Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler diyenler hala burda :))
Gidemediniz değilmi.?

Ben gidiyorum artık, hepinize wengeli geceler :)))

ayrıca öptüm sizi şapşup...

selamun aleyküm kısceleeeerrrrr
hayırlı bir gün diliyorum.
yaaaaa gece yatmazsanız sabah kalkamazsınız. ben size demedimmi saatten haberiiz varmı diye
hiç anne sözü tutmuyorsunuz
hadi kalkın bakayım
sabah sporunuzu yapın.
bende kalkıp bir tepsi poğça yapayım eltim bugün umreye gidecek yolluk lazım
daha çok birşeyler yapardımdaaaa herkes hakettiği kadarını alsın değilmi :97::106:
ne kaaa kötüyüm değilmii :114::114::121:

Son düzenleme:
iyiki bceriksizsin dafi abla bide becerikli olsan neler yapcaksın çok merak ediyorum doğrusu ben senin çeyreğin olsam bana yeter doğrusu
Aminn canım çok sağol...

Amin amin canım...hep çok dayanıklı olduğumu sanırdım meğer söz konusu evlat olunca öyle olmuyomuş onu anladımm....

çok çok sağol ablacımm....
canım benim hepimiz için aynı şey geçerli sonuçta bende olsam benimde içim giderdi o ameliyata girince oturur ağlardım valla neyse rabbim bidaha yaşatmasın canım
canım benim çok sağol nerelerdesin sen ya özlettin kendini burdan kaçanların sonu iyi olmuyo yol yakınken dön aramıza canım
canım maşallah ne güzel olmuş güle güle giyin ya bizim topikte herkes ne kadar becerikli ya valla yada siz normalsiniz ben çok beceriksizim
Ellerine sağlık canım.Çocuk sevindirmek gibisi yok..Ne mutlu sana...

Benim motiflerde böyle;sadece aradaki fon yeşil değil siyah olacak ki her renge uysun..Çok renkli yapıyorum çünkü...
canım senle tanışma fırsatımız olmadı ama burdaki herkes gibi sende cana yakın birine benziyosun ben kendimi tanıtayım kısaca adım zehra 27 yaşındayım 1.5 yaşında bi oğlum var yeni işe başladım ve 2 aydırda burdayım ve iyiki burdayım sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
Ayrıca çok geçmiş olsun sanada ve seninde örgün mütiş olmuş çok beğendim ben çok severim rengarenk şeyleri:81::81::81::81:
canım bende ilk defa görüyorum valla çok hoş bişeymiş inşallah istediğin gibi bişey bulursun :80::80::80:

dafi abla sehbana bayıldım çok hoş ya iyi günlerde güle güle kullan ablacım

doğru yerdesin, eminim çok güzel bir gelin olacaksın. burda aynı yollardan kilo veremeden geçen birkaç kişi de varız ayrıca. gramla yemene de gerek yok. zaten doğruyu yanlışı biliyorsundur. yediğin şeylerden zararlı olanları 1/4 oranında azaltıp, sağlıklı olanları da biraz arttırırsan bile çok fayda göreceksindir. şimdiden hayırlı olsun

Özlemcim geçmişler olsun. hiç dert etme boşver. kısmetinde olan karşına çıkacaktır. ben de çok istediğim bir görüşme yapmıştım. maslaktaydı ve bana çok uzaktı. ayrıca düşündüğüm en düşük ücretten de daha azı için ısrar ettiler ilk görüşmede ve ben de bir süre direnip kabul ettim. bu arada o kadar yakın davrandılar ki eşimin mesleğini duyunca ona da iş teklif ettiler :) kendisi yapamazsa bize tavsiye edebileceği kimse var mı dediler falan. akşama cevabımı veririm deyip çıktım. eşimi de ikna ettim uzak diye istememesine rağmen. kabul ettiğimi bildirmek için aradığımda benden sonra gelen bir avukatın başladığını söyledi kadın. sitem ettim ama çok uzatmadım. ama baya moralim bozulmuştu. ağladığım bile oldu işin önü çok açık diye. sonra gel zaman git zaman 1 hafta kadar sonra aynı kadın beni tekrar aradı görüşmek için. tabi benle görüştüğünü bile anlamıyor. ben de kibarca daha önce görüştüğümüzü ve birini aldıklarını hatırladığımı söyledim. kadın o telaşla kapadı yüzüme. anladım ki o kadından bana patron falan olamaz. kadın beni daha sonra birkaç kez daha aradı bu arada :))) o kadar dengesiz insanlarla çalışmak durumunda kalıyoruz ki. malesef oluyor bunlar. senin için de hayırlısı olsun canım. iyi düşün, iyi olsun.

