Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm hayırlı cumalar şekerler

kilo bildirimimi yapıyım sonra misafirim gelecek

kilo bildirimim: 96.4 (700 gr giden bunada şükür üstelik regl haftamdı )

spor : 250 dk

bel basen ölçüsü de bildiriliyormuş onu da yazıyım bari eksik kalmıyım

bel: 105
basen: 120

öğle yemeğimi yedim, nasıl uyku bastırdı. bu ara çok acıkıyorum ben.
uzansam da uyuyup kalacam diye korkuyorum.

bu arada yazdıkça kendime sinir oluyorum, Yena ve Asuman nasıl bu kadar sayfayı okuyacak diye. ama yazasım da geliyor :)

kaybolayım birkaç saat ben. akşam üzeri gelir listeyi de yayınlarım. beden ölçüleri için son birkaç saat kızlar

nette görmüştüm sanki margarinsiz kurabiye tarifleri bir araştır istersen canım

asuman giremem ben o sitelere . girersem kendimi kaybederim diye korkuyorum DDD

Sen diyete başliyali ne kadar oldu... kilo listesine bu hafta giriyor musun? Dogum günün nezaman?
(merakli kedi)

14 ocakta basladim, ayni günde buraya gelmistim zaten :))) gecen hafta girdim kilo listesine.dogum günümde 27 temmuz.önümde yeterince zaman var diye düsünüyorum ama, kilo azaldikca vermeside zorlasiyor onuda biliyorum , yinede azimliyim.basaricam ben bu isi .

sıvı yağ koyunca daha çok un koymak gerekebilir. toparlanmaz çünkü kolay kolay. kıyır kıyır da olmayabilir. sen o çeşidi hiç yapma bence canım, herkese zararlı zaten.

haklisin canim ya simdi bir dünya un giricek icine, gerci ben yemicem ama cocuklarimin ne günahi var demi ben en iyisi pogaca yapayim.hem icinde yogurt perynir var, hic degilse calsiyum acisindan zengin olur biraz.

tamamdir güzeller, ben gidip koyulayim gene ise :))

tebrikler 700 gr için :) ölçülerini de ekliyorum ablacım.

herkese merhaba hayırlı cumalar...

malesef kilom 99...

çok sıkıntılı günler geçiriyoruz...topiğede uğrayamıyorum işler gittikçe yoğunlaşıyor herşey üstüste...fırsat buldukça giricem elbet sizleri çok özledim beni bugünlerde mazur görürmüsünüz...

sevgiler..

ya benimde çok yazasim var... yena çok kızacak..:18::18::18::18::18:

SahGizem biray olmamis daha 5 kilo çok iyi vermissin..

Ben sali günü kan ve idrar tahlili vermistim. Dün aldım, dahiliye doktoruna, kolestrol, kalsiyum vs. bir ton birşeye baktirtim. Dukan bir sağlik sorunu yaratabilir diye ailem sürekli beni arayıp telefonla taciz ediyordu. Hersey süper güzel çıktı. Bakalım hedefe ulaşinca gene yaptirtacağım..

Son düzenleme:
teşekkür ederim

teşekkürederim.. gerçekten biz daha çok karşılaşıyoruz...sürekli ayaktan geçiriyoruz hafif hafif. ama hastalandıkmı gerçekten zor oluyor.. en dirençli enfeksiyonlar bizi yatağa düşürüyor..
ben hep sıvı yağ ile yaparım.. güzel oluyor..

ne güzelyolun tam ortasına gelmek.. hem de bu kadar kısa sürede... ben tan ortaya 1.5 yılda geldim... geri kalanını da 1.5 yılda versem bana yeter.. umarım veririz...
ben de oğlumun giyemediği 32 beden kiremit rengi kadife dar kesim pantalona taktım... o giyemiyor çünkü biraz daha büyüdü... uzadı ve kilo aldı.. ben giriyorum ama göbek ve bel taşıyor... şubat ortasında rahat olur belki...

