nuhan ben sigarayı buraktım ya bu ay onla cebelleşiyorum onun içinde devamlı +lardayım dengesizim onun için kendimi şöyle rhata hissettiğim an sporla birlikte başlıcam yeniden diyete bide misafir olunca evde zor oluyo helede misafir çikolata manyağıysa:))))ooo sahgizemde 2.5 kilo eksi varmiş. Süper...Mehtap sende fena değilsin. 1.7 gitmistebrikler..
nursena, ama bişe yersen kilon artar...sen simdi tartil 2 dak. bişe olmaz...artı çikarsa kizmayacağız söz... haftaya telefi edersin..
ellerine sağlık liste içinAYIN 1.si ____________ - 10 cm. _____________ Nuhan
AYIN 2.si ____________ - 7 cm. ___________ Melike123:81::118:
AYIN 3.sü ___________ - 6 cm. ________ Clutch:122:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa ben bunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
Manyak birşeymiş bu elbise yaaaaaaaaaaa
Keşke eşimi ikna edebilsemde alsam hayatımda böyle birşey görmedim
Markazen | Yetkili Satış Sitesi
Videosunu mutlaka izleyin harikaaaaaaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa ben bunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
valla süper de kız benim 3 te birim kadar o ip gibi askılara ek yaptırmammız gerek kadın kaç kere doluyo beline
ayrıca delümüsün adama aldırcakmış ulan 36 farklı model oluyo diye 36 düüğün giydirir:))))))))))))
ama fikir kiminse süper birertane zayıflasakta alsak dimi ceco
aslında fiyatıda çok deilmişheee normal abiyelere göre aslında yazlıkta falan çok güzel olur tatilde deiştir deiştir giyy
mesela çıtı pıtı çiçekli el biselere bayılırım ben
Kızlarrrrrrrrrrr müthişsiniz
Darısı benim başımaaaaaaaaaaa totoşum ufalsın yok olsun inşallahhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnn ( amin diyin kızlar )
Anammmmmm kızzzzzzzz ne yaptın da o kadar gitti
Hemen bu işin sırrını açıkla bakem
Valla Allah nazarlardan saklasın canım yaza gerçekten tam bir afet olacağına eminim
Canım yine sen bilirsin ama ben senden çok daha kilolu başladım ve inan bir ara ( 8 ay kadar) hep sabit kaldığım halde hiç demoralize olmadım aksine o çizelge aşağı inecekkkkkkk diye kendi kendime devamlı telkinde bulundum şükür günüme diyorum artık ve ne olursa olsun başlangıç kilomu değiştirmeden sadece hedeflere ulaştıkca bir sonraki hedefi ufaltacağım
İNşallah sende o durumu atlatıp kendine bir cizelge yaparsın
Biraz vermeye başlayınca inan daha fazla motive oluyor insan gördükce
Canım önümüzdeki ay listeye girmek istiyorsun ya bence bu ayki ölçülerinide yinede bildir hatta bir kenara yaz ki bir sonraki ay arasındaki farkı görelim
Nursenacigim, sigara daha önemli, en büyük sevinç bu sigarasiz yaşam..nuhan ben sigarayı buraktım ya bu ay onla cebelleşiyorum onun içinde devamlı +lardayım dengesizim onun için kendimi şöyle rhata hissettiğim an sporla birlikte başlıcam yeniden diyete bide misafir olunca evde zor oluyo helede misafir çikolata manyağıysa:))))
ellerine sağlık liste için
başarınızdan dolayı tebrik ederimmmm kızlar süper kar kış demeden inceldiniz
valla süper de kız benim 3 te birim kadar o ip gibi askılara ek yaptırmammız gerek kadın kaç kere doluyo beline
ayrıca delümüsün adama aldırcakmış ulan 36 farklı model oluyo diye 36 düüğün giydirir:))))))))))))
ama fikir kiminse süper birertane zayıflasakta alsak dimi ceco
aslında fiyatıda çok deilmişheee normal abiyelere göre aslında yazlıkta falan çok güzel olur tatilde deiştir deiştir giyy
mesela çıtı pıtı çiçekli el biselere bayılırım ben
Esracım eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et kuzum[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]aralık (bel-basen)[/TD]
[TD]ocak (bel-basen)[/TD]
[TD]şubat (bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-125[/TD]
[TD]89-123[/TD]
[TD]86-120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD]84-98[/TD]
[TD]82-95[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]88-116[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]105-120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85-108[/TD]
