.
ceco senin de neseli msjlarını ozlemisim.
yeni gelenler arkadaslarımız hosgelmısler.
Diger tum topikdaslarım hepinize en icten sevgilerimi yolluyorum
benim diyette bozuldu da bozuldu. Napcam bakalım.
canım maşallahevet cok zor oldu düzene sokmak ama basardım :) suan uykum geldi hatta hemen koşuyorum yatağa
banada az gibi geldi aslında yarın 20den başlayayım en iyisi :26:
Evet cnm bantta yürüyorum 10 dk lık programlar var o programda yürüyorum bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor bazen eğim artırıyor herseyi kendi ayarlıyo ama 10 dkda bile terletiyor insanı
Masallaaaahhhhh :)) ablanı tebrik ederim valla helal olsun.. ben Atatürk mahallesinden osmangaziye kadar yürüyebiliyorum en fazla:) yada çay mah. var oraya.. en fazla 40 dk sürüyo ama canım cıkıyo :) Özkanlara gittiğimi hayal bile edemiyorum
Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014
canım senle tanışma fırsatımız olmadı ama burdaki herkes gibi sende cana yakın birine benziyosun
canım bende ilk defa görüyorum valla çok hoş bişeymiş inşallah istediğin gibi bişey bulursun :80::80::80:
yenacım birkaç poz çektim. tek tek zigon olarakta kullanabiliyorum
Eki Görüntüle 621074
Eki Görüntüle 621075
Eki Görüntüle 621076
Eki Görüntüle 621078
Eki Görüntüle 621079
Eki Görüntüle 621080
Eki Görüntüle 621081
Uzun zamandır forumda yazılanları okur dururum. 90+++ kilolardayım. 136 gün sonra düğünüm var. En azından daha zayıf ve mutlu bir gelin olmak istiyorum. Sanırım bunun için desteğinize ihtiyacım var. S.O.S :44:
Hoş geldimmmm
Herkescikler iyidir umarım.. Ben pek iyi değilim
Dün iş görüşmesine gittim telekoma. Görüşmem çok iyi geçti. 40dkya yakın sohpet ettik adamla, anamın babamın işinden tutun da eşimin nerde çalıştığına kadar sordu adam. Sohpet havasında geçti. Bana uzun uzun işi ve benden ne beklediğini anlattı. En son da 15 günde bir ya da haftada bir ankaraya gidip gelmeler olursa sorun olur mu diye sordu. Olmaz dedim. Benim gözümde görüşmem kesinlikle olumlu sonuçlanacaktı. Zaten adam beni işe almış gibi konuştu. Derken eve geldim. 2 saat sonra beni telekoma gönderen aracı şirketten mail geldi. Olumsuz sonuçlanmış. Şok oldum resmen. Mail attım ve sordum. Bu kadar iyi geçen görüşmenin neden olumsuz olduğunu onlar da bilmiyormuş. Hatta onlar da çok şaşırmışlar, benim kesin alınacağımı düşünüyorlarmış. Resmen dumura uğradım. Madem almayacan neden bu kadar üstüme düştün be adam. Hayat gerçekten çok acımasız
Hayat bazen insanlara adil davranmıyor. Yapacak birşey yok. Artık kendime ve sağlığıma dikkat etmem lazım. Umarım herkes iyidir. Ben biraz geçmişi okuyayım
Selamün aleykümmm..
ben geldimm...
çok vaktim yok size bi bakıp kaçam dedim ama çok sayfa birikiş okuyamıcam şimdi....
nasılsınızz....
biz ameliyatı sorunsuz atlattık çok şükür...öncesinde verdikleri sakinleştirici bütün korkularımızın üstesinden geldi...sonrasındada çok sıkıntı yaşamadık çok şükür arada ağrısı oluyo ama genede ayakta geçiriyo kardeşiyle oynuyo...çocuğu hasta olur korkusuyla soğuk yemekten okadar çok alıkoymuşuzki...dünden beri ne yedirmeye çalışsam anneeee bu soğuk yiyemem hasta olurum sonraa diye ağlıyoo...neyse ufak tefek sıkıntılar oluyo tabi ama en zorunu atlattık çok şükür..şimdilik bizden bukadar...
ilk fırsatta gene dönerim aranıza inş Allaha emanet olun...
iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de
Elimde değil çok olmasada üzülüyorum..sonra şükr ediyorum tabiii neler var diye...
