Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nuhan ben sigarayı buraktım ya bu ay onla cebelleşiyorum onun içinde devamlı +lardayım dengesizim onun için kendimi şöyle rhata hissettiğim an sporla birlikte başlıcam yeniden diyete bide misafir olunca evde zor oluyo helede misafir çikolata manyağıysa:))))
AYIN 1.si ____________ - 10 cm. _____________ Nuhan

AYIN 2.si ____________ - 7 cm. ___________ Melike123 :81::118:

AYIN 3.sü ___________ - 6 cm. ________ Clutch :122:
ellerine sağlık liste için

başarınızdan dolayı tebrik ederimmmm kızlar süper kar kış demeden inceldiniz

valla süper de kız benim 3 te birim kadar o ip gibi askılara ek yaptırmammız gerek kadın kaç kere doluyo beline

ayrıca delümüsün adama aldırcakmış ulan 36 farklı model oluyo diye 36 düüğün giydirir:))))))))))))
ama fikir kiminse süper birertane zayıflasakta alsak dimi ceco
aslında fiyatıda çok deilmişheee normal abiyelere göre aslında yazlıkta falan çok güzel olur tatilde deiştir deiştir giyy
mesela çıtı pıtı çiçekli el biselere bayılırım ben

Son düzenleme:

bende izledim bugün bunu ya. sürekli yukarda reklamı görüyordum acayip bişey ya. 2-3 renk alcaksın farklı farklı giyceksin hep. :118:

nursena abla çok güldüm yaa 36 düğünlük kıyafet

90 Kiloya kadar olan bayanlara olur yazıyordu sitede
Anam o 5 tur doluyorsa biz belimize iki tur dolasak yeter
Şimdi eşim birşey için aradı bende en tatlı halimle söyledim çok güzel bir elbise beğendim diye akşam ben bir göreyim ona göre karar veririz dedi
Tabi benim onu giyebilmem için bir 10 kilo vermem lazım ama eşim tamam derse ben 3 aya kadar o kiloyu vermiş olurum
Sırt dekoltesi fazla diyebilir tabiki ama en kötü ihtimal üzerine bolero giyerim derim ona

Anammmmmmm inşallah tamam der de 3 ay sonrada olsa razıyım almaya hem banada motivasyon olur

Benim hımbıllar karşılıklı koltuklarda uyuyorlar
Eşim alışveriş için Forumda buluşalım dedi bir günde iki kere gitmiş olucağım

Hımbılları uyandırayımda bari biraz erken gidip dolaşayım

cecosum, darisi hepinizin başına
Ben sıkılaştığımı çok iyi hissediyorum.. Dizimle belim arasi okadar kötüydüki, şuan gözlerime ben bile inamiyorum.. Keşke ilk halini fotosunu çekip şimdiki halinide çekip size gösterseydim ama çok ayipçi olur du bacalarim böyle mega selülüt boğumboğum birşeydi... hani böyle elinizle sıkın selülüt varmi bakın diyorlar ya. Benimkisileri sıkmayı bırak, 5 metre uzaktan lüpür lüpür görüyordun. Ben diyete basladiktan yaklasık 1ay sonra düzenli spora basladım. hoca göbek kalça ve bacaklar için haraket yaptirtiyor. Ekipten biri durursa yada dinlenirse sayilari geriye aliyor. ilk günler çok zordu. acıdan ölüyordum. Şimdi daha rahat yapiyorum ama genede hep kas ağrisi oluyor. Biryer geçiyor baska yer başliyor. Hoca nereniz ağriyor diyor ağrimayan yere geçiyor yarinda orası ağrıyor. uzun lafin kisasi 2 aydir acilar içinde dolaşiyorum. Gün geçtikçe yeni haraket çikiyor şimdide step tahtasinin üzerine yatirip mekik çektirtiyor.
spordan gelince dus alıp, nivea jel sürüyorum. jelim 10 gündür falan yok bitmisti. Biraz ara verdim. 2 hafta sonra falan gene bir tüp daha alacağim. Simdiye kadar 2 tüp bitirdim. Aslinda benim üst kisimmim daha çok değişti aslında. Kollarım falan süper oldu.
sanirim spor yağ yakmaya ve sıkılaşmaya diyete kilo vermeyi sağlıyor...birde carnitini unutmiyalim... spordan yarim saat önce carnitin içiyorum. markasi GNC oda bitti gidip almam lazim..

geçenlerde bende keşfetmistim.. oldukça ilginç..

Nursenacigim, sigara daha önemli, en büyük sevinç bu sigarasiz yaşam..