slmmm

ya ben sızın yuzunuzden yemek yıyemedıgımı fark ettım
sankı tam kacamak yapacakken enseme bırı bı saplak atıo bırak lan onu dıo sankı
4. gunum hala bozmadım ne gaza gelmısım beeeeeeeee
hatta dun aksam su boregı ettıydım dedıydım ya sıze,,pısırdım sabah kocam dıo yesene bı dılım canın ceker
yok dedım cekmez ye sen
sabah bı yumurta 3 yesıl zeytın bıraz peynır ve ceyrek sımıt yedım o kadar :))

süper 32 beden kot giyen fistikların topikine gel....gel gel.. ig sesim kısıldı...
asu haftaya subat tatili bitiyor... sende kendine yeni bir diyet bul haftaya esra 80'li bende 81'li bise olabilirim. bak subatın ikinci haftası takil bize... Kartem nerde ya?

Merhaba hatun kısmısı...

Geç kalkıldı,geç kahvaltı edildi kiloları not aldım erkenden listeyi hazırlayacağım çünkü evlatlarımla yine dışarıdayız. bu hafta her gün program yaptık ve uyguladık.. :)

Tartıldım kızlar.. Domatesleri hazırlıayın ben kendimi korumaya alıyorum hemen...
2,5 kg. artıdayım. Oha yani diimii..
Neysseee önemli diil ben sizler için varım.
siz zayıflayın yeter..:)

----

Nuhan,karteme elleşmeyin o emziriyor..Yarış falan yapamaz sizinle...

Derya,ben de sıvıyağla yapıyorum kurabiye bazen de tereyağ eklerim azıcık..

BEYZUŞ,canım çok sevindim inan..baak ne güzel gitmiş öcü yağlar..

Nevinciğim,

seni merak ettim inşallah sorunun sadece işle ilgilidir,ailevi veya sağlıkla ilgili sorun değildir...
bir an önce rahatlaman dileğiyle..
bu arada kilo artışını dert etme..KAfan rahat olduğunda oda yoluna giriyor, birbirine bağlı biliyorsun..

neyse bukadarcik yeter önce dövüp sonra sevmek buna deniyor
Subat tatili bitsin dimi?
Çok sağol yena...

• kartem'i biliyorum... sadece gelmiyor kilo vermeyince acaba burayı uğramayimi biraktı.

öcü yağlar

sağol canım ama bu hafta yogunluktan değişemedim çizelgemi...aslında 1 kilo verdim.geçen hafta 94 tüm buhafta 93...ama genede çok mutlu oldum spor yapmadığım için veremem sanıyodumm...:26:

çok sağol canım Allah razı olsun hepinizden....

sıvıyağlada güzel oluyo canım ben hep öyle yapıyorum...8senedir bende evime sokmuyorum margarini....

çizelgedeki geçen haftaki kilon mu canım eğer öyleyse 2kg mu verdin maşallah

yok canım değil 1 kilo verdim bu hafta...hemde sporsuzzz...çok şaşırdım oyüzdenn...

nuhan,

hem döverim hem severim..Ya benimsin ya toprağın, var bir de..

---

Kilo bildirimi yapmayan epey fazla..Oğlum artık duramıyor hazırlanıp çıkacağız..Akşam güncellerim listeyi..

Bir de iki hafta üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar var onları maalesef listeden çıkaracağım...

selamlaarr..
önce hemen kilomu bildireyim.

geçen hafta ; 86,7
bu hafta ;86,3
giden -400 gr.

yena'cım ellerine sağlık canım...
geçmiş sayfalara bakınayım..
...

selam kızlar bu hafta pek görüşemedik çok hastaydım yataktan dahi kalkamadım kac gündür bugun iş başı yaptım oda hani yapmasam ıyımıs. şu hastalık zamanlarında en çok canımı sıkan yalnızlık oluyor kimsesizlik nekadarda zor kendi çorbanı bile kendin yapıyorsun oda kendını biraz toparladıktan sonra fena... yena ablacım ben bu hafta tartılamadım malesef beni aynı kabul edebilirsen, asumanzeynep abla sporda yapamadım artık bu haftada böyle olsun... sevdiklerinizi ne kadar uzakta olursa olsun yalnız bırakmayın.