Sen niçin ameliyat olacaktın.?
İsmin Gizem mi?
Selam kizlaar nasilsinizzzz
ben iyim kacamak yapmamaya calisiyorum ve hafif beslenmeye calisiyorum ama bu yetmiyecegi icin nasil firsat bulsamda yürüsem yada hareket etsem diye ugrasiyorum,
merdiven bile ciktim bugun siz düsünün yaaaaaniiii,
ama iste vakit bulamiyorum hicbiseye oda ayri konu,
midemide bozdum naptim bilmiyorum, hic rahatim yok,
dün gecede midem bulanmisti arkadastan geldikten sonra halbuki cokta bisey yemedim gercekten,
bugunde istahim yoktu ama annem sebze corbasi yaptiydi onu ictim öglen,
sanirim icindeki pirasa iyice mahvetti migdemi, acimsi bir tat var icimde,
insallah gecer cok rahatsiz etti, okadar su ictim gecmiyor
neyse hepinzi öperim
Benim en büyük ablam benden 21 yaş büyük. Ben ilk okul bire giderken, okul ardaşlarıma ablami gösterrek benim annem o dedim...
annembeni 41 yasindayken doğurmus...ama beni gerçekten ablam büyüttü. annemle anne çocuk ilişkimiz olmadı.
bende allah izin verirse seneye çocuk yaparsam 41de doğum yapmiş olacağım.... kadare bak...ben genç anne taklidi yaparim artık nasilsa zayifliyorum..
kızz evli kadının derdi ne olur sanıyon sıkıldımı adama kızdımı azcıkk maddi rahatladımı adamı borca sokacan 2 yakasını bir araya getirmicen 2 çanağın (tabağın) varsa birini kırcan kiii nefes alamasın:))))))))))))))))))))))) tavsiyee bekarlara
Kızlar sabah biriken geçmişi görünce böyle olucaklar
Sonrada geçen sohbette niye yoktuk diye kızacaklar
sen çok yaşa hemi banu abla tam içimden geçiriyodum ya bunlar ne güzel sohbet etmiş yine içim gitti keşke bende orda olsaydım diye senin yazını gördüm valla ne yalan söleyim üzüldüm yanınızda olmadığıma :84::84::84::84:Kızlar sabah biriken geçmişi görünce böyle olucaklar
selamun aleyküm kısceleeeerrrrr
hayırlı bir gün diliyorum.
yaaaaa gece yatmazsanız sabah kalkamazsınız. ben size demedimmi saatten haberiiz varmı diye
hiç anne sözü tutmuyorsunuz
hadi kalkın bakayım
sabah sporunuzu yapın.
bende kalkıp bir tepsi poğça yapayım eltim bugün umreye gidecek yolluk lazım
daha çok birşeyler yapardımdaaaaherkes hakettiği kadarını alsın değilmi :97::106:
ne kaaa kötüyüm değilmii :114::114::121:
ah canııımmm uykuda yazmayıda öğrenmişsin sen
İyi geceler Asucuğum...