Esracım eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et kuzum
kızlar sizleride çok tebrik ediyorum valla ne güzel gidiyo kilolar geliyo küçük bedenler oh oh

Ay banu abla bende çok beğendim valla süper bişey bu ya her eve lazım bence fiyatıda çok pahalı değil yani

yoruldum beeeeeeeeeeee
hay bogazım duraydı da yıyemeyeydım o boreklı cıpslerı
geberdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 km ( fazlası var eksıgı yok ) dısarda yurudum hızlıca
sonra 30 dk uzay bısıkletı ( gostergeye gore 150 kalorı ama benım kıloyu katarsak kesın 250 kalorı yakmısımdır)
30 dk yurume bandı ( gosterge 200 kalorı dıo malum benım kıloyu katarsak 300 kalorı olur )
sırtımdan assagı musluk actın sankııııııııııııı
ahanda yazıom ben bu dıyetı bozarsam 300 kılo olım
hee aksamada salata yogurt bıde etlı nohut var ondan yedıkmı bı de kıvı ohh gun bıttı gıttı
fena spor etmedım dıme ya az mı ?

selam millet:)
geçmişi şöyle bi okudum hızlıca, birazda atlayarak, hepsini okumam mümkün değil çünkü, atladıklarım var ise aff ola....
Kvler bugün ikindin gittiler, eltimin 2oğluda vardı 1.ve2. sınıf öğrencisi ikisi.
KVler varken bizim uydunun bozulası tuttu, o yüzden çocuklar ve görümcem hep pc başındaydı tv olmadığı için, o yüzden hiç kkya giremedim.
şükür sorunsuzca sonlandı gelmeleri:)
çoğunlukta hep birlikte iş yaptık, yemek yaptık, çünkü çocuklar olunca iş ve yemek işi hiç bitmedi, o yüzden oldukça yoruldum hergün.
iyiki bulaşık makinesi vardı....
birde çocuklarla pcde joistiklerle maç yaptım baya:) biraz öğrendim, hiç bilmezdim.
vesselam böyle....
annemlerde 1hafta sonra gelecek büyük ihtimal, plan değişti gibi şuan.
öpüyorum herkesi.

canım ben atlattım bugün şükür
darısı sana tatlım......

maalesefki meyveli ağaç genelde taşlanıyo

avatarındaki kediciklerini yerim ben yerim:))))
off onlar burada olsaydı ben naapmazdım onlarııı:)

canım beni bu ayda aynı geçermisin?
ölçülerimi almak görmek beni olumsuz etkiliyo, sinirim bozuluyo, o yüzden bu ayda aynı kalayım diğer ay belki farklı düşünürüm diye düşündüm,
sanada uygun olursa aynı kalırsam sevinirim....

öğrenciler 5alınca ben 5aldım dermiş:)
1alıncada hoca 1verdi dermiş:)))

o hesap bizimkide; pis tartı bencede:)

tebrikler:)))

neee 2,5mu

hayıııııııır böyle olmamalı amaaa

canım daha ne olsun ya maşallah maşallah ben senin bu yaptığın sporun çeyreğini yapsam mutlu olcam ama nerde malesef olmuyo
canım hoşgeldin valla özlettin kendini neyse sorunsuz atlatmana sevindim kib canım görüşürüz

meyraaaaaaaaaa seni çok özledik

baya kalabalığa alışınca kaç gündür, KVler gidince üzülmesemde pek kendimi bi tuhaf hissettim
yeni yeni biraz değiştim, tvde yok aksi gibi.

bu hafta izinliyim ben kiloda, sporda yok

AYIN 1.si ____________ - 10 cm. _____________ Nuhan

AYIN 2.si ____________ - 7 cm. ___________ Melike123 :81::118:

AYIN 3.sü ___________ - 6 cm. ________ Clutch :122:

tebrikler kızlar

esracııım
ellerine, yüreğine sağlık....
çoook teşekkürler tüm emeklerin için........

canlarımmmm ben geldiimm kusura bakmayın gelemiyoruummm.... amaa aklım hep sizde canlarım. eş durumu ataması olabilir dediler başvuruları yaptık bakalım şubatın 8 inde açıklanacak sonuçlar. lütfen dua edin benim için kocamın yanına Yozgat Yerköye atanayım diye
şimdilik durumlar böyle işte ayrıca kuzucuğuma bugün aşı yaptırdım biraz keyifsiz bacaklarını kımıldatmıyor yavrum

ya be bılım az yapmısım gıbı gelıo ,sankı boyle hımbıl hımbıl olursam kılo veremıcem galıba:26:
hanı doktorlar dıo ya yedıgınden cok kalorı yakacan kı kılo veresın 1200 kalorı yesem gunde 1200 kalorıyı gecmem ıcın heralde daha cok
spor yapmam lazım ,,yanı aslında kocam yarım saat kosu bandında kosuyo 800 kalorı yakıo adam uyus
bende kossam mı ne hos kosarken 5 dk sonra nefes alamıom sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…