[TD]83-107[/TD]
[TD]83-107[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]95-110[/TD]
[TD]95-110[/TD]
[TD]95-110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]111-132[/TD]
[TD]108-129[/TD]
[TD]108-132[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]105-124[/TD]
[TD]105-124[/TD]
[TD]103-123[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]106-123[/TD]
[TD]106-123[/TD]
[TD]106-123[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyop[/TD]
[TD]107-117[/TD]
[TD]104,5-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]96-124[/TD]
[TD]94-118[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yena[/TD]
[TD]114-120[/TD]
[TD]109-118[/TD]
[TD]108-118[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]93-105[/TD]
[TD]92-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuhan[/TD]
[TD]101-120[/TD]
[TD]97-116[/TD]
[TD]92-111[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]108-125[/TD]
[TD]108-125[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeeemmm[/TD]
[TD]100-130[/TD]
[TD]100-130[/TD]
[TD]100-130[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egedeniz03[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101-110[/TD]
[TD]97-108[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melike123[/TD]
[TD][/TD]
[TD]123-116[/TD]
[TD]120-112[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hürremsultan2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94-133[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]115-128[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyzus[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]112-132[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]104-116[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam kızlar,
hepinize iyi bir hafta diliyorum. eksili olur inşallah :)
haftasonu yorucuydu. pişir taşir, kur kaldır. kayınbiraderim arabayı çektirmiş, eşimi sakinleştirmeye çalıştım bir sürü de. ufak tefek sinir bozucu şeyler... yine de şükür atlattık ilk haftasonunu. darısı kalanlara.
ne çok yazmışsınız ya. 31 sayfa okudum :) herkes iyi galiba şimdilik. ha Umutu unutmuşum. yardımcınız dönmüş, gözünüz aydın canım :) sen de dön artık yuvaya dafi ablanın dediği gibi :)
bu hafta da yatarken zülfünün VEDA adlı filmini izledim..izlememiştim daha önce... daha ilk sahnede ağlamaya başladım... bildik şeyleri öyle güzel işlemiş ki... ve hep aynı şeyi düşündüm... savaştan bu yana değişen ne??? hep ülkemizi bölmek isteyenler var.. bu güzel ülke neler feda edilerek kazanılmış ATATÜRK önderliğinde..nasıl kaybederiz??
sonra ertesi gün bir daha izledim...sanki ilk kez izlermişim gibi baştan sona ağladım yine...
AMİN
Günaydın kızlar
geçen haftadan bu yana tartıda hiç kıpırdama yok regl dönemindeyim onun etkiside var sanırım.ben 1 1,5 kg eksi bekliyordum
kg :107
spor 45 dk ( sadece 1 gün yürüyebildim)
yena hanım benide listeye eklerseniz sevinirim
yazamasamda sürekli takipteyim.gece sohbetleriniz çok güzel
Kızlar,
Ayça, Umut, Banu, Fadime, Nevin, Miyop, Anathema, Dafi abla, Meyra, Zehra, Emine ve Melike bu ayki ölçümleriniz eksik. akşama kadar tamamlarsanız listeyi yayınlayabilirm. haftasonu fırsatım olmaz tekrar. akşama kadar bildirim yapmayanları aynı geçicem.
günaydın kızlar
kılom 92,9
spor 200 dk
aslında hafta içinde daha coktu ama şimdi boyle cıktı pis tartı fazla gösterdi benii
inşallah herkezin bildirimi bol bol eksili olurr canım sıkıldı bırazz
o halde bende belirteyim ölcülerimi sizlere yemin ediyorum sevinten ellerim titriyor :S
sporum :138 dakika
kilom :90
gecen hafta : 92,5
fark :2,5 kilo
bel ölcüm :104 cm
basenlerim:116 cm
tablolarda emegi gecen tüm arkadaslarima tesekkür edeirm, hakkinizi helal edin.
Merhaba hatun kısmısı...
Geç kalkıldı,geç kahvaltı edildi kiloları not aldım erkenden listeyi hazırlayacağım çünkü evlatlarımla yine dışarıdayız. bu hafta her gün program yaptık ve uyguladık.. :)
Tartıldım kızlar..Domatesleri hazırlıayın ben kendimi korumaya alıyorum hemen...