Maaşallah ne kadar güzel oldun zayıflayınca...Gençliğin ortaya çıktı...
güle güle giy tatlım eline sağlıkBuda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014
herkese merhabalar
11 e doğru kalktım ama daha ayılamadım ben evde de her yer ayaklanmışben hariç
Dün bu konuda yazmayı unutmuşum, eksik kalmak istemedim hiç canım :) yüz güzelliği ile ilgili altın oran ölçümleri var Yenam. güzel yüzü bu oranlar belirliyor. sen dün bahsetmişsin ya hafif dişleğim diye. o hafif dişleklik üst dudağın daha yukarda, daha dolgun durmasını sağlıyor. böylece burun ile dudak arasındaki mesafe olması gereken uzunluğa kısalıyor. sen o fındık burunla dolgun dudaklarının ideal uzaklıkta olmasını hafif dişlekliğine borçlusun :) bu uzunluğun idealize olmasını sağlayan bir diğer etmen de hafif çıkıntılı, karakteristik bir burun. bakınız gisele bündchen :) sadece estetik kaygılardan kaynaklanıyorsa bu üzüntü, kızın ergenliğini atlattığında çok mutlu olacak bence burnuyla. benim burnum ufak ve yukarı doğru, üst dudağım da çok ince. eşimin burnu uzun diye çok seviniyorum mesela :) kızımız olursa daha orantılı olacak burun ağız mesafesi diye umuyorum :) hoş bunların hepsi faso fiso :) insanın yavrusu tabi ki dünyanın en güzeli :)
:)
herkese merhabalar
11 e doğru kalktım ama daha ayılamadım ben evde de her yer ayaklanmışben hariç
Elimde değil çok olmasada üzülüyorum..sonra şükr ediyorum tabiii neler var diye...
Sen niçin ameliyat olacaktın.?
İsmin Gizem mi? QUOTE]
hastamı olacaksın acaba..Ben de öyle olur çünkü..
Soğuk algıonlığı öncesi elimi kolumu kaldırasım gelmez içimden...
bende burnumu sevmiyordum ve de dislerimi begenmiyordum yapilacakti hepsi ama simdi iyiki yaptirmamisim diyorum,insanin farkli bir tipi olmasi güzel ve sevdiklerimiz icin cirkinliklerimizlede güzeliz :) ismim derya canim, halsizligide gelince sanirim bende inaniyorum artik kötü birseyler olcagina,hastalanicam galiba :S
yok yook umutcum benim dizim falan yok . netbukuma format attırdım . bütün gece onu bekledim.
sağol canım gerçekten dürüst birilerini bulmak beni çok mutlu etti.
malesef hafif yemedim iki dilim su böreği yedim
geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versin
uyma sen şeytana deryacım. bizede uymahocanın dediğini yap yaptığını yapma
hala saglamim dafi abla merak etme, zaiyat vermedim henüz :)
yeni bitiyor regl im tatlim, hastalik calicak galiba benimde kapimi. uzatmalari oynuyorum yenildim yenilicem :) cok erken basliyorum ben güne,6 da uyaniyorum her sabah,birde su siralar gec yatar oldum , sanirim halsiz düstüm azicik.erken yatabilsem toplarlarim bir kac güne ama aksamlarida spor filan yapiyorum sonra size bakiyorum oyunlarima bakiyorum derken bir bakmisim 12 olmus saat.günlük 6 saat uyku az geliyor galiba artikCanım bende reglmi olucaksın diyecektim ama Yenanın dediği gibi soğuk algınlığı öncesinde de insanın eli ayağı kalkmıyor maalesef :26:
Bir iki gün daha sık dişini güzelim eğer hastalık değilse zaten geçer o isteksizlik inşallah