sevgiler.

süpersin canim aynen devam, tartida hafifledikce o kacamaklara popomuzu dönüp gidicez hep.bende yarin dogumgünü olayini atlatirim insallah kacamaksiz.tövebe Yarabbim yarin icin oruc icin niyetlensem mi diye bile düsündüm Allah affetsin ya :S

kiyamam ben sana kiyamam.bilirim o hastayken yalniz kalmayi cok kötü gercekten canim benim ya , bir arkadasini davet etseydin keske, ben yalniz yasarken bir keresinde hasta olmustum.baktim 3 gün gecti üzerinde ben hala yatiyorum arkadasimi cagirmistim gelip bana bakarmisin diye ((( insan kendini cok kötü hissediyor.cok cok gecmis olsun güzelim, acil sifalar diliyorum senin icin Allah tan (amin)

Anammmmmmmm bugün Cuma ya la
Nasıl unuttum ben bildirim yapmayı yaaa

Sabah 8 buçukta evden attım kendimi o yüzden kusura bakma yenacığım
Maalesef bu haftada tık yok :26: Yine aynı görünüyorum
Tabi 10 gün gitmezsem spora mecburiyetten de olsa olacağı buydu Neyse inşallah bir sonraki bildirimim daha güzel olur Aminnnnnnnn
Kardeşimle sabah İkeaya kahvaltıya gittik
10 liraya 3 kişi ( kardeşim, kızım ve ben ) kahvaltı ettik çocukları saymıyorum kuş kadar yiyorlar zaten
Kücük kuşumu daha tam 3 yaşında olmadığı için top alanına almadılar Çok üzüldü çünkü kahvaltı sonrası biz dolanırken oraya bırakırız diye düşünüyorduk ama yeğenleri aldıkar benim kuzumu almadılar :26:
Neyse ordan Foruma geçtikte oradaki Reale çıkan yürüyen merdivenlerin önündeki oyun alanında bir yarım saat kadar oynadıda sakinledi
Akşama da eşimle bir alışverişe gideyimde sağlıklı sağlıklı mamalar alayım

( GEçmişi oku oku bitirememiştim bari kalan 10 sayfayıda okuyayımda aklım kalmasın )
Malum dün eşimin yengesi kahvaltıya gelmişti kızıda bizde diye eee hadi gelmişken akşam yemeğine kalın dedik onlar gidincede eşimin halasına kaçtık ( misafir kapıdan biz bacadan hesabı ) Hala oğlunun 18.ci yaş günüydü diye
Gece 12de eve geldik ama nasıl yorulduysam anında yatağa attım kendimi neyse bu gece acısını çıkartırım

kızlarrrrr hani ölçüleriniz

hepinize sıfır vecem bak

Canım kaç gündür ölçüp ölçüp yazmayı unutuyordum sıfır beden olarak yazacaksan olur

göğüs; 111 ( sütyenle )
Bel; 108 ( tshirtle )
basen; 132 ( şortla )

Tabi hep giyinik ölçüyordum o yüzden sorun yok geçen ay kaçtı ölçülerim bilmiyorum

Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder inşallah canım
Ne mutlu ki her konuda anlaşıyorsunuz senede bir hatırlayıpta seni diğer günler üzse emin ol keşke unutsa derdin

Asumanzeynepppp canımmmmmm sporumuda unutuyordum az daha
Az ama hiç yoktan iyidir

120 dakika

Son düzenleme:

sen istedin dometesi nilüfer abla. itinayla aradım buldum 1 haftada olurmu okadar ya kedidir o. hep beraber zayıflıcaz bir artı iki eksi öyle öyle gidicek
evlatlarla iyi eğlenceler.

geçmiş olsun canım benim. bi arkadaşını çagır bencede ya. o bile moral olur.

Kızlar hoşgeldiniz aramıza doğru yerdesiniz emin olun
canım sen beni bu ayda sabit yaz ama bidahaki ay kesin bildircem söz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…