2,5 kg. artıdayım.Oha yani diimii..
Neysseee önemli diil ben sizler için varım.
siz zayıflayın yeter..:)
----
Nuhan,karteme elleşmeyin o emziriyor..Yarış falan yapamaz sizinle...
Derya,ben de sıvıyağla yapıyorum kurabiye bazen de tereyağ eklerim azıcık..
BEYZUŞ,canım çok sevindim inan..baak ne güzel gitmiş öcü yağlar..
canım daha ne olsun ya maşallah maşallahyoruldum beeeeeeeeeeee
hay bogazım duraydı da yıyemeyeydım o boreklı cıpslerı
geberdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 km ( fazlası var eksıgı yok ) dısarda yurudum hızlıca
sonra 30 dk uzay bısıkletı ( gostergeye gore 150 kalorı ama benım kıloyu katarsak kesın 250 kalorı yakmısımdır)
30 dk yurume bandı ( gosterge 200 kalorı dıo malum benım kıloyu katarsak 300 kalorı olur )
sırtımdan assagı musluk actın sankııııııııııııı
ahanda yazıom ben bu dıyetı bozarsam 300 kılo olım
hee aksamada salata yogurt bıde etlı nohut var ondan yedıkmı bı de kıvı ohh gun bıttı gıttı
fena spor etmedım dıme ya az mı ?
canım hoşgeldin valla özlettin kendini neyse sorunsuz atlatmana sevindim kib canım görüşürüzselam millet:)
geçmişi şöyle bi okudum hızlıca, birazda atlayarak, hepsini okumam mümkün değil çünkü, atladıklarım var ise aff ola....
Kvler bugün ikindin gittiler, eltimin 2oğluda vardı 1.ve2. sınıf öğrencisi ikisi.
KVler varken bizim uydunun bozulası tuttu, o yüzden çocuklar ve görümcem hep pc başındaydı tv olmadığı için, o yüzden hiç kkya giremedim.
şükür sorunsuzca sonlandı gelmeleri:)
çoğunlukta hep birlikte iş yaptık, yemek yaptık, çünkü çocuklar olunca iş ve yemek işi hiç bitmedi, o yüzden oldukça yoruldum hergün.
iyiki bulaşık makinesi vardı....
birde çocuklarla pcde joistiklerle maç yaptım baya:) biraz öğrendim, hiç bilmezdim.
vesselam böyle....
annemlerde 1hafta sonra gelecek büyük ihtimal, plan değişti gibi şuan.
öpüyorum herkesi.
selam millet:)
geçmişi şöyle bi okudum hızlıca, birazda atlayarak, hepsini okumam mümkün değil çünkü, atladıklarım var ise aff ola....
Kvler bugün ikindin gittiler, eltimin 2oğluda vardı 1.ve2. sınıf öğrencisi ikisi.
KVler varken bizim uydunun bozulası tuttu, o yüzden çocuklar ve görümcem hep pc başındaydı tv olmadığı için, o yüzden hiç kkya giremedim.
şükür sorunsuzca sonlandı gelmeleri:)
çoğunlukta hep birlikte iş yaptık, yemek yaptık, çünkü çocuklar olunca iş ve yemek işi hiç bitmedi, o yüzden oldukça yoruldum hergün.
iyiki bulaşık makinesi vardı....
birde çocuklarla pcde joistiklerle maç yaptım baya:) biraz öğrendim, hiç bilmezdim.
vesselam böyle....
annemlerde 1hafta sonra gelecek büyük ihtimal, plan değişti gibi şuan.
öpüyorum herkesi.
AYIN 1.si ____________ - 10 cm. _____________ Nuhan
AYIN 2.si ____________ - 7 cm. ___________ Melike123:81::118:
AYIN 3.sü ___________ - 6 cm. ________ Clutch:122:
meyraaaaaaaaaa seni çok özledik
canım hoşgeldin valla özlettin kendini neyse sorunsuz atlatmana sevindim kib canım görüşürüz
canım daha ne olsun ya maşallah maşallahben senin bu yaptığın sporun çeyreğini yapsam mutlu olcam ama nerde malesef olmuyo
canım hoşgeldin valla özlettin kendini neyse sorunsuz atlatmana sevindim kib canım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?