Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlar,

bildirimimi yapayım hemen. kilom 82.2 kg. 100 gr artıdayım, sabah tartıyla çok kavga ettim Yenayı bunun için mi yorucaz diye ama işe yaramadı tabi :)
sporum da 110 dakika Asumancım. şimdiden ikinizin de ellerine sağlık kızlar, sağolun varolun

Kızlar,
Ayça, Umut, Banu, Fadime, Nevin, Miyop, Anathema, Dafi abla, Meyra, Zehra, Emine ve Melike bu ayki ölçümleriniz eksik. akşama kadar tamamlarsanız listeyi yayınlayabilirm. haftasonu fırsatım olmaz tekrar. akşama kadar bildirim yapmayanları aynı geçicem.

inşallah haftaya 2-3 katını verirsin:) cücut ölçüleri bildirimini sanamı yapıyordukben sanırım yapmayı unuttum :S

inşallah haftaya 2-3 katını verirsin:) cücut ölçüleri bildirimini sanamı yapıyordukben sanırım yapmayı unuttum :S

teşekkürler, umarım veririz hepimiz.

bana yapıyorsunuz, akşama kadar yapabilirsin. bir de cuma günleri kilo bildirimi dışında da topiği takip edersen haberdar olabilirsin bunlardan. hafta başından beri hatırlatmaya çalışıyorum ben çünkü.

bu hafta hep dışardaydım şu 2 günür stajdayım diye girebiliyorum topiğe sınav yaklaştığından sabahtan akşama kadar dershanem var alında geçen haftadan beri aklımda ve her defasında eve geldiğimde unutuyorum tekrar özür dilerim :S

özür dileyecek bir şey yok tatlım :) hiçbirimiz okul müdür değiliz. bazen muhabbete dahil olamayabilirsin burda. pes etme, zamanla sana da daha sıcak gelecektir. burayı takip etmek motivasyonunu da dinç tutuyor. en nihayetinde hepimiz aynı amaç için burdayız. sen kilo bildiriminde bulunuyorsun en azından, hala çabalıyorsun diye listedesin mesela. ilk bildirimden sonra gözükmeyenleri zaten bir şey söylemeden sildim.

müsait olduğunda ölçülerini bildirebilirsin. zayıflamadan kaçamazsın bizden

günaydın kızlar

kılom 92,9

spor 200 dk

aslında hafta içinde daha coktu ama şimdi boyle cıktı pis tartı fazla gösterdi benii

inşallah herkezin bildirimi bol bol eksili olurr canım sıkıldı bırazz

ölçtüm zaten
bel:120
kalça:112

hosgeldiniz kizlar.umarim buraya devam edebilirsiniz, cok faydasi var buranin.gazamiz mübarek olsun :)

ekledim canım :)

belden 3, basenden 4 cm incelmişsin :)

canim ben yeniyim biliyorsun, bu listeye girmek icin belirli bir hafta beklemek gerekiyor mu ? yoksa hemen ölcüp bildireyim mi sana ?

o halde bende belirteyim ölcülerimi sizlere yemin ediyorum sevinten ellerim titriyor :S

sporum :138 dakika

kilom :90
gecen hafta : 92,5
fark :2,5 kilo

bel ölcüm :104 cm
basenlerim:116 cm

tablolarda emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür edeirm, hakkinizi helal edin.

Son düzenleme:

İnanılmazsın, tebrik ederim :) azmin hiç bitmesin

ekledim ölçülerini canım.

İnanılmazsın, tebrik ederim :) azmin hiç bitmesin

ekledim ölçülerini canım.

cok tesekkür ederim, inan agladim mutluktan , o kadar uzun zamandir 90 rakamini görmüyorum ki tartida (( ben biktim artik sisman olmaktan, giydigim hicbirsey yakismiyor, annem her telefon görüsmesinde laf sokuyor, esimde her kilo vericem dediginde insallah diyor (( demek ki beni böyle begenmiyor (( cok inat ettim ama bu yil dogum günüme kadar vericem ben bu kilolari. ve bir dahada hic almiycam yemin ederim vericem. eski güzel günlerime geri dönmek istiyorum ben. ve eski güzel günlerimede döndügümde burdan hala gitmemis olucam.sizlerin bana faydasi o kadar büyük ki, inanin tüm bu saydiklarimdan daha cok motive ediyorsunuz beni.Allah sizden razi olsun kizlar.

vereceksin canım, inanıyorum ben sana. isteklisin, azimlisin. sporunu yapıyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun. neden vermeyesin ki. üstelik yaşın da çok genç, insan bu kadar yükle geçirmemli en güzel günlerini. yaza kadar 15-20 kgdan kurtuluruz inşallah hepimiz.

ben de iki gün önce annemin evde ünide giydiğim 32 beden kotumu denedim. olmadı tabi. ne kadar kopuk halbuki o aradaki yıllar. ben de zayıfmışım bir zamanlar. kendimizi bambaşka birine çevirmişiz itinayla. şimdi telafi zamanı.

kurtulucaz bende inaniyorum buna.yaza fistik gibi olucaz.haklisin simdi gecmisi telafi etme zamani.yarin kayinvalidemin dogum gününüde zaiyatsiz bitirebilirsem eger bilicem ki sirtim yere gelmez benim artik.aradim az önce inat yapar gibi en sevdigim seyleri söyledi yaparmisin diye, tabi yaparim annecim ne demek dedim.onlar yarin kilo alirken ben veriyor olucam, yaptiklarimdan denemeyi bile düsünmüyorum :)

ben gideyimde artik evi toparlayayim, sonra yemegimi koyayim,yemegim piserken yarin icin verilen siparisleri halletmeye baslayayim.cok is var bugün .görüsürüz kizlar.umarim herkes tartiya ciktiginda mutlu olur olur. öpüyorum sizleri cok.

Son düzenleme:
Selamün aleyküm...

nasılsınızz....

misafirim var kalamıcam oyüzden hemen bildirim yapıp kaçıcam...kuzum bugün biraz ateşli...neyse buda geçicek inş...

kilo 93

spor hiç yapamadım..ama hep ayakta koşturmaca geçti haftam...genede spordan sayılmaz demi asucum neyse bu haftaki listeye girmek yokmuş nasipte haftaya inş...

Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…