Sende fırsatın oldukca başarı hikayelerine bak inan diyet yapmayan insana bile gaz verir onlar
İyu geceler herkese nasilsiniz kizlar, ben iyi degilim diyet yapamiyorum surekli yemek istegi ne olucak benim bu halum bilmiyorum 2 gun iyi gidiyo 2 hafta kotu istende gec geliyorum 9da aksam yemegi yiyorum sonra uzaniyorum direk hareket 0 benim kilo vermem imkansiz boyle. Esimde saolsun artik inanmiyo ve desteklemiyo beni hakli adam her seferinde bu son diyorum ama bi turlu oyle olmuyo. Bi insan bu kadar iradesiz olamaz yaa :-(
canim ya üzülme gayret göster birazcik.mate cayi icmeyi denedin mi hic ? istah kesiyor o cay, fakat ben icemiyorum tadi igrenc
bir mahalle bakkalına girdiginizde hemen kasanın yanında, böyle çocukları cezbeden janjanlı ürünler olur. Bu ürünleri başka yerlerde görmezsiniz. Ambalajları tanıdığınız markalarınkine çok benzer ama harf farkiyla falan aynisi değildir. Böyle fakir mahallerlerde, çocuk evden 25 kurus alır bakkala koşar. Tek eğlencesi odur çocuğun. Bilmez ki o yedigi şey ne kadar pis koşullarda yapiliyor. Pislikten öte, içinde ne olduğu belli değildir. Adamalar neyi ucuz buluyorsa satmak uğruna ambalajin içini tepiştirir. Çocuk o kadar masumki ambalaja yada içindeki oyuncağa kanarak onu defelaraca alır. Yetiskinler ambalaja kanıp sadece bir kez satın alıryorlar. Buda bilinçli yapilan bir sistem. birkez satması yetiyor. ambalaj değişir yeniden rafa...hazır gidalar çok hijyenik koşullarda imal edilse bile genede içindeki uzun ömrü sağlayan katkilardan dolayı sağlığa çok zararlı.... sizler hiç x marka bebe bisküvisi aldinizmi? ambalaji acinca muz kokar... o kokon nedir biliyormunuz? opp ile aliminyum arasına lamine edilirken koyulan esanstır. yani kokan bisküve değildir. ambalajdir. Hesaplanan şudur, raf ömrü 1 yıl ise koku bisküviye siniyor...ürütimlerin o kadar çok dalaverisi varki... vs vs...
gelelim merdiven altlarına ya anlatilacak gibi değil. adam cips üretimi yapiyor. içine ne koyuduğu belli değil, pelki talaşla unu karıstıyor, hiç bilinmez gönlüne kalmış. izbe bir yerde izbi bir bina önüne park edilmis bir mersedes görürseniz bilinki o izbe binanin içinde meridven altı bir üretim vardır. tek özet bu..
tek kelimeyle korkunc :S
ben daha dünkü gecmisin hepsini okuyamadim.bir ara onlarida okuycam.öpüyorum cok sizleri.
Merhaba arkadaşlar,
yeni kahvaltı ettim sayılır :) dışarıda işlerim var dı..
Kızım okul arkadaşıyla waffle yemeye gitti ben de ortalığı toparlayıp oğlanı parka götürmeyi düşünüyorum hava güneşli çok güzel...
zeynepçiğim kızın bugün nasıl umarım daha iyidir...
Bir de meryl streep var..acaip karizmatik bulurum...
Çok tatlısın esracığım muhteşem yorumluyorsun herşeyi...
Kızım yaşı gereği önemsiyor ama bir kaç yıl sonra kesinlikle vazgeçecektir eminim ben..
Dediğim gibi göze batan bir durum yok..ama iler de nefes alış verişini etkilerse muhakak bir müdahale şart olur...
Sen nasılsın misafirlerin gitmediler değilmi.?
bir de bebeğin isim törenine gittinizmi.?
Asucuğum bizim ev de tüm eşyalar ayaklanmış
Öylesine dağınık ki ev..