Hadi geçmiş olsun Zeynepcim. zor olan kısmını atlatmışsınız. inşallah bir an önce toparlanır nazlı bebeğin :)

iyi geceler
günüm yoğun yorucu ve güzel geçti
ama kıyafet işinden anlamıyorum ben gerçi acelece alıp giydim ama bu işi daha sık yapmam lazım anlaşıldı:)
2 resim ekledim yine beğenmesem de

bence gayet güzelsin Asumancım. eteğin deseni hiç rahatsız edici değil. bir uyumsuzluk yok yani :) güle güle kullan yeni cicileri.

Elimde değil çok olmasada üzülüyorum..sonra şükr ediyorum tabiii neler var diye...
Sen niçin ameliyat olacaktın.?
İsmin Gizem mi?

Dün bu konuda yazmayı unutmuşum, eksik kalmak istemedim hiç canım :) yüz güzelliği ile ilgili altın oran ölçümleri var Yenam. güzel yüzü bu oranlar belirliyor. sen dün bahsetmişsin ya hafif dişleğim diye. o hafif dişleklik üst dudağın daha yukarda, daha dolgun durmasını sağlıyor. böylece burun ile dudak arasındaki mesafe olması gereken uzunluğa kısalıyor. sen o fındık burunla dolgun dudaklarının ideal uzaklıkta olmasını hafif dişlekliğine borçlusun :) bu uzunluğun idealize olmasını sağlayan bir diğer etmen de hafif çıkıntılı, karakteristik bir burun. bakınız gisele bündchen :) sadece estetik kaygılardan kaynaklanıyorsa bu üzüntü, kızın ergenliğini atlattığında çok mutlu olacak bence burnuyla. benim burnum ufak ve yukarı doğru, üst dudağım da çok ince. eşimin burnu uzun diye çok seviniyorum mesela :) kızımız olursa daha orantılı olacak burun ağız mesafesi diye umuyorum :) hoş bunların hepsi faso fiso :) insanın yavrusu tabi ki dünyanın en güzeli :)

Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. üşüttüğün için olabilir mide bulantısı. mercimek çorbası sebzeden daha iyi gelebilir sanki.

Senin vesilenle Beyzuş ablaya ve miyopa da geçmiş olsun diyeyim. dikkat edin kendinize kuzucuklar.

Benimki de geç evlendiği için ilk çocuğu olan beni 31inde doğurmuş. ben de o yaştan önce anne olamayacakmışım gibi geliyor. ama annem daha erken anne olsaydı kompleks yapardım sanırım :) daha senin 41e, benim de 31 var bu teoriye göre, sıkıntı yok yani Nuhancım :)

biz de orta sehpa sevmiyor ve kullanmıyoruz. canım bunlar tasarım olarak güzel de dayanıklı mıdır ki acaba? bir de ederinden pahalıdır sanırım tasarım olduğu için. bir süre sonra açıp kaparken sorun çıkartır mı acaba?

Annemin tavsiyesi de bu yönde. bir de eşimin yanında söylüyor. gülüyoruz beraber

Kızlar sabah biriken geçmişi görünce böyle olucaklar
Sonrada geçen sohbette niye yoktuk diye kızacaklar

oldum bile ben Cecoşum :) oku oku bitmiyor. hayır yazdığınız da Allah'ın emri sanki tövbe tövbe :) okumasam bi şey kaçıracakmışım gibi geliyor :)

KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere mutlu huzurlu az kaçamaklı bol eksili bi gün diliyorum valla uzunca bi geçmiş okuduktan sonra işimin başına dönmem lazım malum ay sonu maaşlar çıkacak of ya zor iş neyse ne yapalım rabbim bi kolaylık verir elbet öpüldünüz kızlar işim bitsin uğrarım yine

sen çok yaşa hemi banu abla tam içimden geçiriyodum ya bunlar ne güzel sohbet etmiş yine içim gitti keşke bende orda olsaydım diye senin yazını gördüm valla ne yalan söleyim üzüldüm yanınızda olmadığıma :84::84::84::84:

bencede ablacım yeterde artar bile hatta ben senin yerinde olsam onu bile yapmam ama sen öle biri değilsin gönlü güzel ablam

bu arada MEYRA hiç uğramıyo misafirleriyle arası nasıl acaba duy sesimi meyra arada bi ceeee de bize

günayydınn anca ayıldım eşimi 7 de yolladım geri biuyumuşum şimcik kalktımmm kahvaltı ile öğle ymek tarzı öğünümü yapayımmm saat kaç oldu dafi anne kızma bize bu çiçekler sanaa

ah canııımmm uykuda yazmayıda öğrenmişsin sen

ne geceydi ama saat 11de ablamın telefonu ile uyandım. iyiki müsteri değildi... sohbet için tsk. ler kızlar... güldük eğlendik..

Daficigim sabah 7de ayaktasın hayranım sana..ellerine sağlık... kötülük kim ya? sen sabahın köründe kalkıp pohoça yapmış kadınsın bundan büyük iyilik mi olur.

Son düzenleme:
herkese merhabalar
11 e doğru kalktım ama daha ayılamadım ben evde de her yer ayaklanmışben hariç

maşşallah amma çeneniz düşmüş yahu geçmiş okucam diye telef oldum

selamün aleyküm şekerlerim

gece muhabbetlerinize katılamıyorum ee malum kaynana olduk yaşlandık erken yatıp erken kalkmalı
sabah sporuma gittim 1.5 saat çok iyi geldi

İyi geceler Asucuğum...

Maaşallah ne kadar güzel oldun zayıflayınca...Gençliğin ortaya çıktı...

bende görmekk istiyorumm

Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014
güle güle giy tatlım eline sağlık

herkese merhabalar

slm herkese,,
bende senın gıbı gece 11 gıbı yattım ama 12 de anca uyuyabıldım,,
sabahda 11.30 da kalktım ama hala uykum var,,halıyle sabah kahvaltısı yalan oldu
bende ıspanaklı yumurta yesıl salata bıde yogurt yedım ,,

dünkü menümüde yazayım bari

sabah ballı elma sirkeli limonlu ılık su

kahvaltıda

çok az kaşar peynir
3 zeytin
1tatlı kaşığı kadar pekmez
biraz hamur işi abartmadan mecburen yedim

spora gittim 70dk
eve geldiğimde ara öğün yaptım
7 fındık,1 kupa yeşil çay

öğlen de
ton balıklı salata

arada

1 armut,yarım çay bardağı ayran

akşam

1 tabak kara lahana yemeği
yoğurt
biraz mısır ekmeği

gece arada 1 portakal

Merhaba arkadaşlar,

yeni kahvaltı ettim sayılır :) dışarıda işlerim var dı..
Kızım okul arkadaşıyla waffle yemeye gitti ben de ortalığı toparlayıp oğlanı parka götürmeyi düşünüyorum hava güneşli çok güzel...

zeynepçiğim kızın bugün nasıl umarım daha iyidir...

Bir de meryl streep var..acaip karizmatik bulurum...
Çok tatlısın esracığım muhteşem yorumluyorsun herşeyi...

Kızım yaşı gereği önemsiyor ama bir kaç yıl sonra kesinlikle vazgeçecektir eminim ben..
Dediğim gibi göze batan bir durum yok..ama iler de nefes alış verişini etkilerse muhakak bir müdahale şart olur...

Sen nasılsın misafirlerin gitmediler değilmi.?
bir de bebeğin isim törenine gittinizmi.?

herkese merhabalar

Asucuğum bizim ev de tüm eşyalar ayaklanmış
Öylesine dağınık ki ev..

