Ben yarın kesin artıyım..KAç kilo artı da olacağım bilmiyorum..
Açıkçası çokta takmıyorum çünkü hemen hemen 4 aydır hiç fire vermedim..
Ama sizin için dua ediyorum umarım benim dışımda hepiniz eksizinizdir..
ÖZellikle Beyzuşum sen güzel bir açılış yap istiyorum.
semiran ankaraya gelmiş çarşamba günü bana gelecek inşallah
çok sevindim
benden bugünlük bu kadar canlarım
hepinize hayırlı geceler dilerim
ne güzel, çok selam söyle..
Kesinlikle fotoğraf çekilin..
benden bugünlük bu kadar canlarım
hepinize hayırlı geceler dilerim
teşekkür ederim güzel dileklerin için....evlenme kizim ya ne yapican evlenip.valla böyle bana durduk yere sallamiyormu yüzünü, deliriyorum resmen,tüm hirsimi stepten aldim.nasil kizardiysam sonunda bir gördü beni hayatim iyimisin bir tansiyonunu ölceyim mi diye soruyor birde, cekil cekil basimdan dedim, aaaa iyilikte yaramiyor diyorDDD offff delirtir bu adam beni size söyleyeyim.
tebrikler canim, sonunda zafer bizim olucak.
ben cidden anlamiyorum ama ya,el idare etmek ne zor.yerimde baska gelin olsa hic ugrasmaz alir hazir gecer yani, deger verip özeniyorum gene de yaranamiyorum :S
demek aileler hep böyle.gecen hafta regl olucam diye esimde bana cikolata alip gelmisti, bakti ben yemiyorum oturdu kendi yedi ahahahahDDDD
cok cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum sana.
ve cok cok mutlu ve uzun bir hayati paylasmanizi dilerim.bir yastikta kocayin insallah(amin) bosver unutsun sembolik birsey zaten.geri kalan günler kötü olup o günün hatirina iyi olmasindansa , hic hatirlamamasi daha iyi güzelim :)
evet Yenacim step tahtam var.bekarliktan kalma bir aliskanlik aslinda.uzun bir süre talihsiz olaylar yüzünden depresyon gibi birseyin icine düstügüm icin yapmiyordum.2 haftadir gün asiri yapiyorum 30 dakikadan.ama bugün cok sinirliydim kaptirip 48 dakika yapmisim.bana harika bir antistres etkisi yapiyor.cok iyi desarj oluyorum.az öncede resimli kilo verenlerin konularina bakip motive oldum.halsizligim gecti gibi geliyor simdi bakalim sabah nasil olucam :) ben yatayim kizlar. sizlere hos sohbetler dilerim iyi geceler.
çok severim zülfüyü.. hatta burada bir aile var sıkça görüştüğümüz.. koca piyano hocası, hatun şan hocası... biraraya geldiğimizde zülfü ve dönemdaşları ağırlıklı şarkılar söylüyoruz... çok güzel oluyorBEYZUUŞŞŞŞ,zayıflamamız için nedenlerden biri...Özgürlük..
Zülfü Livaneli - Ey özgürlük - Dailymotion video
Zülfüüüüüüü.
Gaza geldim şimdi....3 er 5 er vermem mi pis kiloları....
ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA!!!!!!!!!!!!!!!!
İyi ki hatırlattın YENAM.Çok iyi geldi valla.Allah razı olsun.Yarın inşallah 2 kilo vermiş olursun..Yarın herkes kilo vermiş ve mutlu olur inşallahhhh...AMİN
ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktıçok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dediardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...
fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...
ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktıçok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dediardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...
Eşinin yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun esracığım..Nice seneler geçirin birlikte..
canım benim ölçüm bel 108.basen 118..Basenlerim tüm haşmetiyle yerindeler...
yürüyüş şart ama bu tempoyla çok zor..
KEsinlikle sporun faydası kilo kaybı olmasa bile ciiddi incelme sağlıyor ve çok güzel toparlıyor canım...
Hepiniz daş gibi olacaksınız...
ben de bu ay ölçülerimi verip vermediğimi hatırlamadım... hemen ölçtüm...
bel:97
basen:108
geçen ayı hatırlamıyorum...
Ölçülerimi veriyorum:
Bel: 60
Basen: 90 demeyi çok isterdim ammaaaaaa
Bel: 112
Basen: 132
Hey maaşallah pehlivanım benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?