Asucuğum bizim ev de tüm eşyalar ayaklanmış
Öylesine dağınık ki ev..
bir mahalle bakkalına girdiginizde hemen kasanın yanında, böyle çocukları cezbeden janjanlı ürünler olur. Bu ürünleri başka yerlerde görmezsiniz. Ambalajları tanıdığınız markalarınkine çok benzer ama harf farkiyla falan aynisi değildir. Böyle fakir mahallerlerde, çocuk evden 25 kurus alır bakkala koşar. Tek eğlencesi odur çocuğun. Bilmez ki o yedigi şey ne kadar pis koşullarda yapiliyor. Pislikten öte, içinde ne olduğu belli değildir. Adamalar neyi ucuz buluyorsa satmak uğruna ambalajin içini tepiştirir. Çocuk o kadar masumki ambalaja yada içindeki oyuncağa kanarak onu defelaraca alır. Yetiskinler ambalaja kanıp sadece bir kez satın alıryorlar. Buda bilinçli yapilan bir sistem. birkez satması yetiyor. ambalaj değişir yeniden rafa...hazır gidalar çok hijyenik koşullarda imal edilse bile genede içindeki uzun ömrü sağlayan katkilardan dolayı sağlığa çok zararlı.... sizler hiç x marka bebe bisküvisi aldinizmi? ambalaji acinca muz kokar... o kokon nedir biliyormunuz? opp ile aliminyum arasına lamine edilirken koyulan esanstır. yani kokan bisküve değildir. ambalajdir. Hesaplanan şudur, raf ömrü 1 yıl ise koku bisküviye siniyor...ürütimlerin o kadar çok dalaverisi varki... vs vs...
gelelim merdiven altlarına ya anlatilacak gibi değil. adam cips üretimi yapiyor. içine ne koyuduğu belli değil, pelki talaşla unu karıstıyor, hiç bilinmez gönlüne kalmış. izbe bir yerde izbi bir bina önüne park edilmis bir mersedes görürseniz bilinki o izbe binanin içinde meridven altı bir üretim vardır. tek özet bu..
Kızlar sabah biriken geçmişi görünce böyle olucaklar
ben de bayılıyorum o kadına, şeytan prada giyerde devleşmişti :) bu arada kayınvalidem de bir prada çanta kullanıyor, kocaman yazıyor üstünde :) sanırım taklit. yine de bu filmden bahsetsem mi acaba diye düşünüyorum :)
gitmediler canım. hala burdalar. ama haftasonu birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaklar sanırım. biraz nefes alacağız. yarın akşam da eşimin doğumgünü. evi toparlıyorum ben de biraz. annem böreği halledecek, kayınvalidem de yemeği yapacakmış. kayınpederim de pasta alacak sanırım. benim de dışarda işlerim vardı, isabet oldu :)
gitmedik isim törenine canım. zaten gitmemiz biz yüzsüz ve salağız demekti. neyseki yolladığım truffle sepetini o gün ikram etmişler. kassalar sünnetine kadar dayanırdı aslında :) kayınvalideme göre de baya ihtimam gösterip fotoğrafını falan çekmişler. ben de dedim bizim görmediğimiz hürmeti o gördü bari, yaşasın millete hava atma hevesi.
ben de dışardaydım sabahtan beri. moralim bozuk diye bi tane cıss yedim. regl de erken geldi. özsütün çikolatalı fıstıklı pastasından yedim ama geçen seferki gibi yine bayattı. daha da almayacağım.
ben azcık adam ettim gibi banyoyu topladım çamaşırlar yıkanıyor
mutfağı da toparladım yemeklerimi de koydum pişiyorlar
şimdi bir soda molası verdim sonra salonumu süpürürüm
ikindie zanı da okunsun arkadaşa kahve içmeye giderim
sonuçta arkadaş beni kahveye ikna edince birden enerjik oluverdim ama hala belim hafiften yoklama çekiyor
Canım eşinin doğum günü kutlu olsun. Seneye baş başa kutlarsınız inşallah...
Kaçamak yapılmış...sen aksama şimdi doğum günü pastasida yersin. Hadi bugunluk olsun bakalım... haftaya telefefi edersin.
ah habaratlarım benim... benim evde perişan.. ama çok işim var hele şu işleri toparliyim benimde biraz dişarıda işlerim var. Çikacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?