Son düzenleme:

ben de bayılıyorum o kadına, şeytan prada giyerde devleşmişti :) bu arada kayınvalidem de bir prada çanta kullanıyor, kocaman yazıyor üstünde :) sanırım taklit. yine de bu filmden bahsetsem mi acaba diye düşünüyorum :)

gitmediler canım. hala burdalar. ama haftasonu birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacaklar sanırım. biraz nefes alacağız. yarın akşam da eşimin doğumgünü. evi toparlıyorum ben de biraz. annem böreği halledecek, kayınvalidem de yemeği yapacakmış. kayınpederim de pasta alacak sanırım. benim de dışarda işlerim vardı, isabet oldu :)

gitmedik isim törenine canım. zaten gitmemiz biz yüzsüz ve salağız demekti. neyseki yolladığım truffle sepetini o gün ikram etmişler. kassalar sünnetine kadar dayanırdı aslında :) kayınvalideme göre de baya ihtimam gösterip fotoğrafını falan çekmişler. ben de dedim bizim görmediğimiz hürmeti o gördü bari, yaşasın millete hava atma hevesi.

ben de dışardaydım sabahtan beri. moralim bozuk diye bi tane cıss yedim. regl de erken geldi. özsütün çikolatalı fıstıklı pastasından yedim ama geçen seferki gibi yine bayattı. daha da almayacağım.

Son düzenleme:
Asucuğum bizim ev de tüm eşyalar ayaklanmış
Öylesine dağınık ki ev..

ben azcık adam ettim gibi banyoyu topladım çamaşırlar yıkanıyor
mutfağı da toparladım yemeklerimi de koydum pişiyorlar
şimdi bir soda molası verdim sonra salonumu süpürürüm
ikindie zanı da okunsun arkadaşa kahve içmeye giderim
sonuçta arkadaş beni kahveye ikna edince birden enerjik oluverdim ama hala belim hafiften yoklama çekiyor

ya bisürü şey yazmıştım kapı çaldı misafir geldi onla ilgilenirken çıkmışım forumdan. tekrar yazmaya üşendim yaaa

kötü gıdalar hakkında ne dicegdim ben yaaa unuttum. gıda okudugum için bi sürü yerde staj yaptım vs. her şeyden nefret ediyordum bi ara. sucuk salam sosis. pasta malzemeleri felan böggg yani ama zaman geçince dayanamayıp yiyorum bazen. kısacası buydu.

ayrıca gece napmışınız öyle yaa oku oku anca bitti oyyyy

becerikli hatunlarımız var yine maşallaahh. örgüler şahaneydi.

yena ablaaaaaa bizim koltuk masa takımı felan wengeymiş yahuuuu. ben çizgili gibi koyu kahve diyordum bunlara ögrenmiş olduk

bu arada dafi abla senin bu mobilyalara hastayım ben çok karizmatik yaaaaaaaa

dün malum misafirlerimiz vardı. mısır patlattık çok çok azcıcık yidim vallaa azcıcık. gece 4te yattık sohbet muhabbet derken 11 gibi kalktık kahvaltı vs. 12de gittiler topiğe girdim okudum cevaplarımı yazdım tam gönderrirken gene bir akrabamız geldi. onlarda yaza sünnet yapcaklar çocuklara güzel bi yer bakıyorlar ama hala bulamadılar. açık hava olsun istiyorlar ama bizim sülale kalabalık biraz. ortalama 1000 kişilik yer aranıyor hala bulamadık. onla muhabbet ettik eve gitti şimdi oda bende geri geldim size.

Canım eşinin doğum günü kutlu olsun. Seneye baş başa kutlarsınız inşallah...
Kaçamak yapılmış... sen aksama şimdi doğum günü pastasida yersin. Hadi bugunluk olsun bakalım... haftaya telefefi edersin.

ah habaratlarım benim... benim evde perişan.. ama çok işim var hele şu işleri toparliyim benimde biraz dişarıda işlerim var. Çikacağım...

tatlım çok sağol :) doğum günü yarın. pastayı da kayınpederim alacak. yemeyeceğim onun aldığından. zaten nerden alacağı, nasıl olacağı meçhul. kendimi şımartayım dedim, hiç keyfim yok. üniden arkadaşım gelecek haftaya. 1 yıldan fazla zamandır görüşmüyoruz, en yakın arkadaşım. misafirim var diye de ağırlayamayacağım zaten. Allah başka dert vermesin tabi de sıkıntılıyım bu ara. dün size söylemedim ama eşimle tartışmıştık önceki gece. neyseki dün akşam telafi etti hatasını. ben de gerginim bu ara.

bu kadar açıklama yeterli olmaz eminim ama günah çıkarayım dedim ben yine de öğretmenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…